Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Új Apokolips

Go down

Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-25, 23:03

Egy jövőben, ami reméljük sosem következik be, egy rendkívül erős, földöntúli lény halálára felfigyelt Apokolips teljhatalmú ura: maga az elpusztíthatatlan Darkseid. Egy méltó ellenfél reményében eljött hát bolygónkra, azonban nem volt olyan, ki legyőzhetné, így uralma alá hajtotta a Földet. Itt már hősök szinte nem is léteznek, ugyanis a legtöbbel már végeztek, kivéve néhányat, akik egy elkeseredett ellenállás utolsó túlélőiként vívják reménytelen csatájukat az idegen megszállók ellen. Bolygónk ebben az idősíkban már egy fegyvertár és üzemanyaggyár Darkseid hódításaihoz, ugyanis miután kíváncsisága kielégült azzal kapcsolatban, hogy ki is végzett a hatalmas lénnyel, kinek halálát még ő is érezte otthonában, nem találta az emberiséget méltónak a figyelmére, így egyszerű, eldobható, pótolható munkaerőként alkalmazza őket, nagyobb céljai megvalósítása érdekében.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-26, 22:20

Ez a nap is elérkezett Greg életében. Újra átléphet az időörvényen, de bánatára nem a múltba, hanem a jövőbe indul útnak. Mikor átértek a jövőbeli Földre, Greg döbbenten tekintett körbe. Hirtelen nem is tudta feldolgozni a látványt. Hogy mi döbbentette meg? Talán minden egyszerre. A Marsra emlékeztető környezet. A tudat, hogy talán éppen Gotham City romjai felett áll. A több ezer paradémon holteste és persze a holtest fölött lebegő maszkos alak, aki Dr. Sorsként mutatkozott be és üdvözölte a 30 évvel későbbi jövőben. Bár úgy tűnt Gregnek, hogy az maszkos alak hanghordozásában, volt egy neheztelés felé.
- 30 év? És ez maradt a Földből az én hibám miatt?! - kérdezte feldúltan Greg, majd meglátta a hatalma szoborfejet, és rémület fogta el. Valami idegen lény szobrának tűnt, de biztosan nem Nebulah Man-é.
- Mégis mi történt itt? Sally azt mondta, hogy valaki, és itt nyilván magára gondolt, mindent elmagyaráz. - szegezte Dr. Sorsnak a kérdést kissé ingerülten Greg.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-27, 15:32

- Igen, én vagyok. - feleli nyugodtan Dr. Sors, majd közvetlenül előtted landol. - A maszkom tulajdonosa barátként tekintett önre. Legalábbis... a jövőbeli önmagára. Ez az esztelen pusztítás itt mind... azért történt, mert maga egy technológiára tett szert amivel sikerült végeznie Neh-Buh-Loh-val. Ismertebb nevén Nebulah Man, ez a lény egy élő, növekvő univerzum, ami még csak gyerekcipőben járt, mikor magát és a társait szétszórta az időben, 1948-ban. Azonban az a Neh-Buh-Loh, akivel találkozott évtizedekkel később, mikor egy olyan módszert tudhatott magáénak amivel képes lett végezni vele, már több trilliárd éves volt. Ez nem meglepő, hiszen Neh-Buh-Loh egyszerre több idősíkban is létezhet. Sosem tudni melyikkel találkozik. Egy érintéssel egész valóságokat tudott eltörölni... erre pusztán egy ember végzett vele. Holmi játékszerrel, amelynek nem szabadott volna az ő kezébe kerülnie. Nem csoda, hogy egy hatalmas lény halálára, mint a maga Nebulah Manje, felfigyelt egy még hatalmasabb. A kozmosz minden egyes építőeleme egyszerre üvöltött fel, ahogy egy univerzum életét vesztette, a maga keze által. Darkseid, egy idegen bolygó, az Apokolips ura, felfigyelt ezekre a sikolyokra. Kíváncsi volt, ki végzett Neh-Buh-Loh-val, így egy erős ellenfél reményében a Földre tévedt. Végzett mindenkivel aki csak az útjába állt... és rengetegen voltak. Mind hősök. Jó emberek. Büszke, csodálatos emberek akiket életüket áldozták azért, hogy a Föld ne váljon Darkseid játékszerévé. De mind hiába volt, hiszen végül ő nyert. Ma már csak egy fél tucat ember maradt, aki hősnek nevezheti magát. Mi sem tudjuk megállítani Darkseid-ot, még én sem... azonban magával együtt, ismét heten vagyunk. Tudja mit jelent ez? - kérdezi sokat mondóan.
Szerinted a maszkja alatt elmosolyodik.
- Igen. Nebulah Man mindig egy hét személyből álló csapatot keres, akikkel végezhet. Maga megölte a három trilliárd éves verzióját, de ez nem azt jelenti, hogy nincs még egy, ami valahol a közelben lófrál... vele fogjuk megölni Darkseid-ot, és megmenteni ezt az átkozott jövőt. Maga pedig segíteni fog. Ez a legkevesebb amit tehet, miután halálra ítélte az egész fajtáját holmi semmit mondó bosszú miatt. Maga, és a társai nem haltak meg, mert semmit sem jelentettek Neh-Buh-Loh-nak. Darkseid viszont teljesen más. Szadista, és meg akarja mutatni, hogy ő a legerősebb lény az univerzumban. Ezért biztosra veheti, hogy mindenki aki itt ellenállt neki, halott.  Ki tudja, talán Darkseid még végezhetne is a maga Neh-Buh-Loh-jával, és úgy, hogy az összes formája meghal az időben... egyszerre. Talán a harctól Darkseid annyira legyengül, hogy képesek leszünk végezni vele. Egy próbát megér, hisz mi már mindent elvesztettünk. De magát ez nem érdekelte a jövőben, nemde? Nem tudta, milyen erőkkel játszik.
Dr. Sors ellenségessége most már nyilvánvaló. Nem kedvel téged, valamiért, amit elkövetsz a jövőben. Ami furcsa... mert Sally azt mondta, hogy ez a személy a barátod. Végül is mondott valamit, hogy a maszk tulajdonosa a barátodnak mondja magát... de akkor azt jelenti, hogy ha felveszi a maszkot, egy másik személlyé válik? Hiába esett csorba a becsületeden, nyilvánvalóan rossz ötlet lenne újat húzni azzal, aki több ezer paradémont leterített egy karcolás nélkül, és két időörvényt is megnyitott... lehet, hogy a puszta akaratával, milyen semmilyen szerkentyűt sem látsz nála, ami képessé tehetné erre.


