Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Chisty Jenkins lakása

Go down

Chisty Jenkins lakása

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-11-08, 16:33

Metropolis élettel teli belvárosában található ez az impozáns, modern stílusú ,,felhőkarcoló'', ahol taláhatunk felfelé ívelő karrierrel büszkélkedő színészeket és előadóművészeket, korai nyugdíjba vonult sztárügyvédeket, illetve a metropolisi felsőosztály színe-javát.  Ebben a modern épületkomplexumban található Christy Jenkins lakása is, méghozzá az előkelő 10. emeleten.A lakásba belépve az ízlésesen kialakított amerikai stílusú konyhába csöppenünk, melyet csupán egy kedves kis pult választ el a nappalitól. A nappaliból nyílik a hálószoba és a hozzá tartozó fürdőszoba, valamint egy hasznosan berendezett dolgozó-tanulószoba. Szintén a nappaliból juthatunk ki a csodálatos kilátást nyújtó, hangulatos teraszra is.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chisty Jenkins lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-11-09, 11:29

A lakásba is óvatosan lépsz be, majd hamar megnyugtat az ismerős környezet, ha így megy tovább akkor lassan úrrá lesz rajtad a parnóia. Amilyen gyorsan csak lehet próbálod magad rendeszedni, de közben egy kicsit tartasz is attól, hogy vajon mi is vár rád az Alapítvány épületében. Ha szerencséd, van akkor csak téves riasztást, ha nem akkor viszont elképzelésed sincs mivel, vagy kivel fogod szembe találni magad. Jobb minden eshetőségre felkészülni, de nem vagy benne teljesen biztos, hogy azt hogyan is kellene. Gyorsan körülnézel és végiggondolod, hogy milyen fegyverként használható tárgyakat tudsz összgyűjteni, bár a képességed kellő védelemmel ruház fel, de azért mégsem kellene teljesen fegyvertelenül szembe nézned semmilyen fokú veszéllyel sem. Hacsak a gardróbszekrényednek nincs lepattintható hátlapja, ami mögött egy saját fegyverarzenál vár akkor meglehetősek szűkösek a lehetőségeid. Végső soron, ha jobban megnézed a konyhakéseid is egész veszélyesnek néznek ki egy bizonyos szögből. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chisty Jenkins lakása

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-11-14, 18:11

A 10. emeleten, a liftből kilépve a lány már nem is látta annyira elveszettnek a fejsze nyelét... Az ajtóba illesztette a kulcsát, elfordította, kissé bizalmatlanul, majd, mivel nem történt gigantikus robbanássorozat, valamint baltás gyilkos sem ugrott elő a szomszéd leandere mögül, belépett a lakásába. Ami megcsapta a lány orrát, az a kellemetlen, állott szag volt, melyet az okozott, hogy a macska, Szultán, kissé zokon vette a reggeli nasi kimaradását, így a dolgát nem az alomban, hanem a nappali közepén végezte el. Amikor a lány becsukta maga mögött az ajtót, meglátta a szemrehányón néző kandúrbandit a konyhapulton. Egyből eszébe jutott a hibája, ezért máris kiporciózta a cicus számára a ropogtatnivaló finomságot, majd feltakarította a cicapisit a pamlag mellől. Kinyitotta az erkélyajtót (persze szigorúan csukott szúnyoghálóval, nehogy a butus cirmi kivesse magát a 10.-ről), hogy kissé kiszellőztesse a kellemetlen aromákat.  Ezután saját magának is kerített némi haditápot: egy nagy adag sajtot benyomott, persze megspékelve majonézzel, salátával, valamint az előző estéről maradt sültkrumplival és falafelgolyócskákkal.

Miután a cica és saját éhségének dolgát megoldotta, már csak egy teendő volt: emberi arcot varázsolni a jelenleg csatornapatkányt imitáló pofázmányból. A lány betopogott a fürdőszobába, és akkor eszmélt rá, hogy a nap reggele során bizony a tisztálkodás sem ment a kellő óvatossággal: a zuhanykabin üvegfala eléggé megtépázott állapotban volt, minthogy a reggel folyamán sikeresen átjutott rajt, persze, nem a kezdők módján, kinyitva, hanem a Houdini-t megszényenítő módon: a legrövidebb úton (lsd. előtörténet). Ezért tehát miután koszos ruhadarabjait a szennyesbe hajíotta, most óvatosani kinyitotta a zuhany ajtaját, vagyis, legalábbis ami még épen maradt belőle, majd megnyitotta a forró, meleg vizet. A bőre szinte sikított örömében, amikor a forró vízcseppek végigcsorogtak megviselt tagjain, a mandarin illatú sampon pedig felfrissítette a lelkét is. Miután minden porcikáját tisztára sikálta, óvatosan kilibbent a zuhanyból, majd feltörölte a némi ,,taktikai nehézséggel'' küzködő fürdőszoba átnedvesedett padlólapjait. 

