Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Phil Brooks bérelt lakása

Go down

Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by The Joker on 2016-04-28, 12:18

A tudományos kísérleteim és hóbortjaim elég sok pénzemet felőrülték, főleg az előző...drága feleségem. Ezért is kellett szinte mindenemet eladni, ingó és ingatlanjaimat, nem sok pénzem maradt, de legalább az mind az enyém. Kibéreltem egy számomra méltatlan lakást, így nem az utcán vagy a híd alatt kell aludnom. Célnak végül is megfelelő, 2 szoba, fürdő, konyha, csak az a fránya villamos ne az ablakom előtt dübörögne el 10 percenként, a szomszédokról ne is beszéljünk, lecsúszott punkok mind egytől egyik, köpedelem. Talán egyetlen előnye van ennek a koszos porfészeknek, hogy olcsó. Meg ha jobban belegondolok, a hatóságok majd tűt a szénakazalban.
1-2 nap pihenőt adok még magamnak, nyalogatom kicsit a sebeim és aztán belevágok valami új projectbe, valamibe ami felpörget és újra érezni fogom, hogy élek.
Tájékozódni, mindig jó, az internetnek hála kicsit másik világban érezhetem magam, nem pedig ebben, ami körül vesz, ez a métely.
Mindig történik valami, olyan nincs, hogy itt Metropolisban ne történjen semmi. Gazdaság bla, bla, bla. Sport bla bla bla. Kultúra bla, bla, bla. Oktatás - Egyetemi hírek bla, bl... - Mi a franc? - félig mosolyogva, félig meglepetten, félig pedig megbotránkoztatva hagyta el a szám ez a kérdés.
Úgy néz ki, hogy semmi nem lesz ebből az 1-2 nap pihenőből. Nyúltam a telefonért és egyből a gyors hívó 2-gombját nyomtam. - Carl, egy fuvarra lenne szükségem!
Amíg érkezik a kocsi, addig az itthoni öltönyömet átveszem a legelegánsabb Hugo Boss féle öltönyre, na persze ezeket nem adtam el, ezek a féltve őrzött kincseim. Ha egy ember szegény, akkor is legyen stílusos.
Majd el felejtettem a 2.-ról bicegve lebotorkálni nem a legjobb.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-28, 20:04

Miután átöltöztél, megelégedéssel töltött el, hogy bár a régi életed atomjaira hullott, legalább ez az öltöny még mindig tökéletes. De vajon meddig? Miközben a lépcsőházban botorkáltál lefelé átfutott az agyadon, hogy a TV-ben látott hírek után valóban ez volt e a legmegfelelőbb viselet, amit kiválaszthattál... Azonban mivel így is egy örökkévalóságnak tűnt, mire leértél úgy döntöttél, hogy minden így marad, "az első döntés, megérzés mindig a legjobb!" alapon. Ahogy kiléptél az ajtón megláttad az alig fél éves, karcmentes, gyönyörű kivitelezésű, de a Te pénztárcádnak jelenleg tökéletesen megfelelő, Európai gyártású Opel Insigniát az épület előtt. Sofőröd, Carl amint észrevett kiugrott a kormány mögül, és kinyitotta Neked az ajtót.

- Hello Mr. Brooks? Hová lesz a fuvar? Valami üzleti tárgyalás? - kérdezte Carl utalva arra, hogy nagyon kiöltöztél, Ő pedig nagyjából 10 percet várakozott a kocsiban, mire leértél. - Úgy látom a lába még mindig hagy némi kivetnivalót maga után, nemde? - kérdezte, miközben a visszapillantó tükörben fürkészte a tekintetedet.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by The Joker on 2016-04-29, 09:21

