Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Rébusz rejtekhelye

Go down

Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by Lois Lane on 2016-08-10, 14:19

A híres, hírhedt Edward Nygma, azaz Rébusz rejtekhelye.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by The Joker on 2016-08-25, 13:43

A kis ravasz fruska, átlátott a szitán, pedig egész jó kis sztorit rittyentettem össze. Na nem baj, jön még kutyára teherautó.
- Igaza van Harleen, hazudtam, de ezzel is csak a feleségemet próbálom védeni, az, hogy miért az legyen az én titkom. – Próbáltam egy újabb titokzatos hazugsággal érdeklődését felkelteni irányomba. De szemmel láthatóan ez nem jött össze, mert jelentéktelen tudóskáknak nevezett minket. Ami kicsit bántotta az önbecsülésemet, mert én közel sem voltam jelentéktelen. ÉN vagyok a legnagyobb név a szakmában. Kezdte az agyam a kijelentéseivel felverni. Továbbra se tudom, mit érzek ez iránt a nő iránt, egyik percben megfojtanám egy pohár vízben, másikban meg megcsókolnám. Most inkább a megfojtást választanám.
- Elmondok én magának valamit Harleen, de jól figyeljen ide, mert csak egyszer mondom el! Ha még egyszer engem vagy a családomat becsmérelni fogja, felkészülhet a legnagyobb borzalmakra, az irodájában a falhoz szorítás csak előétel ahhoz képest, amit kapni fog. – Mondandóm közben egyre közelebb sétáltam az átjáró korlátjához. – Senki se szórakozhat velem, ha itt lenne egy pisztoly, most úgy lepuffantanám, mint egy kutyát, de tudja, hogy szeretem magát, azért kap még egy esélyt, hogy ezt helyre hozza. Végtelen kegyelmem nem osztogatom csak úgy, jól használja ki Harleen. – Közben még közelebb mentem, hogy már a korlátra támaszkodtam kicsit átlógva rajta. Diazról meg Carlról fogalmam sem volt mit csinálnak, mert teljesen csak Harleenre koncentráltam. Mondhatni, akár Diaz hátulról bele is lökhetett volna a kondérba anélkül, hogy számítottam volna rá. Sejthető volt, hogy Carl hozza a formáját és ránk robbantja az egész épületet, egy hatalmas üvöltés szakította meg a beszédem. Diaz ordított rá Carlra, aki ijedtében még nagyobb galibát okozott és tényleg ránk robbantotta az épületet. A középső tartáj szinte ketté hasadt úgy beremegett a robbanástól, de szerencsétlenségemre, nem ketté hasadt hanem, ahogy én a korlátra támaszkodva álltam, a lökéshullám belefordított a tartályba, és tehetetlenül zuhantam bele. Talán meghaltam, talán nem, de meglátjuk mit hoz a holnap.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by Lois Lane on 2016-09-01, 16:15