Sally szomorúan tekint rád.
- Sajnálom, hogy ezt hallania, illetve kellett... képzelem hogy érezheti magát, de ha nem látja a saját szemeivel, nem hitte volna el. Tudom... vagyis tudjuk, hogy maga még semmit nem követett el, de... én is mindig tudni akartam ezt. Hogy mit tenne, vagy tett volna, hogy ha tudta volna, mi lesz az ára. Megéri a bosszú, hogy ha ez lesz a vége? Tudom, hogy Darkseid az igazi felelős, de... mindegy. A Mr. Saunders akit ismertem, biztos, hogy megpróbálná helyrehozni ezt. Segít nekünk?
Kérdésekkel vagy tele. Például: ha tudnak egy időörvényt nyitni, miért nem mentek vissza és végezték ki Darkseid-ot amíg erejük teljében voltak? Egyáltalán képesek voltak rá? Képesek lennének rá? És egyáltalán ki ez a Darkseid, és mit akar? Mi célja volt ezzel a pusztítással? Egy azonban biztos: itt már nem csak a becsületedről és a bosszúvágyadról van szó, hanem az emberiség jövőjéről. Egy kérdés, még a millió mellett amid van... nem hagy nyugodni. Miért pont te? Hiszen ha jól érted, egyszer már kudarcot vallottál ebben az időben.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-28, 19:37

A maszkos férfi hosszan beszélt Darkseid történetéről. Ám a legfurább mégis az volt Gregnek, hogy hol barátságosan beszélt hozzá a maszkos férfi, hol gyűlölettel telten. Ez a kettősség önmagában óvatosságra intette Greget. A másik furcsaság az volt számára, hogy Nebulah Man egyszerre több idősíkban létezik, vagyis bár majd megöli, mégis él. Akkor miért van rá szükség? Egyáltalán mit tehet ő, egy egyszerű ember? 
- Ha valóban azt akarják, hogy segítsek, akkor félre kell tennünk az ujjal mutogatást egymásra. - fordult komor tekintettel Greg Dr. Sors felé. - Olyan tettel vádol, amit még el sem követtem. Persze elismerem, hogy vannak különböző idősíkok, mivel én is a Nebulah Man-nel való küzdelem után hatvan évvel későbbre kerültem. Tudja, mit érzek? - kérdezte dühösen Greg. - Honnan is tudhatná. Egy olyan világba kerültem, ami nem is az enyém. Elvesztettem a barátaimat, a társaimat és a feleségemet, aki vagy már 90 éves a Föld 2-ön vagy már rég halott. Azt se tudom, hol keressem Nebulah Man-t és fogalmam sincs milyen szerkezetről beszél. Azt se tudom, ki az a Darkseid, de azt érzem, hogy maga jól ismer engem. Bár fogalmam sincs ki maga, de nyilván valami időutazó, akiben tombol valami kettősség...Úgyhogy ne vádoljon engem olyannal, amit még el se követtem... Ha pedig le akarja győzni Darkseid-et, akkor fogjunk össze, tegyük félre a nézeteltéréseket és mentsük meg a jövőt. - mondta kissé nyugodtabban Greg és várta az aranymaszkos férfi válaszát remélve, hogy hajlandó felfedni valódi énjét. Hogy megtudja, valóban ki is vádolja őt Darkseid támadása miatt.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-29, 08:53

- Kettősség? Időutazó? - a maszkja alatt ugyan nem látod, de szerinted Dr. Sors forrong a dühtől.
- Na jó, Mr. Saundersnek igaza van, ezzel nem érünk... - kezdené Sally, de Dr. Sors egy gesztussal félbeszakítja.
Leveszi a kesztyűjét, ami egy emberi csontváz kezét fedi fel.

- Az igazi nevem Nabu, a Bölcs. Évezredekkel ezelőtt a maga népe, az emberiség istenként tisztelt, és rájöttek, hogy szükség van rám ahhoz, hogy fenntartsam a világ egyensúlyát, a jó és a rossz harcának örök status quo-ját. Ezért, a beleegyezésemmel a lelkem egy részét, ami elég ahhoz hogy egy részem ebbe a világba léphessen, az akaratomat és a varázserőm egy részét egy maszkba, egy amulettbe, és egy köpenybe zárták. Egy Kent Nelson nevű ember vette őket magához, és megengedte nekem, hogy felhasználhassam a testét ahhoz, hogy rendet tehessek a világban. Nem tudja maga mennyire keményen dolgoztam, hogy az olyan túlvilági lények, vagy más dimenzióbeli hódítók, mint Darkseid, ne kaparinthassák meg a Földet. De ahogy Nebulah Man egy formája meghalt... ott már minden hiába való volt. Nem azon van a hangsúly, hogy nem végzett a lény minden formájával, hanem hogy megmutatta az univerzumnak, hogy egy ember képes végezni eggyel. Ez hadüzenet volt az olyanoknak, mint Darkseid, és az emberiség nem állt készen az ilyesfajta háborúskodásra. Nem tudta, milyen erőkkel játszik. Kent Nelson azonban tudta. Megismerkednek majd 2020-ban, egy ásatás során, mikor ismét a társait keresi. Azonban, Darkseid eljövetelével Nelson tudta, hogy nem lesz elég ereje megvédeni a családját, így rám bízta őket. Én pedig... kudarcot vallottam. Nelson már amúgy is öreg volt, már hamarosan eljött volna az ideje annak, hogy új testet keressen nekem... de Nelson feladta a küzdelmet. És meghalt. Egy halott ember viseli a palástom. Nem sok barátom volt az ötezer év alatt, amíg éltem, de Kent Nelson-t közéjük számoltam. Szóval igen, Gregory. Valahol talán gyűlölöm magát, de nem azért, mert megölte Nebulah Man-t, hanem azért, mert maga szabadította ide Darkseid-ot és a sleppjét, akik végül Nelson családjának halálát, majd maga Nelsonét is okozták. Szóval, most már mindent tud. Elégedett? Tudja, én hogy érzek, Gregory?