- Lábam? Kit érdekel a lábam, ez örök mementó lesz számomra. - Válaszoltam kicsit felháborodottan Carlnak.
- Magát mióta is alkalmazom Carl? - Tettem fel annak az idiótának a költői kérdést. - Nem hiszem, hogy ma kezdte volna a pályafutását nálam, tudja jól mi történt velem, így hogy lenne már üzleti tárgyalás? Az életem úgy hullott darabokra, mint egy kártyavár, de a széthullott lapok kupacából most keresem a jOkEr-t, az adu ászt, amivel kicsit életet tudok lehelni magamba, mert ha így folytatom, akkor tuti az Arkham Elmegyógyintézetbe fogok kikötni. - SzÉtHaSaD a FeJeM.
- Ja, hogy a kérdésére is válaszoljak, az egyetemre fogunk menni, és addig is kapcsolja már be a helyi rádiót, hátha már foglalkoznak ott is a történtekkel!
Az utazás ideje alatt eltűnődtem az autó ablakán kinézve üveges szemekkel, a rádiót hallottam, hogy szól, de egy mondatot se tudnék vissza idézni, mit hallottam. Kb annyira voltam üres és gondolatoknak híján, mint még soha, csak egy dolog hasított folyton bele az agyamba a FáJdAlOm és a feleségem arcképe, a FáJdAlOm és a feleségem arcképe, a FáJdAlOm és a feleségem arcképe, a FáJdAlOm és a feleségem arcképe, talán örökké tartott volna ez a katatón állapot, ha Carl nem fékez egy hatalmasat egy pizzafutár miatt, aki ép az egyetem kapujánál vágott be elénk.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-10, 10:17

Carl dühösen csapkodta a kormányt, válogatott szitokszavakkal illetve a pizzafutárt, aki halálsápadtan meredt rátok., de nem felejtett el egy-két keresetlen megjegyzést tenni.
- Normális vagy Te?! Nem látod, hogy jövök Te gyökér? Elvárod tőlem, hogy halljam, hogy jössz?
- Persze, hogy nem hallod, hogy jön egy autó, ha a füledben az az agyatlan tucc-tucc zene dübörög, miközben átvágtatsz a városon a vasparipáddal, Avicii!
- üvöltött ki a férfi az ablakon. Arca egyre csak vörösebb, és vörösebb lett az idegességtől., már-már azt gondolhatták, akik látták, hogy lassacskán fel is robban dühében. De miután a fiatal srác remegő lábakkal arrébb tolta a kétkerekűt, mintha Carlt is kicserélték volna. Arcán mosoly jelent meg, majd egyesbe rakta a kocsit, és begurult a parkolóba.
- Uram, attól tartok, hogy ettől beljebb nem vihetem, bármennyire is szeretném. - szólalt meg, miközben belepillantott a visszapillantóba, hogy lássa az arcodat. - A portás már így is morcos arccal néz ránk. - tette hozzá, és várta, hogy mit reagálsz.

Nincs más hátra, mint előre... az idefelé vezető úton talán volt időd egy megfelelő sztorit kiagyalni, hogy mégis miért jöttél az Egyetemre. Katasztrófaturistának? Segíteni a nyomozásban? Még több áldozatot követelő eseményeket előidézni? Bármi is a célod, a portáson és a Biológia Tanszék előtt ácsorgó jardokon valahogy túl kell jutnod, hogy a helyszínre érve felmérhesd, hogy mit tegyél...

// Következő hozzászólást "Az Egyetem Főbejárata" topikba kérném. //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-06-23, 13:09

//Előzmények: Az Egyetem főbejárata témában olvasható //

A nő elég elesettnek tűnt, talán az autó csomagtartójában fekve elgémberedett és csak még erősebbek lettek a fájdalmai. Igyekezett ugyan erősnek mutatni magát, de "segítségedet" abban, hogy felmenjen az emeletre igénybe vette. Amint felértetek, leült a legközelebbi székre, anélkül, hogy megvárta volna, hogy hellyel kínáld. Nem nagyon zavartatta magát, fájdalmas arccal ugyan, de a haja irányába nyúlt, és egy jól irányzott mozdulattal megszabadult rövid szőke, P!nk-re hajazó parókájától., mely alól szempillantás alatt előbukkant hosszú, egyenes vonalú barna haja.A nő arca teljesen megváltozott ezzel az új lobonccal, mintha nem is az a nő lett volna, akit elhoztál az egyetemről. Meg kell hagyni, nem rossz álcázási módszer ez a részéről, mert egy rövid, szőke hajú nőt fognak keresni a zsaruk, senki nem fog arra gondolni, egy hosszú hajú, kreol bőrű nőre verje a balhét. A nő, akinek még mindig nem tudtad a nevét, felállt a székről és a konyhában található mosogató felé vette az irányt.
- Ha már segíteni akart, Phil Brooks, akkor gondolom nem zavarja, amigo, ha egy kicsit rendbe hozom a toalettem. - szólalt meg, amikor odaért a csaphoz. Lassan elfordította a nyitót és amint a meleg víz csorogni kezdett a csőből, alárakta a kezét... leöblítette a kézfejéről a vért, majd az arcát kezdte szépen, lassan letisztogatni.

