Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bryan Torres lakása

Go down

Bryan Torres lakása

Témanyitás by Vendég on 2011-12-07, 21:53

Kívül tágasabb Smile

De ezenkívül egy egyszerű másfél szobás harmadik emeleti lakás:

Amikor az ember belép rögtön a nappaliba ér. Itt egy nagy kanapé van egy tv-vel meg két könyvespolc. Rengeteg könyv van a polcokon, ami utal arra, hogy nem vetem meg az olvasást, mint szórakozási formát. A nappaliban található egy bárpult is, ami különböző italokkal van feltöltve a bárpulton pedig különféle poharak és egy Háromrészes Shaker valamint egy Boston Shaker foglal helyet. Az egyik polcán négy kép van. Az egyiken Trisul Démona az emberevő leopárd mögött térdelek miután lelőttem. Aki jobban megnézi láthatja, hogy annak ellenére, hogy mosolygok az arcom még mindig megviselt a súlyos maláriából való gyógyulás után is. A másikon egy termetes tigris fejét ölelem át éppen. Ez a Ladhya völgyének réme nem sokkal azután, hogy végeztem vele. A másik két képen a Karan Prayagi emberevőkkel szerepelek: Anya tigris és kölyke.

A konyha átlagos felszereltségű: sütő, gáztűzhely. egy asztal 2 székkel, tányérok, evőeszközök
, mosogató stb.

A fürdőszobára ugyanez vonatkozik: egy zuhanykád, mosdó, mosdószekrény, mosógép stb.

A hálószobában balra van egy íróasztal és azon egy laptop. A polcokat különféle iratok töltik meg. Középen egy franciaágy foglal helyet, míg attól jobbra egy ruhásszekrény és egy alacsonyabb polc foglal, helyet szintén ruhákkal megtöltve valamint van, az aljában egy titkos rekesz ahol tartom a fegyvereimet. A polcon anyám bekeretezett fényképe, ami abból az időből származik. amikor érettségizett. Ezt nem éppen egyszerű úton a smallvillei gimnáziumból szereztem ahova járt.

A falakat és polcokat mindenhol különböző indiai, afrikai, őslakos amerikai, kínai és ausztrál szobrok, faragványok, képek díszítik. Az indiai és kínai díszítőelemek vannak túlsúlyban.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.