Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Műveleti Központ

Go down

Műveleti Központ

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 19:00

A Liga talán legfontosabb gyülekezõhelye. Itt találhatóak azok a szuperszámítógépek, amelyekhez egy-egy mûhold is tartozik, melyekkel Chloé csodákra képes.
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2016-11-09, 15:06

Szupergyorsaságomnak köszönhetően a vártnál sokkal gyorsabban odaértem az Őrtoronyba. Minden nagyon csöndes, nyugodt volt. Ahogy beléptem valami természetfeletti nyugalom kerített hatalmába. Visszaemlékeztem arra, amikor még az egész csapat itt állomásozott Metropolisban, és tényleg együtt próbáltuk meg jobbá tenni a világot. Mostanában már csak nagyon ritkán jut lehetőségünk ilyesmire, mindenkinek megvannak a maga ellenfelei, a maga problémái. Ilyen nagyobb horderejű és mindannyiunk életét érintő feladatok kellenek ahhoz, hogy összejöjjön a csapat. Sebességem miatt a kezeimre már nem volt szükségem, mert a levegő, amit felkavartam felemelt minden egyes lepedőt, amivel letakartuk a gépeket, amikor az Őrtorony pihenőre vonult… Chloé eltűnésekor. ~ Chloé… merre Vagy? ~ futott át az agyamon a gondolat, miközben benyomtam a szerver bekapcsoló gombját, a másik kezemmel pedig a zsebemben pittyegő telefont kotortam elő. Felicity már át is küldte az itteni szerverre a szükséges adatokat. ~ Már majdnem olyan gyors, mint én! ~ gondoltam, majd elmosolyodtam. Amíg betöltött a rendszer, a már a kezemben levő telefonra nézve úgy döntöttem írok Chloénak egy üzenetet.

„Chloé… bármerre is jársz, nagy szükségünk van Rád az Őrtoronyban! A csapat újra akcióba lendül. Kérlek, ha megkapod, gyere ide. Oliver és Thea már úton vannak, veszélyben vagyunk. Mindannyian!” 


szólt az üzenet, amit csak reméltem, hogy eljut a címzettjéhez. Ahogy a szerver bekapcsolt az összes monitor világítani kezdett a központban. Némelyiken radarképek, térképek, másokon pedig profilképek, adatok szerepeltek. Az előttem levő nagy monitoron viszont megjelent egy felirat, amit valószínűleg a cybertolvajunk hagyott maga után:

„TUDOM KIK VAGYTOK! MASZAT, ISMEREM A GYENGÉIDET. MÁR NEM VAGY BIZTONSÁGBAN… ÉS A BARÁTAID SEM!” 

az üzenet rövid, de velős volt… és arról árulkodott, amit már egyébként is tudtunk: ellopták az adatainkat, mindenkiről tudnak mindent. Nem érdekelt, hogy kiderülhet ki vagyok, talán egyébként is itt az ideje annak, hogy mindenki megismerje Kripton fiát, a világnak szüksége van rám… ránk. Ami aggasztott az az, hogy a barátaim veszélybe kerülnek és nem tudok nekik segíteni. Igyekeztem elhessegetni a gondolatot, amiben segített, hogy Thea belépett a főbejáraton.
- Na, Kiscserkész… megjöttem. – mondta a lány hatalmas mosollyal az arcán. – Nem gondoltam, hogy a bátyám előtt ideérek, de reménykedtem… azt mondtam Magamnak, hogy „Ne legyen a nevem Speedy, ha nem verek rá Oliverre sebességben!” – tette hozzá ismét mosollyal az arcán, de hamar elkomorodott, amikor meglátta a feliratot a monitoron. – Úgy látom, hogy itt a baj már nem kicsi. Tudunk már arról valamit, hogy ki lehet az ipse, aki az életünkre tör?
- A bátyádon kívül csak egy embert ismerek, akinek elég pénze van ahhoz, hogy ilyesmire legyen képes. – mondtam, majd gondterhelt arccal folytattam. – Lex.
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-11-09, 16:22

Chloe válasza nem sokat késik, a szövege a következő: 


"Lois-al vagyok, amit tudok jövök."
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-11-09, 19:13

Mivel helikopterre szállt, Olivernek nem sok idő kellett, hogy eljusson Metropolisba. Abban a tudatban repült a városba, hogy Felicity nem gondolta komolyan amit mondott. Repülés közben azonban a pilóta tájékoztatta őt, hogy egy másik helikopter is elindult a városból, szintén Metropolis felé. Oliver rögtön tudta, hogy a nő van a gépen. Makacssága bosszantotta, de nem lehet vele mit kezdeni. Nők. Megtapasztalta már párszor, hogy mennyire önfejűek tudnak lenni.
A kissé borongós időben a helikopter nagy suhogással landolt a Queen Vállalat helyi épületmonstrumán. A férfi nem tétlenkedett sokat. Meg sem várta, hogy a gép elhagyja a tetőt, a rotor által csapott szél ellenére gyorsan elhagyta a tetőt, és a járműve felé vette az irányt.
Ó igen! Már el is felejtette, hogy Metropolisban is rendelkezik egy-két csinos darabbal az autógyűjteményéből. Egy éjfekete Lamborghini Centenario várta a ponyva alatt. Beszállás után végigsimította a kezét a bőrkormányon és a szintén bőrrel bevont műszerfalon. Tömény bőrszag volt a beltérben. A kulcs elfordítását követően a zölden világító műszerfal és kilométeróra világította meg csak az arcát. A gázba taposott, és az Őrtorony felé vette az irányt.
Szinte kongott az ürességtől a hely. Nagyon régen nem járt már se az épületben, se a városban. Beugrott neki régi emlékek, amikor még a csapat együtt volt és felszámolták Lex kísérleti laborját. És Chloe... Bizony Felicity előtt is volt élete Olivernek, és a Metropolisi kiruccanása során nem csak Loist próbálta felszedni a sármjával, hanem megismerte Chloe Sullivant is. Felőle viszont még régebben hallott, mint a csapat bármely más tagjáról.
Izgatottan nyitott be a terembe, ahol Clark és Thea egy monitort néztek. Oliver mosolyogva megcsóválta a fejét, látván, hogy kishúga ismét gyorsabb volt nála. Clarkhoz lépett és kezet rázott vele. Acélember létére tud emberien is kezet fogni, csonttörés nélkül. Ezt a mai napig nem érti.
- Clark, Thea. - Biccentett mindkettejüknek, majd zsebre tette a kezét, közelebb lépett a monitorhoz, hogy megvizsgálja a feliratot. Anélkül, hogy visszafordult volna feléjük, a képernyő felé mondta: - Ezek szerint igazad volt. Komoly a probléma. Lépnünk kell, méghozzá mielőbb. Megtudtuk már, hogy ki áll a háttérben? Valóban Lex? - A kérdés után tett egy félfordulatot, körbenézett a teremben, végül ezt az egy apró, de fontos kérdést tette fel: - A csapat többi tagja is részt vesz az "osztálytalálkozón"?
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2016-11-10, 00:22