Mindeközben Te lassacskán felocsúdtál meglepődöttségedből, és észrevetted, hogy a telefonod üzenetrögzítője úgy villog, mint egy mentőautó lámpája. Amennyiben odaléptél a telefonhoz és megnyomtad az üzenetek meghallgatásához használatos gombot, a következő szöveget hallhattad.

- Jaj, már veszi is... ööö, Mr. Brooks, itt dr. Quinzel beszél, a gothami pszichológus, tudja. Régen járt már nálam, csak tudni akartam, hogy minden rendben van e Önnel... Higgye el, tudom mennyire nehéz lehet Önnek a felesége és a gyermeke elvesztése után, de azzal, hogy megtagadja a kezelést, nem fog tudni hamarabb túllépni az Önnel történt kellemetlen eseményeken... én azért vagyok, hogy segítsek Önnek. Kérem, ha tud, hívjon vissza. Beszélnünk kellene. - a háttérben közben zaj szűrődött be a nő monológja alatt. - Ó, Ms. Isley, örülök, hogy újra látom... - szólalt meg dr. Quinzel elég zavartan. - Ne haragudjon Phil, most le kell raknom. Ne feledje, én itt vagyok, és segítek Önnek. Tudja, már beszéltünk róla, most az ön kezében van a kártya! Viszont hallásra! - tette még hozzá a nő, majd már csak az hallatszott, hogy a vonal megszakad és az ilyenkor szokásos sípoló hang vette át a nő édesen csengő hangjának helyét.
A monológ végighallgatása teljesen beszippantott, egy pillanatra még dr. Quinzel arca is megjelent előtted.Az emlékek annyira magukkal ragadtak, hogy szinte észre sem vetted, hogy vendéged lassan a közeledbe ért.
- Na, úgy látom, hogy nem csak nekem vannak személyiségfejlődési problémáim. - szólalt meg fájdalmas hangon, majd amit már észrevettél korábban, kígyószerű nyelvét egy pillanatra kiengedte a szájából. - Larissa Diaz, ha már így kiderült, hogy hasonló körökben mozgunk odaát, Gothamben! - tette hozzá, és feléd nyújtotta a kezét.- Mégis mit csinál itt Metropolisban? Leszámítva persze, hogy teljesen ismeretlen bérgyilkosokat rejteget a lakásában. - fejezte be mondandóját, és várta a válaszod.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by The Joker on 2016-06-24, 17:09

- Képzelje Diaz kisasszony, most hívott egy hölgy, hogy meghalt a feleségem meg a gyermekem,- mondtam ezt vicces hangulatban - HA! HA! HA! HA!, - Viccet félre téve tényleg meghalt a feleségem meg a gyermekem. - mondtam letört hangulatban majdnem zokogásban kitörve. - És valami kezelést is emlegetett amit megtagadtam. Ki érti ezt? Táncolunk?
- Az, hogy mit csinálok itt Metropolisban, azt még magam se tudom, bár próbálom magam mögött, hagyni a régi életem, de a múltad mindig utánad nyúl, lehetsz te bárhol a világban. Amúgy bérgyilkosokat rejtegetni jó, próbálja ki legközelebb!

- Ha nem probléma akkor én is rendbe szedem magam kicsit. - mondtam egykedvűen Diaznak és elindultam a ...
- mert ez a hír szinte teljesen sokkol és felháborít. A gondolataim úgy kavarognak, hogy szinte már el is szédültem, keresem a szavakat de egyszerűen nem találom, sajnos kezd beszippantani a saját világom és már halvány gőzöm sincs mi történik velem.
- Lehet sodródni kéne az árral és majd kilök valamelyik parton.
- Nem tudom, nem tudok semmit.

- Talán ha kinyitnám a dobozt.
- Talán fel kéne húzni a csörgőórát!?
- Mit kéne anyunak karácsonyra venni?
- Mi ez a hideg?

