Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Brad Parker lakása

Go down

Brad Parker lakása

Témanyitás by Brad Parker on 2016-08-30, 15:52

A telefonom csörgésére ébredtem. Hirtelen, be kell valljam, azt sem tudtam, hogy hol vagyok, amikor megszólalt Eminem Without Me című száma. Mire az agyam bekapcsolt, és elraktározta a külvilág információit már legalább 30 másodperce csörgött a mobil. Ránéztem a kijelzőre, Sydney volt. Elképzelésem sem volt arról, hogy mégis mit akarhat ilyenkor... az első dolog, amit felfogtam a külvilágból az a telefon kijelzőjén látható óra volt, délután 15:00 körül jár az idő. Mióta kettős életet éltem, eléggé kimerült voltam. Igyekeztem fitten, éberen tartani magamat, de nem mindig sikerült ezt megvalósítani. Sydney tudta, hogy valami nincs rendben velem, de nem mert rákérdezni, révén a főnöke voltam.
- Hello Syd. - szóltam bele elég kábán a telefonba.
- Jó reggelt, akarom mondani Szép délutánt Brad! Mikor akarod ma tiszteletedet tenni az irodádban? - kérdezte eléggé sürgetően. - Hallottam arról a bizonyos Starkról, aki csak azért nevezte ki Ms. Potts-ot ügyvezetőnek, hogy Neki ne legyen dolga a saját cégében, de én csak az asszisztensed vagyok, az aláírások kiosztása továbbra is a Te válladat nyomja.
- Ha így haladunk már nem sokáig. Mi lenne, ha mától Te is ügyvezető lennél? - kérdeztem kissé csipkelődve. - Viccet félretéve, picit elfoglalt voltam délután... ~ nem kell arról tudnia, hogy az ágyat nyomtam a délelőtti meeting óta ~ Hamarosan bemegyek, addig kérlek szedj össze mindent, amit át kell néznem. Még valami?
- Más nincs. De azért jó tudni, hogy még életben vagy. Ahogy délelőtt elhajtottál a "céges" Lamboval, azt hittem, hogy a következő hír, amit hallunk Rólad az lesz, hogy feltekeredtél egy fára.
- Nem vagyok én kígyó... - mondtam ismét mosolyogva húzva kolléganőmet. - De valld be, hogy hiányoznék! 
- Persze, hogy hiányoznál... nem lenne akitől fizetést kapnék! Na, majd gyere! - tette hozzá, és egyúttal kis is nyomta a telefont.


Ez a beszélgetés épp elég volt ahhoz, hogy teljesen magamhoz térjek. Engedtem magamnak egy pohár frissítő vizet, és kimentem a 10. emeleti lakásom teraszára, és beleszippantottam Metropolis párás, benzingőzös levegőjébe. Körbepillantottam. Olyan nyugodt volt minden, mintha ez a város lenne a tisztaság, a rend és a fegyelem központja. ~ A vihar előtti csend! ~ gondoltam. Visszamentem a lakásba, hisz ahhoz, hogy időben beérjek az irodába nem ártott felkapnom valami "cégvezetős" ruhát. Fehér ing, divatos kék nadrág, barna öv, barna cipő. Sosem voltam az a nyakkendős típus, így ma sem akartam ezen változtatni. Irány az iroda...
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Brad Parker lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-08-30, 21:28

Éppen indulnál amikor a telefonod új üzenetet jelez, fogalmad sincs ki üzenhet. A szám amiről az üzenet jött teljesen ismeretlen, ez egyre érdekesebb. 
Az üzenet szövege a következő: 


"Úgy tudom, kapcsolatba szeretne lépni az Ízisz Alapítvánnyal, most sikerült. Ha érdekli a dolog legyen este nyolckor az Alapítvány épülete előtt az utcán. "


Rövid, tömör, és a legkevesebb lényeges információt sem árulja el. Fogalmad sincs ki küldhette, az is lehet, hogy csak szórakoznak veled. Hogy odamész-e az csak rajtad áll, persze még van egy kis dolgod, előbb a munka, aztán a szórakozás.
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Brad Parker lakása

Témanyitás by Brad Parker on 2017-01-24, 22:01

// Előzmények: Metropolis --> Ízisz Alapítvány //


Christy reakciója némileg meglepett, de rövid monológja épp elég hosszú volt ahhoz, hogy azt érezzem, hogy a fáradtság, mint valami gigantikus súlyzó nehezedik a vállamra és az agyamra egyaránt. Az órámra pillantottam. Majdnem éjfél volt. Amikor a lány befejezte a beszédet elérkezettnek láttam az időt, hogy feltápászkodjak a székből, lekapcsoljam a gépeket és elinduljak kifelé. Közben megszólaltam.
- Hosszú és fárasztó nap volt a mai. Legalább is számomra. Ideje hazaindulnunk. – mondtam, miközben már a terem ajtajában álltam. Amennyiben a lány is kijött és kisétáltunk az épület elé, a Chloétól kapott kulcsokkal bezártam az ajtót. – Köszönöm, hogy hajlandó voltál megbízni bennem és belépni a csapatomba. Ami ugyan még csak kettőnkből áll, de azt hiszem képesek leszünk másokat is magunk mellé állítani. Megvárjam Veled a taxit? –kérdeztem, majd amennyiben válaszolt annak megfelelően cselekedtem.