Nem sokkal Thea érkezése után Oliver is betoppant, nagyjából ugyanolyan lelkesedéssel, mint a Húga. Kezet ráztunk egymással, majd régi barátom rögtön a tárgyra is tért. Arról érdeklődött, hogy sikerült e már valami érdemi dolgot kiderítenünk.
- Épp azt mondtam Theának, hogy Rajtad kívül csak egy embert ismerek, akinek olyan anyagi és személyzeti forrásai vannak, amelyekkel ilyen jellegű hackertámadásra képes. Ez az egy ember Lex Luthor… tudom, Bruce Wayne is gazdag, de Ő leginkább a nők hajkurászásával van elfoglalva, nem velünk. Lexnek viszont mindig is az lebegett a szeme előtt, hogy olyan döntéshozói szerepet szerezzen magának, ahol ellenünk, hősök ellen felléphet.mondtam, és a monitorra pillantottam. – Hogyan oldhatná ezt meg egyszerűbben, ha nem úgy, hogy feltöri a saját rendszerünket, ahol minden adatunkat tároljuk? – kérdeztem felvont szemöldökkel, miközben az asztalra rakott telefonom pittyent egyet. Ránéztem, Chloé válaszolt. Loisszal van… hiába milliószor eszembe jutott ma már a tegnapi felejthetetlen este, mégsem kerestem a lányt egész nap. Jó okom volt rá, de Lois Lanenél ezek az indokok még nem számítanak. Ki kell majd engesztelnem. – Hamarosan csatlakozik hozzánk Chloé is, talán az Ő segítségével gyorsabban megtaláljuk a tettest. Addig is… ki kell találnunk, hogy ha mi hárman maradunk hogyan zárjuk rövidre ezt a dolgot. – mondtam, majd Oliverre pillantottam. – Kérdésedre válaszolva, Chloé biztosan csatlakozik hozzánk. Barryről már hetek óta nem hallottam semmit, ahogy Arthur, Victor és Laurel is anonimitásba vonult. Megpróbálhatjuk felvenni velük a kapcsolatot, de lehet, hogy ezt hárman kell megoldanunk.tettem hozzá, amikor ismét kinyílt a központ ajtaja. Egy rég nem látott ismerős, Felicity Smoak lépett be nagy elánnal a bejáraton. Nem tétlenkedett sokáig, ahogy belépett meg is szólalt.
- Azt hiszem még épp időben érkeztem… az Őrtorony. Végre ide is eljutottam. Szuper ketyeréitek vannak. – mondta, majd többször körbepillantott a helyiségben. – Nem ülhetünk ölbe tett kézzel. Még mindig futtatom a keresést, hogy rájöjjünk, honnan is lopták el az adataitokat. Annyira már sikerült leszűkítenem a keresést, hogy az elkövető 50 mérföldes körzetünkben van. Tehát vagy Gotham vagy Metropolis az epicentrum. Mik a terveitek? – kérdezte, majd Olliera nézett. – Oliver? Neked volt időd gondolkodni a helikopteren… egyedül. Mit gondolsz, mi a megfelelő stratégia?
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-11-22, 18:29

Miután jófajta amerikai dollárral kellőképpen motiváltam a taxisofőrt, rekordsebességgel érkeztem meg a helyszínre. Na, persze nem ez Őrtoronynál szálltam, ki hanem egy útkereszteződéssel arrébb, fő a biztonság. 
Próbáltam magam minden lehetséges veszélyre felkészíteni, Clark az üzenetében nem tért ki a dolog mibenlétére. Csak remélni tudom, hogy közös erővel ezt is megoldjuk majd valahogy. 
Ahogy belépek a helyiségbe egyszerre elkap a szokásos tettvágy, és bár én nem aktuális fenékszétrúgással, hanem leginkább csak tanácsokkal a számtógép mögül segítem a csapatot, általában úgy érzem mintha ott lennék velük a terepen. 
Gyorsan számba veszem, hogy kik is azok akik már megérkeztek. Ott van persze Clark és már Oliver és Thea is megérkezett, valamit egy olyan személy, akinek az érkezésére nem igazán számítottam, Felicity Smoak. Mondjuk nem is értettem miért nem vettem őt is számításba, hiszen ő Starling City Chloe Sullivanje, és igen, ebből nem engedek, én voltam először számítógépes szuperhőssegéd, és ebből  nem engedek. 
- Szóval, mekkora a baj? - kérdeztem pár másodpercnyi, "cseppet sem kínos, na jó mégis az" csend után. - Ja és Clark, veled majd lesz egy kis beszédem. Lois üdvözöl. - tettem hozzá, csak, hogy tudja merről is fúj az elkövetkező komoly beszélgetés szele. De most van fontosabb is, várom, hogy beavassanak a részletekbe. 
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-12-19, 14:46

Szinte egy örökkévalóságig tartott, amíg Oliver megszólalt. Eléggé bizarr jelenetbe csöppent azzal, hogy a régi barátai mellé betársult Starling City csapata. Mikor Felicity is betoppant, összeráncolta a homlokát, szóra nyitotta a száját, de csak annyira futotta, hogy kifújta a levegőt. A nő makacssága hihetetlen méreteket ölt. Ezt otthon le kell majd meditálnia.
Zsebre tett kézzel az ablakhoz sétált, kibámult rajta. Clark szavai jártak a fejében, valamint Felicityé.
- Most, hogy csatlakozott hozzánk Chloe is - szólalt meg végül, - elsőnek mindenképpen a hackert felkutatására kell koncentrálnunk. Kizárólag csak akkor mehetünk neki Lexnek, ha megdönthetetlen bizonyítékunk van arra, hogy ő áll a háttérben. - A többiek felé fordult. - Felicity, Chloe, ti próbáljátok még jobban szűkíteni a tettes pozícióját. Clark, nekünk fel kell keresnünk Bruce Waynet. Egyrészt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs köze a dologhoz, másrészt, amennyiben természetesen nem ő áll a háttérben, kikérjük a segítségét. A Queen Vállalat műholdjainak kapacitása is véges. De a Wayne Vállalat segítségével talán nagyobb technológiai előnyre tehetnénk szert. Mit gondolsz Kent?
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2016-12-21, 14:00

