Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

M.C.S. Kávézó

Go down

M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 18:26

Az épület belseje, ahol azok a vendégek ücsöröghetnek, akik kicsit csendesebb környezetre vágynak, hogy elolvashassák a napilapokat, vagy éppen megírhassanak egy-egy beszédet.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Bruce Wayne on 2017-02-09, 21:58

\\Előző poszt: Watchtower, az Őrtorony\Műveleti központ\\

Mielőtt nekiállunk megvitatni, hogy perpillanat miért tartok a karjaimban egy feltűnően csinos szőke hölgyet, akivel a Metro Coffe Shop menedzseri irodájában enyelgek, nem árt tisztázni, hogy miként keveredtem ebbe a helyzetbe.

Bár a "társaim" még mindig nem bíznak bennem, de segítek nekik lekapcsolni másfél órán belül néhány jelzavarót, hogy a nagyvilág ne szerezzen tudomást arról miféle különleges lények járnak köztük emberi álcát viselve.
Batman feltűnésének két kizáró oka is van:
1. Fényes nappal van. Ebben a napszakban egy sötét színű denevérruhába öltözni nem a legésszerűbb dolog, ha az ember titokban akarja végezni a dolgát.
2. Mr. Kent, Ms. Sullivan, Mr. és Ms. Queen és Ms. Smoak úgy tudja, hogy csak pénzelem a gothami denevért. Figyelembe véve a két város közötti földrajzi távolságot nem kell túlságosan komoly detektívmunkát végezniük ahhoz, hogy rájöjjenek a fedősztorim és a tények közötti ellentmondásra.
Így Bruce Wayne és az ő sármja fogja megoldani a helyzetet.

Oliver mogorva szavaira most nem figyelek. Első a probléma megoldása.
Az Őrtoronyban lévő jelzavarót könnyű volt elintézni. Viszonylag jól hozzáférhető helyen volt és a kódfejtő algoritmus könnyedén feltörte a jelszót, ami Purgatórium volt. Ezek szerint ez a fickó már most felhasználja ellenünk a megszerzett tudást.
- Nem teljesem megalapozott a gyanúm, de a jelszófeltörésnél érdemes lesz életrajzi adatokkal próbálkozni. - osztom meg az információt a közös csatornán a csapattal
A szerkezetet a lehető legkevesebb károsodást okozva leszedem a helyéről és odaadom a két tech-zseninek, hogy legyen dolguk a krízishelyzet után is.
Elhagyva az Őrtornyot beülök kabriómba és beletaposok a gázba. A közlekedési szabályok ebben az esetben cseppet sem számítanak. A bírság meg sem kottyan a pénztárcámnak, a felelőtlen magatartás pedig beleillik abba a képbe, amit Bruce Wayne-ről akarok mutatni a nagyvilágnak és legfőképp a médiának.
Tíz percnyi padlógázas hajtás után egy sikkes farolással foglalom el a parkolóhelyemet és hányaveti módon indulok meg a puccos kávézó belső terébe. A telefonomba épített echo-lokátor már keresi is a jelzavaró helyét, miközben én az egyik asztalra elhelyezett vázából egy laza mozdulattal kikapok egy szál rózsát.
A személyzet már ismer. Nem csak az újságokból. sokszor megfordulok itt, ha éppen Metropolisban járok. Mondhatjuk úgy is, hogy elég belsőséges kapcsolatot ápolok Veronicával, a helyet igazgató üzletasszonnyal.
Mire az irodája küszöbén átlépek, már be is tájolta a jelzavaró helyét az appom.
A rejtélyes ellenfelünk volt olyan nagyképű, hogy a helyi wifi hálózatot használva erősítse fel a jelet. Nem ismerem a technikai részleteket, de tudom, hogy lehetséges a dolog és ez jelenti a kiskaput a rendszerben. Elindítom a kódfeltörő algoritmust és arra két percre amíg elvégzi a feladatát minden figyelmemet Veronicanak szentelem. Jó dolog, ha a kapcsolat sallangok nélküli.
Bár nem ezért a heves köszöntésért jöttem, de nem tagadom így kicsit élvezetesebb az a rövid időt eltölteni amíg megoldódik az ittlétem igazi problémája.
A rózsa már azelőtt földet ér, hogy Veronica egész súlyával rám ugrik és szomjazó hajótöröttként issza az ajkaimat.
Nem hagyom viszonzatlanul a kitörő örömét. Hihetetlenül gyorsan eltelik az a kis idő, amíg az app elvégzi a dolgát.
A telefonom ellentmondást nem tűrő csipogással jelzi, hogy megvan a jelszó.
- Bocsánatodért esedezem, de most szólít a munka. - mosolygok a nőre - Holnap estére ne csinálj programot.
Egy hatalmas kacsintással köszönök el tőle, majd bezárom az ajtót és megnézem a telefont.
A jelszó: Smallville.
Kettő kész, még négy van hátra.