Kinyitottad a szemed. Csak sötétséget láttál. Dohos szag terjengett a helyiségben ahol voltál. ~Talán meghaltam és a pokolra kerültem! ~ futhatott át az agyadon a gondolat. Mocorogni kezdtél. A bőröd viszketett, égett, de jó érzés is volt egyben. Ilyen kettősséget még soha nem éreztél. Ahogy nagyobb levegőt vettél, érezted, hogy a dohos szag sokkal inkább valamilyen furcsa vegyszer szaga volt és terjengett a levegőben, amivel szépen lassan megtöltötted a tüdődet. Gondolataid a szokásosnál is jobban cikáztak: mit történt a laborban? Hol van dr. Quinzel? Mi lett Diazzal és Carllal? Egyáltalán élsz vagy meghaltál? Az utolsó emléked az volt, ahogy zuhanás közben még hallod Harleen hangját, amint a nevedet ordítja. Gondolataidat egy ismerős hang felcsendülése törte meg.
- Á, hát felébredt. Egész jól fest az új fizimiskája! szólalt meg Larissa, akit nem láttál, csak a cipője kopogását hallottad a padlón. ~Ha megvakultam volna, élesebb lenne a hallásom! ~ gondoltad, miközben már azt érezted, hogy egy puha anyagot húznak le az arcodról… - Szerintem ezt már le is vehetjük. tette hozzá Diaz miközben lehúzta a szemedről a fekete, átláthatatlan sálat. Az első dolog, amit megláttál a nő elégedett arca volt. Vajon mi miatt vált hirtelen ilyen mosolygóssá? Nem ezt szoktad meg tőle. Végigmért, elégedettsége még inkább az egekig szökött. – Ahogy mondtam, egész jól néz ki az új fizimiskája. – szólalt meg ismét. Végigpillantottál magadon. A márkás öltöny, ami rajtad volt teljesen kifakult: kékből lilára változott a színe. ~Biztos a vegyszerek a tartályból… ~ gondolhattad. Viszont, amit ekkor láttál meg, az még talán kicsit Téged is elborzasztott. A kézfejed hófehér volt, szinte, mint egy hullának. Rémületedben megtörölted a szemedet a kezeddel, beletúrtál a hajadba, és ismét a kezedre pillantottál. Hófehér volt. Rajta három zöld hajszállal. Diaz látta rajtad a rémületet, a helyiség ajtajához sétált, és elvett mellőle egy, a falhoz támasztott tükröt.
- Készen áll arra, hogy találkozzon az új Önmagával? – kérdezte, de meg sem várta a válaszodat, már elég is tartotta a tükröt. Amit benne láttál teljesen megdöbbentett. A Te vonásaid, a Te arcod, de mégis teljesen más volt, mint aki még reggel nézett vissza Rád. Egy lila öltönyös, zöld hajú, hófehér bőrű férfi pillantott Rád. Diazra néztél, a nő pedig megszólalt. Üdvözlöm a világunkban, Mr. Joker!
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by The Joker on 2017-01-26, 13:45

- Mi ez a rettenet szag? Talán a pokol bűze, mert ha meghaltam tuti oda kerültem! De semmit se látok, a pokolban meg csak nem lehet vaksötét, de valami akkor is égeti a bőröm, ami éppenséggel még jól is esik, úgy látszik, az ördög mégis jól érzi magát az otthonában. De ezt a tökéletes idillt, egy idióta nő, idegesítő hangja szakította félbe. Miféle új fizimiskáról hablatyol ez itt? - Mi történt velem? Hova kerültem én? Kész rémálom ez az egész. Fel akarok ébredni, haza akarok menni!
Nagy intenzitással kavarogtak a gondolataim, szinte megszakadt a kapcsolatom a külvilággal, majd az törte meg az örvények vad orgiáját, hogy Diaz levette a szememről a kötést és újra látni kezdtem.
- Mire ez az elégedettség az arcán? Úgy néz ki, mint akinek sikerült valamit létrehoznia, és az alkotó büszkén néz a teremtményére. - Mi lenne, ha egyszerűen egy olyan pillanatában mikor nem figyel rám, akkor kinyírnám? Tettem fel a költői kérdést. A válasz szinte egyből adta magát. Egy tükröt hozott elém, hogy meg tudjam magam nézni. Mit is mondjak, mikor az ember elmegy nyaralni és készítenek róla valami, elbénázott karikatúrát, na én nem így néztem ki, hanem sokkal rosszabbul! Újra jött az érzelmi cunami, hol pozitív, hol negatív gondolatok keringtek az agyamban. Nem elég nekem, hogy Harleen kicsinált szellemileg, most még fizikailag is tropa vagyok. – Nevess csak Diaz! Gondoltam magamban. Nyúltam a tükör felé, hogy kivegyem a kezéből, hogy jobban megtudjam magam nézni. Biztos nem jelzett neki a pók illetve kígyó ösztöne, de egy váratlan pillanatában fejbe vertem Diazt a tükörrel, aki egy nagy puffanással kiterült a padlón a hasán fekve. Nem ájulhatott el teljesen de rendesen megszédült, mert képtelen volt felállni és egy értelmes szót kimondani se tudott, csak hablatyolt össze vissza. Én kissé rémülten álltam ott, mert egy nálamnál nagyobb harcost terítettem ki. Olyan arcot vágtam, mint mikor egy kisgyerek rosszat csinál, és megbánta a tettét. Első gondolatom az volt, hogy felsegítem és valahogy kimagyarázom a tettem, de ez az angyali énem hamar tova repült, egy sokkal jobb dolog jutott eszembe. Néztem Diaz agonizáló testét, majd a földön széttört tükör darabokat, ismét Diazt, majd megint az üvegszilánkokat ez kb így ment vagy fél percen keresztül. Lenyúltam egy élesebb üvegdarabért, Diaz még mindig szenvedett az ütéstől, de már kezdett kicsit magához térni, csak valami hüllő, aki gyorsabban regenerálódik, mint az ember. De elég gyenge volt még ahhoz, hogy védekezni tudjon, a hátára fordítottam, majd a kezemben lévő üvegdarabbal egy fültől fülig tartó mosolyt vágtam az arcára. – NA MOST RÖHÖGJÉL!!! MOST LEGYÉL ELÉGEDDET!!! – Üvöltöttem bele a szétroncsolt arcába ezeket a mondatokat. Diaz csak vonyítani tudott a fájdalomtól, kíváncsi lennék, hogy ebből képes e felregenerálódni. – Soha ne fordíts hátat az igazi gonosznak! – Legnagyobb halálos nyugalommal mondtam neki ezt a jótanácsot.
Mint mondottam a gondoltok vadul cikáztak az agyamban, csak bambán tudtam nézni a tükörbe, de tetszett amit láttam.
- Diaz, van magánál aszpirin? Széthasad a fejem! – Néztem Diazra kérdően.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by Lois Lane on 2017-02-01, 21:53

