Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Selina Kyle lakása

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2016-12-15, 19:57

Selina lakása Gotham City "középkategóriájához" tartozik, pont olyan messze van a szegénynegyedtől mint amennyire messze a belváros híres irodakomplexumaitól. Egy négy emeletes épület legfelső szintjén található, külön kijárattal a tetőre, aminek stratégiai jelentősége is van. Bár Selina szinte bármit meg tud szerezni, amit csak meg akar, nem él nagy lábon. Mindent beszerezett, ami a kényelméhez szükséges lehet és elvétve rá lehet bukkanni egy-két műkincsre is. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2016-12-16, 19:01

A múzeumi munka eléggé kimerítő volt, mármint napközben a sok idiótával körülvéve, a gyémántrablás gyerekjáték volt. Igaz, hogy csinos kis darab volt, de határozottan nem tartozott a megtartandó kategóriába, viszont szép kis summát adtak érte a feketepiacon, így nem kell az anyagiakkal törődnöm egy ideig, lesz miből bevásárolni, mondjuk például macskaeledelt. Nem tudom, hogy az épület jó elhelyezkedése, vagy a megnyerő személyiségem az oka, de meglehetősen sok cicamica vert tábort a tetőn és persze valamit enniük is kell. 
Na meg persze nekem is, de a hűtőben csak egy üveg megkezdett bor van, vacsorára mondjuk az is megteszi, biztos van olyan diéta ami pont ezt a fajta folyadékbevitelt követeli meg. 
Miközben a bort kortyolgatom , nekiállok átnézni a postámat, nem sok érdekesség, nagyrészt szórólapok. Hoppá, van itt egy a munkaközvetítőtől is, ez érdekesnek tűnik, hátha ismét felvillan egy nagy fogás reménye. 
Nem is tévedtem sokat, személyi asszisztenst keresnek Bruce Wayne mellé, aki egy kicsit összefogja a papírmunkát, míg Mr. Wayne el van foglalva azzal, amivel az ilyen fickók általában el vannak foglalva, nagyrészt sportkocsik és szupermodellek, ha jól sejtem. 
Bár a munkavégzés helyeként a Wayne irodakomplexum van megjelölve, de azért néha napján csak el kell majd juttatni némi aláírnivalót abba a kastélyba is, biztos akad ott egy két dolog, aminek esetleg lába kelhetne. 
Holnap, ha úgy alakulnak a dolgok, akkor be is jelentkezek. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2016-12-21, 17:00

Kiléptem a társasház ajtaján, majd úgy álltam ott perceken keresztül, mint akinek az egész világa megszűnt létezni. ~ Vajon most már ebből fog kiállni az életem? Menekülés, bujkálás? A munkámat sem tudom majd folytatni? Akkor mégis mit kezdek magammal? Ez nem lehetséges… tisztára kell mosnom a nevem. Nem tehetem meg a pácienseimmel, hogy Sterano kezére juttatom őket, be kell valahogy bizonyítanom, hogy semmit sem tettem. ~ gondoltam, majd körbepillantottam. Selina az Arkham felé vezető főúton lakott… legalább is legutóbb, amikor beszéltünk azt mondta, hogy oda költözött, valami új munka miatt. Bár, ha jól emlékszem Selina Kyle az a fajta nő volt, aki soha nem maradt túl sokáig egy munkahelyen, miután ugyanis elkezdtek a méregdrága képek eltűnni a falról, Ő mindig továbbállt. A mai napig nem tudom, hogy hogyan nem jutott eszébe soha senkinek, hogy a lánynak valami köze van a dolgokhoz. Bár, ha jobban belegondolok, Selina mindig is híres volt az álcázó képességéről… mindig az övé volt a legjobb jelmez a farsangi bulikon. Lassan ballagtam a metró felé, és végig olyan érzésem volt, mintha valaki követne… minduntalan hátra-hátra pillantottam, de vagy nagyon jól álcázta magát az illető, vagy csak kezdek paranoiás lenni…


Felültem a szerelvényre, amiről két megálló után le is szálltam. Majd ezután még két megállónyit sétáltam, mire megérkeztem ahhoz a társasházhoz, amelyben Selina lakott. Felpillantottam a 15 méter magas épületre, majd épp a csengőt nyomtam volna, amikor valaki éppen akkor nyitotta ki a bejárati ajtót. Megköszönve a kedvességét beléptem az előtérbe, a postaládák segítségével megkerestem, hogy hol lakik Selina, majd a nyakamba vettem a lépcsőket. Amikor felérem a megfelelő emeletre és megtaláltam az ajtót „Kyle” felirattal, bekopogtam és vártam, hogy régi barátnőm ajtót nyisson nekem…
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-22, 14:32

// Na akkor vágjunk bele!// Very Happy


Selina: Mikor meghallod, hogy valaki kopogtat az ajtódon elgondolkodsz rajta, hogy vajon ki lehet az, reméled, hogy nem a rendőrség, mert akkor valamit, valamikor nagyon rosszul csináltál. Myást nem nagyon tudsz elképzelni, hiszen nem nagyon vannak barátaid és a kollégáid szinte sosem tudják meg a címedet. Mikor meglátod, hogy ki a látogatód meglepődsz, hiszen nem tudod elképzelni, hogy Harleen mit akarhat tőled. 