Miközben a többiek arról beszéltek, hogy mit kell tennünk és, hogy mikor vehetjük célba Lexet én az egyik ablakhoz sétáltam és a távolba révedtem. Túl egyszerűnek tűnt ez az egész, nagyon gyorsan arra következtettünk, hogy Lex a hunyó csak azért, mert már a múltban is tett ilyet. De mi van akkor, ha most kivételesen nem Ő áll a dolgok hátterében?
- Olivernek igaza van. Nem ronthatunk rá úgy Lexre, hogy nincs minden bizonyíték a kezünkben ahhoz, hogy leleplezzük. Semmi olyasmi nincs a levegőben, ami miatt épp most kellene ellopnia az adatainkat. Szinte nem is mozgolódunk, mindenki csak a saját városában teszi a dolgát, nem pedig csapatként dolgozunk együtt. Semmi értelme annak, hogy most szálljon ránk. – mondtam, majd közelebb sétáltam a többiekhez és összefontam a mellkasom előtt a kezemet. – Meg merem kockáztatni, hogy nem Lex áll a dolgok hátterében. Sőt, valószínűleg olyasvalaki szórakozik velünk, akire nem is gondoltunk. Abban sem lehetünk biztosak, hogy ellopták az adatokat, csak azt tudjuk, hogy betörtek a rendszerbe. Felicity, Chloé – szólítottam meg a két lányt, akiknek Oliver az imént adta ki a feladatot, hogy szűkítsék a kört – sikerült már megtalálni az epicentrumot?
- Egyenlőre én nem találtam semmit, a jel folyamatosan ugrál. Egyszer Metropolis kellős közepén kapom el, egyszer pedig a Gothami kikötőben… bárki is áll a dolgok hátterében, a képességei már majdnem olyanok, mint az enyémek. Viszont… Chloéval karöltve nem jelenthet gondot bemérni a célt. – válaszolta Starling City Chloé Sullivanje miközben az igazi lányra nézett.


Végignéztem rajtuk, egy csapat fiatal, életerős ember, akik ahelyett, hogy az életüket élnék másokét akarják megmenteni. Míg nekem valószínűleg valami ilyesmi sorsot szántak, addig ezt Ők maguknak választották… és most itt állunk, egy számunkra ismeretlen ellenféllel „szemben”, a sötétben tapogatózva, szerencsénkben bízva.
- Bruce Wayne… Nézd, Oliver nem tudom mi értelme lenne megkeresni. Azt a férfit nem olyan fából faragták, mint Téged. Mégis mit mondanánk Neki, miért kellene a műholdjai? Nem tudom Te, hogy vagy vele… de nem szívesen osztanék meg egy iparmágnással, ráadásul egy ilyen playboy-jal olyan információkat magamról, vagy épp rólatok, amit még Loisnak sem mondtam el. Ráadásul nem tudjuk, hogy nem Wayne áll e az egész támadás hátterében. Mi van ha ezzel akar megfélemlíteni minket?
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-12-21, 14:19

Oliver agyában megragadt Felicity mondatainak egy fontos pontja. A Gothami kikötő. Lehet, hogy igaza van Clarknak, és tényleg inkább az iparmágnás áll a dolog mögött?
- A Felicity által bemért pontokon kezdjük. Clark, te jól ismered Metropolist, legyen a tiéd az itteni pont. Nyugodtan válassz valakit magad mellé, ha szükséged van erősítésre. Én a Gothami kikötőt vizsgálnám meg. Mi az, ami onnét irányítja, vagy éppen oda irányítja a jelet? Nekem ez az egész nem stimmel. Ha pedig nem találunk semmit, akkor tényleg felkeresem személyesen Mr.Waynet. Nem kell tudnia arról, hogy mit keresünk. Valamilyen kamu-projekt miatt kikérem a segítségét. És ha már bent vagyunk a rendszerében, Felicity akár nyomra is bukkanhatna - jelentőségteljesen bólintott a nő felé. Szépen lassan elfogadta magában, hogy a csapat szerves és kihagyhatatlan eleme a szívének kedves nő.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-21, 16:07

Az, hogy Starling City beli megfelelőm is itt van először kicsit zavart, azt hittem, hogy galibát okoz a dolog. De tévedtem, jóformán Felicity az egyetlen rajtam kívül, aki valamiféle logikus gondolkodást mutat. A fiúk, feltehetőleg a fennálló veszély miatt egy kicsit össze-vissza kapkodnak a tennivalók és a lehetőségek között. Lex Luthor, Bruce Wayne, mindenki szóba kerül, már várom, hogy mikor dobja be valaki Bill Gates, vagy Mark Zuckerberg nevét. 
- Na jó, akkor most mindenki vesz egy mély levegőt, bent tart és kifúj. - kezdek bele és azt hiszem, most egy darabig nem lesz idejük megszólalni. 
- Értem én ezt a macsós felfogást, mert mégis ti vagytok az erős férfiak és nektek kell megvédeni a bajba jutottakat és az elesetteket és tudom, hogy megrémít, hogy most jön valaki, aki a legbelső titkainkba akar belesni. Tudom, hogy számotokra a tétlenség a legnagyobb probléma és ha tehetnétek már indulnátok is elkalapálni a rosszfiút, de - teszem hozzá, kicsit elcsüggedve miközben a két tenyeremet egymásnak támasztom - még nem tudjuk, ki a rosszfiú. Felicity és én mindent elkövetünk, hogy minél előbb elkapjuk akit kell, ez lehet egy perc vagy akár egy egész nap múlva is. Most pedig, van egy kis egyéb problémánk is - mondom miközben az egyik monitorra nézek. - Lehet, hogy vendéget kapunk, a kamerák érzékeltek némi mozgást, aztán semmi, mintha valaki zavarná a jeleket, - teszem hozzá miközben vadul ütöm a billentyűket, hátha mégis elő tudok hívni valamit a masinából. - A történtek tükrében nem mondanám, hogy rendszerhiba, jobb lesz ha felkészültök egy vagy akár több hívatlan vendégre is. Addig Felicity-vel azon leszünk, hogy szállítsuk nektek az áhított válaszokat. - mosolygok a lányra. 