Majd ebben a pillanatban arra eszméltem, hogy a kádban ülök pucéron és a víz teljesen kihűlt és már jég hideg, szinte biztos, hogy este van már, mert a közvilágítási lámpák fénye szűrődik már be az ablakon, remélem Diaz kisasszony nem sértődik meg a modortalanságomon, hogy így magára hagyhattam órákra!? vagy nem is tudom mennyi időre. Össze szedtem magam, felvettem valami kényelmes otthoni viseletű öltönyt, körbe néztem, hogy mi a helyzet, de látom már hogy elmúlt éjfél meg a nő is kiterülten alszik a kanapémon. Hagyom aludni szerencsétlent. Bűnös gondolatok futnak végig az agyamon, de ez most nincs itt ennek az ideje. Megpróbálom visszahívni dr. Quinzel-t, pár kicsöngés után csak a hangpostája jelentkezett be.

Píííííí - Szokásos üdvözlő duma bla bla, hagyjak üzenetet.

- Khm, itt Jack izé Phil, Phil Brooks, khm, öö, hogy is kezdjem, most itt vagyok Metropolisban és fontos ügyeket intézek, amint lehet  személyesen is felkeresem Önt, bár nem tudom mi értelme, mert jól vagyok, össze szedettek a gondolataim, csak a karácsonyi petárdázás jár a fejembe, izé kuss már, ezt nem Önnek mondtam, na szóval, tudom, hogy sok a dolga és majd jelentkezem, ha a fontos ügyeimet elintézem, jelentkezem. - Mondandóm végén bontottam a vonalat.

Ideje lefeküdni nekem is, mert eléggé fáradt vagyok, és a holnapi naphoz pihentnek és össze szedetnek kell lennem.

Ezzel a lendülettel elmentem aludni.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-06-27, 12:00

Másnap reggel...


Mikor felébredtél, szinte teljesen kiment a fejedből, hogy vendéged van, ahogy az is, hogy tegnap este még felhívtad dr. Quinzelt. Az ágyadban fekve töprengtél az élet nagy dolgain. Nincs is ebben semmi különös, hisz már legalább 3 napja nem vetted be egyik gyógyszeredet sem, amik kicsit enyhítették volna azokat a tüneteket, amik miatt a pszichológus nő keresett. Nem nagyon tudtad hova tenni azt, ami mostanában történik Veled. Minduntalan eszedbe jutott a feleséged és a gyermeked, hogy mennyivel másabb lenne, ha Ők még Veled lennének... ha a gyermeked egyáltalán megszületett volna... de ez már a múlt, és senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen tragédia ért Téged... egyébként is, néha így emlékszel, néha úgy... ha már a múltad lett, választásod is legyen benne, hogy mégis mi történt. Talán ez az, ami leginkább összezavar, hisz már annyi fajta mesét találtál ki arról, hogy mi történt Veled, hogy mi történt a Családoddal, hogy néha már Te sem tudod, hogy mi az igazság.
~ Phil... Phil hallasz engem?! ~ hallod meg a kicsit távolinak tűnő, de nagyon ismerős hangot. Fekvésből talán rögtön ülésbe emelkedsz, mert nem akarod elhinni, hogy az Ő hangját hallottad.

~ Phil... Szívem, mit művelsz? Miért teszed ezt Magaddal? Mi itt vagyunk Veled, fogjuk a kezed, ne engedj el minket. ~ szólalt meg ismét a női hang, de nem láttad sehol. Majd hirtelen megjelent előtted, ott ült az ágyon. Arca nyugodt volt, szája mosolyra húzódott. Végigmérted. Ő továbbra is mosolygott, és gyengéden megsimította a hasát. A másik kezével megérintette a kezedet. ~ Látod, itt vagyunk. Alig vártuk már, hogy újra láthassunk. ~ tette hozzá, miközben továbbra is Téged nézett. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra arca komor lett. Eltűnt a mosoly, elengedte a hasát. Keze helyén a ruhája véres lett, arcán is megjelent egy-egy vérfolt, homlokából pedig ömleni kezdett a vörös folyadék.


Te még mindig nem tudtad, hogy mi történik. Hogy lehetséges ez? Hogy került ide és egyébként is: mi ez az egész? Ő nem lehet itt, hisz meghalt a gyermeketekkel együtt. De mégis itt van, Hozzád beszél. Megérintett.