A nő továbbra is nagyon elégedett volt, arca csak akkor vált komorrá, amikor észrevette Rajtad, hogy a gondolataid teljesen máshol járnak… ha tudta volna mi megy végig a gondolataidban, elborzadt volna. Ám nem maradtál sokáig válasz nélkül, a feltett kérdésedre ismét csak egy mosollyal az arcán reagált, majd megszólalt.
- Hogy mire ez a mosoly? Látja az arcát? Látja azt, akivé változott? – kérdezte, majd folytatta. – Phil Brooks meghalt… a vegyszerek által összeégetett testét hamarosan megtalálják majd az autójában. Sajnos, mivel egyetlen élő rokona sincs és a holttestet megcsonkították, a fogak alapján sem fogják tudni azonosítani. Maga, Phil Brooks ma megszűnt létezni. – mondta teljesen átszellemült arccal. – Az a nő, dr. Quinzel… sajnos, nem teljesen vált be a tervünk, mert nem tudjuk mindenkivel elhitetni, hogy totálisan megbuggyant, de ami késik nem múlik… Ms. Quinzel hamarosan feladja majd a harcot, nem fogja tovább keresni magát, mi pedig majd akkor csapunk le rá, amikor már egyáltalán nem számít rá. Maga lesz a kapocs, ezt ne felejtse el. De addig… még rengeteg dolgunk van. Ha a megbízóm csak feleannyira lesz elégedett az elvégzett feladattal és a maga érkezésével, mint én akkor nyert ügyünk van, ha jól játssza majd a szerepet, amit magának írtunk… mindene meglesz, amire csak vágya támad! Aszpirin? Örüljön, hogy érez fájdalmat. Ha pár másodperccel tovább hagyom abban az irtózatos löttyben, csak azt látná, hogy vérzik, de semmilyen érzetet nem váltana ki magából a tény. Elképzelni sem tudná milyen a fájdalom. De az, hogy érez még jól jöhet a jövőben... tudni fogja, hogy él! De Maga mától nem Phil Brooks, hanem a Joker! Az ütőkártya! A mi Ütőkártyánk, amivel Gotham császárai leszünk! De ehhez segítenie kell nekünk… – tette hozzá a nő, és várta a reakciódat.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by The Joker on 2017-02-06, 13:42

