Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Előadótermek

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Előadótermek

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-04-17, 21:43

First topic message reminder :

*** Nagyelőadó ***Miután átvergődött a forgalmi dugókkal teli, kora délelőtti Metropolison, majd hosszas araszolás után bejutott az egyetemi parkolóba -- ahol csupán fél órát töltött parkolóhely keresésével -- Christy Jenkins végre elindulhatott egyetemi előadására. A folyosó nem sokban különbözött a középiskolaitól: csakúgy, mint Smallville-ben, itt is rengeteg szerelmespárocska vélte úgy, hogy a folyosót pontosan arra találták ki, hogy ők a világ tudomására hozzák -- méghozzá nem éppen diszkréten -- mindent legyőző szerelmüket. Persze mindezt úgy, hogy legalább a főfolyosók felét kitöltse a levegőben szálló, még akkor is érezhető mandulavizsgálat feromonszaga, ha az ember elfordul.
- ELNÉZÉST - mondta CJ az egyik párocskának, akik pontosan abban az ajtóban deklarálták egymás iránti mély elkötelezettségüket a külvilág számára, mely az álatrendszertan kollokviumát tartalmazó teremhez tartozott, és mely előadásról a lány már vagy negyed órás késésben volt. A párocska nem mutatta különösebb jelét annak, hogy bármennyire is érdekelné őket más nyomora, így CJ egy lendületes mozdulattal arrébb billentve őket kinyitotta az ajtót, majd belépett a terembe. Persze minden szem egyből rászegeződött. Mr. Jordan órája amúgy sem volt a szíve csücske: a száraz tények és latin szavak tömkelegének bemagolása nem szerepelt a lány legélvezetesebb időtöltései körébe. Mr. Jordan egy rosszalló pillantással és fejbillegetéssel konstatálta, hogy megérkezett a lány, aki ettől elpirulva leült, hogy ismét egy unalmas másfél órának tegye ki magát.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down


Re: Előadótermek

Témanyitás by Lois Lane on 2016-10-31, 22:51

Bruce:
A falról leolvasott kérdőjel a maga módján rengeteg kérdést vet fel, még úgy is, hogy fogalmad sincs miről van szó. Alatta például kirajzolódik egy felirat:
Kis kérdőjel, apró stigma,
mégis több ez, mint egy enigma.
Sok a halott, érthetetlen,
kicsi Batman tehetetlen.

Nem tudod még ki vagyok,
várom a megfelelő pillanatot.
Életed ma megváltozik,
Gothambe új ellenség költözik.

Ő lesz ki segít nekem,
bármerre lép káosz terem.
Ki lehet ő, kérdezheted…
Hidd el, ha látod: FELISMERED.

Segíthetnék, de nem akarok,
megtalálni a Te feladatod.
Ez a dolog csak a kezdet,
ha végezünk, Neked befellegzett.

Társam hamar eljő,

kezdődhet a hajcihő.
Társaiddal keress minket,
Batman, mi már várunk Téged.”