Ezután Dr. Sors elhallgat, Sally pedig nyel egyet.
- Jó... most, hogy ezen túl vagyunk... szerintem el kéne vinnünk Mr. Saunders-t a támaszpontra.
- A varázserőmnek fel kell töltődnie, szóval egyelőre nem teleportálhatunk. A közelben van egy démon... gyár. Ahol paradémonokat készítenek. Darkseid néhány magasabb rangú tisztje felügyeli a gyártást, nekik járműveik is vannak. Nem kedvelem magát Gregory, abban igaza van, azonban tudom, mire képes. Remélem fiatalabb korában még jobb lövész mint a jövőben. - mondja Dr. Sors, majd egy távoli építményre mutat, ami úgy néz ki mint egy dóm, amiből tüskék állnak ki. - Az az úti célunk.
- Gondolom már feltérképezte a területet, Doki. Mennyien vannak? - kérdezi Sally.
- Több ezren. De nem kell az összeset megölnünk, csak a járművek kellenek. A tisztek pedig képzettek a közelharcban, így hasznos lesz két mesterlövész a csapatban. Amint itt végeztünk, megyünk is a támaszpontra, ahol találkozunk a többiekkel. Ott pedig... további meglepetések várnak magára, Gregory.
Ezután Dr. Sors nyugodt tempóban elindul előre, Sally azonban hátra marad, veled.
- Sajnálom. Mr. Saunders. Dr. Sors... vagyis inkább Nabu, már a háború előtt próbálta megállítani annak kitörését. Szerintem még ő is nehezebben viseli, mint gondolta volna... egy istennek nehéz elfogadnia, hogy nincs hatalma afölött, hogyan történnek a dolgok. De nem hiszem, hogy annyira neheztelne magára, mint mondja, csak... az, hogy megint látta, olyan érzelmeket váltott ki belőle, amiket nem tud hova tenni. Nelson és ő valamilyen szinten egybe olvadtak, mielőtt meghalt, és most olyan, mint ha egy része meghalt volna. Kérem nézze el neki, nem rossz ember, ahogy maga sem, és ezt ő is tudja. Mind tudjuk, hogy nem tudhatta, hogy Nebulah Man halála idevezeti majd Darkseid-ot. Senki sem tudhatta előre. - mondja, majd a válladra teszi a kezét.
- Ne vesztegessék az időt. - szól hátra Sors, miközben halad előre, közben pásztázza a környéket további paradémonok után.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-01, 21:54

Ahogy megnyílt Greg előtt Dr. Sors története, úgy kezdett egyre inkább bonyolulttá válni számára az egész ügy. Egy több ezer éves istennel hozta össze a sors, ami igencsak ironikus. Egy isten, aki azért nem szívleli, mert barátja és annak családja miatta pusztult el. Egy isten, aki nem képes túllépni isteni voltán, és a tökéletlen halandókat hibáztatja az eseményekért. S most Őt, aki még nem is ölte meg Nebulah Man-t. 
Bár Sally próbálta megmagyarázni a hallottakat Gregnek és nyugtatólag a vállára is tette a kezét, Greg hangjában érződött a harag, amit azért érzett, mert Dr. Sors őt hibáztatja.
- Könnyű mondani Sally, hogy értsem meg Dr. Sorsot, ezt az istent, aki olyan tettel vádol, amit el sem követtem. Lehet, hogy a jövőbeni énem igen, de én még nem. Ezt jobb lenne, ha figyelembe venné, mert nekem nincs okom haragudni rá. - vetett egy lesújtó pillantást Dr. Sors felé, majd folytatta. - Pedig, ha isten, akkor meg is akadályozhatta volna, hogy rátegyem a kezem az eszközre. De mindegy is. Most itt vagyok és segíteni fogok, de nem az Ő kedvéért. Azért teszem, mert ez a helyes és nem azért, mert bűnősnek érzem magam ezért. - mutatott körbe Greg, majd Dr. Sorshoz fordult, miután Ő is meglátta a bázist.
- Mi a terve Dr. Sors? Hogy lopjunk járművet? Ja, és ne aggódjon, még mindig kiváló lövész vagyok. - mosolyodik el Greg és tovább figyeli komplexumot.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-02, 18:30

//Nem írtam, hogy eljuttok a komplexumig, csak elindultatok felé. No de mindegy, úgy is csak baktattatok volna, szóval vegyük úgy, hogy ott vagytok, nagy baki nem történt. Smile//


- Lopunk? Maguk lopnak járművet. Én fölmegyek oda... - mutat a dóm tetejére. - És természeti erőket fogok megidézni amivel magamhoz csalom a paradémonokat. A tisztek azonban át fognak látni a taktikánkon, és maguknak fognak rontani. Kétség ne essék afelől, Gregory, hogy lehet, hogy nem kedvelem magát... és ahogy látom az arckifejezésén, most már ön sem engem... de biztos vagyok a készségeiben. Láttam már, mire képes a jövőben, öreg korában. Fiatalon valószínűleg még gyorsabb.

Nem bírod nem észrevenni, hogy Dr. Sors megemlítette, hogy öreg korodban látott. Akkor... mikor haltál meg ebben a jövőben?
- Ne aggódjon a vezetés miatt, Mr. Saunders, egyszerű, mint a faék. A tankokat... - Sally folytatná, de Sors félbeszakítja.

- Motorokat. A tank túl feltűnő lenne.
- Akkor a motorok. Szóval, azokat úgy lopjuk el, hogy meg kell szereznünk az egyik tiszt kulcskártyáját, amit beteszünk a központi számítógépbe, itt DNS-függetlenné tesszük a járműveket, és így emberek is tudják őket vezetni. Mivel a gépeken apokolipsi kódolás és nyelv van, ezért én fogom feltörni, amíg maga fedez engem. Ezután, meg sem állunk a motorokig, és lövünk mindenre ami él és mozog, kivéve... saját magunkat. Egyszerű, nem? - kérdezi mosolyogva.
- Ha bármi kérdése van, most tegye fel... vagy arról, amit most készülünk tenni, vagy a jövőjéről, mert ahogy elindulunk... attól fogva már nincs megállás. - fejezi be Dr. Sors, majd kérdőn tekint rád.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-03, 22:33

A komplexum teljes terjedelmében láthatóvá vált. Greg most már az előtte lévő feladatra igyekezett koncentrálni, és kifejezetten örült annak, hogy Dr. Sors is kifejezte érzéseit iránta. Egy olyan csapat tagja lett, amelyben biztos van egyvalaki, akivel még meggyűlhet a baja. 
A motorok említésére felcsillant a tekintete, s ahogy jobban megerőltette a szemét, látott is párat belőle. Szélesen elvigyorodott és a többiekhez fordult.
- Rendben van. Csináljuk. A motorok valóban jobbak, mert kicsik és piszok gyorsak. Bár ebből a DNS cuccból nem sokat értettem, de majd beletanulok. - mosolygott a cowboy Sallyra, majd fogta a Winchester-t és megnézte, hogy tökéletesen átvészelte-e az időutazást. Szerencsére igen, és jóleső bizsergés futott végig a testén, mint amikor az 1940-es években a Föld 2-n akcióba kezdett. 
- Előbb találnom kell egy jó pozíciót, ahonnan ráláthatok a teljes komplexumra, főleg oda, ahova a motorokat tárolják. Ahhoz pedig, hogy végig fedezni tudja Sally, tudnom kell, hogy mi a legsebezhetőbb pontjaik a paradémonoknak. Ha ezt tudom, akkor a Winchester-rel könnyedén megoldom a feladatot. - mondta tőle szokatlanul komoly hangon Greg, és körbenézett, talál-e megfelelő lőállást.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-04, 18:30