// Nem akarom itt beletenni a szart a palacsintába, de kellene valami sorrend, hogy senki ne maradjon ki, mert a női öntudatomat egy kicsit bántotta, hogy jóformán cselekedtetek helyettem. Javasolnék egy Clark-Oliver- Chloe- Bruce sorrendet és tudom, hogy mindenki haladni akar, de egy-egy napot csak tudunk várni egymásra, hogy senki ne érezze kihagyva magát. //
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Bruce Wayne on 2016-12-22, 16:58

Az Őrtorony újbóli üzembe helyezésével a helységbe beépített poloskák is újra indultak, így bár késésben vagyok, a tanácskozás minden szavát hallom a headseat-emen keresztül.
Annyira nem lep meg, hogy milyen nyomozati hipotézisek merülnek fel az üggyel kapcsolatban. Úgy látom, hogy az elmúlt idő alatt férfi társaim nem igazán törődtek azzal, hogy kifejlesszék a több lépéssel való előre gondolás képességét.
Clarkot még megértem, de Oliverben kicsit csalódtam. Mindketten képesség nélküli hősök vagyunk, akiknek az életben maradása a ravaszságukon és a jó tervezésen múlik. Így elengedhetetlen az előre gondolkodás képessége.
- Nem szükséges felkeresni engem. - mondom köszönés helyett, amikor kilépek a hangtalanul kinyíló liftajtóból - Természetesen minden támogatásomat élvezni fogjátok, legyen-ez anyagi, vagy képességbeli. De Lex-et semmi esetre sem zárnám ki a gyanúsítottak köréből. A kilétünkre vonatkozó adatokkal nem csak úgy juthat előnyhöz, hogy nyilvánosságra hozza azokat. A zsarolás is egy lehetséges módszer, hogy térdre kényszerítsen bennünket.
Megnyomok egy gombot a headset-emen, ami rögtön összekapcsol Alfreddal.
- Kérem állítsa rá a Batcomputer minden erőforrását az Őrtorony által vizsgált jelre és törje fel a titkosítást, ami meggátolja a lokalizálást. - adom ki a feladatot hűséges segédemnek
- Amúgy jó napot mindenkinek. Thea, Felicity, Chloe ti nem tudtok nem ragyogni! - veszem elő a civil álcám bájmosolyát
Mielőbb meg kell találni ezt jelet és beazonosítani, hogy ki áll mögötte. Ez elsődleges prioritást.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2016-12-26, 22:21

Oliverrel már épp „kiosztottuk” a feladatokat, amikor Felicity és Chloé is nemtetszését fejezte ki eme tény miatt… bevallom, egyiküktől sem vártam mást. Mindketten elég szabadszájúak ahhoz, hogy megmondják Nekünk, amikor épp máshogy gondolkodnak a terveinkkel kapcsolatban. Nincs is ezzel semmi gond, és Oliver tervét is kicsit elhamarkodottnak tartottam. Kicsit gyors lenne rárontani olyan helyekre, amikről nincs egyetlen felvételünk sem… vakon nekivágni Gothamnek, mindenféle mélyebb helyismeret nélkül botorság. Ezt valószínűleg íjász barátom is nagyon jól tudta, ezért is nem feszegette a témát mélyebben. Felicity arcán már épp kirajzolódott volna az aggodalom és ezt már épp szóvá is akarta tenni, amikor a Chloé által említett váratlan látogató be is lépett a helyiségbe. Maga Bruce Wayne tornyosult előttünk és támogatásáról biztosított minket… pár pillanatra megállt bennem az ütő, mindenkire számítottam, de rá nem. Főleg azután, ahogy róla beszéltünk. Gyanakvóvá tett, hogy épp most, épp akkor lépett be a teremben, amikor megállapítottuk, hogy talán Ő is állhat a dolgok hátterében. Társaim elé léptem, pár méter távolságra Waynetől. Összefontam a kezeimet magam előtt és kérdőre vontam.
- Mégis honnan tudhatnánk, hogy megbízhatunk Önben, Mr. Wayne? Beállít ide, hívatlanul… egyáltalán honnan tudta, hogy épp itt talál minket? – kérdeztem, és már folytattam volna, amikor Felicity a szavamba vágott.
- Chloé, Te is látod, hogy a jel már egyre kisebb körben ugrál? – kérdezte a lány gyermekkori barátnőmet, majd hozzátette. – Ha így haladunk, gyorsabban megtaláljuk a gyanúsítottunkat, mint gondoltuk volna… Alighanem, ez Mr. Wayne érdeme. – tette hozzá a lány, amivel persze magára vonta az én figyelmemet is.
- Nos, ez egy plusz pont Mr. Wayne neve mellett… - mondtam, majd Oliver mellé léptem és odasúgtam Neki. – Nem bánom, maradjon… de rajta kell tartanunk a szemünket. Túlságosan gyanús nekem, hogy megtalált minket. – szóltam barátomhoz, majd ismét Wayne felé fordultam. – Maga ismeri Lexet, személyesen is. Mit gondol, mi lenne a következő lépése? És, ha már itt tartunk, Maga szerint Nekünk mit kellene tennünk? – kérdeztem, némi gyanakvással a férfit, remélvén, hogy valami olyannal áll elő, ami már tetteket is eredményez, a sok szócséplés után.Várakozás közben arra jutottam, hogy ha valakinek, akkor nekem kellene elmennem Gothambe… bármilyen fegyveres erők is várakoznának ott… nekem okoznák a legkisebb sérüléseket, hacsak nem kryptonittal fertőzött töltényekkel lőnének rám. Amint Wayne elmondja a tervét, megosztom velük én is a sajátomat…
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Bruce Wayne on 2016-12-30, 12:04

\\ OFF: Ha jól számolom már többszörösen is letelt a 3 napos körváltási idő, így a haladás reményében írok.\\