Vajon ki a fene lehet ez a rejtélyes idegen, aki így üzenget Neked? Miféle Gothambe költöző ellenségről beszél? Vajon a többiek is látják a falon olvasható feliratot? Megbízhatsz bennünk? Talán ezek a kérdések futnak át az agyadon, amikor hirtelen kicsapódik a bejárati ajtó, és belép rajta egy addig nem látott személy. A nő kék szoknyát, vörös palástot és egy „S” betűt visel magán. Léptei annyira nyugodtak, hogy látszik: nem ártó szándékkal jött. Barry, Maura, Dick és Danny még abból sem ocsúdtak fel, hogy Christy úgy elvonult, mintha mi sem történt volna, amikor ez a nő belibbent mellétek. Odalépett az első útjába akadó rendőrhöz, majd megszólalt.
- Supergirl vagyok., segíteni jöttem.
– mondta, gondolván, hogy esetleg már hallottak róla itt, Metropolisban. – A tömeg odakint már nyugtalan. Önöknek pedig láthatóan segítségre van szükségük, túl sok szót fecséreltek már el fölöslegesen. A nő, akit keresnek már messze földön jár. Segítek begyűjteni a szükséges nyomokat, de nem állhatnak itt ölbe tett kézzel, mert közben az ellenség újabb tervet sző. – pár pillanatig csendben volt, majd Batmanre nézett. Van itt egy hely, Őrtoronynak hívják. Ott mindenben segítenek magának. – mondta, majd Barry felé is intézett egy mosolyt. Úgy tűt, hogy mindent tud, mindenkiről. – Dr. Parker… kint áll pár halottaskocsi, a kollégák csak arra várnak, hogy elvihessék a holttesteket a Metropolisi Rendőrségre, ahol átadják Önnek és Mr. Allennek, hogy megvizsgálhassák Őket. Mr. Grayson, magának is meglesz a szaftos sztorija, lesz min dolgoznia… Mr… Batman, Önnek jó munkát. A barátai már várják. – fejezte be végül mondandóját, és ígéretéhez híven szupergyorsaságával el is kezdte begyűjteni a fontos nyomokat.
 

Christy:

Ahogy kilépsz az épületből és beleszippantasz a friss levegőbe az agyad kitisztul és megnyugszol. Persze, mindez nem tart sokáig. Még alig kezdesz hozzászokni ahhoz, hogy kiléptél a szörnyűségek helyszínéről, a telefonod pittyegése megtöri a levegővel kialakított meghitt pillanatot. Egy olyan jelet fogsz, amire már nagyon régen nem volt példa. Mivel kapcsolatban Voltál az Ízisz Alapítvánnyal, úgy volt beállítva a készüléked, hogy ha bármi történik az ott található számítógépekkel, kapj róla egy jelzést. Évek óta semmi nem történt, most viszont megérkezett a jel a telefonodra. Fogalmad sem volt, hogy mi okozhatta ezt… talán egy áramkimaradás? De az már volt pár az elmúlt években. Valaki betört? Miért pont oda? Ezekre a kérdésekre a választ csak akkor kapod meg, ha odamész és megnézed mi a helyzet a bázisnál, ami soha nem tudott igazán kiteljesedni.

// Christy, ezennel átadlak nagyra becsült kuzinomnak, Chloénak.  Smile Nagyon jó szórakozást kívánok Neked a Tini Titánok megalakításához. Örültem, hogy Neked is mesélhettem.  Smile //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Batman on 2016-11-03, 18:20

Bruce a szenzorai segítségével fényképeket készít a falra felfestett szövegről, miután elgondolkodva végigolvas rajta. Akárki is írta fel ezt, tudta, hogy a városban van.
Ez az üzenet neki szólt. Gondterhelten küldi el Alfrednek az üzenetet, hátha a komornyik, aki régen a brit titkosszolgálat soraiba tartozott ki tud hámozni belőle valamit. Végigpillant a holttesteken.
~Lehet, hogy ezzel akart engem ide csalni, hogy olvassam az üzenetet?"
És ki lehet a férfi titokzatos arca, akit ő ismerhet?
Ekkor belép egy kék ruhás nő, akit Supergirl néven mutatkozik be. Bruce szkeptikusan pillant végig a lányon. 
~Őrtorony, ott segítenek nekem?" kérdezte magától, eszébe jutva a versike azon sorával kapcsolatban, amiben a társaira gondol. Batman csak ennyit mondd.
- Nekem nincsenek barátaim - morogta, és mintha a különös lány tudott volna a versről. - Indulnom kell.
Aztán beleszól a gégemikrofonjába.
- Keressen egy bizonyos Őrtorony nevű épületet - mondta.
avatar
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Barry Allen on 2016-11-08, 11:41

Barry eléggé meglepődött amikor Kara beállított a terembe. Fel nem merült benne az, hogy Supergirllel épp itt fog találkozni újra. Eltelt már egy kis idő mióta utoljára és egyben elsőnek találkoztak egymással. Jó kis kaland volt is az. Supergirl elmondta a dolgokat, hogy kinek mit kellene csinálnia, hogy végre jussanak valamerre, mert mióta megérkeztek, senki sem hajtott végre igazából nagy feladatokat, mindig volt min meglepődni és úgy látszik ez még mindig nem múlt el.
Kara elkezdte begyűjteni a bizonyítékokat, nyomokat a Barryéhez mérve, kis szupergyorsaságával. Barry végig rajta tartotta a szemét és jókat mosolygott a lányon.