Harleen: Míg az ajtóban várod, hogy végre beengedjenek, mégegyszer átgondolod a helyzetedet. Selina valószínüleg fel fog tenni egy-két kellemetlen kérdést a jöveteleddel kapcsolatban és jobb ha előre készülsz válaszokkal. Biztos vagy azonban abban, hogy mindent összevetve a legjobb helyre jöttél segítségért. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2016-12-22, 15:09

A mai napra már nem terveztem semmi különöset. Az interneten rákeresetem Bruce Wayne-re és a kastélyára, hogy kiderítsem megéri-e elvállalni a személyi asszisztensi munkát Mr. Wayne mellett. Első ránézésre nem is festett rosszul a dolog, a titkárnői fizetésnél többet is profitálhatok belőle. Ráadásul Mr. Wayne nem tűnik olyan embernek, aki észrevenné, ha lába kél pár családi ereklyének. Gondolatmenetemet kopogtatás hangja szakította félbe. Sejtelmem sincs, ki lehet az, aki a lakásomban keresne fel, már csak azért sem, mert barátaim nem nagyon vannak a munkatársaimnak igyekszek nem nagyon elárulni, hogy hol lakok, jobb félni, mint börtönbe kerülni. 
Az ajtóhoz lépek és kikukucskálok, a kint álló személyre számítottam talán a legkevésbé. Inkább gondoltam rá, hogy valamit nagyon elbénáztam a közelmúltban és a rendőrség kopogtat az ajtómon, mint azt hogy Harleen Quinzel személyesen keres fel az otthonomban. Ő volt az egyetlen, akivel barátinak mondható viszonyt alakítottam ki a gimnáziumi évek alatt. Azóta ritkán találkoztunk személyesen, de rendszeresen beszéltünk. Harleen, amennyire én tudom pszichiáterként dolgozik és két oka volt, hogy kerültem a személyes találkozást, az egyik, hogy nem akartam bajba keverni, azzal, hogy túl sokat mutatkozik velem, ha egyszer lebukok őt is elővehetik, a másik ok pedig kapcsolódik az elsőhöz, olyan tekintetben, hogy Harleen védelmét szolgálja, az ok pedig maga Harleen foglalkozása, mivel ennyire ismeri az emberi viselkedést és természetet, úgy vélem nem tartana neki sokáig összerakni a darabkákat velem kapcsolatban és nem vagyok benne biztos, hogy az bármelyikünk számára is előnyös lenne. 
Elgondolkodtat, hogy miért is lehet most itt, van egy olyan gyanú, hogy valamiféle bajba keveredett ezért van most itt. Bár nem vagyok egy társasági ember, de annak a kevés személynek, akik valamilyen szinten fontossá váltak az életemben, sosem fordítanék hátat, ezért fogom magam és ajtót nyitok. 
- Harleen. Szia. - üdvözlöm rég nem látott barátnőmet. - Ez ám a meglepetés? Mi járatban errefelé? - teszem fel a nagy kérdést és kíváncsian várom, hogy őszinte választ kapok-e. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2016-12-23, 22:42

A kopogtatás után eltelt még pár másodperc mire az ajtó kinyílt, épp annyi, hogy legyen időm gyorsan végiggondolni, hogy miért is jöttem ide…?! Több válasz is volt a kérdésre, többek között az, hogy mert nem volt más hely, ahova mehettem volna, a másik pedig, hogy Selinában megbíztam annyira, hogy tudjam: nem fog feldobni sem a jó, sem a rossz fiúknak. Amikor az ajtó kinyílt a lány hatalmasra kerekedett szemekkel nézett rá, köszönt, majd feltette azt a kérdést, amit én is feltettem volna. Nem akartam az újból megkezdődött személyes kapcsolatunkat egy hazugsággal indítani, sőt… lehetőséget akartam adni Selinának, hogy eldönthesse, hogy a dolgok fényében is befogad e a lakásába. Hisz, végül is ez a privát szférája, amit nincs jogom feldúlni… nem akartam a válasszal túl sokáig váratni, így bele is kezdtem.
- Szia Selina! Nos… a rövid és tömör verzió az, hogy tegnap történt egy baleset, aminél szemtanú voltam, és valószínű valami olyat láttam, amit nem kellett volna, mert a kórházban két rosszarcú fickó akart megtalálni, aztán meg kb. saját felelősségre elengedtek… tartva attól, hogy otthon is keresni fognak, egy olyan helyre szerettem volna menni, ahol biztonságban érzem magam… és olyan emberrel tudok beszélni, akiben megbízom. Így jöttél Te a képbe… de nem akarlak belekeverni semmibe. Tudom, ez így éhgyomorra elég sok információ, de talán egy kávé vagy tea mellett bővebben is elmesélhetem Neked, hogy mégis mit keresek itt. – mondtam és vártam, hogy a nő mit reagál.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-24, 21:42

Selina: A gyors észjárásodnak köszönhető, hogy egyszerre fel tudod fogni az összes információt. Te vagy az az ember, aki semmin nem szokott meglepődni, de azért ha tippelned kellett volna, az összes ismerősöd közül nem Harleen lett volna az, akit esélyesnek tartasz a bajba kerülésre. Nem igazán az a kérdés, hogy segítesz-e neki, ha hanem az, hogy mekkora slamasztikába kerülsz. Bár legalább egy percre sem unalmas az élet nem igaz? 