Jól látható, hogy a megjelenésem a Műveleti Központban igencsak felkavarta az állóvizet. Szinte senki nem tud, vagy mer reagálni rám Mr. Kent-en kívül, annyira meglepte őket az, hogy Bruce Wayne csak úgy besétál ide.
Clark átveszi a kezdeményezést és próbálja tisztázni, hogy miként kerülök ide és mit akarok itt.
Nem elvesztegetett izomerő ez az ember azt már most látom, de ráfér a fejlesztés.
- Ez krimibe illő kérdés Mr. Kent. - mosolygok rá a kriptonira - Tudja engem is foglalkoztatnak a metahumánok és álruhás hősök. Főleg az, hogy milyen hatással lehetnek a világra. Egy olyan hatalommal bíró lény, mint a Maszat, vagy egy szervezett bűnözés ellen harcoló bűnüldöző, mint a Kapucnis és a többi hozzájuk hasonló figura igencsak át tudná formálni a világ képét, ha együtt dolgoznak. Figyelemmel kísérem a munkásságukat, magam is végeztem némi nyomozómunkát és megtettem a kellő óvintézkedéseket annak érdekében, hogy tudjam mit a terveik. Ezzel sok érdekes információhoz jutottam. Például, hogy Mr. Kent az orvosi adatai alapján sosem volt beteg és Mr. Queen kapcsolatba került egy magát Bratva-nak nevező kétes hátterű szervezettel. Ne aggódjanak, ezeket az adatokat bizalmasan kezelem és semmilyen körülmények között nem fogom maguk ellen használni. Ezt az ígéretem írásban is rögzítettem.
Az aktatáskámból előveszek néhány dokumentumot, amik tanúsítják, hogy a jelenlévőkről megszerzett összes információt bizalmasan kezelem és nem élek vissza velük. Mindenkinek kiosztom a maga példányát.
- Az ittlétem kérdését illetően: A műveleti központjuk sok ideig állt parlagon a legutóbbi akciójuk óta, így az egyik emberem tehetségét felhasználva szó szerint beépültem a rendszerükbe. Néhány poloska és kémprogram csodákra képest. Ezek jelezték, hogy újra aktivitás van és a probléma mibenlétét is közvetítették felém egy többszörösen kódolt csatornán.
Ha jól sejtem ez a kis monológom még nem fogja teljesen megszüntetni a kételkedésüket, de a szerződésekkel olyan biztosítékot adtam a kezükbe, ami megköti a kezem. Ez talán segít majd megnyerni a bizalmukat.
Felicity jelzi, hogy kezd szűkülni a keresés köre, amihez Alfrednek és a Batcomputernek igen sok köze lehet.
- Ha Lex helyében lennék, akkor én a civil oldalukról kezdeném el támadni magukat. - válaszolok Clark kérdésére - Hősként érinthetetlenek, mivel kevesen gondolnak arra, hogy lehet egy civil életük. Viszont ha a civilként éri önöket hátrány, azt nem fogják tudni megoldani hősként. Amíg nem tudjuk beazonosítani, hogy hol tárolja ezeket az információkat, addig nem léphetünk semmit. - itt a csapat IT-s tagjaira nézek - Viszont ha Lex helyében lennék, akkor én egy olyan szerverre tölteném fel ezeket az információkat, ami online csak egy irányba tud kommunikálni, így számítógéppel feltörni lehetetlen lenne. Az ezen tárolt adatokat, csak manuális bevitellel lehetne módosítani. Ez lenne a mi lehetőségünk. Egy jól megtervezett akció keretein belül törölhetnénk az információk forrását, így kiiktatva a lehetőséget a zsarolásra.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-01, 21:23

Nem más libben be hozzánk mint Burce Wayne, persze volt vele kapcsolatban. egy megérzésem, de úgy voltam vele, hogy ha nem piszkálom, talán ő sem piszkál minket. Innentől fogva, senkit sem hagyok békén, ha megérzésem van vele kapcsolatban. Ahogy elnézem mindenki sokkot kap egy kicsit, Felicity és én talán életünkben először viselkedünk hajszínünknek megfelelően és teljesen megkukulunk, ami Felicity-nél még nagyobb csoda, ahogy hallottam, néha akkor is beszél, ha nem indokolt, mondjuk ez rám is igaz. Clark az akinek először megered a nyelve, Oliver hallgatása mögött szerintem pedig hatalmas agybéli elemzőmunka van, nem hiszem, hogy túlzottan tetszik neki a gotham-i playboy feltűnése. 
Mr. Wayne alapossága elképeszt és egyben le is nyűgöz, valaki nagyon csapatban akar játszani. A rendszerünkre tett megjegyzést inkább nem kommentálom, részben igaza van, és azt hiszem, hogy a régóta tervezett tatarozásnak itt az ideje. Az utolsó Lex-el és az információkkal való megjegyzése pedig már bennem is megfogalmazódott. 
- Egyetértek Mr. Wayne-el - vágok bele, úgy érzem formalitásokra nincs semmi szükség. -Ha meg is találjuk a jel eredetének helyét, valakinek majd személyesen kell odamenni és gondoskodni a dologról. Nem mintha Felicity vagy én nem tennénk meg örömmel, de van egy olyan érzésem, hogy egy kicsit jobban védve lesz a hely mint a sarki fűszeres és talán némi izomerő bevetése is szükséges lehet. 


//Remélem nem léptem senki tyúkszemére azzal, hogy most írtam, ha igen akkor tessék szólni nyugodtan Smile //
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Oliver Queen on 2017-01-01, 21:41

Oliver látta már Bruce Waynet beszédet tartani, de ennyit szót még nem hallott kimondani tőle. Enyhén szólva váratlanul érte a "konkurens" milliárdos felbukkanása, főleg, hogy róla volt szó, és pont ezért messziről bűzlött neki a helyzet. Csendben a háttérből figyelte az eseményeket. Az arcáról nem lehetett leolvasni semmit. Amikor viszont Bruce a kezébe nyomta a róla elkészített mappát, még inkább felerősödött benne a gyanú. Feltűnően sokat gondolkodott a témán úgy, hogy őt be sem avatták. Már-már paranoiássá kezdett válni a szituációban. Amúgy sem sokat szokott beszélni Oliver, de ebben a helyzetben kifejezetten úgy érezte, hogy ha bármit mond, azzal nem segíti előre a munkát. Inkább hallgatta nagy figyelemmel, hogy mit mond a férfi és figyelte a mimikáit, a nonverbális jeleket, hátha kiderül, hogy hazudik-e. Nem bízott Bruce Wayneben. Egyáltalán nem. Talán a hiúsága beszél belőle, de ez az egész ügy egyre veszélyesebb irányt vesz. Chloe kezébe vette a dolgokat, és akcióra hívott bennünket.
- Nos ebben az esetben mire várunk? Lássuk mire jutunk a jellel. Ideje beöltözni. - Ezután odalépett Felicity mögé és halkan, hogy csak a nő hallja, a fülébe mormogta. - Nem bízom ebben a pasiban. Kérlek nézz utána mindennek vele kapcsolatban és küldd el a telefonomra a kapott információkat. De ez maradjon kettőnk között. Nem akarom bomlasztani a már amúgy is zavart helyzetet. - A nőn látta, hogy kissé meglepte őt Oliver kérése, de ezzel mit sem törődött, inkább a húgához fordult, aki eddig szintén eléggé csendes volt. - Nos Speedy, készen állsz? Akkor mindent bele!
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2017-01-09, 23:04