Végignézel a dóm-szerű épületen. Úgy néz ki, mint egy hatalmas üvegház, csak fémből, az ajtók pedig tárva nyitva, sőt, ajtók sincsenek, egy hatalmas oszlop tarja az épület fémszerkezetét, és ennyi. A belsejében több ezer paradémont látsz, amint célba lövést gyakorolnak, vagy új fegyvereket próbálnak ki. Innen látod a motorokat is, amiket el kell lopnotok, futurisztikusan néznek ki, és úgy néz ki számítógép vezérlésűek... azonban, amíg van rajta két kar és egy gázpedál (kinek kell fék?), nem igazán lehet bajod a vezetésével. Meglátod a tiszteket is, akik figyelik a paradémonokat, azonban sokkal nagyobbak náluk, sötétkékes páncélt viselnek, egy futurisztikus tüskés sisakkal, melyen egy vörös vizor van. A paradémonok mind egy földalatti komplexumból jönnek ki, melynek csak a hatalmas fém ajtaját látod, előtte egy sornyi lépcsővel. A központi számítógép is szemet szúr neked, ami közvetlenül az előbb említett óriási oszlop előtt helyezkedik el. Sally-nek nehéz dolga lesz, de neked könnyű. Ez a hely csak úgy hemzseg a célpontoktól.


Dr. Sors bólint, majd Sally-vel elindultok lövőállást keresni. Közben megkérdezed Sally-t a paradémonok gyengéiről, aki nyugodt hangon válaszol.
- A szemük, és a fejük. A páncélos részekre ne lőjön, csak lepattannak róluk a sima golyók. Nekik egyébként nem nyaki verőereik vannak, hanem valami mirigy van bennük, ami hatalmasat robban, ha meglövi. Elég groteszk, de az a leggyengébb pontjuk, közvetlenül páncéljuk nyakrészénél van, egy miliméternyi részt azonban nem takar a nyaki mirigyükből. Emlékszem, mikor úgy tanított célbalőni, hogy a paradémonok nyaki mirigyeire kellett céloznom. Egész jó voltam benne, de kíváncsi vagyok maga is? A Gregory a múltból eddig csak két paradémont ölt meg. - mondja mosolyogva.
Ez most egy kihívás? Röviddel ezután folytatja.
- A tisztek azonban... ne rájuk lőjön, hanem a fegyverükre. Valamiféle elektromos töltetű sokkpálcát kapnak elő, ami olyan, mint egy vipera. Már mint a fegyver, nem az állat. De meg kell várnia amíg teljesen kipattintották, és utána lőjön közvetlenül a markolati rész fölé. - fejezi be.
Közben találtok is egy jó pozíciót, egy közeli szirtet. Az egész komplexumot be lehet innen látni, kivéve az alagsori részeket. Pontosabban, be lehet látni a szuperkomputerig, de az nagyjából elég is. Dr. Sors is odajön hozzátok.
- Szóval azt mondja nekem, hogy képes akár... fél kilométer távolságba is ellőni egy revolverrel? Távcső nélkül? - gondolkodóba esik, majd kinyújtja a kezét, mond egy latin varázsigét, és egy modern mesterlövész puska jelenik meg benne. Feléd nyújtja azt.
- A magáé.
- Wow. - mondja Sally. - Én miért nem kapok ilyeneket, Doki?
- Mert magának más feladata van. A tetőn leszek és elterelem a démonok figyelmét. Nem használhatok túl nagy villámvarázst, ugyanis kisütné a gépeket, a tűzről, vízről, jégről nem is beszélve, ami megrongálná a motorokat, szóval az enyém a tető. A maguké azok a démonok, akik nem jönnek utánam. - mondja, majd elkezd a dóm teteje felé repülni.
Ahogy elér oda, felemeli a kezeit, majd kántálni kezd. Kis idő múlva villámok csapnak bele a dómba, és minden komplexumon kívüli paradémont eltalálnak. A paradémonok elkezdenek özönleni kifelé, mint a méhek a kaptárból, hogy elkaphassák Dr. Sorsot. Azonban mivel szinte minden percben egy újabb paradémon jön ki az alagsorból, akit felfegyvereznek, nem sokáig lesznek ennyire kevesen az épületben.
- Na akkor húzzunk bele. Jihá, ugye, Mr. Saunders? - néz rád Sally, majd elindul előre.
Addig van időd felvenni valamiféle pozíciót, ameddig célba nem ér. Tudod, hogy a számítógép felé fog vezetni az útja, és azért ő is tud magára vigyázni, de nincs hátul is szeme. Arra ott vagy te. Csak emlékezz mit mondott a gyengékről. Valamint rajtad áll, hogy a távcsöves mesterlövész puskát szeretnéd-e használni, vagy megpróbálod szemmel kivenni a dolgokat a coltjaiddal, a minden eddiginél nagyobb távolság ellenére is, mint bármi, amivel eddig dolgod volt.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-07, 15:26

A komplexum az önmaga egyszerűségében lenyűgözte Greget. A férfi igyekezett eltárolni minden információt és szakértő tekintettel foglalta el helyét a lőállásban. Sally nagyon izgatott volt, ezért tudta, hogy nagyon alapos munkát kell végeznie, ha Sally megakarja szerezni a motorokat. 
Greg izgatottan vizsgálgatta a mesterlövészpuska fegyvert, mely valóban remek kis puska volt.
- Csak óvatosan Sally. Én itt leszek és fedezem magát. Ne aggódjon. - mosolygott Sallyre, majd odabiccentett Dr. Sors-nak és visszafordult a komplexum felé. Tudta, hogy ilyen távolságra a Winchester-rel nem biztos a siker. Figyelte a paradémonok tömegét, ahogy Dr. Sors felé vették az irányt. Greg emellett tökéletesen látta, hogy a tisztek nem mozdultak a helyükről, hanem a környéket pásztázták. A cowboy lehasalt a földre és a vállához támasztotta a mesterlövész puskát. Állított a távcső fókuszán. Mély levegőt vett és kizárta az őt körülvevő zajokat. Csak a célpontokat látta és tudta, hogy azelőtt ki kell iktatni őket, hogy észrevennék Sally-t, aki már útnak is indult és közeledett a járműparkhoz. Greg nagy levegőt vett, kifújta és meghúzta a ravaszt.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-08, 12:32

Dr. Sors elterelése sikeres volt, egyre kevesebb paradémon van az épületben. Ahogy Sally belép a komplexumba, a tisztek mozogni kezdenek, a számítógép felé, mintha tudnák, hogy az a célja. A mozgásuk inkább gépekére emlékeztet téged, mint emberekére, főleg, hogy nem is próbálják megállítani Sally-t, és egy szót sem szólnak hozzá. Amint a négy tiszt beállt a gépek elé, mozdulatlanok maradnak.


