Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bruce Wayne Irodája

Go down

Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 18:43

Bruca Wayne irodája a cég metropolisi leányvállalatában.

avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Batman on 2016-04-26, 14:03

Bruce átnézte az elé pakolt aktákat, miközben az asztala előtt álló férfi kéz tördelve nézte. A gothami iparmágnás és playboy fel se nézett Harrisonra, miközben komótosan mindent átnézett, amit csak a férfiról talál. Van három gyereke, jó iskolába járatja őket. A múlt héten vett a feleségének egy új kocsit, és a tavalyi nyáron elmentek a Karib-tengere nyaralni a családdal.
Ebben az volt a probléma, hogy nem a Wayne Iparművektől kapott fizetésből tellett erre.
Sokkal inkább a férfi másik főnökétől kapott fizetéstől.
- Az ipari kémkedés árulás - mondta Bruce miután bezárta az aktákat, és Harrisonra nézett. - Valamint kárt okoz a cégnek. Én megbíztam önben. Emlékszem, mikor a cég itteni majálisán találkoztunk. Mikor azon a jótékonysági rendezvényen ön és a felesége segítettek kiosztani azokat a játékokat az árvaházban. Azt hittem, hogy jó ember.
Kinézett az ablakon Metropolis felhőkarcolóira, és felvonta a szemöldökét. Aztán bekapcsolta a gépét, és elkezdett gépelni egy hivatalos levelet.
- Ki van rúgva, csak azért nem hívom ki a rendőrséget, mert nem akarom, hogy a családja igya meg a levét ha esetleg börtönbe jutna.
Kinyomtatta a levelet és átadta Harrisonnak.
- Miután megkapta a végkielégítést, szépen összepakol és elindul a megbízói itteni kirendeltségére. És átadja nekik ezt a levelet. Ne olvassa el. Dolgozzon nekik már hivatalosan is.
A férfi hálásán a zsebébe dugta a levelet, azonnal Bruce-hoz lépett.
- Ne, hálálkodjon. Menjen ki némán azon az ajtón. Innentől idegenek vagyunk egymás számára. Na, gyerünk, kifele.
Miután a férfi sápadtan kiviharzott, Wayne felállt, és a panorámaablakhoz lépett. Elhúzta a száját.
- Metropolis, mennyire más lett volna az életem, hogy ha itt növök fel.
Akkor nem lett volna ez a Bruce, nem létezne a denevér. Gothamet meg talán egy másik jelmezes flepnis védené. Felsóhajtott. Este indul vissza Gothambe. Éjszaka még dolga volt ott.


A hozzászólást Bruce Wayne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-04-28, 13:38-kor.
avatar
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-27, 09:24

Bármennyire is utáltad, hogy ha el kellett küldened a régi alkalmazottakat, sajnos az évek során volt időd megtanulni, hogy nem kell mindenkiben megbíznod, arról nem is beszélve, hogy nem kell eltűrnöd, hogy tiszteletlenek legyenek Veled, azaz a Wayne Birodalommal... A napfényes utcákat pásztázva felrémlettek benned azok a hírek, amiket manapság egyre gyakrabban közöltek le a világ legnagyobb lapjai, köztük a Daily Planet és a Gotham Journal is. Önjelölt igazságosztók járták a városok utcáit, kilétük és céljaik viszont mindenki előtt teljesen rejtettek voltak. Sokszor, még a Te flexibilis erkölcseidnek is sok volt már az a pusztítás, amit egy-egy "világmegmentő" akciójuk során ezek az úgynevezett "hősök" csináltak. A Daily Planetben leginkább a fiatal, de tehetségesnek vélt Lois Lane foglalkozik ezekkel a témákkal, legalább olyan elszántsággal, mint Gothamben Vicki Vale... de míg Vicki egy bizonyos denevérjelmezben repkedő, marcona igazságtevőről ír, addig Ms. Lanet a Metropolisban feltűnő összes jelmezes foglalkoztatja. Téged pedig ez joggal aggaszt... Hiszen, ha pont úgy hozza a sors, hogy Batmannek meg kell jelennie itt is, akkor borítékolható, hogy a sokadik LL monogramú személy lecsap a témára, és azonnal címlapokra kerül a bőregér jelmezes, sajátos morális rendszerrel rendelkező igazságosztó. Gondolatmenetedet az asztalon elhelyezett vezetékes telefon jellegzetes berregése szakította félbe.
- Uram, Mr. Fox a megbeszéltek szerint megérkezett. - szólalt meg titkárnőd, amikor megnyomtad a gombot.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Batman on 2016-04-28, 13:51