Wayne pontosan úgy beszélt, mint aki ellopta az adatainkat és épp fenyegetőzni akar azzal, hogy elmondja Ő mit tenne Lex helyében. Bár, az Ő helyében én is ezt tenném, egyre kevésbé érzem azt, hogy akár Ő, akár Luthor lenne a dolgok hátterében. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megbízom benne, nyitott szemmel járok, de nem elhanyagolható semmi, amit mondott. Oliver azonnal a tettek mezejére lépne, de egyelőre nem tudjuk, hogy hol van az a bizonyos mező. Ennek ellenére a szuperhallásomnak köszönhetően – és persze a viselkedését is figyelve – megtudom, hogy Oliver is hasonlóan gondolkodik, mint én. Nem bízik Wayneben és ezen nem is csodálkozom.
- Rendben Mr. Wayne. Tegyük fel, hogy a mi oldalunkon áll. Mégis milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy segítsen nekünk? Luthorral nem ápol rossz viszonyt, sőt… üzleti érdekeik még össze is kovácsolhatják magukat. – mondtam, gyanakvással a hangomban. Már épp folytattam volna, amikor a monitoron, amelyen eddig a Maszatnak szóló üzenetet olvastam, felugrott egy ablak. Egy ablak, amelyben pár másodperccel később megjelent egy élő videókép, benne egy sziluettel, egy férfi sziluettjével. Körülötte zöldes árnyalatban világítottak a fények, mint valami régi commodore kijelzőjén. A láthatóan férfi alak, közelebb lépett a kamerához, majd megszólalt.
- Nocsak, nocsak! Látom szépen összehordott Titeket a szél, itt a nagy Őrtoronyban! Fogadok azt hittétek, hogy Luthor szerezte meg az adataitokat… na, de sebaj! Így jobb ez a játék! – mondta, majd felnevetett. – Úgy döntöttetek megpróbáljátok és kiálltok ellenem? Csináljátok csak! Élvezet lesz nézni, ahogy elbuktok és új barátom, Gotham és a világ új ellensége felemelkedik, miközben Ti a porba hulltok! Sosem találtok meg engem, nekem viszont minden adat a birtokomban van Rólatok… De játszunk egy játékot, a jelemet próbáljátok megkeresni. Nem fog menni, de kicsit segítek: elhelyeztem 12 darab jelzavarót a város különböző pontjain. Keressétek meg őket, és egy fokkal közelebb kerültök Hozzám. Talán akkor méltóak lesztek arra, hogy megismerjétek a barátomat és elhiszem Rólatok, hogy nem vagytok annyira hülyék, mint amilyennek tűntök. – mondtam a férfi, gúnyos hanglejtéssel. – Najó, a bánatos boci szemetek hatással van rám. Az első jelzavarót megmutatom Nektek egy térképen, de a többit már a Ti feladatotok megtalálni és semlegesíteni, kis butuskák! – tette hozzá, majd a monitorra vetített egy képet, amin pontosan az Őrtoronynál jelzett egy frekvenciazavaró egységet egy zöld kérdőjellel. – Ja és, hogy legyen egy kis tétje is a dolognak: másfél órátok van megtalálni az összes jelzavarót, ha nem sikerül, nos a világ megtud egy-két információt arról, hogy ki is valójában Oliver Queen, vagy éppen Clark Kent, a szende újságíró...  Jó szórakozást, izompacsirták. Eljött az idő, hogy az ész győzedelmeskedjen az erő felett! – fejezte be végül a mondandóját, és amilyen gyorsan megjelent olyan gyorsan el is tűnt a kijelzőről. A többiekre pillantottam, némileg értetlen arccal, majd megszólaltam.
- Nos, akkor vehetjük úgy, hogy nem Luthor és nem Mr. Wayne állnak a dolgok hátterében. De… mégis van valakinek fogalma arról, hogy ki a fene volt ez? – kérdeztem, de közben már a férfi által adott „feladaton gondolkodtam. ~ Talán az első jelzavarót együtt kellene semlegesítenünk, majd a többit elosztani egymás között, hogy gyorsabban haladjunk. ~ gondoltam, majd cselekvésre szántam el magam. Röntgenlátásomat használva megkerestem a falra rögzített jelzavarót, majd megszólaltam. - A lift mögötti falon van, a vízköpőn. Már csak le kellene szednünk onnan... Oliver, Mr. Wayne? - szólaltam meg kérdően, mert jelenleg a tarsolyomban csak a jeladó megpörkölése szerepelt tervként, hála a lézerszememnek, de tartottam attól, hogy értékes nyomoktól esünk el, ha magam oldom meg ezt a feladatot. Ezután Felicityre és Chloéra pillantottam. - Lányok, nem akarok feladatokat osztani Nektek... de kezdjétek el megkeresni a többi jelzavarót. Bárhol lehetnek a városban. Talán, érdemes az epicentrumtól indulni, és szűkíteni a kört az Őrtorony irányába. - tettem hozzá, majd vártam a többiek reakcióját.
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Bruce Wayne on 2017-01-10, 19:04