- Köszönjük a segítségedet. - mondta végül a lánynak. 

_________________
avatar
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-11-08, 15:10

(A válasz hozzászólásomat Az Egyetem Főbejárata topikba írom.)
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Lois Lane on 2016-11-29, 21:42

Russel:

Túl egyszerűen sikerülne bejutnod az épületbe, ha csak simán besétálnál átbújva a kihúzott sárga szalag alatt. Amikor belépsz, meghallod az ismerős hangot: ~ Supergirl! ~ fut át az agyadon a gondolat, miközben már a megoldáson gondolkodsz. Talán ilyenkor jobb lenne egy alakváltó képesség, mint a kagune adta előnyök… Ennek ellenére ki kellett találnod valamit, mert ahogy a nő is mondta: Sora bajban volt, nem csak amiatt mert megtámadták, hanem a saját képességei miatt is. Jobb ötlet híján az jutott eszedbe, hogy talán ha mentős vagy rendőr egyenruhában jelennél meg, senkinek nem lenne feltűnő, ha odalépnél a földön heverő lányhoz, aki nyilvánvalóan segítségre szorul… már csak azt kell kitalálnod, hogy hogyan szerzel egy ilyen egyenruhát anélkül, hogy bárki észrevenné a kis akciódat.

 

Bruce, Barry:
Miután Supergirl kiosztotta a feladatokat mindenkinek, maga is elkezdett dolgozni. Maura csak állt ott, hisz ez az újonnan csatlakozott, láthatóan szuperképességekkel rendelkező nő mit sem törődött azzal a hierarchiával, amit Ő felépített. Olyan volt, mintha a földbe gyökerezett volna a lába és megfagyott volna benne minden gondolat. Szokatlan volt ezt látni az eddig teljesen más képet mutató nőtől. Talán most jött ki rajta valamiféle sokkos reakció az eddigi események hatására. Supergirl odalépett mellétek, látván, hogy a Maura meg sem szólal.
- Batman, tudom, hogy magának nincsenek barátai… de higgye el, a jövőben szüksége lesz pár emberre, aki segít, ha gond adódna. Lehet nem ártana egy szárnysegéd sem maga mellé! – pillantott a denevéremberre, egy kacsintás kíséretében, majd Barryre nézett és folytatta. – Lehet, hogy nem lenne túl nagy probléma, ha esetleg mindketten ellátogatnának az Őrtoronyba, a továbbiakat én itt már kézben tartom. – mondta jelentőségteljesen, a rendőrök felé vetette pillantását, aki egy biccentéssel jelezték, hogy számítanak a nő segítségére. – Az unokatestvérem nagy hasznát venné két ilyen… jó kiállású, különleges fiatalembernek! – mondta a lány, de nagyjából itt juthatott eszébe, hogy Batman csak Barryt ismeri, a villámléptű Flasht viszont egyáltalán nem. Menteni kellett a menthetőt, ezért folytatta. – Úgy értem, mindketten fiatalok, erősek… a csapat biztosan örülne, ha megismerné Batmant és egy törvényszéki nyomozót, nemde? – tette fel a kérdést, amiről még Ő maga is tudta, hogy nagyon suta ahhoz, hogy bárki elhiggye, hogy Barry csak egy nyomozó… ennek ellenére remélte, hogy régi ismerősét nem keverte nagy bajba. – Nos, Batman, mit gondol? - kérdezte, és várta, hogy a denevérember válaszoljon... de láthatóan az Ő gondolatai már messze-messze jártak az egyetem folyosójától.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-12-10, 15:46