Végig hallgattam csendben, szinte még figyelve is, amit Diaz mond, de inkább csak a kulcsszavak ragadták meg a figyelmem, hogy Phil Brooks halott, ha jól játszom a szerepem, mindenem meg lesz amire vágyom, megbízó, a „MI” ütőkártyánk. Majd úgy rád ütök, hogy az előző képzelgésem a mosolyfakasztásról, csak egy laza hétvégi teadélután lenne. Nem leszek én senki bérence, nem azért dolgoztam és tettem a dolgaim eddig. Ki lehet vajon ez a titokzatos megbízó? Nem hiszem, hogy egy nagy lángész lenne az illető, ha bennem látja a reménysugarat a nagy tervének a megvalósításához. Én azt mondom, hogy az nevet, aki utoljára nevet, HA! HA! HA! HA! HA!
- Túl sok a duma Diaz, vigyen a megbízójához. Tudni akarok mindent, nekem ne rébuszokban beszéljen. – Kicsit oda pörkölvén Diaznak, tudja, hogy nem eszik forrón a kását. Közben felálltam és elindultam az ajtó felé, szinte a válaszát meg se várva.
avatar
The Joker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 23
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 05.
Életkor : 35
Tartózkodási hely : Nyíregyháza

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by Lois Lane on 2018-08-14, 22:01

Joker:

Diaz ismét csak egy mosollyal reagált.
- Pontosan ezt várjuk magától, Joker. Ne bízzon senkiben, még bennünk sem. – mondta, majd Ő is elindult. Ugyan láttad a mosolyt az arcán, de mégis a hangját tárgyilagosnak érezted. Felrémlett benned, hogy tegnap, amikor az Arkhamba utaztatok megemlített valamiféle Sionist, akit talán Fekete Maszkként ismerhetsz. Fogalmad sem volt róla, hogy ki a fickó, de ahhoz, hogy ilyen „monumentális” tervet véghezvigyen, hogy Téged úgy eltöröljön a Föld színéről, mintha soha nem léteztél volna… ahhoz rengeteg suska kell. Tehát a fószer gazdag. Ami Neked épp elég, talán, ha őszinte akarsz lenni Magaddal más nem is érdekelt, csak ez. Diaz gondolatmeneted közben szép lassan elég lépdelt, és kinyitotta az ajtót, amin mint általában a nők, Ő lépett be elsőként. Szép lassan Te is bepillantást nyertél az ajtó mögötti területre. Nagy asztal, szivarfüst, 4 melák fickó, zöld öltönyben, az asztal mögött pedig egy nagy fekete bőrszék, onnan szállt fel a friss szivarfüst. Ha jól szétnéztél, az asztal egyik sarkán láthattál egy fekete maszkot. Micsoda klisé, igaz? A fekete bőrszék lassan megfordult, egy fekete inges, fehér nadrágos, jól öltözött férfi ült benne.
- Áh, Mr. Joker. Már vártam magára. – állt fel a legalább 2 méter 10 centi magas férfi a székből, majd kisétált az asztal mögül. – Nagy terveink vannak magával, tudja e? Az első feladata már ma este esedékes. Ki kell rabolnia nekem egy bankot, itt Gotham Cityben. Kap embereket, Rézfej is magával tart, segítségképpen… és, amolyan beavatási ajándékként kap tőlem egy szérumot. Még nincs neve, de a levegőbe fecskendezve hat az emberek központi idegrendszerére, annyi boldogsághormont termel bennük, ami igen gyorsan az agyukra megy, és megbolondulnak. Hát nem nagyszerű? – kérdezte, majd átnyújtott egy palackot. – Minden embere kap egy-egy ilyet. Ami a legjobb, a kinézetük is a magához hasonlóvá válik, na persze nem a szérumtól… hanem a begolyózástól. – tette még hozzá., majd visszasétált az asztala mögé. Diaz ekkor egy sanda pillantást vetett feléd, és olyasmit láttál, amit eddig nem: a nő szeme sárgán kezdett villódzni, majd egy pillanatra kidugta a nyelvét a szájából… na persze nem gúnyolódásból, hanem jelezvén: Ő más, mint a többiek, akik a szobában vannak. A nő nyelve olyan volt, mint egy kígyóé. A négy kigyúrt férfi Rád meredt, mint akik csak valamiféle parancsot várnak, hogy leteperjék Fekete Maszkot. Diaz is hasonló módon viselkedett. A rettentő dizájnos, lila öltöny egyik zsebét nehéznek érezted, ha belenyúltál egy revolvert érezhettél benne… Vajon mi a francot akarnak Tőled? Hogy vedd át Sionis helyét? Legyél Te a Fekete Maszk? Bármit is akarnak, a Te lépésedre várnak, Larissa csak ezután avat majd be a terveibe.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Rébusz rejtekhelye

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.