Még mindig nem nyertem meg a társaság bizalmát. Mint a két névleges vezető, Clark és Oliver is láthatóan bizalmatlan velem szemben, annak ellenére, hogy írásos igazolást adtam arról, hogy nem élek vissza a titkaikkal. Nem hibáztatom őket, hasonló helyzetben én még rosszabbul reagálnám le a helyzetet, mint ők.
Clarkban még mindig él a gyanú, hogy nem humanista megfontolásból jelentem meg itt.
- Akár tetszik, akár nem a világ változófélben van Mr Kent. - nézek rá a "külhoni" újságíróra - Megjelentek a metahumánok, a tudósaink olyan technológiákkal állnak elő és olyan elméleteket tesztelnek, amikről eddig csak sci-fi filmekből vagy regényekből hallottunk. Még olyan kósza pletykákat is lehet hallani, hogy tényleges varázshatalmú lények élnek ezen a bolygón. Ez utóbbi számomra légből kapottnak tűnik, de élek a holmesi logikával és addig nem zárom ki, amíg nem cáfolják meg a létezését. Beláthatjuk, hogy ilyen körülmények mellett a bűnmegelőzésnek és bűnüldözésnek is fejlődnie kell. Mert el fog jönni az a nap, amikor a Maszat vagy a Csuklyás nem lesz elég ahhoz, hogy megfékezzenek egy seregnyi tomboló szuper-erejű őrültet. Kicsiben már elkezdtem ennek az elképzelésnek a megvalósítását. Off-shore számlákra jelentősebb összeget különítettem el, amivel a városomban tevékenykedő igazságosztó munkájához biztosítom az anyagi és technikai feltételeket. De eljönni látszik az az idő, amikor nemzetközi szintűvé kell kiterjesztenem ezt a tevékenységemet. Ennek első lépése az, hogy ismerjem az aktív hősök tevékenységét, módszereit és hátterét. Ezután a kapcsolatok kiépítése és a csapattá szervezés feladata következik.
Ms. Sullivan bejelentése után Oliver aktívan igyekszik alakítani a helyzetet, amivel én magam is egyet értek. Ideje lesz lekapcsolni azt vagy azokat, akik kufárkodni próbálnak az USA hőseinek titkaival. Bár Lex lenne a legkézenfekvőbb megoldás, de számos más iparmágnás is képes lenne ilyen aljasságra annak érdekében, hogy ütőkártyát szerezzen ellenük.
A kialakult helyzetet egy videóüzenet forgatja fel fenekestől. Ennyire merész lépésre nem számítottam a zsarolótól. Ez arra utal, hogy rendkívül biztos a dolgában vagy az ellenfelei képességeit becsüli le rendkívüli mértékben.
A zöldes árnyalatú fények eszembe juttatják a gothami falfirkákat. Bár személyesen még nem találkoztam vele, de belefutottam már egy-két általa felállított "feladványba", aminek tétje majdnem minden esetben egy emberélet volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ő csak Batmannel került kapcsolatba, Bruce Wayne eddig nem volt a radarján.
Az üzenet terjengőssége és hangneme megerősíti a korábbi feltételezésemet. A pszichológiai profiljához fejben hozzáadok a kisebbrendűségi komplexus okozta kompenzációs kényszert is.
Tizenkét jelzavaró. Tizenegy ha azt hatástalanítottnak vesszük, ami az Őrtoronyban van.
Túlságosan véletlen egybeesés. Pont akkor állít vészhelyzet elé, amikor majdnem megtaláljuk a forrást.
- Ez csak egy elterelés. - jelentem ki majd Chloera és Felicityre nézek - Milyen pontossággal tájolták be az adás forrását? Elég területet zárt ki a keresés ahhoz, hogy Mr. Kent egyedül át tudja fésülni a területet?
Remélem a kérdésemre olyan választ kapok, amivel előrébb tudjuk mozdítani a helyzetet.
Odalépek az egyik számítógép konzolhoz, majd a Wayne Enterprises szerverét felhasználva belépek a cégem műholdas hálózatába.
- Két órára hozzáférést kapnak a Wayne műholdakhoz. - nézek ismét a számítógépzsenikre - Tájolják be a zavarók frekvenciáját! Ezek alapján meg tudjuk találni a hozzávetőleges helyüket. Oliver, Thea induljanak útnak! Mindhármónkra négy zavaró jut. A telefonukon pedig tartsák fent az internetkapcsolatot. Küldök maguknak egy app-ot amit a cégem haditechnikai részlege hasonló helyzetekre fejlesztett ki. Képesek lesznek lekövetni a zavarók szignálját és deaktiválni a szerkezeteket. Én itt kezdem a munkát.
A Clark által megadott helyet igyekszem biztonságosan megközelíteni, majd az appot megnyitom és a hackkelő algoritmusra bízom a leállítási jelszó megszerzését.

\\Következő poszt: Metropolis Coffe Shop\M.S.C. kávézó\\


A hozzászólást Bruce Wayne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-02-09, 21:59-kor.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-14, 11:05

Valahogy az egész helyzet egyre abszurdabbnak tűnik, most meg egy videóüzenet és feladvány egyben. Clarknak igaza van, abban, hogy kinél előbb meg kell találni a jelzavarókat, Mr. Wayne pedig nagyon jogosan mutat rá, hogy pont akkor szól közbe az ismeretlen, mikor már közel voltunk a jel forrásának megtalálásához. Akárhogy is a Wayne műholdak használata megkönnyíti a helyzetet, talán két legyet is üthetünk egy csapásra. 
- Szerintem is gyanús, hogy akkor kapunk üzenetet, amikor ennyire közel kerülünk a tűzhöz, már csak másodpercek kérdése volt, hogy bemérjük a helyet - teszem hozzá, és nem nyugtat meg a tudat, hogy van valaki, aki minden lényeges adatot tud a kedven hőseimről, de minden egyes lépésünket is figyeli, általában én szoktam lenni ez az ember és nem örülök, hogy vetélytársam akadt. - Clark átküldöm a telefonodra annak a környéknek a térképét, ahol elvesztettük a jelet, hiába próbálom szűkíteni a keresést, nem megy valószínűleg az arctalan barátunk rájött, hogy hogyan tudja kizárni a kíváncsiskodókat. Tudom, hogy egész nagy a terület és még a te sebességeddel is időbe telik átkutatni, ami alatt a jel forrását át is költöztethetik, de talán találsz valami nyomot amin elindulhatunk. Felicity és én most kapcsolódunk rá a Wayne műholdakra - vázolom fel közben a történéseket - mivel a közelünkben is van egy jelzavaró, így talán egyszerűbb lesz bemérni a frekvenciát. - teszem hozzá és a monitorra szegezem a tekintetem, nem is tudom mit várok, talán, hogy a térképen valaki becsillagozza a zavarók helyét, vagy legalább mellékkel egy listát, akárhogy is, nem lesz ilyen egyszerű a dolog. 
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Oliver Queen on 2017-01-16, 19:35

Oliver tágra nyílt szemekkel, és tág orrlyukakkal nézte végig a videót. Kapkodta a levegőt, de próbált kívülről nyugodt maradni. Azonban az állkapcsát olyan erővel szorított össze, hogy félő volt, hogy letörik egy-két foga. Az öklei ökölbe voltak szorítva, és úgy szorította őket, hogy még a vér is kiment az ujjai végéből. Kezdett túlságosan szoros lenni a ruha rajta, és feszengeni kezdett. Egy másfél órás ultimátum, 12 célpont és egy mindenre elszánt hacker. Nem lehet más, aki így hozzá tudna férni az ilyen információkhoz, vagy ilyen rendszerrel rendelkezik. Apropó rendszer.
Mindenki a zavaróval volt elfoglalva, közben Oliver körbenézett a teremben. A videóban szereplő férfi pontosan tudta, hogy kik vannak ott és hogy mikor kell közbeszólnia. Tehát figyeli őket. Olyan érzést keltett benne ez a gondolat, mint egy lánc, ami a lábán csörög. Erre a nyomra még vissza fog térni, de most sürgetőbb problémája akadt.
- A zavaró elektromos árammal működik minden bizonnyal - kezdett hangosan gondolkodni. - Van pár nyilam, ami EMP-vel, vagyis Elektromágneses Impulzusbombával, vagy legalábbis a miniatürizált változatával van felszerelve. Ez tönkre tud tenni bármilyen eszközt bizonyos hatósugárban. Használhatnánk a zavaró deaktiválására.
Elszánt tekintettel nézett a társaira. Szorít az idő, ráadásul Bruce Wayne is kiadta az utasítást. Oliver benyúlt a zsebébe, ahol rámarkolt az autója kulcsaira. Indulásra készen volt. Kifelé menet azért odalépett Bruce mellé.
- Amikor ennek vége, maga és én, leülünk beszélgetni. - Újabb szóra nyílt a szája, de hang már nem jött ki rajta, mert okosan megállt ennyinél és inkább összezárta az ajkait. Majd távozott az ajtón át, miközben a bal kezével a telefonjára letöltötte a Wayne által felajánlott programot.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Clark Kent on 2017-02-02, 10:33