Besétált a hálószobába, a maga köré csavart törölközőben, és csak úgy, fáradtságból kiterült az ágyon, háttal, mint egy tengeri csillag. Adott vett magában, hogy mégis mitévő legyen most, majd nagyon sóhajtott, feltápászkodott, majd a gardróbhoz sétált. Kitárva az ajtót, eszébe jutott a nők által annyiszor emlegetett: 'nincs egy rongyom sem, amit felvehetnék' mondás, persze, csak mint vicc, mert a lánynak sosem volt ilyen problémája. Persze nem azért, mert mérhetetlenül hálátlan volt módos szülei vagyonával, egyszerűen annyi volt az oka, hogy volt pár alapdarab, amit nagy előszeretettel hordott, néhol meg-megspékelve egy-két kiegészítővel, meg hát azért is, mert a divat sosem befolyásolta: leginkább a 'mi áll jól nekem' és a 'jé, ebből van a méretemben' opciók szabták meg a ruhatárát. Végül egy fekete farmerre és egy szintén fekete trikóra esett a választása, valamint egy bőrdzsekire. A haját a szárítás után két szoros fonatba kötötte, majd felvette fekete futócipőjét.

Aztán jött a következő kérdés: miféle fegyver lehet megfelelő egy efféle túrára. A lány kissé megbánta a napot, amikor visszautasította édesapja ajánlatát egy saját marokfegyver birtoklására, mert bár sérthetetlen (persze apjának nem ezt az indokot mondta), azért most nagyobb biztonságban érezte volna magát. Előtúrt egy régi dobozt a nappali tárolójában, ahol régi cuccok tömkelegei rejtőztek: rátalált az aranytojást tojó tyúkra: egy sokkoló szerkezet volt ott, vélhetően édesanyja rejtette oda, hogy majd alkalmasint javasolja lányának, hordja magánál, erőszaktevők elleni védelemre. Persze, vihette volna a riasztóspray-t is, persze, azt épp ma délelőtt használta el, amikor friss emberbarbecue-t tartott az egyetemi előadók előtti folyosón. Viszont, lehet ez a sokkoló nem sokat ér, ha közelharcra kerül sor, ezért valami szúrótárgy sem jönne rosszul. A lány végigpáztázta szemeit a fellelhető konyhakéseken: az egyiket túl ártalmatlannak találta, a másikat pedig túl méretesnek ahhoz, hogy feltűnés nélkül lehessen közlekedni vele. Ezért végül elővette a vállán átvethető katonai stílusú táskáját, amibe beletette a mobilját, a sokkolót, valamint némi készpénzt, illetve -- hogy azért ne maradjon fegyver nélkül -- a manikűrkészletéből az egyik veszélyesebbnek tűnő fém körömreszelőt is. 

Ekkorra Szultán már továbblépett a méregzsák léten, és hálásan hízelgett a lány vádlijának dörgölőzve, s a lány is becsukta az erkély ajtaját.

- Légy jó, kiscicám. Remélem hamarosan visszajövök - mondta neki a lány, persze egyáltalán nem volt meggyőződve arról, hogy  a ,hamarosan' vagy a ,visszajövök' a bizonytalanabb feltétel a mondatban. Még egyszer megvakargatta a cica füle tövét, majd nagy levegőt vett -- ez a szokása mostanában eléggé gyakran megismétlődött -- majd kilépett a bejárati ajtó, becsukva maga mögött. A kulcsot nem akarta magával vinni, ezért elrejtette -- az ő saját titkos kis rejtekhelyére --, majd a liftet hívva elhagyta a szintet, majd az épületet is. A ház előtt vad kalimpálásba kezdett, hogy egy taxit fogva eljusson az Íziszhez.

((bocsi a késedelemért, pénteken teljesen elhavazódtam, és közben kiment a fejemből...))
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chisty Jenkins lakása

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-11-22, 18:17

// Semmi gond, mint láthatod az én reakcióidőm is hagy némi kívánnivalót maga után. Mivel, egy poszton belül szépen távoztál a lakásból akár írhatsz is egy megérkező posztot a Titán főhadiszállásra. Bár úgy látom ott most annyira nem pörögnek az események, de majd mi felpörgetjük Wink //
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Chisty Jenkins lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.