Sally-re közben özönlenek a paradémonok, és lőnek is rá. Párat ki is lő, azonban egy a háta mögül jön. Ezt te leszeded, azonban a mesterlövész puska visszarúgása meglep, még így is, hogy a válladnak támasztottad, elég nagyot szólt. Nem tudsz olyan gyorsan lőni ezzel, mint a coltjaiddal, így meg kell válogatnod a célpontjaidat.


Kell lennie egy megoldásnak amivel gyorsan, könnyedén elintézheted az ellenfeleket, hiszen csak úgy hemzsegnek. Most is ahogy gondolkozol, egy újabb paradémon jön elő a pincéből, akinek a kezébe társai máris fegyvert nyomnak, és azonnal tüzelni kezd. A hatalmas túlerő és a folyamatos tüzelés miatt Sally-nek már fedezékbe kell vonulnia, de körülbeül tíz paradémon tart felé, folyamatosan tüzelve. Többen is jönnek, a felsőbb emeletekről is, amelyet nem látsz be.


Megoldást kell keresned erre a nehéz helyzetre. Mitévő leszel?
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

, h

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-11, 21:53

A paradémonok csakúgy özönlöttek elő a komplexum alsóbb szintjeiről. A négy tiszt rendületlenül állt a számítógép előtt, mintha tudták volna, hogy Sally odatart, és hagyták, hogy a többi paradémon intézze el a nőt. Greg folyamatosan tüzelt, hogy fedezze a nőt, ám a paradémonok száma megtöbbszöröződött és a mesterlövészpuska alkalmatlan volt arra, hogy gyorsan elintézze őket. Nem sorozatlövésre találták ki, mint a géppisztolyokat, ezért döntést kellett hoznia mihamarább. Lázasan pörögtek a cowboy gondolatai. Abban teljesen biztos volt, hogy a jelenlegi terv tarthatatlanná vált. Sallynek közel egy tucat paradémonnal kellett keresztül verekednie magát, hogy eljusson a számítógép terminálig. Ha ez sikerülne, még akkor is ott voltak a tisztek.
Greg úgy számolta, hogy esélye sincs leszedni mind a tíz paradémont úgy, hogy nem érjen oda még több. Talán a tisztekre kéne koncentrálnia, hogy a nyílt terep felé csalja őket, vagy legalábbis a közkatonákat. A férfi döntött és felállt a fedezékből. Felemelte a mesterlövészpuskát és a tisztek felé irányította a csövét és a tisztek fegyverére irányította. Még emlékezett arra, mit mondott Sally a fegyverek gyengéjéről. El kellett érnie, hogy a tisztek használják a fegyvereiket és akkor egy találattal felrobbanthatja őket. 
A cowboy belenézett a célkeresztbe és több lövést is leadott a tisztek fegyvereire, s nem foglalkozott vele, hogy meglátják-e. Amúgy is közelharcban a coltoknak sokkal nagyobb hasznát veszi majd, hogyha a közkatonák vagy a tisztek felé indulnak. S akkor Sally megszerezheti a motorokat.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-16, 09:44

Képzettségednek köszönhetően sikerül egy lövést leadnod az egyik tiszt fegyverére, aki mint valami gép, ami az előre beállított programozását követi, aktiválta a fegyverét, amire leadsz még egy lövést, és sikerül őt felrobbantanod. Legnagyobb meglepetésedre a számítógép nem rongálódott meg, de nagy vörös betűkkel kiír valamit, azonban az üzenet nem latin betűkkel íródott, és amennyire meg tudod mondani nem is angol, szóval nem igazán érted, mit csináltál, de Sally biztosan meg tudja oldani.


A másik három tiszt vizorja azonban vörösen ég fel, amíg te a fegyvereikre próbálsz lövést adni, de nem aktiválják őket, hanem egyenesen feléd néznek.
- GREGORY SAUNDERS. VIGILANTE. VESZÉLYSZINT: 2-ES. ELTÖRLÉST MEGKEZDENI. - mondja mind a három egyszerre, majd legnagyobb meglepetésedre nem gyalog indulnak feléd, hanem egy szempillantás alatt eltűnnek, és hirtelen előtted teremnek.
Mindhárman aktiválják a fegyvereiket, de közvetlenül előtted, így ha a mesterlövészpuskával lőned ki őket, magadat is felrobbantanád. Az egyik közvetlenül előtted áll, a másik a bal, a harmadik pedig a bal oldaladon, és mind egyszerre csapnak le rád az elektromos töltetű botjukkal. Van egy pár másodperced elkerülni őket, azonban, most már újabb problémák adódtak.
A számítógép lehet, hogy szabaddá vált, de a három tiszt már téged pécézett ki magának, ráadásul valamiféle 2-es veszélyszintről beszéltek. Pontosan mit jelent ez, lehet, hogy új trükkök vannak a tarsolyukban? Ha pedig tudnak teleportálni, akkor biztos, hogy ki fogod tudni őket lőni? Abban viszont biztos lehetsz, hogy robotok, és tudod is a gyengepontjaikat.
Azonban, a tisztek támadásának köszönhetően már nem láthatod mi történik Sally-vel. Csak reménykedhetsz abban, hogy túlélte a paradémonok támadását. Közben Sors tovább folytatja a varázslást a komplexum tetejéről, aki annyira el van foglalva a paradémonok ezreivel, hogy fel sem tűnik neki, hogy megtámadtak téged. Egyedül kell megoldanod ezt a helyzetet, méghozzá gyorsan.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-19, 16:20

Greg elégedetten nyugtázta, hogy célba talált, mellyel magára vonta a tisztek figyelmét. Gyorsan felmérte a távolságot és úgy számolta, hogy bőven lesz ideje leszedni majd a közeledő tiszteket. Ám, ami ezután következett, azt álmában sem hitte volna. A négy tiszt egyszerűen eltűnt és egy pillanattal később már ott álltak előtte és egyből valamiféle 2-es veszélyszintűnek jelentették ki. 
Greg igyekezett nyugalmat erőltetni magára, hiszen tudta, hogy robotokkal áll szemben. Az egyértelmű volt számára, hogy a mesterlövészpuskát nem fogja tudni használni, és azt is tudta, hogy a fegyvereiket sem lőheti szét. Esze ágában sem volt fölrobbanni ebben az átkozott jövőben és meghalni egy olyan ügyért, amely lehet sosem következik be. Már csak azt kellett kitalálnia, hogyan keveredjen ki a csávából. Tudta, hogy nem vesztegetheti az időt.
Miközben felmérte a lehetőségeket, a három robot elektrobotjaikkal Gregre támadtak. Greg elképzelhetőnek tartotta, hogy a tisztek a támadás során arra fognak számítani, hogy a férfi hátrálni kezd. Ezzel szemben a tőle balra elhelyezkedő tiszt felé lendítette teljes erejéből a puskát, hogy a tiszt elektrobotját eltalálva a vele szemben álló tisztnek csapódjon a eltérített fegyver. Ahogy megérezte, hogy a puska célba talált, elengedve azt, teljes erejéből hátravetődött, miközben coltjait előkapva, a levegőben úszva a megzavarodott tisztek fejére tüzelt, amit nem védett páncél.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-21, 18:50