// Elnézést kérek mindenkitől, hogy csak most írtam. Sok magyarázatom nincs rá, de ez mostantól megváltozik!!! //

Bruce és Oliver is a saját módszereiket akarták használni a feladat megoldásához, mindkettő hatásos lehet. Bár, biztos vagyok abban, hogy Oliver csak a szignál felkutatásához fogja alkalmazni a Wayne által említett alkalmazást. Ő jobb kapcsolatot ápol az EMP-s nyílvesszőivel.
- Rendben, 6-6 jelzavaró jut mindenkinek… nem számolva a váratlan fordulatokkal. – szólaltam meg, majd az egyik szekrényhez léptem. – Ezek hasznunkra válhatnak, ha bármi problémánk adódik. Mindenki vegyen egyet magához az akció idejére. – tettem hozzá és kiraktam az asztalra egy táskát, amelyben a régen nem használt fülesek kaptak helyet. – Vigyázzanak magukra! Lányok, ügyeskedjetek, szükségünk van a segítségetekre! – mondtam a két lányra nézve, majd elővettem a telefonomat, amire közben megérkezett a térkép. Elindultam az ajtó felé és amikor kiléptem, a szupergyorsaságomat használva nekilódultam a rám váró feladatnak… a kikötőbe.

Bruce:
A „csapat” tagjai még mindig nem bíznak benned, de ez kezd egyre kevésbé érdekelni. Most már tudod, hogy leginkább azért kellett idejönnöd, mert ez az ismeretlen férfi a Te, illetve Batman létezését is kompromittálhatja. Valószínűleg nem tartana sokáig megtalálni a BatComputert és kitálalni Rólad is az egész világnak. A magasztos cél kezdett kirajzolódni előtted: először is meg kell találnod mind a 6, Rád váró zavarót. Ebben nagy segítségedre lesz Felicity és Chloé, akik folyamatosan tájékoztatni fognak Téged arról, hogy hogyan jutsz el a következő célpontig. Az egyetlen kérdés már csak az, hogy mint Bruce Wayne vagy, mint Batman vágsz Neki az első feladatnak?
A lányok munkájának köszönhetően hamar megjelenik az első célpont a térképen: a Metro Coffee Stop épülete, azon belül (vagy kívül) bárhol lehet a jelzavaró.
 
Oliver:
Még mindig nem bízol meg Bruce Wayneben, túlzottan sokat tud ahhoz, hogy nyugodt legyél a megjelenésével kapcsolatban. Azonban a bizalmatlankodásra most nincs időtök, 90 percetek van a feladat megoldására… és az óra ketyeg. Felicity és Chloé meglepően jól kijönnek, semmilyen feszültséget nem érzel rajtuk és ez megnyugtat: tudod, hogy a két nő gördülékeny fog segíteni Téged és Theát, aki remélhetőleg a háttérbe vonul és hagyja, hogy Ti „nagyok” végezzétek a piszkos munkát. Nem örülsz Neki, hogy Ő is ott van, túlságosan félted… talán ha Roy lenne itt nyugodtabb lennél. Nálad nem is kérdés, hogy Csuklyás pajtás jelmezében veszed kezedbe a saját dolgodat.
A Chloicity csapat hathatós közreműködésének köszönhetően a Te első célpontod is hamar felvillan a térképen: nem más, mint a Központi Kórház épülete. Nem fogsz unatkozni, mire megtalálod.


Fiúk, itt rátok bízom, hogy rögtön megtaláljátok e vagy vártok a következő mesélői hozzászólásra, nem szeretnélek Titeket bekorlátozni.


Chloé:
Az első jelzavarókat viszonylag gyorsan megtaláljátok és lövitek át a két Fiúnak: Brucet a Coffee Stophoz, míg Olivert a kórházhoz külditek. Felicity meglepően hasznos segítségnek bizonyul a számodra: egy másik számítógépet pártfogásba véve gyorsan elkezd azon dolgozni, hogy mihamarabb bemérhessétek a a többi jelzavarót.
- Nekünk is munkamegosztásban kellene dolgoznunk. Melyik milliárdos playboynak szeretnél segíteni? – kérdezte egy apró mosollyal az arcán. – Gondolom Clark nem szorul túl nagy segítségre, ha jól tudom viszonylag rezisztens a golyókra. – tette hozzá, miközben már a monitort figyelte. – A feladat adott: keressük meg a tűt a szénakazalban. Én a város keleti részét választanám, ha már ott rögtön sikerült belőnöm egy kávézót, úgy gondolom maradnék itt, mit szólsz? Clarkkal mi legyen? – kérdezte és várta a reakciódat.


Te is szabad kezet kapsz, hogy közöld Oliverrel melyik a következő célpontja.
 

Mindhármótokat arra kérem, hogy kövessétek figyelemmel egymás játékát, mert csapatként dolgoztok együtt, nem egyedüli renegátokként.
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-02-17, 09:59

Ahhoz képest, hogy csak egy rakás ember vagyunk, akiket összehozott a sors viszonylag hamar kialakul, hogy hogyan tudunk a leghatékonyabban összedolgozni. Felicity úgy veti bele magát a munkába mintha születésétől fogva erre készült volna, mondjuk lehet, hogy tényleg erre is készült, az Oliverhez fűződő kapcsolatán kívül nem túl sokat tudok róla, lehet, hogy ha ennek vége egy kicsit jobban utánanézek, nem úgy néz ki mint, aki veszély jelenthet a csapatra, de nem árt az óvatosság, ki tudja, hogy milyen csontvázak lehetnek a szekrényében. Próbálom leplezni a mellékes gondolataimat, mikor Felicity felé fordulok. 
- Akkor maradjunk a megkezdett folyamatnál, én is találtam egyet - mondom a monitorra nézve - már küldöm is át Olivenek. - teszem hozzá, miközben arra gondolok, hogy most akaratomon kívül is megbontottam az Oliver-Felicity párosítást. Kellene nekik valami jó kis név, amit a magazinok szoktak adni pároknak Feliver, vagy inkább Olicity??? Nem ilyeneken kellene gondolkodnom. Inkább küldöm Olivernek az adatokat és elkezdek kutatni a következő jeladó után. 

Oliver: 
Mihelyt letöltöd a programot, már meg is jelenik a kijelződön az első célpont a Központi Kórház. 
Chloe Sullivan
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Műveleti Központ

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.