Harleen: Hagysz egy pár másodpercnyi időt, hogy Selina felfogja mit is mondtál az imént. Bár megadtad a lehetőséget a segítség megtagadására, nem tartod valószínűnek, hogy ez bekövetkezne. Selina inkább az a gondoskodó nagytestvér típus. Sokkal jobban aggaszt, hogy mi lesz ezután, valahogy végére kell járnod ennek a dolognak. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2016-12-24, 22:40

Amikor megláttam, hogy Harleen áll az ajtóban, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. Nem tudom, hogy hogyan kerülhetett ekkora és főleg ilyen természetű bajba. Nem igazán haragszok, hogy éppen hozzám fordult, sőt még jól is esik a tudat, hogy valakit hozzám hoz az útja, ha bajba kerül és nem máshova. Az emberek többsége csak addig foglalkoztat, amíg a hasznomra vagyok és ez a szőke lány az egyik kivétel. Plusz, amíg el nem kezdek dolgozni a híres Mr. Wayne-nek időm mint a tenger. 
- Hát akkor talán kerülj beljebb - mondom mosolyogva és szélesre tárom az ajtót, hogy a vendégem be tudjon jönni. Egyenesen a konyha felé veszem az irányt, amit főzésre ritkán használok és a pult a bárszékekkel is inkább design mint funkcióbeli célt szolgál. 
- Foglalj helyet - mutatok ez egyik székre - Szóval mi legyen? Tea? Kávé? Vagy valami erősebb? - mutatok a polcra, ahol a különféle alkoholos italokat tárolom. Ehhez a beszélgetéshez, lehet, hogy a tea kevés lesz. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2016-12-27, 19:13

Nagy meglepődésemre Selina mindenféle kérdezősködés nélkül beinvitált, és amellett, hogy hellyel kínált még italt is szervírozni akart. Ha jól vettem ki a mozdulataiból a lány teátrális mozdulatokkal elállt előlem, és a lakás belseje felé mutatott. Beléptem, ledobtam a táskámat a földre és egy közeli szék felé sétáltam. Nem terveztem, hogy bárhová is mennék innen, így mosolyogva válaszoltam régi barátnőm kérdésére.
Kezdetnek megteszi egy kávé… aztán, ha már teát említettél ihatnánk egy Long Island Ice Tea-t. – mosolyogva néztem a lányra, majd körbepillantottam. Ahogy régen sem, Selina most sem nélkülözi a ritkábbnál ritkább festményeket, szobrokat… a lány hobbija ezek szerint megmaradt, még mindig szeret „gyűjtögetni”. A legmodernebb TV, kávéfőző, minden mi szem szájnak ingere. Menőbb cuccai vannak, mint nekem, aki becsületes munkával szerzem a kenyérre valót. Mindemellett azon gondolkodtam, hogy annak ellenére, hogy gyakran beszéltünk, miért nem lepődött meg azon, ahogy betoppantam az életébe. Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy mielőtt Ő bármit mondhatott volna, kicsit komolyabb arckifejezéssel és hangnemben kérdeztem Selinát a dolgok állásáról.
- Köszönöm, hogy ilyen gyorsan befogadtál… de miért bízol meg bennem mindenféle kérdezés nélkül? Mi okod van rá, hogy tízenpár év távlatából, havi 2-3 telefonbeszélgetés ellenére így beengedsz a privát szférádba? Nehogy félreérts, nagyon hálás vagyok érte, de mégis meglep. – mondtam, majd folytattam. – A mai világban nem erről híresek az emberek… és valahogy mindig az volt az érzésem, hogy titkolsz ezt-azt előlem, és szétnézve a lakásodban, ezt már meg is értem. – tettem hozzá, de az utolsó mondatot már mosolyogva mondtam, és egy kacsintással próbáltam még inkább élét venni a dolognak, nehogy Selina azt gondolja, hogy hálátlanuk turkálni akarok az életében...


A hozzászólást dr. Harleen Quinzel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-01-02, 23:41-kor.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-01, 20:30

Selina: Sejtetted, hogy rég nem látott barátnőd okosan vonja le a következtetéseket, de még téged is meglepett, hogy ennyire gyorsan a tárgyra tér. Talán mindkettőtöknek jó, ha kiterített kártyákkal játszotok. Meg kell találnod azt a mennyiségű információt, amit elárulva nem kerülsz bajba és a későbbiekben Harleen sem. 


Harleen: Nem szeretsz kertelni és tényleg érdekel a válasz. Jobb, ha az elején kideríted, hogy hányadán álltok. Benne van a pakliban az is, hogy majd Selina is többet akar tudni az érkezésed körülményeiről. Nem tudod, hogy mi vár rád a jövőben a történések még mindig elég kuszák, de ha ki akarod deríteni mi is áll a dolgok hátterében lehet, hogy szükséged lesz egy partnerre. Az biztos, hogy Selina alkalmas a feladatra, már csak meg kell győznöd valahogy, hogy segítsen. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2017-01-02, 17:25