A mutatványod sikeres volt, és a bal oldali tiszt egyenletes, kiszámítható mozdulatainak hála leütötte azt, aki veled áll szemben, nem vele. Ha látnál érzelmeket az arcán (meg ha egyáltalán lenne arca), talán még azt hinnéd, hogy maga is meglepődhetett azon, hogy épp egy társát ütötte ki. Azonban, ez nem tart sokáig, mivel a veled szemben lévő tiszt kis idő múlva ismét életre kel, és ismét hárman jönnek feléd. Megpróbálsz hátravetődni és a fejükre célozni, de hiába, úgy néz ki a géptestüket nem fogják a golyók, ugyan is ezek nem paradémonok, hanem robotok. Te pedig a paradémonok gyengéit vetted számításba, mikor rájuk lőttél. Lehet, hogy az ijedtség tette, hogy elfelejtetted, hogy kevés esélyed lenne bármilyen lőfegyverrel hatástalanítani a robotokat. Talán Sally felé kéne rohannod, aki még mindig fedezékbe húzódott a paradémonok elől. Azonban most a számítógép előtt nem áll senki, ugyanis a tisztek téged pécézték ki maguknak, akik, mivel rájöttek, hogy nem menekülni próbáltál, hanem támadni, lassan közelednek feléd, és nem teleportálnak. Azonban lassúak mint a dög, nyilván ezért kellett teleportálniuk, és nem gyalogolniuk, hogy elérhessenek hozzád. Megláttak a komplexum belsejéből, tehát valamilyen úton-módon messzire ellátnak. Beazonosítottak téged, így azt is tudhatják mik a harci taktikáid. Vagyis inkább miket szeretett csinálni a jövőbeli éned harc közben.
Mindhárom tiszt fegyvere aktiválva van, ki is lőhetnéd őket, de ha felrobbannak a közvetlen közeledben, annak ki tudja milyen vége lenne. Sally-nek még mindig szüksége van a segítségedre. Mit teszel?

//Ha nem teszel semmit, Dr. Sors a következő körben beavatkozik, de szeretném, ha te oldanád meg a dolgokat. Csak ügyesen, minden a rendelkezésedre áll a biztos győzelemhez. Smile //
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-01-24, 21:10

A terv félig meddig bevált. Az egyik tiszt leütötte a másikat, ám a a golyók egyszerűen lepattantak a robotokról, mint az esőcseppek az esernyőről. Kész őrület. Greg legalább annak örülhetett, hogy sikerült meglepnie őket. Meglepnie? Talán, hisz érzelmeket egy bádogarcról nehéz lehetetlen leolvasni. Ekkor viszont azt is észrevette, hogy a számítógépet már nem védte senki. Magában elmosolyodott ezen a felismerésen, de ügyelt arra, hogy az arcáról semmit se lehessen leolvasni. Ki tudja, hogy a jövőben ezek a masinériák mire képesek. Akár még a mimikából is követeztetéseket vonnak. Gregnek az is feltűnt, hogy bitang lassan indulnak felé. Csak remélhette, hogy a teleportáció felemésztette az energiájuk nagy részét, s emiatt idő kell, hogy felgyorsuljanak. 
A cowboy villámgyorsan felállt a földről és felmérte a távolságot közte és a számítógép között. Úgy számolta, hogy a robotoknak még bőven kell idő ahhoz, hogy újra teleportáljanak, s ezalatt ő a számítógéphez rohanhat, ahol reményei szerint segíthet Sallynek, minél hamarabb megszerezni a motorokat. Résnyire összehúzta szemeit, érezte a vállszíjon lógó, hátának nyomódó Winchester megnyugtató közelségét és futásnak eredt. Minél szűkebb körben kerülte ki a robotokat, akikre leadott pár lövést megtévesztésül. A robotok pedig továbbra is kínos lassúsággal igyekeztek felé fordulni. Greg teljes erejéből futni kezdett, s közben leste a terepet, hátha felbukkan néhány paradémon, akiket leszedhet. A számítógép terminálhoz vezető távolság pedig egyre csak csökkent A tiszteknek pedig még se híre, se hamva.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-26, 00:18

//A mesélő irányítja az NJK-kat, nem te. A robot-tisztek csak akkor teleportálnak volna ha túl távol kerültél volna tőlük, így úgy határoztak volna, hogy az optimális cselekvés számukra a helyváltoztatás, nem pedig a gyalogolás. De mivel így is túl sokat cseszekedtünk már ezzel a résszel, így elnézem, de legközelebb nem. A mesélő dönti el mi lesz a cselekedeteid következménye, te csak feltételes módban írhatsz, erre pedig már másodszor kell felhívnom a figyelmed a játéktéren. Még egyszer ne kelljen.//