\\Gondolom sokakat meglep az éles stílusváltás az Őrtoronyban olvasottakhoz képest, de jobbnak láttam egy kicsit lazábbra venni a dolgokat, amikor a playboy Bruce Wayne-t játszom, így érzékeltetve a különbséget a két identitás között.\\
avatar
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Clark Kent on 2018-08-13, 15:13

Bruce:


Viszonylag gyorsan sikerült megoldanod az eddig két feladatot, és talán már át is futott az agyadon, hogy a rejtélyes fickó nem elég agyafúrt ahhoz, hogy Téged és a Veled kiegészült csapatot átejtse. Ahogy kiléptél a kávézó ajtaján a telefonod ismét bősz pittyegésbe kezdett. A kijelzőn a jól ismert „Ismeretlen hívószám” felirat jelent meg. Amennyiben felvetted a készüléket, arra gondolván, hogy talán valamelyik lány feledkezett meg a fülesről, a következő mondatokat hallhattad a vonal túlsó oldaláról.
- Denevér, denevér… most azt hiszed ügyes Vagy, ugye? Felvérteztelek Téged ezekkel a mitugrászokkal, Te pedig a kezedbe vetted a dolgok megoldását… senki nem bízik benned, senki nem kérte, hogy csatlakozz Hozzájuk, Te mégis itt vagy és, mint valami önjelölt Főnök próbálod őket is igába hajtani, ahogy tetted azt Foxszal, Alfreddal és még ki tudja hány emberrel. Arroganciádat látva úgy döntöttem, hogy Te kapsz még egy kis pluszt, nehogy úgy érezd túl egyszerű a dolgod. Ha jól emlékszem az imént említettem Mr. Pennyworth-öt, vele emeltem a tétedet. Ugyanis, azt az imént elfelejtettem említeni, hogy a jelzavarók kikapcsolása csak egy dolog, de a hős komornyik nyakán található egy számomra igen becses nyakék. Benne némi robbanóanyaggal. Ha nem vagytok elég gyorsak, sajnos Alfred fejetlenül rohan bele a végzetébe, ha érted mire gondolok. mondta a már ismerősen csengő hang a vonal túlsó felén, hatalmas kacajjal mondata végén. – Óh, nézd milyen szeleburdi vagyok, biztosan túl sok időt töltöttem már olyan szerény elmék társaságában, mint Te és a kis barátaid, Batman. Az egyik jeladónál elhelyeztem egy kulcsot, amivel megakadályozható a detonáció és levehetitek Mr. Pennyworth nyakáról a bombát… de ne feledd Batman, tikk-takk, tikk-takk… - tette még hozzá, majd bontotta a vonalat.
Közben Felicity már el is küldte Neked a következő jeladó helyét, ami nem máshol, mint az Ízisz Alapítványnál található. Viszont, annak ellenére, hogy már két jeladót hatástalanítottál nem lehetsz nyugodt, hisz kulcsot egyik helyen sem találtál… jobban mondva nem is kerestél. Mivel most kénytelen vagy csapatban dolgozni, nem árt ha jelzed a többieknek, hogy mi a dolguk, hacsak nem akarod magányos farkasként egyedül megmenteni a komornyikodat.
avatar
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.