Harleen mindig jó megfigyelő volt sé nagyon jó emberismerő. Persze, hogy feltűnik neki, hogy nagyon hamar beengedtem a lakásomba és valamilyen szinten az életembe is, amit eddig nem gyakran tettem meg és már azt is kikövetkeztette, hogy mi áll a dolgok hátterében. Jobb lesz minél előbb tiszta vizet, vagy legalábbis tiszta whiskey-t önteni abba a pohárba. 
- Tényleg nem sokat gondolkodtam azon, hogy beengedjelek-e és lehet, hogy ez furcsának tűnik. De legyünk őszinték, ha van ember a földön, akinek legalább sejtése van róla, hogy honnan származik a bevételei nagy része, akkor az te vagy. A bizalom az egy érdekes dolog, és sokáig nem bíztam meg senkiben, de ha ne, bízol meg senkiben, akkor benned sem fognak bízni. Mindig azt hittem, hogy jobb nekem egyedül, de szerintem ezzel te is így vagy. Ezért engedtelek be, ha Harleen Quinzel úgy érzi, hogy a régi középiskolai barátnőjéhez kell fordulnia segítségért, akiről sejti, hogy ki is valójában, az nem ok nélkül történik. Nem azért jöttél ide, mert nem volt jobb dolgod. A két fickót a rendőrségre is bízhattad volna, de nem tetted, feltételezem azért mert nem bízol a rendőrökben, amit meg kell jegyeznem nagyon is jól teszel, a nagyrészük már a alvilág zsebében van. Tudtad, hogy segíteni fogok neked és azt is, hogy az ismerőseid közül talán én vagyok a legalkalmasabb arra, hogy segítsek, de ha ez a helyzet, akkor pontosan kell tudnom, hogy kivel és mivel állunk szemben, mindkettőnk érdekében. - teszem hozzá és remélem, hogy Harleen megérti, hogy mi forog kockán. Hozzá vagyok szokva, hogy mindig talpra esek, de a macskáknak is maximum kilenc életük van és szeretnék minél több életet megtartani, mert a jövőben még jól jöhetnek. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2017-01-02, 23:33

Selina nem kertelt, nem is próbálta tagadni, hogy nem a Külvárosi piacon vette ezeket a ritka értéktárgyakat. Ahogy azt sem próbálta titkolni, hogy igenis érdekli, hogy miért pont Őt kerestem meg… mindent tudni akar arról, ami velem történt, azt is, amit én sem tudok. Nehéz lesz így mindent megosztani Vele és teljesen elnyerni a bizalmát, de régen jó emberismerő volt, így remélem észreveszi, hogy nem hazudok Neki. Nagy lendülettel kezdtem bele a mesébe.
- Nos… nem megyek vissza Ádámig és Éváig a történetet illetően. A lényeg az, hogy van vagy volt, már magam sem tudom egy páciensem. A neve Phil Brooks. Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt teljesen a feje tetejére állt az élete, amikor egy üzemi balesetben meghalt a felesége és vele együtt a magzat is, akit a szíve alatt hordott. Nos, a férfi idegösszeroppanást kapott és bekerült az Arkhamba. Mit ad Isten, pont hozzám. Ő volt az első saját páciensem, akivel már egyedül foglalkozhattam. Bennem volt a bizonyítási vágy, hogy nagy áttörést érjek el Vele, de a siker nem jött el… Ezt Ő is érezte, de a gyógyszerek hatására a kedélyállapota sokat javult, majd egyszer csak eltűnt. Nem túl régen a kitartó kutatásomnak hála megtaláltam, és hagytam Neki egy üzenetet. A férfi ennek hatására tegnap megkeresett. Nekem pedig… felcsillant a szemem, hogy talán most jött el az én időm. Ezért az állapotát és a lelkesedését figyelembe véve úgy döntöttem, hogy elviszem a tragédia helyszínére. Abban reménykedtem, hogy ha megpróbálja újra átélni azokat az eseményeket, amik tönkretették az életét, akkor meglesz az áttörés. Jött vele egy nő, Larissa Diaz. Ő is elkísért minket a helyszínre, a FermiLaborba. – mondtam, szinte egy levegővel, majd folytattam. – A dolog majdnem jól sült el, de Phil ismét az idegösszeroppanás szélére került, ezért gyorsan átmentünk a fermentálóba, ahol megtörtént a tragédia. A férfi egy robbanás hatására belezuhant a vegyületbe, amit Ő és a felesége fejlesztettek ki. Segíteni akartam rajta, de a robbanás hatására a tartályok között elhelyezett fém hídra estem, majd a nő, Diaz leütött. Mire magamhoz tértem minden lángolt körülöttem, a folyadék eltűnt a tartályból és sem a holttest, sem Diaz nem voltak sehol… a rendőrök, a tűzoltók és a mentősök szinte egyszerre érkeztek a helyszínre, szállítható állapotba hoztak, majd a kórházba vittek. Ma reggel tértem magamhoz, meglátogatott egy rendőr, lehet már hallottál róla, Gordon felügyelő… kikérdezett, aztán miután elment, megjelent a két rosszarcú figura. Tőlük úgy menekültem meg, hogy a 4. emeleti szobám ablakán kimászva, megálltam a párkányon és megvártam, amíg elmennek. Ezután engedtek el… és most itt vagyok. Hogy ki és miért küldte rám Őket? Azt szeretném én is megtudni, ahogy azt is, hogy mégis mi ez az egész? Mibe nyúltam bele…? Nézd, megértem, ha ezután már nem olyan vonzó, hogy együtt teázgassunk, de egyszerűen mindent homály fed az üggyel kapcsolatban, és ahogy mondtad is… a rendőrökben egyáltalán nem bízom. – tettem hozzá, és vártam, hogy mit szól gyerekkori barátnőm az egyáltalán nem rövid történethez.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-03, 16:09

Selina:  A történetet hallgatva összpontosítanod kell, hogy minden egyes apró információt fel tudj dolgozni. Nem tudtad mire számíts, de nem gondoltad volna, hogy ekkora a baj és ennyire bonyolult. Van egy olyan megérzésed, hogy Harleen nem csak ülni akar a fenekén, amíg elcsitulnak a dolgok, hanem majd a végére is akar járni az ügynek és nem fog megelégedni az egyszerű válaszokkal. Az elhangzott nevek Diaz és Gordon is ismerősen csengenek, nagyon úgy néz ki, hogy van min elindulni, feltéve, ha úgy döntesz, hogy végigcsinálod ezt az egészet Harleen oldalán. 