~ TE VAGY A FELELŐS EZÉRT! ~ ordított Rád, anélkül, hogy bármi mást is mondott volna előtte. ~ Te tetted ezt velünk! Megöltél minket! ~ hangzott már egy fokkal nyugodtabban a következő két mondata, amitől valljuk be, megrémültél és leverted az éjjeli szekrényen levő ébresztőórát. ~ Meg fogsz fizetni ezért Phil! Megtudod milyen a szenvedés, egész életedben kísérteni fogunk, mindaddig, amíg teljesen az őrületbe nem kergetünk... Fogalmad sincs róla milyen fájdalmaink voltak, fogalmad sincs, hogy mit éreztünk, amikor elárultál minket! De megmutatjuk Neked, tudnod kell! ~ tette még hozzá, de ebben a pillanatban valaki feltépte az ajtót.

- Phil Brooks, mi a pokol folyik itt? Ki a fenével beszélget? - kiabált Rád Larissa Diaz miközben a tegnap már látott módon "kinyújtotta" nyelvét és látszólag ezzel körbe is pásztázta a szobát. Ezzel teljesen ki is rántott abból a képzeletbeli világból, ami csak a fejedben létezett. - Megtámadták vagy mi a fene történt? - kérdezte a nő, látszólagos aggodalommal, de mivel tudtad róla, hogy pénzért gond nélkül megöl tízen-huszonéves gyerekeket, azt is sejthetted, hogy most is inkább a gyilkosság lehetősége motiválja, mint az, hogy a hogyléted felől érdeklődjön. A nő egyáltalán nem volt ideges, ugyanaz a nyugodtság jellemezte minden mozdulatát, mint tegnap, amikor találkoztál vele az egyetem folyosóján. Valami emberfeletti nyugodtság áradt belőle. Talán ez összefüggésben lehet ezzel az igencsak fura adottságával, amit már a szobába belépve is megcsillogtatott?
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by The Joker on 2016-06-27, 12:30

- Hallak, de nagyon távolinak, merre vagy? Merre vagy drága feleségem? Hol vagy? - kérdeztem egyre izgatottabban és feszültebben.
- Nem látlak, ne bújócskázz már velem, régen se szerettem mikor ezt művelted velem! - Felültem az ágyban, hogy jobban körbe tudjak nézni a szobában, talán még az ágy alá is benéztem és mikor újra felbuktam az ágy felé.
- Végre megtaláltalak téged, érintésed a legpuhább selyemmel vetekszik, bársonyos és megnyugtató. - Hangomban béke volt érezhető.
- Már nagyon várom a gyermekünk érkezését, sok mindenre meg akarom tanítani. Mennyi közös esemény, mennyi együtt töltött idő vár ránk, alig várom már. - Arcomon az igaz boldogság köszönt vissza.
Remélem ez a pillanat soha nem múlik el! - Nagyon Boldog vagyok kedvesem.
- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM, nem én tehetek róla, az a nyamvadt képlet tehet róla, az változtatott meg mindent, addig azt hittem az a kulcs a kísérlethez, de tévedtem, romba döntött mindent, a folyamatot visszájára fordította. - Kezemmel úgy csapkodtam magam körül, mintha 100 denevér lett volna a szobámban és tépik a hajam.... - Mindenről Ő tehet, meg kell ölnöm, bosszút kell állnom, a képlet gazdáját kell keresni! - VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! - Széthasad a fejem!!
- Mi, mi, mi? - Kérdeztem Diaz asszonyságot értetlenkedve. - Mi történt itt? - Néztem körbe a teljesen vert szobámra.
- Mikor beállítottam, az ébresztő órát, nem pont ilyen ébresztésre számítottam! - HA! HA! HA! HA! - röhögtem totál átszellemülten és őrülten.
- Igen megtámadtak, engem és a családomat, annak a nyomorultnak sikerült végezni velük, de én itt vagyok és még mindig állok, de most megfogadom, hogy nem számít se pénz, se kapcsolatok, se semmi, míg meg nem találom és bosszút nem állhatok rajta. - Kb. ugyan azzal a nyugalommal mondtam el ezt a mondatott, mint amilyen emberfeletti nyugalom áradt a nőből. Nagyjából 1 perc hatásszünet után mérhetetlen nagy kacagásban törtem ki. - HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA! HA!
- Láttam valamit, láttam egy sötét helyet, ahol lapul valami egy szarkofágban, oda kell mennem. - Tudja merre van?
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-07-04, 20:01