Eddig egész simán ment minden a mai nap folyamán - leszámítva a tényt, hogy itt kell lennem, mert Sora bajban van - legalábbis gond nélkül sikerült bejutnom az épületbe, hogy ha nem számítom azt a gyökér újságírónőt meg a lökött jelmezes bohócot, bár utóbbinak legalább vettem valami hasznát, és nem csak az idegeimen táncolt. Most, hogy tudom pontosan merre is keressem Sora-t már én magam is könnyebben szagot fogok, és immár megállíthatatlanul robogok a megadott helyszín felé követve Sora ismerős illatát, amit millió másik közül is felismernék. Az Ő kedvéért még az egész helyet belengő keser-édes vérszagot is hajlandó vagyok ignorálni - pedig aztán ha valamikor, akkor most egész biztosan juthatnék egy kis ajándék harapnivalóhoz ebben a felfordulásban - mintha csak nem lengené be az egész teret. Persze probléma így is van éppen elég...
Ha beakarok jutni akkor kell szereznem valami hacukát az egyik egyenruhás ökörtől legyen az mentős vagy éppen fakabát. Technikailag nem ütközik problémába a dolog, kétlem, hogy létezik szimpla ember a földön, aki erélyesen felléphetne ellenem - nem egyáltalán nem lenne rá képes valószínűleg... Az emberek érzékszervei és reflexei szánalmasan gyatrák az olyanokéhoz képest mint Sora vagy én, ezt már nagyon sokszor tapasztaltam. De itt a fő probléma nem is a harc kérdése hanem, hogy mindezt miképpen tudom véghezvinni anélkül, hogy ne keltsek feltűnést - legalábbis addig amíg nem végzek a dolgommal. De akárhogy is kattogok kétlem, hogy itt bárhol tartanak függőben egy szabad egyenruhát szóval kénytelen leszek elvenni valakitől. És bár nem célom megölni ez esetben, de sem szemtanút nem akarok hagyni, sem pedig a Kagune-m nem igazán alkalmas kábításra szóval valószínűleg szükség lesz vérontásra. Már csak áldozatot kell hozzá találnom...
avatar
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Barry Allen on 2016-12-20, 07:15

//Bocsi a késésért, most majd talán kicsit egyenesbe jövök, megpróbálok sűrűbben itt lenni//


Supergirl átvette az irányítást Maurától. Barry meglepődött azon, hogy milyen tétlenül áll a nő, mióta Kara elkezdte kiosztani a feladatokat és maga is munkához látott.
Az unokatestvérem nagy hasznát venné két ilyen… jó kiállású, különleges fiatalembernek! - mondta Kara, látszodva, hogy amint ezt így kiejtette a száján, meg is bánta, hiszen, igaz hogy ő tudja Barry titkát, de valószínűleg az itt lévők nem. Próbálta menteni a menthetőt, nem túl sok sikerrel. Barry kérdőre vonó arccal nézett a lányra majd Batman-re nézett, aki mintha máshol járt volna, lehet észre se vette amit a lány mondott. Barry, látva hogy Maura még most se nagyon mozdult, odament hozzá, megérdeklődni, hogy minden rendben van e.


- Jól vagy, Maura? - kérdezte tőle. - Elég szótlan vagy. - tette hozzá azt, ami mindenkinek nyilvánvaló.
Lehet, hogy sok ez még neki is így egy napra? Talán ő sem tud ennyi mindent feldolgozni egyszerre? - esett gondolkodóba Barry és várta Maura reakcióját.