Közeledni kezdesz a számítógép felé, útközben azonban nincsenek paradémonok, hiszen mind Sorsra koncentrálnak. Egy-egy komplexumból kitévedő paradémon azonban észrevesz téged, de őket könnyedén leszeded. A tisztek lomhán követnek, egészen addig, amíg el nem érsz végre Sally-ig. A paradémonok ahogy meglátnak téged, tüzelni kezdenek, ezzel elvonva a figyelmüket Sallyről, aki rájuk lő. A paradémonok ismét megint rá koncentrálnak, ezalatt az idő alatt te pedig ki tudod őket lőni. Amint ez megvolt, mindketten odarohantok a számítógéphez. Sally pötyögni kezd a falhoz erősített billentyűzeten, azonban a monitor vörösen villog.
- Azt írja hiányzó tiszt... hol vannak a tisztek, Mr. Saunders?! - kérdezi Sally.
Nem igazán érted a dolgot, de hátranézel, és látod, hogy már úgy 200 méterre vannak tőled, így be is teleportálnak elétek. A számítógép monitorán feliratok jelennek meg.
- Egy tiszt belépett a komplexumba... újratervezés. - mondja Sally, miközben olvassa az írást. - Úgy egy fél perc. Addig tartsa fel őket!
Már tudod hogy kell őket terelni, így a feladatod könnyűnek ígérkezik. A probléma az, hogy a paradémonok folyamatosan jönnek ki a pincéből, akik most már tisztek nélkül is eltalálnak a fegyvereikhez. A robotok hiánya okozta az átmeneti nyugalmat, azonban egy idő után egy újabb tucatnyi jelenik meg, és felétek tart.
- Megölni őket! - kiáltják, miközben tüzelnek rátok.
A gép közben sikeresen újraindul, Sally pedig elkezd vadul gépelni a billentyűzeten.
- Át kell írnom a motorok DNS-érzékelőit. Addig fedezzen! - mondja neked.
A helyzet... elég szorult. Három tiszt tart feléd, akikről még nem igazán tudod mire képesek, plusz egy tucat paradémon, és még talán több is. Mivel most már ketten vagytok a komplexumban, Sors meg egyedül, lehet, hogy primitív intelligenciájuk titeket pécéz ki a fontosabb célpontnak, főleg, hogy Sally már a számítógéppel vacakol. Az egyik tiszt meg is szólal.
- VESZÉLYSZINT: 3-AS. MAGAS SZINTŰ ELTÖRLÉST MEGKEZDENI. - szólal meg, majd mindhárom tiszt vizorja lilán ég fel.
Valami nincs rendben velük... mintha gyorsabbak lennének, és mintha éreznéd, hogy dühösek rád. Nem igazán tudod hova tenni miért, de valahogy tudod. Ők is feléd tartanak, a feléd tüzelő paradémonokkal egyetemben. Nem tudod mennyi idő kell Sally-nek ahhoz, hogy meghackelje a gépet, azonban nem muszáj likvidálnod az ellenfeleket, csak időt kell nyerned. Hogyan cselekszel?
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-02-02, 16:09

Greg agya lázasan dolgozott a megoldáson. Aggódva látta, hogy a tisztek felgyorsulnak és egyre több paradémon indul feléjük. Csupán nagyon rövid ideig kell feltartania őket. De mégis hogyan? A tisztel fegyvereire nagyon nem célozhat, mert ha felrobbannak, akkor a komplexum is fejükre dőlhet. Bár még csak 200 méterre vannak, s a fegyverek robbanása remélhetőleg nem okoz nagy detonációt. S ekkor Greg döntött. A hátára rögzített tokból elővette a Wichester-t. Biztos kézzel kibiztosította, majd a vállához emelte a puskát. Vetett egy utolsó pillantást a számítógép terminálnál dolgozó Sally-re, majd tekintetét visszavitte a tisztekre. A fegyvere csövét ráirányította az egyik tiszt fegyverére és több célzott lövést adott le rá. Miután eldördültek a lövések, csak remélhette, hogy célba találtak. Meg se várva a detonációt a puskát gyors mozdulattal visszacsúsztatta a tokjába, majd előrántva a két Coltot tüzelni kezdett a paradmémonokra. Közben hátraszólt Sallynek. - Siessen. Sokáig nem tudom feltartani őket.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-02-03, 15:12

A tisztek fegyverei fel is robbannak, és mind meg is halnak. Szinte már túl egyszerű is volt, de a magasszintű képzettséged ismét megmentette az irhád. Ezután a paradémonokra kezdesz tüzelni, a gyengéikre, ahogy megtanultad: a fejükre. Sikerül sorban leszedned egy párat, amíg Sally feltöri a számítógépeket. Ezután int neked, hogy rohanjatok, majd ő is tüzelni kezd. Mind mentek a motorok felé, azonban épp amikor eltalálnának titeket, Dr. Sors berobbantja a tetőt, majd a törmelék mind a paradémonokra hullik. Ő azonban nem leszáll, hanem ráteleportál egy motorra. Mind a hárman veszetten teperni kezdtek, amíg Sors hátranéz, és egy csettintéssel felrobbantja az egész komplexumot. Miért nem csinálta ezt eddig...?
- Dobja el a puskát, Gregory. Nem lesz rá szüksége... barátok közé megy. - mondja Sors.
Akár így teszel, vagy a hátadra teszed, követed Sally-t és Sorsot előre.


ÓRÁKKAL KÉSŐBB


Szinte órákig motoroztok... és valamiért nem fogy ki az üzemanyagotok. Szerinted már kiértetek a kies Gothamből, bár a helyszínek nem sokat változtak a maguk posztapokaliptikus kinézetét illetően. Végre sikerül elérkeznetek egy elhagyatott aluljáróig, ami egy metróállomásra vezet.
- Itt vannak a többiek. Nem hiszem, hogy sok ismerős arcot látna, de ők mind ismerték magát. Kövessen, Gregory. - mondja Sors, majd leszáll a motorról, és elindul lefelé.
Ahogy te is, és Sally is leszálltatok a motorról, Sors az akarata segítségével lelebegteti a motorokat a lépcsőn. Ahogy leérkeztek a metróállomáshoz, már látsz magad előtt egy beparkolt metrót, amiben fegyverek vannak, és látod, hogy egész otthonosan berendezték a helyet. Ágy, és tévé is van.
Négy embert látsz még rajtatok kívül összesen. Egy barna ballonkabátos fazont, aki éppen a TV antennáival szenved, aki ahogy meghall titeket, megfordul.
- Doktor... Sally... és... Greg Saunders. - mondja. - Üdvözlöm, tudom, hogy maga nem ugyanaz, mint ami Vigilanténk. - mondja, majd a kezét nyújtja feléd.
- Óvatosan, Rip... már én vagyok az új Vigilante. - mondja büszkén Sally.
Ezen a ballonkabátos férfi elmosolyodik, majd folytatja.


- A nevem Rip Hunter. Időutazó vagyok, mint maga, és volt már dolgom Nebulah Mannel.
Ezután a többiek is előlépnek. Egy feketeruhás fickót látsz, vörös hímzéssel, és két vörös tőrrel a kezében.

- Üdv. - szólal meg komor hangon.
A hangja egy fiatalemberére emlékeztet. Ő nem nyújtja neked a kezét... és igazából nem is tudod, hogyan reagál rád. Sorssal ellentétben utálatot sem érzel a hangjában, olyan, mintha nem is lennének érzelmei.

- Ő itt... Batman. - mondja Rip, miközben a feketeruhás fiúra mutat.
A Batman névre hallgató sötétruhás fazon csak bólint.
A másik kettő látványa azonban sokkal inkább meglep, ugyanis az egyik, ismét egy fiatal lány, aki nem kezet fog veled, hanem a nyakadba ugrik.
- Greg bácsi! - kiáltja.
Greg bácsi? Na, ez érdekes lesz. Akár átölelted, akár nem, még egy puszit is nyom az arcodra, majd amennyiben engeded neki, lejjebb is segíti a szájkendődet, hogy megnézhesse tényleg te vagy-e az. Amennyiben ez sikerült, elégedett mosollyal visszahelyezi az eredeti pozíciójába, amennyiben nem, akkor csak elismerően bólint.
- Igen, tényleg maga az. - mondja a lány. - Én vagyok Wonder Girl.