Diaz tudta magáról, hogy Ő sem teljesen „komplett” a kis defektjével, miszerint idegméreggel, élvezettel öli az embereket, látszólag mindenféle ok nélkül, de a reakcióidon még Ő is elképedt. A nő jobb keze végig a derekán lapult, ahol csak most vetted észre, hogy egy fegyvertáska van. Az előző apró idegösszeroppanásod után továbbra is úgy gondolta, hogy a kezét a fegyver markolatán tartja, hátha éppen ellened kell alkalmaznia.
- Phil, maga mégis miről beszél? Nincs itt senki, nem is volt itt magán kívül senki. – szólalt meg teljes bizonyossággal a Diaz. – Mi a fene történt magával a múltban, ami miatt ennyire megkattant? – kérdezte, miközben azért a biztonság kedvéért ismét végigmérte a szobát. Látszott rajta, hogy a tekintetével és a nyelvével is pásztázza a területet, hogy ha mégis járt ott valaki mihamarabb megtalálja a nyomait. Néhány pillanattal később feladta, teljesen megbizonyosodott róla, hogy nincs, és nem is volt ott rajtatok kívül senki. – Minek hívta valójában az a doktornő tegnap? Miféle elmebeteg maga? - tette hozzá még midnig szinte teljesen nyugodtan. Diazt nem lehetett könnyen megijeszti, vagy csak zavart kelteni benne. A tegnap estihez képest határozottan összeszedett és friss volt. Már alig látszódtak rajta az égési sérülések is. Már épp belekezdett volna egy következő mondatba, amikor ismét megszólalt a telefon. A beállt csendben szinte fülsiketítő volt a csengés, ami nagyjából 4-5 hang után abba is maradt., majd megszólalt a gépiesen csengő Phil hang az üzenetrögzítőben.

- Phil, hát már soha nem fogom magát elérni? - hangzott a már ismerős hang. - Biztos azt gondolja mit akarok már megint... Ha ott van, vegye fel a telefont Phil. Tudnom kell, hogy szedi e a gyógyszereit. - majd csönd következett. Diaz kérdő nézett Rád. majd megszólalt.
- Miért ne veszi fel?
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by The Joker on 2016-07-05, 14:28

- Nem engem keresnek. - HA! HA! HA! HA! - De azzal a mozdulattal elindultam a telefon felé és fel is vettem.

- Haló Dr. Quinzel. Miben segíthetek Önnek? Ja, hogy a gyógyszereim? Hát már akartam Önt hívni, hogy annyira rendesen szedem őket, hogy már el is fogytak és újakat kéne felíratnom, a hétvégén ha időm engedi átruccannék a rendelőjébe felíratni új pirulákat. Meg megakarnék osztani magával egy két gondolatot, ami biztos érdekelné! - A gondolatok úgy kavarogtak bennem, mint egy alkoholista gyomra 15 feles után. talán engem is úgy kerülgetett a hányinger, hogy mi ez az egész, majd bontottam a vonalat.

- Az tény, hogy magamon kívül, nem volt itt senki, ahogy látom, de magamon belül annál inkább. Elmesélhetem magának a szánalmas kis életem, de igazából ez csak egy része a kirakósnak, amiről még magam sem tudom, hogy mi fog össze állni. Időnk, mint a tenger, de azt látom, hogy legalább maga kezd jobban lenni. Amúgy még rendesen be se mutatkoztam magának, Phil Brooks vagyok tudós, de üljünk le rendesen, ne itt ebben a szétcseszett szobában legyünk. - Közben szépen áttelepedtünk a nappaliban lévő kanapéra.

- De hol is kezdjem, lényeg a lényegben, hogy egy világot megrengető kísérletben voltunk benne a feleségemmel, aki mellesleg terhes volt a fiúnkkal, de valami mindig hiányzott, hogy sikerrel járunk el. Majd jött egy külső segítség egy kapcsolatomon keresztül, és ekkor azt hittük meglesz a megoldás, meglesz az áttörés, de nagyot tévedtünk, főleg leginkább én, mert megbíztam benne. Mindez oda vezetett, hogy meghaltak és nincsenek többé. A lábsérülésemet is ott szereztem, örök mementó ez számomra. De ígéretet tettem, hogy addig nem nyugszom míg ezt meg nem bosszulom. Mindent ezért teszek, hogy elnyerje méltó büntetését. Ezért is segítettem Önnek, mert tudom, hogy maga is közelebb tud vinni a bosszúmhoz. A magafajta gyilkológépek hatásos fegyver lehet a kezemben, remélem társak tudunk lenni és segíteni tudjuk egymást. Nem várok önzetlen segítséget magától, megfogok hálálni mindent. Össze szedem magam, elmegyek Gotham-be ehhez az agyturkászhoz és utána indulhat a móka és kacagás. - HA! HA! HA! HA! HA!