_________________
avatar
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Lois Lane on 2016-12-26, 22:03

Russel:

Mivel nem akarsz nagy feltűnést kelteni két dolog közül választhatsz: az előző támadó által elkábított, esetenként végzetesen megsebzett rendőrökről vagy mentősökről szerzel Magadnak egy egyenruhát, vagy elbújsz és Te Magad veszed kézbe a dolgok irányítását. Az ajtó kinyílik és egy csapat mentős lép be az épületbe. Ha az utóbbi lehetőséget választod, akkor ez a legmegfelelőbb alkalom megszerezni az áhított egyenruhát. A probléma ezzel csak az, hogy a csapat tagjai egytől egyig ismerik egymást... valószínűleg feltűnne nekik, ha egy társuk eltűnne.

A Te kezedben van a döntési lehetőség: vállalod a kockázatot, vagy a kevésbé veszélyes lehetőséget választod?Barry:

Maura mosolyogva pillant vissza Rád. Kicsit megfogyatkozott a csapat az elmúlt percekben, csak Te és Ő maradtatok. Christy elinalt, a denevér jelmezes fickó és a fiatal újságíró is idejét látta a távozásnak, Danny a sérüléseivel a társaságotokban maradt... Így talán már nincs más dolgotok, mint a kezetekbe venni a saját dolgotokat.
- Jól vagyok… de talán ez már nekem is egy kicsit sok volt. Danny, lehet, hogy nem ártana, ha bejönnél velünk és egy kollégám megvizsgálna. Kicsit túl gyorsan tűntek el a sérüléseid, de még azok is veszélyesek lehetnek, amiknek a nyoma megmaradt… nekem fel kell boncolnom egy-két áldozatot, hogy nyomot találhassunk arra vonatkozólag, hogy mi végzett velük. Barry, indulnunk kellene, elég régóta itt vagyunk már, és ez az ügy sem fogja megoldani magát. – mondta a nő, és ezzel a lendülettel már fel is vette a táskáját a földről, segített felállni Dannynek és elindult kifelé.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Barry Allen on 2016-12-30, 11:27

//Bocsi, hogy így elhúzott ez az egész és nem voltam olyan aktív mint kellett volna, de kicsit zűrös volt az elmúlt 3-4 hónapom//

- Igen, egyetértek veled. - mondta Barry Maurának. Hiszen tényleg teljesen egyetértett a nővel. Jobban elhúzodott ez az egész mint szerette volna, sajnálta, hogy nem tudott többet tenni.
- Igen, menjünk vissza, menjünk haza. - folytatta Barry. - De azt hiszem, most nem tartok veled. Van még egy kis elintéznivalóm, ha már itt vagyok Metropolisban, meg kell tennem még valamit. Úgyhogy szia. Majd beszélünk. - mondta és már el is indult ki az egyetem területéről.
Ott ahol már nem látták ismerősei, nagyobb sebességre kapcsolt és elkezdte a várost járni. Szüksége volt már erre, meg kellett jártnia a lábait. Elég sok mindent látott, volt bőven mit néznie. Az emberek megfagytak ő pedig ott vikázott köztük és a kocsik között. Menet közben egy kisgyereket kellett megmentenie, aki épp egy kocsi elé rohant volna a labdája után, a labdát is megmentette, így a gyerkőc nagyon boldog volt. Amint megnézett mindent amit szeretett volna és úgy gondolta, egyenlőre elég volt, megállt és evett pár falatot, vagyis pár hamburgert és egy két energiaszeletet.
Amint ezekkel is megvolt, már útban is volt haza, vissza Central Citybe. Első uta egyből a Star Labs-ba vezette őt.