Harleen: Hagysz egy kis időt Selinának, hogy feldolgozza a hallottakat. Nem kerülte el a figyelmedet, hogy Diaz és Gordon neve hallatára felismerés csillant a szemében. Lehet, hogy már most több információval rendelkezik mint te, ez még nagy segítségedre lehet, persze még nincs kizárva, hogy most miután megismerte a teljes történetet, már nincs is annyira kedve belekeveredni a dologba. Nem lenne rossz azonban, ha úgy döntene, hogy melléd áll, mert biztos, hogy vannak olyan ötletei, trükkjei és ismerősei, melyek segítségével fél órán belül Ms. Diaz ajtaján kopogtathatsz, hogy számon kérd rajta a történteket. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2017-01-04, 08:45

Harleen története sokkal összetettebb és bonyolultabb mint elsőre gondoltam. Most már értem miért lepődött meg annyira, hogy minden további nélkül beengedtem a lakásba. Na nem mintha ez bármin is változtatna. Nem fogom az egyetlen barátomat kirakni az utcára, csak mert egy kicsit komplikát az élete. Legalább biztos, hogy nem fogok unatkozni az elkövetkező pár napban. A két említett név nem véletlenül cseng ismerősen. Gordon felügyelő talán az egyetlen olyan rendőr Gothamben, aki nem engedi magát megvásárolni, nem lehet egyszerű az egyetlen embernek lenni, akinek megfelelően működik a morális iránytűje. Diaz nevét is hallottam már emlegetni, persze merőben más körökben mint Gordonét. Olyan embernek tűnik a nő, akit jobb elkerülni, vagy legalábbis fegyverrel megközelíteni. Ha Harleen a dolgok végére akar járni akkor talán a legjobb helyre jött. 
- Hát, nem azt mondom, hogy erre számítottam, mikor megláttalak. Viszont teljesen meg tudom érteni, hogy nem akarod ennyiben hagyni a dolgokat és ki akarod deríteni, mi miért történt. Én sem szeretem ha másik próbálják alakítani a dolgokat az életemben. Ha elfogadod akkor nagyon szívesen segítek a dolgok végére járni. Talán ezzel a Diaz nevű nővel megyünk valamire. - teszem hozzá. 
- Úgy is évek óta tervezzünk, hogy csinálnunk kellene együtt valami csajos programot, hát most a mozizás meg a wellenes hétvége helyett egy kicsit izgalmasabb programot találtunk magunknak. - mondom mosolyogva. - Persze az biztos, hogy nem lesz veszélytelen vállalkozás. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2017-01-04, 22:53

Selina meglepően könnyen vette a történetem nyújtotta meglepetést vagy inkább akadályt és régi szokásához híven, azonnal felajánlotta a segítségét. A segítségét valami olyanban, amiről még én sem tudtam merre induljunk. Nagyot kortyoltam a kávémba, hátha beindítja a gondolataimat és eltudunk indulni valamerre. A lánynak Larissa Diaz az elsődleges célpontja, magam sem tudom miért. ~ A nő úgy leütött, mint Hopkinst az a fiatal bokszoló, reagálni sem tudtam. ~ ahogy ezt gondoltam hirtelen azt éreztem, hogy elöntött a düh. Tegnap óta most először jutott eszembe az, hogy Phil és az a nő átvágtak. Mindvégig titkoltak valamit, és talán a nőnek az volt a célja, hogy Phil meghaljon. Olyasmit tudhatott, amit nem lett volna szabad… és talán ezért akarnak engem is megölni.
- Köszönöm, hogy segítesz Selina. – szólaltam meg kisvártatva egy apró mosollyal az arcomon. – Nos, a legszebb az, hogy nem tudom merre induljunk… arról nem is beszélve, hogy bár nem szeretem bevallani, elfáradtam. Van egy pár zúzódásom, repedésem, valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy elhagyott az erőm. Mindent tudni akarok arról, hogy ki és miért akar eltenni láb alól, de talán itt nem fognak keresni… így mit szólnál, ha csak holnap vágnánk bele a dolgok sűrűjébe? – kérdeztem az előző mosollyal, de kicsit fájdalmas arccal. Az előbb az jutott eszembe, hogy mi van, ha mindvégig megvezettek engem? Mi van, ha kukázhatom a diplomámat és a nagy emberismeretemet? Egy páciensem és egy vadidegen valószínűleg kijátszott… vagy legalább is a nő mindenképpen. Istenem, magam sem tudom, hogy mit gondoljak és csak hadoválok itt össze-vissza, ahelyett, hogy tennék valamit… - mondtam, és kicsit elkeseredetten a barátnőmre néztem.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-06, 07:43

Selina: Nem lep meg, hogy Harleen egy ilyen eseménydús nap után pihenésre vágyik, sőt az is bámulatra méltó, hogy ilyen jól bírja a dolgokat. Eddig nem is vetted észre, hogy mennyire kemény csaj, lehet, hogy még sem kellett volna annyira védened, mikor nem mondtál el neki semmit a kettős életedről, lehet hogy sokkal jobban kezelte volna a dolgokat mint gondoltad. Sosem volt szükséged társaságra, de az utóbbi időben már a legjobb móka sem szórakoztatott igazán, lehet hogy most találtál valakit, akivel megoszthatod a dolgokat. A kis nyomozást illetően, lehet hogy érdemes lenne belopózni a rendőrségre és belekukkantani az aktákba, hátha már jutottak valamire. Harleen aggodalmait viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, jobb ha megpróbálod megnyugtatni és egy kicsit megvigasztalni a lányt. 