- Velem tart? vagy marad itt? Mindenesetre itt a névjegykártyám, rajta minden elérhetőségemmel. Itt egy kulcs a lakáshoz, ha bármikor egy jó menedékre lenne szüksége a későbbiekben. Ja, kéne hívni a sofőrt is, gyalog soha nem érnék Gotham-be. - HA! HA! HA! HA! HA!
Nyúltam a telefonért és hívtam a legjobbak legjobbikát Carl-t. - Carl remélem kipihente magát, mert Gothambe fogunk áttelepülni kicsit. Találkozóm lesz egy neves doktornővel. - HA! HA! HA! - Ha itt van a ház előtt, csörögjön.
Gyermeki lelkesedéssel kezdtem össze pakolni a nagy útra. Közben vártam, hogy Diaz kisasszony velem tart e.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-07-07, 22:17

Larissa érdeklődve - vagy legalább is azt színlelve - hallgatta végig életed eddig történetét. Arcáról végig egy amolyan "most vajon igazat mond, vagy teljesen hülyének néz?" kifejezés volt leolvasható. Látszott rajta, hogy talán egy kicsit tart Tőled, na nem ám a fizikai képességeidtől, csupán a szellemi tisztaságodtól. Találkozott Ő már ettől rosszabbal is, így nyugtalansága alig volt észrevehető. Persze, ebben közrejátszottak a nő, még mindig nem teljesen ismert képességei, amik közül akár csak az egyik is halálos lehet. Csoda, hogy Ő maga még nem őrült bele...
- Meghalt a Családja? - tette fel a kérdést, ami szinte visszhangzott az agyadban. - És azt hiszi, hogy én eltudom juttatni a gyilkosukhoz? Mégis ki ez az ember? És miből gondolja, hogy én ismerem? - kérdezett gyors ütemben, mint valami TV riporter., ami ha Gothamben élnél, szinte egyáltalán nem lepne meg, hisz Diaz kisasszony egy jól ismert, hírhedten Batmant gyűlölő "DJ". Olyannyira sikeres, hogy naponta 3x2 órás saját műsorral jelentkezik a gothami városi rádióban. - Az a nő, dr. Qunizel a kezelőorvosa? Mennyire megbízható? - kérdezett ismét. Pár pillanatig gondolkodott... arca komoly volt, szinte semmilyen más érzelmet nem lehetett leolvasni róla. - Akkor Gothambe akar utazni... van egy-két rendezetlen ügyem, ami miatt vissza is akartam menni a kis megbízatásom előtt... de a pénz, és az, hogy szenvedni látom az áldozatokat itt tartott. Magával megyek! - mondta erős elhatározással, és ezzel a lendülettel fogta magát és elment összeszedni a maradék cuccait.

Közben Carl felvette a telefont, és válaszolt Neked.
- Igen Uram, sikerült... Gothamben? Autóval? Ja, bocs... most éppen csórót játszik. Meg én így jól járok... itt cirkálok a környéken, adjon 5-10 percet és ott vagyok. Egyedül utazik? - kérdezte, mintha csak tudta volna, hogy "vendéged" van. Diaz válasza rongyolt át ismét a gondolataidon. Veled tart, mert dolga van Gothamben?! De azt még mindig nem tudod mi volt az indoka arra, hogy meggyilkoljon pár ártatlan diákot. Talán a Gothambe vezető úton erre is választ kapsz, ha megfelelően irányítod a beszélgetést... és mint tudjuk, Te ahhoz nagyon is jól értesz!

// Következő hozzászólást már dr. Harleen Quinzel irodája témába várom. Persze, nem kell, hogy rögtön interakcióba lépj vele. Addig úgyis ott van Melletted Diaz Wink //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Phil Brooks bérelt lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.