_________________
avatar
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Lois Lane on 2017-01-07, 12:24

Menet közben az járt a fejemben, hogy a kordonon még csak-csak átengedtek minket, de lehet, hogy az Előadótermek előterébe már sajnos nehezebb lesz a bejutás. Az út nem tartott sokáig, de közben elsuhant mellettünk valami, vagy sokkal inkább valaki. Jimmynek is rögtön az jutott eszébe, hogy a „Maszat” száguldott el mellettünk és valljuk meg, ez elég logikus magyarázat lenne arra, hogy kedvenc kuzinomnak milyen halaszthatatlan dolga akadt az imént Clark oldalán. Persze, erről Jimmy mit sem sejtett… mondjuk, ha őszinte akarok lenni akkor én sem, mert lehettem abban biztos, hogy valóban Clark van itt. ~ De ha nem Ő, akkor kicsoda? Van még rajta kívül valaki, aki hasonló képességekkel rendelkezik? Ha igen, akkor eddig miért titkolózott a kilétéről? Vajon Clark tud róla? ~ futott át nagyjából 1 millió kérdés az agyamon, miközben a Biológia tanszék ajtajához értünk. Ahogy arra számítottam is, kint két rendőr strázsált, de szerencsére egyikük ismerősnek tűnt. Ahogy közelebb léptem, megbizonyosodtam arról, hogy valóban Adam Rogers volt az, akit még abból az időből ismertem, amikor a Tábornok mindenhova magával vitt engem. Tehát, a fickó régen katona volt. Remélem Ő is megismer engem és hatásos lesz az újságíró igazolványom lobogtatása is…
- Hello, Lois Lane. Daily Planet. – szólaltam meg, amikor már a kellő távolságban voltunk Jimmyvel. – Úgy hallottam, hogy már akadt valaki, aki a munka dandárját elvégezte, mielőtt ideértünk, de… talán még csurran-cseppen valami a Planet pletykarovatán kívül máshova is. – mondtam, majd a férfire néztem, aki a nevem hallatán talán rájött, hogy kinek a kije is áll vele szemben.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-07, 15:00

Míg Rogers szemében a felismerést látod, addig a kollégája nem nagyon leplezi, hogy nincs odáig a megjelenésedtől, ki tudja, lehet hogy Cat már mutatott be nekik egy-két mutatvány, akkor ez a reakció a természetes. 
- Már elnézést Miss - szólal meg az a fickó aki innentől a fejedben csak "nemRogers" néven lesz nyilvántartva - de nem értem, hogy miért szükséges, hogy egy újságtól két firkász is körbeszaglásszon, holott egyáltalán nincs itt keresnivalójuk. 
- Állj már le! - szól rá Rogers - Ez itt Lois Lane, Lane tábornok lánya aki... hagyjuk. - mondja belenyugodva, hogy a kollégáját egyáltalán nem érdekli a kiléted. - Nincs semmi probléma Ms. Lane, menjenek csak be nyugodtan. - mondja mosolyogva és utat enged nektek, "nemRogers"-nek ez annyira nem tetszik, de inkább nem szól bele a dologba, csak halkan morog valamit, amit talán jobb is, hogy nem hallottál meg. 
Odabent sok dologra figyelsz fel egyszerre, először is, hogy ebben a teremben határozottan nem teadélután zajlott le az imént. Mielőtt alaposabban körülnézhetnél Jimmy oldal bök, hogy felhívja valamire a figyelmed. 
- Oda nézz! - mondja elképedve. A szemeddel követed az irány, amt Jimmy mutat és meglátod, mi az ami ennyire elképesztette. Sok mindent láttál már életedbe, de most neked is vissza kell fognod magad, hogy le ne essen az állad. Egy szőke lányt látsz, aki úgy néz ki mintha jelmez viselne, kék felsőrész "S" szimbolummal az elején, piros szoknya és piros csizma, nem tudod honnan vette a divat tippeket, de tutira nem a Cosmopolitanből. De még csak nem is a ruhája, az ami lenyűgöző, hanem az, hogy történetesen éppen repül. 
- Szerinted Ő a Maszat?  - kérdezi Jimmy és biztosan tudod a választ. - És ha nem Ő az, akkor szerinted ismeri? - fűzi tovább a fotós. Na ez már egy nagyon jó kérdés és addig úgy sem nyugszol, amíg meg nem tudod a választ, már csak ki kell találnod, hogy hogyan. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Lois Lane on 2017-01-13, 21:41