Harleen: Selina szavai némiképp megnyugtatnak és tényleg úgy érzed, hogy ideje a pihenésnek, a történteken változtatni nem lehet és nem nagyon van olyan dolog, ami ne várhatna holnapig. Bár nem nagyon van elképzelésed, hogy merre induljatok, de mintha Selina fejében már kezdene összeállni valamiféle terv. Nagyon úgy néz ki, hogy a "másodállása" rákényszerítette arra, hogy megtanulja gyorsan elemezni a helyzetet és megtalálni a számára legmegfelelőbb megoldást. Azt hitted sokat tudsz a lányról, olyan dolgokat is, amiket sosem mondott el, de most jössz csak rá igazán, hogy ki is valójában. Ha élve megússzátok ezt a kalandot, lehet, hogy a barátságotokat is szorosabbra tudjátok fűzni, mindig viszonylag nyugis életet éltél, de lehet, hogy közben nem árt egy kis izgalom, persze a megfelelő fajtából. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2017-01-06, 10:03

Érthető, hogy Harleen most nem érzi túl jól magát és el is fáradt rendesen. Meglepett, hogy ennyire "tökös"csaj lett. Persze sosem volt az a "tipikusszőke", de nem gondoltam volna, hogy ennyire jól bírja a gyűrődést. Évekig azért nem mertem vele közelebbi kapcsolatot ápolni, mert féltem, hogy baja esik miattam, de nagyon úgy néz ki, hogy felesleges volt az aggodalmam. 
Sosem volt szükségem mások társaságára huzamosabb ideig, de persze nem lenne rossz valaki, aki be tölti a "partner in crime" szerepét. Lehet, hogy Harleen életébe sem ártana egy kis mozgalmasság, persze, ha ezt a kört megússzuk ép bőrrel. 
Értem az elkeseredését is, most jött el az a pillanat az életében, amikor megkérdőjelez mindent ami eddig történt vele, vagy, amit eddig elért. 
- Értem, hogy ki vagy bukva a helyzeten, de semmi értelme most ezen járatnod az agyad. Pihenésre van szükséged, aztán majd holnap újult erővel, közösen a végére járunk a dolognak. Attól, hogy ilyen dolgok történnek veled, nem vagy gyengébb, vagy rosszabb ember, sőt van benned elég erő, hogy kibírd. A fürdőszobát ott találod - mutatok rá az ajtóra - a következő ajtó pedig a vendégszobáé, fürödj le nyugodtan, jót fog tenni, addig keresek neked valami ruhát. Aztán holnap, ha kipihented magad kitaláljuk, hogy merre induljunk, lehet, hogy nem ártana a rendőrség háza táján is körülnézni. - teszem hozzá elgondolkodva.
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2017-01-07, 12:03

Miután elmondtam Selinának, hogy mi minden jár a fejemben több olyan oldalát is megmutatta, amit eddig csak sejtettem, hogy létezik… kicsit olyanok voltak ezek az oldalai a lánynak, mint Columbo felesége: tudtam, hogy a kemény, magabiztos külső mögött ott van egy empatikus, kedves, gyorsan gondolkodó lány, de eddig még találkoztam vele. Úgy éreztem, hogy most mindketten rájöttünk, hogy a barátságunk ezzel új alapokat kap és talán szorosabb lesz, mint valaha. Az életem manapság csak a munkáról szólt, nem nagyon barátkoztam senkivel, mert nem éreztem szükségét, hogy a pácienseimen kívül mások problémáit vagy éppen örömét meghallgassam… de nem lehet így élni az életet, mert nem véletlenül plántálták belénk az egyetemen, hogy „az ember társas lény!”. Ez így igaz. Nem véletlen, hogy a pácienseim is keresik a társaságomat… főleg Pamela Isley, valahogy látom rajta, hogy Neki sincsenek barátai… valahol meg is értem.
- Köszönöm a kedvességed és a bizalmad, Selina! – mondtam a lánynak mosolyogva. – Nagy szükségem van most egy kis pihenésre, hosszú volt ez a két nap mind szellemileg, mind fizikailag. – tettem hozzá, de amikor arra gondoltam, hogy megint rendőrökkel kell beszélnem, elfintorodtam. – Az az igazság, hogy a rendőrökkel nem szívesen „szövetkeznék”… csak Gordon felügyelőben bízom meg, de nem szeretném bajba sodorni… szóval, hacsak Neked nincsenek ismerőseid a rendőrség berkein belül, akkor ebben az irányban nem tudunk elindulni. Szerintem Őt veszélyes lenne felkeresni... – ezen mini-monológom közben felálltam és elindultam a táskámmal egyetemben a vendégszoba irányába. – Köszi, de ruhára nem nagyon lesz szükség, ami SOS kellett azt bedobáltam, ennyire azért nem akartam kihasználni a remélt vendégszereteted. – mondtam mosolyogva, majd beléptem a szobába.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-07, 14:38

Selina: Szöget üt a fejedbe, amit a rendőrökről mond és igaza van. De nem feltétlenül kell a főbejáraton menni és szépen kérni a szükséges információt igaz, hiszen m a gotham-i rendőrös a te macskaügyességedhez képest. Meg kellene kérdezned Harleen-t, hogy veled tart, vagy intéz-e el egyedül. 