Amikor Christy elment az autóval, én még vetettem egy pillantást az épületre. Furcsa volt belegondolni, hogy a mindennapi munkám mellett mától ez is az életem része lesz. Elindultam az autóm felé, beültem és pár perccel később már a lakásom előtt álltam. Beléptem az ajtón, ledobtam a zakómat a fotel háttámlájára és elindultam a fürdőszoba felé. Megálltam a tükör előtt és mélyen belenéztem a szemembe. A fáradtságon túl elszántságot láttam magamon, tudtam, hogy végre a cégemen és az önös érdekeimen kívül most egy magasztosabb célom is lett azzal, hogy ezeket a srácokat segítem. Gyorsan ledobáltam magamról az aznap viselt ruhákat, lezuhanyoztam, majd lefeküdtem. Az utolsó emlékem elalvás előtt az volt, hogy azon gondolkodtam milyen fedősztorit találjak ki magamnak és a skacoknak azzal kapcsolatban, hogy elég sok időt fogunk eltölteni az Ízisz Alapítvány néhai épületében… majd elaludtam.


A nap első sugarai beszűrődtek az ablakon, egyenesen az arcomba vágva. Olyan gyorsan eltelt az éjszaka, mintha egy percet sem aludtam volna, mégis kipihentebbnek éreztem magam, mint aki legalább egy hetet végigaludt. Az ablak felé pillantottam. Egyre több fény áradt be rajta, de én nem bántam: olyan érzés volt, mintha a napelemeim fokozatosan töltődtek volna fel a fényáradat hatására. Felültem az ágyon és az órára pillantottam. Csupán reggel fél hat volt. Tudtam, hogy aludni már nem fogok, ismét pörögni kezdett az agyam…
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Brad Parker lakása

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-26, 00:24

Amint az apartmanod ajtaja felé tekintesz, az első dolog ami szembetűnik neked az, hogy egy papírdarab van az ajtó előtt, amit nem te tettél oda. Ha felállsz és megnézed, el is olvashatod a tartalmát.
"Veszélyben van. Jöjjön a kikötőbe ma éjszaka este 10-re. Ne késsen."
Ennyi. Név nincs a levélen, és nem kézzel íródott, hanem valószínűleg egy számítógépben, később pedig kinyomtatták. Fogalmad sincs ki lehet ez, vagy, hogy mit akar, azonban az agyadban kattogni kezdenek a fogaskerekek.

//A posztom rövidebb lett, mint az átlag, mivel egy kis jellemjátékra lennék kíváncsi. Érdekel, a karaktered hogyan reagál egy ilyen helyzetben, mit rakna össze a fejében, így nekem is könnyebb lesz megismerni őt, és aszerint alakítani a történetet. A posztod végén indulj el a kikötőbe, a folytatást már oda írom.//
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Brad Parker lakása

Témanyitás by Brad Parker on 2017-01-30, 09:29

Pár pillanatig csak ültem az ágyon, a gondolataim a tegnap estén jártak és azon, hogy bár nagy a felelősség mindent meg kell tennem annak érdekében, hogy sikeresen tudjunk majd együttműködni ezekkel a srácokkal. Ismét kipillantottam az ablakon, a város már ébredezett: dudaszó hangja hallatszott, a szemeteskocsi épp az ablakom alatt járt. A reggeli nyüzsgés már jóval azelőtt elkezdődött, hogy az itt élő emberek nagy része munkába indult volna. Mivel már egyáltalán nem voltam fáradt, gondoltam edzek egy kicsit. Már épp kifelé kászálódtam az ágyból, amikor a bejárati ajtó előtt megláttam egy papírt. Mivel nálam semmiféle irat nem volt este, amikor hazaértem, hamar rájöttem, hogy valaki célirányosan juttathatta be azt az ajtó alatt apró résen. A kezdeti reggeli hangulatom jóból hirtelen átcsapott aggodalmasba. Kimásztam az ágyból és elindultam a papír irányába. Amikor odaértem, felvettem a földről, széthajtottam és elolvastam a rajta szereplő rövid, de velős üzenetet:

„Veszélyben van. Jöjjön a kikötőbe ma éjszaka este 10-re. Ne késsen.”


Csupán ennyi állt a papíron. ~ Mostanában kicsit sok kéretlen üzenetet kapok… meg persze, ha veszélyben vagyok este 10-kor a kikötő a legbiztonságosabb hely, ahová mehetek! ~ gondoltam, miközben még mindig a papírt szorongattam. Tegnap este Ms. Sullivan is hasonló módon keresett meg, de Ő már a modern technika vívmányainak segítségét kiaknázva a telefonomon üzent… Ez a rejtélyes idegen nem volt túl meggyőző, de az érdeklődésemet mindenképpen felkeltette, és Neki pontosan ez volt a célja. Tudhatta, hogy egy ilyen apró üzenettel is azt fogja elérni, hogy kimegyek a kikötőbe, legalább szemügyre venni a dolgokat… ~ Csapdát sejtek az üzenet hátterében, de nem vagyok fából. Meg kell tudnom ki ez, és mit akar tőlem?! Ha másért nem, azért, hogy megszabaduljak tőle, mielőtt még több problémát okoz nekem. ~ futott át az agyamon a gondolat, teljesen átvéve az uralmat az agyam fölött. Az egész napom azzal fog eltelni, hogy az este 10 órát várom majd… hasznavehetetlen leszek, de valahogy ki kell hoznom a maximumot ebből a helyzetből is. Ismét a papírra pillantottam. Valószínűleg olyasvalaki küldte, aki már jártas a hasonszőrű levelek gyártásában… de talán megérné ujjlenyomatot kerestetni rajta valamelyik tech-guruval a cégnél… kis esélyét látom a sikernek, de hátha közelebb jutok estig ahhoz, aki a bolondját akarja járatni velem.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Brad Parker lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.