Rogers, ahogy számítottam is rá, szinte gondolkodás nélkül engedett volna át minket, ha kedves társa, akinek a nevét nem is kérdeztem, de nem is akarom tudni, nem nézett volna ránk ferde szemmel. Szerencsére, talán a Tábornok iránti tiszteletből Rogers végül simán beengedett, a másik fickó halk mormogása közepette.
- Tudok ajánlani magának egy jó logopédust, úgy hallom szüksége lenne rá! – szóltam vissza, de azt már nem hallottam, hogy a férfi erre is válaszolt e egy kis orra alatt dünnyögéssel vagy sem. Még időm sem volt arra, hogy egyáltalán felmérjek minden apró részletet, ami a mondhatni romos és kicsit félelmetes folyosón tárult elém, amikor Jimmy már az oldalamat böködte serényen. Utólag azt kell, hogy mondjam: nem csodálom. Amint én is felfogtam, hogy mit látok megértettem a fiú izgatottságát. Alig akartam hinni a szememnek: egy lány volt, piros szoknyában, kék felsőben, rajta egy már-már ismerős „S” szimbólummal. De nem is hiányos divatérzéke volt az, ami megfogott minket… hanem az, hogy repült. Biztos, hogy repült, nem csak lebegett, mert valamiféle „kondenzcsíkhoz” hasonló cucc is volt a levegőben ott, ahol Ő járt. Az államat csak azért nem kellett a földről felkaparni, mert köpni-nyelni nem tudtam a meglepődöttségtől, így a szám ki sem nyílt. A teljes ámulatból Jimmy mozdított ki, pár jól irányzott kérdéssel.
- Szerinted Ő a Maszat? És ha nem Ő az, akkor szerinted ismeri? – tette fel a fiú azt a két kérdést, ami nagyjából ugyanezekben a másodpercekben futott át az én agyamon is. Nem akartam, hogy lássa rajtam, hogy teljesen le vagyok hidalva és, hogy ugyanezen jár az agyam, ezért amilyen gyorsan csak tudtam feleltem Neki.
- Nos, ifjú Padawan… fogalmam sincs, hogy Ő e a Maszat és arról sem, hogy ismeri e, de valami olyasmiért vagyunk itt, hogy ezt kiderítsük. – mondtam, de közben még mindig pörögtek a gondolataim. – Szóval, Te se csak a szádat tátsd itt! Kapd elő a fényképeződet, ettől jobb fotókat erről a rejtélyes nőről szerintem még senkinek nem volt lehetősége készíteni! – ripakodtam rá a fiúra, majd előrébb léptem egy-két lépést.
- Üdv, Lois Lane, Daily Planet! – szólaltam meg, majd rájöttem, hogy ez az apró információ nem valószínű, hogy meghatja a lányt. – Hé… Csodanő… idejönne Hozzánk? Feltennénk Önnek pár kérdést, amennyiben hajlandó Nekünk nyilatkozni! – mondtam, miközben a szívem a torkomban dobogott. Folyamatosan azon járt az agyam, hogy ez a nő talán ismeri Clarkot. Talán Ő mindent tud róla, talán Ő az igazi oka annak, hogy a fiú nem közeledik hozzám… végigmérve a lányt ezen nem is csodálkoznék. Valóságosan csodanőnek tűnt, hisz azt el kell ismernem, hogy még az én sokat látott szemeim sem láttak még repülő nélkül a levegőben senkit. Főleg nem repülni…
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-14, 11:51