Harleen: Selina felvázolja a tervét, miszerint van más és lássuk be illegális módja a szükséges információk megszerzésének. Nem nagyon villanyoz fel a dolog, hiszen ez nem a te formád, de úgy tűnik újabban megváltoztak a játékszabályok, ezek az emberek semmitől nem riadnak vissza. Ez a te döntésed, mint az is, hogy ha minden áron meg akarod szerezni az információt, akkor Selinára bízod-e a dolgot, vagy vele tartasz. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2017-01-07, 22:58

Aranyos dolog, hogy Harleen azt gondolja, hogy a főbejáraton mennék a rendőrségre. Az én stílusomhoz, sokkal jobban illik az, amikor észre sem veszik, hogy ott jártam. Nem tudom, Harleen mit szólna a dologhoz, de van egy nagyon jó módja, hogy kiderítsem, ha megkérdezem. Várok amíg végez a fürdőszobában és nem akarom letámadni, de úgy érzem, hogy ha még lefekvés előtt beavatom a tervem részleteibe, így lesz ideje átgondolni a dolgokat. Mikor Harleen kilép a fürdőszobából vázolom a tervemet. 
- Még egy utolsó gondolat mára, és utána hagylak pihenni - kezdek bele - arra gondoltam, hogy talán nem is kellene a rendőröknek megtudni, hogy mi szert akarunk tenni némi információra. Ha kell bemegyek és kijövök mielőtt észrevennének. A két fontos kérdés pedig: Hogy akarod-e ilyen áron is az információt? Illetve, hogy ha igen, akkor van-e kedved velem tartani, vagy intézzem el egyedül? Nekem bármelyik lehetőség megfelel. - teszem hozzá, mert nem akarom, hogy úgy tűnjön, bármit is erőltetek. - Nem kell most azonnal válaszolnod, gondold át reggelig. Addig is jó éjszakát! - köszönök el. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2017-01-13, 21:24

Gondolkodás nélkül mentem be fürdőszobába, mert már két napja nem tudtam normálisan megfürdeni. Örömmel vettem észre, hogy Selina lakásában nem csak zuhanyzó, hanem fürdőkád is van… nem tagadom, elcsábultam: kiengedtem a szükséges mennyiségű vizet, darabonként levettem a ruháimat, amik még a barátok között sem voltak túl jó állapotúnak nevezhetőek. ~ Még jó, hogy nem a kedvenc kék blúzomat vettem fel ma… vagyis tegnap reggel. Ennek annyi! ~ gondoltam, amikor az utolsó gombot is kigombolva levettem azt is magamról. Gondosan összehajtottam és a többi ruhához raktam. A lábujjaimmal megnéztem milyen a víz hőmérséklete, majd mikor megbizonyosodtam róla, hogy nem fog leforrázni, belemásztam. Telenyomtam tusfürdővel, majd a kád végére raktam egy kisebb törölközőt, hátradőltem és ráhajtottam a fejem. Megnyugtató érzés volt, hogy tudtam biztonságban vagyok és nem fogja rám törni az ajtót két vadidegen… lehunytam a szemem, és próbáltam teljesen megnyugodni. Csak feküdtem egy pár percig… és csak később vettem észre, hogy amit pár percnek gondoltam, kiderült, hogy fél óra volt. A víz kicsit kezdett kihűlni, fájó szívvel ugyan, de felálltam a kádban, megnyitottam a csapot és meleg vízzel lemostam magamról a habot. Kimásztam a kádból, megtörölköztem és felvettem a pizsamámat. Igyekeztem összepakolni magam után, hogy Selina ne gondolja, hogy rendetlen vagyok. Amikor elkészültem és kiléptem a fürdőszobából a lány rögtön belevágott a monológjába, felvázolta a tervét az információszerzéssel kapcsolatban. Mint kiderült, nem éppen legális eszközökkel akar bejutni és megtudni, amire szükségünk van… nem volt ugyan ínyemre a dolog, de nem engedhettem Őt oda egyedül, így a másodperc tört része alatt döntöttem: Vele tartok.
- Hű, te aztán nem tétlenkedtél, miközben én áztattam magam! – szólaltam meg egy apró mosollyal az arcomon. – Nem tudom miért gondoltam, hogy csak úgy besétálsz majd a rendőrségre és elmondod miért jöttél… hisz ettől jobban ismerlek. De bármennyire is van így… nem mehetsz egyedül oda. Ez az én ügyem, nem hagyhatom, hogy Te tedd kockára a lebukást miattam. Mivel az elmúlt 1-2 napban elég feltűnő személyiség lettem a rendőrök körében a legjobb az lesz, ha elterelésként használunk engem. Veled ellentétben én bemegyek a főbejáraton és magamra vonom a figyelmet, így Neked némileg szabadabb utad lesz az információkhoz. Mit gondolsz? Mennyire hamvában holt az ötletem? – kérdeztem, még mindig ugyanazzal a mosollyal és vártam Selina válaszát.
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-14, 11:34

Selina: Meglep, hogy Harleen mennyire jól méri fel a helyzetet és tervezi meg a dolgokat, nem gondoltad volna, hogy át tud alakulni bűnöző lángelmévé is, ha kell. Az eltereléses ötlet az, ami talán a legjobban működhet, meg is lep, hogy ez nem neked jutott eszedbe. Látod, hogy Harleen egyre fáradtabb még akkor is, ha próbálja nem mutatni, jobb lesz, hogy ha most tényleg hagyod pihenni egy kicsit és neked sem árt ha feltöltöd a tartalékaidat, szükség lesz rájuk. 


