Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

M.C.S. Kávézó

Go down

M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 18:26

Az épület belseje, ahol azok a vendégek ücsöröghetnek, akik kicsit csendesebb környezetre vágynak, hogy elolvashassák a napilapokat, vagy éppen megírhassanak egy-egy beszédet.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 281
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: M.C.S. Kávézó

Témanyitás by Bruce Wayne on 2017-02-09, 21:58

\\Előző poszt: Watchtower, az Őrtorony\Műveleti központ\\

Mielőtt nekiállunk megvitatni, hogy perpillanat miért tartok a karjaimban egy feltűnően csinos szőke hölgyet, akivel a Metro Coffe Shop menedzseri irodájában enyelgek, nem árt tisztázni, hogy miként keveredtem ebbe a helyzetbe.

Bár a "társaim" még mindig nem bíznak bennem, de segítek nekik lekapcsolni másfél órán belül néhány jelzavarót, hogy a nagyvilág ne szerezzen tudomást arról miféle különleges lények járnak köztük emberi álcát viselve.
Batman feltűnésének két kizáró oka is van:
1. Fényes nappal van. Ebben a napszakban egy sötét színű denevérruhába öltözni nem a legésszerűbb dolog, ha az ember titokban akarja végezni a dolgát.
2. Mr. Kent, Ms. Sullivan, Mr. és Ms. Queen és Ms. Smoak úgy tudja, hogy csak pénzelem a gothami denevért. Figyelembe véve a két város közötti földrajzi távolságot nem kell túlságosan komoly detektívmunkát végezniük ahhoz, hogy rájöjjenek a fedősztorim és a tények közötti ellentmondásra.
Így Bruce Wayne és az ő sármja fogja megoldani a helyzetet.

Oliver mogorva szavaira most nem figyelek. Első a probléma megoldása.
Az Őrtoronyban lévő jelzavarót könnyű volt elintézni. Viszonylag jól hozzáférhető helyen volt és a kódfejtő algoritmus könnyedén feltörte a jelszót, ami Purgatórium volt. Ezek szerint ez a fickó már most felhasználja ellenünk a megszerzett tudást.
- Nem teljesem megalapozott a gyanúm, de a jelszófeltörésnél érdemes lesz életrajzi adatokkal próbálkozni. - osztom meg az információt a közös csatornán a csapattal
A szerkezetet a lehető legkevesebb károsodást okozva leszedem a helyéről és odaadom a két tech-zseninek, hogy legyen dolguk a krízishelyzet után is.
Elhagyva az Őrtornyot beülök kabriómba és beletaposok a gázba. A közlekedési szabályok ebben az esetben cseppet sem számítanak. A bírság meg sem kottyan a pénztárcámnak, a felelőtlen magatartás pedig beleillik abba a képbe, amit Bruce Wayne-ről akarok mutatni a nagyvilágnak és legfőképp a médiának.
Tíz percnyi padlógázas hajtás után egy sikkes farolással foglalom el a parkolóhelyemet és hányaveti módon indulok meg a puccos kávézó belső terébe. A telefonomba épített echo-lokátor már keresi is a jelzavaró helyét, miközben én az egyik asztalra elhelyezett vázából egy laza mozdulattal kikapok egy szál rózsát.
A személyzet már ismer. Nem csak az újságokból. sokszor megfordulok itt, ha éppen Metropolisban járok. Mondhatjuk úgy is, hogy elég belsőséges kapcsolatot ápolok Veronicával, a helyet igazgató üzletasszonnyal.
Mire az irodája küszöbén átlépek, már be is tájolta a jelzavaró helyét az appom.
A rejtélyes ellenfelünk volt olyan nagyképű, hogy a helyi wifi hálózatot használva erősítse fel a jelet. Nem ismerem a technikai részleteket, de tudom, hogy lehetséges a dolog és ez jelenti a kiskaput a rendszerben. Elindítom a kódfeltörő algoritmust és arra két percre amíg elvégzi a feladatát minden figyelmemet Veronicanak szentelem. Jó dolog, ha a kapcsolat sallangok nélküli.
Bár nem ezért a heves köszöntésért jöttem, de nem tagadom így kicsit élvezetesebb az a rövid időt eltölteni amíg megoldódik az ittlétem igazi problémája.
A rózsa már azelőtt földet ér, hogy Veronica egész súlyával rám ugrik és szomjazó hajótöröttként issza az ajkaimat.
Nem hagyom viszonzatlanul a kitörő örömét. Hihetetlenül gyorsan eltelik az a kis idő, amíg az app elvégzi a dolgát.
A telefonom ellentmondást nem tűrő csipogással jelzi, hogy megvan a jelszó.
- Bocsánatodért esedezem, de most szólít a munka. - mosolygok a nőre - Holnap estére ne csinálj programot.
Egy hatalmas kacsintással köszönök el tőle, majd bezárom az ajtót és megnézem a telefont.
A jelszó: Smallville.
Kettő kész, még négy van hátra.

\\Gondolom sokakat meglep az éles stílusváltás az Őrtoronyban olvasottakhoz képest, de jobbnak láttam egy kicsit lazábbra venni a dolgokat, amikor a playboy Bruce Wayne-t játszom, így érzékeltetve a különbséget a két identitás között.\\
avatar
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.