Nem tudod, mire számíts, lehet, hogy a lány figyelmen kívül hagyja majd a késedet, meg az sem biztos, hogy érti a nyelvet, hiszen nem tudhatod honnan jött. Bár ha bármiben is hasonlít Clark-ra, akkor egész biztosan képes a veled való kommunikációra, már csak annak kell kiderülni, hogy vajon akarja-e. 
A lány észreveszi, hogy megszólítottad, egy ideig elgondolkodva néz rád, majd elmosolyodik és nagyon úgy néz ki, hogy feltett szándéka szóba elegyedni veled, mert nem sokkal később finoman landol előtted. 
- Hello Lois, szólíthatom Lois-nak ugye? - kérdezi mosolyogva - A nevem... szóval izé - látszik, hogy elgondolkodik valamin. - Szóval általában Supergirl-nek szoktak szólítani, akik ismernek... vagyis... na mindegy. - mintha kicsit zavarban lenne attól, hogy valaki megszólította, érdekes egy teremtés az tény. 
- Nos szóval, szívesen válaszolok egy-két kérdésre, de lehet, hogy nem áll majd módomban az összesre. - teszi hozzá, közben pedig felfigyel Jimmy-re, aki mindeközben serényen fényképez. - Elnézést, nem igazán szeretem, ha fényképeznek. - mondja a lány és megejt egy mosolyt Jimmy felé. Ez egyre érdekesebb lesz. Az agyadban cikázó millió kérdés közül nem tudod, hogy melyikre kapsz majd választ, jól meg kell gondolnod, hogyan teszed fel a kérdéseket. A lány, vagyis mint kiderült Supergirl mosolyogva várja, hogy belekezdj a faggatásába, nem biztos, hogy a kérdésáradat végén is így fog mosolyogni. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Russel Rubio on 2017-02-01, 20:43

Tartok tőle, hogy akár még az eddiginél is nagyobb felfordulást okozhatok, hogy ha valamit elbaltázom. Márpedig semmi kedvem sincs holnap ismételten a címlapon szerepelni, az pedig még kevésbé tenne jót az idegrendszeremnek, hogy ha ég a támadással is összefüggésbe hoznának, ami korábban történt itt. Persze Sora-nak is mindent az utolsó pillanatra kellett hagynia...Már rég el tudta volna intézni a mai dolgát, csak mindig csűrte-csavarta, ide meg oda tologatta az időpontot egészen a mai napig amikor már nem tudta tovább halogatni, hogy leadja a - késedelmi díjas - beadandóját. Hihetetlen valaki, hogy képes ilyen trehány módon csinálni a dolgait, én meg mindig vagyok olyan hülye, hogy a végén megsajnálom, és segítek Neki, ezért is nem hullott még ki az egyetemi rostán. Na itt az eredménye a dolognak...de az is biztos, hogy ha rendben van akkor nem fogja megúszni a fejmosást, amit ezért a maiért kapni fog.
A lehetőségeim sajnos korlátozottak mivel konkrét terv nélkül jöttem ide, és mondhatni, hogy szinte ajtóstul rontottam be a helyre. Az, hogy idáig eljutottam inkább volt köszönhető annak, hogy szerencsém volt, és a jó hullámokkal sodródtam semmint a képességeimnek. Mivel a feltűnést el akarom kerülni, így a direkt módon való vagdalkozás kiesik a képből. Nem sok értelme van egy embert kirántani egy frissen beérkezett, de összeszokott csoportból, akik több mint valószínű, hogy jól ismerik egymást, és ami automatikusan egyből az előbb kizárt módszerhez vezethet rosszabbik esetben. Így aztán a kevésbé kockázatos, de időigényesebb módszerhez nyúlok, és a halottak között próbálok keresni egy kevésbé "romos" állapotút, hogy egy nagyon kicsit kölcsönvegyem a ruciját. Végül meg is találom a megfelelő személyt. Az Ő kabátja is véres, de ezt ráfoghatom, hogy néhány sebesültnek segítettem onnan származik a dolog. Végül pár perc után sikerült hozzájutnom az áhított egyenruhához, és immáron Sg. Lawson-ként "őrzöm a rendet". Ezután természetesen egyből ismételten Sora felé veszem az irányt, remélve, hogy többé-kevésbbé simán emhet már a mentés...

http://U.I.: Bocsi sikerült eg elég beteg vizsgaidőszakot összehoznom, ezért is késtem ennyit a reaggal :/ //
avatar
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Előadótermek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.