Harleen: Még magadat is meglepted az elterelő hadművelet ötletével és látod, hogy Selina arcára is kiül az elismerés, lehet, hogy erre még ő sem gondolt, de nagyon úgy néz ki hogy működhet a dolog. Ma viszont már nem sok kedved van tovább fűzni a dolgot, eléggé elfáradtál és hosszú idő óta ez az első lehetőséged, hogy igazából kipihend magad, a kórház nem volt éppen a legalkalmasabb hely erre. Holnap viszont, talán fény derül az igazságra, vagy annak legalább egy részére, végre már valami jó hír is rád férne. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Selina Kyle on 2017-02-01, 09:59

Meglep Harleen ötlete, nem tűnik olyannak, mint aki ilyen jellegű tervek kiagyalásával tölti a szabadidejét. Ez az egész figyelemelterelős ötlet még akár működhet is, vagy legalábbis leegyszerűsíti a dolgokat. Mára viszont ennyi mozgalmasság szerintem elég is lesz a többit majd holnap. 
- Nem semmi terv. - mondom elismerően - Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, sokkal egyszerűbb lesz a dolgom, ha nem rám figyelnek. Most viszont rád fér egy kis pihenés, a többit majd megbeszéljük holnap. Jó éjszakát! Ha valami probléma van ébressz fel bátran. - mondom és a szobám fele indulok. 
avatar
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by dr. Harleen Quinzel on 2017-02-01, 21:31

~ Micsoda ötlet… de mégis honnan jött ez? ~ gondoltam, hiszen nagyjából azt éreztem, hogy már csak a szemeim vannak nyitva, minden más érzékszervem és testrészem már mély álomba szenderült, kb. már akkor amikor kiszálltam a kádból. ~ Csoda, hogy egyáltalán még tudok mondatok alkotni azzal a csekély mennyiségű agysejttel, amit rávettem arra, hogy legalább éberen tartson, amíg párnát nem ér a fejem. ~ futott tovább a gondolatom. Közben már azt vettem észre, hogy Selina elismerően mosolyogva néz rám. Nem is gondoltam, hogy ennyire elnyeri majd a tetszését az ötletem… persze, örültem Neki, de azért meglepődtem.
- Nos, akkor a terv megszületett. dr. Harleen Quinzel és Selina Kyle… ö, nincs valami álneved? Mestertolvaj? Macskaszem vagy ilyesmi? – kérdeztem mosolyogva, majd folytattam. – szóval, dr. Harleen Quinzel és Selina Kyle akcióban. Remélem sikeresebb lesz ez az akcióm, mint a legutóbbi, amiben pont két ember vesztette életét. – tettem hozzá, kissé kedvetlen tekintettel. Szerencsére gyorsan észrevettem magam, és ismét mosolyt erőltettem az arcomra. – Örülök, hogy tetszik az ötlet. De látom már Te is indulóban vagy – nem volt nehéz ezt megállapítanom, tekintve, hogy a lány már majdnem a hálószoba ajtajából szólt vissza, hogy jó éjt kívánjon – szóval, remélem nem haragszol meg, ha én is elteszem magam holnapra. Azt hiszem ehhez a feladathoz tiszta fej kell. Jó éjt Neked is Selina. – tettem hozzá, majd végre a vendégszoba felé vettem az irányt.Tágas, franciaágyas helyiség volt az átmeneti szállásom. Amikor útban volt idefelé arra gondoltam, hogy ha Selina egyáltalán befogad is, majd kapok egy egyszemélyes kanapét, amiről lelóg a lábam. Ehelyett egy akkora franciaágy nézett velem farkasszemet, hogy majdnem zavarba jöttem. Nekem az egész hálóm nem volt akkora, mint itt az ágy. Ráadásul, ez csak a vendégszoba… ~ mekkora lehet a hálóban? ~ gondoltam, és egy pillanatra a szoba ajtaja felé pillantottam. ~ Valószínűleg erre az ágyra építették rá az egész épületet, mert kizárt, hogy ezen az ajtón hozták be. ~ gondoltam, és a tekintetem ismét az ágy felé fordult. Lassan az ágyhoz sétáltam, leültem a szélére, lerugdostam magamról a papucsot és bedugtam a lábaimat a takaró alá. Nagyjából 15 másodperccel azután, hogy leraktam a fejemet a párnára már aludtam is…
avatar
dr. Harleen Quinzel
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 08.
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: pszichológus
Alias: dr. Quinzel, dr. Q
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-02-15, 10:24

Nem akarom "túlmesélni" a dolgokat, az alvós és ébredős hozzászólások után mehet a "megérkezés" a Gothami Rendőrkapitánysághoz. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.