Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

General Hospital bejárat

Go down

General Hospital bejárat

Témanyitás by Oliver Queen on 2017-03-11, 14:49

Szinte rögtön az indulás után kapott egy üzenetet Oliver. Nem hitt a szemének először, mert az utasítást nem Felicity küldte, hanem Chloe. A gyors öltözés közben azon gondolkodott, hogy miként fog működni a két szuperhacker. Félt kicsit, hogy ki fogják oltani egymást, de bízott az ösztöneiben, hogy a közös ellenség egy kiváló párost fog belőlük összekovácsolni. Kicsit azért ambivalens érzésekkel küzdött, mert Chloeval van közös múltjuk, de Felicity a jelen. Vajon ki fogják beszélni őt a háta mögött?
Nincs most idő ezen gondolkodni. 90 perc volt, amikor elindult, és szorít az idő. Minden perc számít. Thea is közben úton volt, de Oliver titkon remélte, hogy nem fog beleavatkozni a "nagyok" játékába. Bár jobb lenne, ha Roy is itt lenne és felügyelné őt, de erre most nincs lehetőség. Közös erővel kell megtalálniuk a "játékszert". Érdekelné, hogy hogyan haladnak a többiek, de most már teljes összpontosításra volt szüksége a feladatához.
Megérkezett a kórházhoz, de kicsit távolabb parkolt le. Felhúzta a csuklyát, vagy ahogy a sajtó hívja a kapucniját és féltérdre ereszkedett az árnyak között, hogy megfigyelje az épületet. Potenciális bejáratot keresett. Fejben már össze is rakta, hogy melyik nyilat használja, csak azt nem tudta, hogy hová lője. A füléhez nyúlt, és jelzett.
- Őrtorony, itt az Íjász. A helyemen vagyok. Kérlek mondjátok, hogy találtatok valamit.
avatar
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.