Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Diana Prince

Go down

Diana Prince

Témanyitás by Diana Prince on 2018-08-14, 22:33

Név: Themüszkirai Diána
Köznapi név: Diana Prince

Születési hely, idõ: Themüszkira, a 20. század elején
Nem:
Kor: Nagyjából 100-118, de egy fiatal 30 év körüli nő ábrázatával rendelkezem
Magasság: 179 cm
Súly: 67 kg

Faj: amazon
Bőre színe: fehér
Haja színe: barna
Szeme színe: barna

Foglalkozása: múzeumi kurátor, régész
Kinézete: lásd, avatar
Jelleme: Határozott, karakán, de naiv vagyok. Nehezemre esik megbízni az emberekben.
Képességei: emberfeletti erő, sebesség, reflexek, agilitás, állóképesség, empátia (mind az emberek, mind az állatok irányába), karizma, gyors gyógyulás (minden képességet a játék során fogok kiismerni, mert tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet rögtön táp karakterem)
Oldal: megkérdőjelezhetetlenül a jó oldalon állok
Csapathoz tartozás: még nincs
Kaszt: amazon
Családja: Zeusz (apa), Hippolyta (anya, él), Antiope (nagynéni, meghalt),

 
A nevem Themüszkirai Diána, de mindenki csak Diana Princeként ismer, hogy miért azt majd később elmesélem. Az általam ismert élettörténetem elég érdekesen kezdődött, ugyanis anyám, Themüszkira királynője, Hippolyta agyagból formázott meg engem. Legalább is nekem ezt mondta, később kiderült, hogy ez nem egészen igaz… gyermekkoromat a civilizációtól elzárva, a gyönyörű Themüszkirán, az amazonok szigetén töltöttem. Jól látod, az amazonok szigetén, ahol a nővéreimmel, anyámmal és a nagynénémmel, Antiopéval éltünk békében. Ennek ellenére minden nővérem már kisgyermekkorától fogva kiképzést kapott, Antiopé vezetésével edzették testüket készülvén a harcra, melyet Árész, a háború istene ellen kellett megvívniuk. Illetve kellett volna, de Anyám abban bízott, hogy ez a háború soha nem fog eljönni. Éppen ezért az én kiképzésemet, bármennyire is akartam nem kezdték meg. Hippolyta azon a véleményen volt, hogy én az Ő szeme fénye vagyok, a saját kezével formált meg engem, és nem engedte, hogy bárki tanítson. Ennek ellenére Antiopé megkezdte a kiképzésemet, persze Anyám és a többi amazon tudta nélkül. 14 éves koromra már elég erős voltam, de nem hittem saját magamban, sokat hibáztam, amit Antiopé dorgálással honorált…
 
(folytatása következik, ahogy látjátok a filmre építek kicsit, mert rengeteget lehetne írni, de örömmel veszem, ha majd a jövőben kicsit máshonnan is megismerhetjük Diana előéletét egy-egy alterkaland keretében Smile )
Diana Prince
Diana Prince
0. szint

Hozzászólások száma : 2
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2017. Jan. 04.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.