Az utolsó pedig... egy rendkívül megviselt kinézetű férfi, aki egy furcsa maszkot hordoz a kezében. Legalább kétszer akkora, széltében és magasságában is, mint te vagy. Még Sorsnál is sokkal magasabb, aki legalább két méter.


- A nevem Orion. Maga ezt még nem tudja, de Darkseid fia vagyok. Igen, azé a Darkseidé. - szólal meg dübörgő hangján.
Miután volt időd reagálni, Sors összecsapja a kezeit.
- Rendben. Most, hogy mind találkoztak... vagyis, újra találkoztak, vágjunk is a közepébe, aztán pihenhet. Heten vagyunk, tehát Nebulah Man bármikor lecsaphat ránk, főleg most, hogy maga ismét köztünk van, Gregory.

- A terv? - kérdezi Batman.
- Elmegyünk a fővárosba, ahogy megbeszéltük. Holnap ünnepi menet lesz, amiben Darkseid trónörököse végigparádéztatja magát a városon. Ott lesznek mind: a Fúriák, a Nagyi, Steppenwolf, talán még Desaad is, ha végre kimerészkedik a kínvermekből. Gregory kedvéért elmondom: a Fúriák Darkseid elit egységei, a Nagyi..
- Jóság Nagyi pedig fölöttük anyáskodik, de nem méltó a nevére. - szakítja félbe Orion. - Steppenwolf Darkseid tábornoka, Desaad pedig olyan, mint...
- Mint Himmler és Mengele egyben, ha ismeri a második világháborút. Darkseid kínzómestere. - fejezi be Rip.
- Szóval minden célpontunk egy helyen lesz... kivéve magát Darkseidot. - jegyzi meg Sally.
- Pontosan. Azonban, ha megzavarjuk a parádét, főleg, ha elraboljuk Darkseid üdvöskéjét, ő maga is megjelenik. Erre viszont van egy tervünk, amit holnap ismertetek magukkal, miután kipihenték magukat. Addig is, megszerezték amiket kértem?
A négy tag, aki már az állomáson volt, ahogy megérkeztetek, különböző high-tech tárgyakat ad át Sorsnak, aki elégedetten nyugtázza jelenlétüket.
- Kitűnő. Remek lesz. Szóval, holnap nagy eséllyel előcsalogatjuk Nebulah Man-t, akik Darkseiddal megölik egymást... így, mi megmenekülünk, és ezzel tettünk is arról, hogy Nebulah Man ne haljon meg a múltban, és hozza el ezt az átkozott jövőt.
- Ámen. - mondja Wonder Girl.
- Akkor hát... Gregory, van kérdése? - kérdezi Sors, miközben összekulcsolt kezekkel rád néz.
Nyilvánvalóan sok ez neked... de próbálod összeszedni a gondolataid.//Asszem a mesterlövész puska már nem volt meg, de mindegy. Szerettem volna neked esélyt adni arra, hogy megtartsd, amennyiben szükséged lenne rá a későbbiekben. Majd a végén jutalomnak felírom, amennyiben így döntesz.//
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Greg Saunders on 2017-02-11, 13:57

Végre véget ért a rémálom. Dr. Sors közbelépésével a paradémonok vereséget szenvednek és kényelmes tempóban vágnak neki a városnak a zsákmányolt motorokkal. Greg az út során félszemmel folyamatosan a kihal várost figyeli. Néha a lelke mélyén bűntudatot érez az egész helyzet miatt, de ekkor azonnal le is torkolja magát, hiszen erről nem ő tehet. Egy olyan szituációt kell most megoldania, amit az ő jövőbeli énje követett el. 
Lassan megérkeztek a búvóhelyre. A régi metróállomás lehangolóan festett, s a metrókocsi is eléggé leharcolt kinézetű volt. Ám amint belépett a belsejébe, már sokkal lakájosabbnak festett. Ahogy Greg körbenézett hármójukon kívül még négy személyre lett figyelmes. Az egyikük a tévével bíbelődött. Ránézésre hétköznapi fickó volt, ám amikor bemutatkozott, kiderült hogy ő is időutazó. Nem tűnt nagy harcosnak, de nemhiába lehet itt.
- Üdvözlöm Mr. Hunter. Örülök, hogy egy másik időutazó is jelen van, nem csak én. - biccentett felé Greg, de Batmannel, már más a helyzet. Bár egyáltalán nem a szokványos öltözéket viselte, áradt belőle egy olyan kisugárzás, mely óvatosságra intette Greget. Bár lehet, ez annak is köszönhető, hogy Gothamben voltak, ami teljesen elpusztult, s ez lélekben megsemmisítette Batmant.
S ekkor előrohant egy fiatal, aranyszőke hajú lány és szívből jövő mosollyal az arcán Greg nyakába ugrott és Greg bácsinak szólította.
A cowboy annyira meglepődött, hogy szólni sem tudott. Greg bácsi? De hát nem is volt soha testvére. Vagy netán megházasodott újra, és az újdonsült feleség egy testvérének a leánya üdvözölte őt? Mégis mi történhetett a jövőben. 
Ám mielőtt feltehette volna a kérdéseit, előrelépett egy hatalmas, marcona kinézetű férfi, aki Orionként mutatkozott be. Mint kiderült Greg számára, Darkseid fia állt előtte.
Greget ezalatt a rövid idő alatt, oly sok impulzus és új információ érte, hogy némán hallgatta végig a tervet Nebulah Man és Darskeid kiiktatásáról. Végül Dr. Sors várta, hogy Greg feltegye a kérdéseit. Gregnek kellett legalább egy perc, hogy összeszedje a gondolatait. Lassan végignézett a társaságon, akik láthatólag türelmesen várták, hogy reagáljon az eseményekre. 
- Meg kell mondjam, kissé fejbe vágott ez a sok új információ. Kezdjük ott, nem is tudtam, hogy van egy unkahúgom. Vagy csak fogadott unokahúg? - nézett kérdően Wonder Girl-re Greg, de azonnal folytatta. - Az is meglep, hogy Darkseidnek a fia is velünk tart a küldetés során. Legszívesebb megkérdezném, hogy miért, de nem szeretné felszakítani olyan sebeket, amelyek fájnak Önnek, Orion. Illetve felmerült bennem a kérdés, hogy van-e B terv arra az esetre, ha netalántán Nebulah Man vagy Darkseid küzdelme nem úgy alakul, ahogy várjuk. Akkor mit teszünk? - nézett körbe Greg és várta a válaszokat, mert itt volt az ideje, hogy végre tisztán lásson minden
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Új Apokolips

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.