Bruce megvakarja a tarkóját, és elszakítja a tekintetét a kilátástól. A városok utcáin önjelölt és titokzatos igazságosztók járták. Megkerülte az íróasztalát, és rápillantott a rajta lévő újságokra. Igen, a "jófiúk", akik maszk mögé rejtőznek, egy akciójukkal pedig akár ártatlanok is megsérülhetnek.
Sokan mintha a reflektorfényért csinálnák, és nem azért, hogy tényleg az egyszerű embereket védelmezzék. És ami a legrosszabb volt, ezek ellen a "hősök" ellen létrejött a bűnözők új generációja. Akik teátrális módszerekkel, különös kegyetlenséggel és gyakran fejlett technológiával vagy ki tudja, hogy honnan szerzett képességekkel rendelkezik. 
A kezébe veszi a Daily Planet legújabb számát, és belelapoz. Azonnal megtalálja Lois Lane cikkét. A stílusában hasonlít a Gothami Vicki Vale-re, csak nem annyira realista. Sokkal inkább részrehajló.
Nem látott még fényképet erről a Lois Lane nevezetűről, de aggasztotta az érdeklődése a jelmezes flepnisek iránt. Borítékolhatta, hogy ha esetleg ő akcióba rendülni Metropolisba, akkor bizony Batmanből a sikátorokban vadászó vámpírt vagy idegen lényt kreálna.
Látta már maga előtt a szalagcímeket.
"A fekete denevérember lecsapott Metropolisban. Szörnyeteg vagy hős?"

Letette az íróasztalra. Egyáltalán nem lett volna probléma, hogy esetleg címlapra kerülne, sőt talán még félelmet is keltett volna a bűnözők szívében. Sokkal inkább attól tartott, hogy ezzel az átlagember is elkezd tőle rettegni.
Persze annál jobb. Legalább nem adná a fejét még arra sem, hogy tilosban parkoljon...
"Úristen, Bruce, most te tényleg 1984-ben szeretnél élni?"
A következő pillanatban megcsörrent a telefonja. Wayne egy gombnyomással fogadta a hívást. A titkárnője volt az.
- Jó, ne késlekedjünk. Kísérje be.
Meg kellett tárgyalnia ezt az ipari kémkedéses ügyet Luciussal, valamint beszélni néhány, érdekes katonai fejlesztésről. És talán puhatolózhatna nála a metahumán kérdéssel kapcsolatba is.
avatar
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-28, 19:54

Titkárnőd egy szinte alig észrevehető kopogással jelezte, hogy Lucius és Ő az ajtóhoz ért. Egy gyors és határozott mozdulattal kinyitotta az ajtót, majd megszólalt.
- Fáradjon be, Mr. Wayne már várja Önt. - mondta, és már mutatta is az utat egyik legfőbb bizalmasodnak.
Lucius a tőle megszokott visszafogott eleganciával lépett be az irodádba, kék ing és egy hozzá színben, na meg minden egyéb részletében passzoló nyakkendő, és nadrág volt rajta.
Határozott léptekkel indult el az asztalod felé, majd amikor odaért átnyúlt fölötte, hogy kezet rázhasson Veled.
- Bruce, örülök, hogy újra látom. - mondta, miközben egy erőteljes szorítással kezet fogtatok. - Meglepődtem volna a hívásán, ha nem hallottam volna Harrison ügyét. Valahol mindig is éreztem, hogy nem tiszta valami azzal a fiúval... de ugye mindketten tudjuk, hogy nem minden esetben győz Önnél a józan ész, inkább a nagy szívére hallgat. - mondta a férfi, majd lerakott a barna színű borítékot az asztalra. - Gondolom ez az, amire kíváncsi volt. Erre használta fel az eszközeit Harrison. - tette hozzá, majd közelebb tolta hozzád a csomagot., amelyet ha kibontottál láthattad benne, hogy a férfit szintén a metahumán projekt érdekelte. Egy pillanatra talán meglepődöttség futott át a gondolataidon, de eszedbe jutott, hogy a városban van még egy Hozzád hasonló, kopasz, minden hájjal megkent iparmágnás, aki köztudottan nincs odáig az önjelölt hősökért... - Ha figyelembe vesszük, hogy csak az adatok egy negyedét sikerült megszereznie, akkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Ha viszont azt is megjegyezzük, hogy a megfigyeléseinknek köszönhetően tudjuk, hogy a megbízója mániákusan kutatja ezeket az embereket... akkor biztosak lehetünk abban, hogy csak azokat az adatokat lopta el, amire a megbízójának szüksége volt. - mondta Lucius szinte aggódó hangon. - De valójában miért hívott ide Bruce? - kérdezte, miközben tekintetét az irodád jobb oldalán elhelyezett monitor rengetegre vetette, melyeken Metropolis össze hírcsatornájának adása ki volt vetítve, hogy állandóan friss információid legyenek a városban történő eseményekről...
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Batman on 2016-06-08, 19:10

Bruce biccent, mikor belép Lucius. A fekete bőrű férfi mint mindig, egyszerűen, de elegánsan öltözött. Sokkal inkább tűnt egy előadást tartó professzornak, mint a Wayne vállalat vezérigazgató helyettesének.
Wayne kezet rázott kevés bizalmasának egyikével, és közben megenged magának egy halvány mosolyt.
- Harrison egy hiba volt - mondta Bruce. - Megértem, hogy nehéz volt számára eltartani a családját, de akkor miért nem fordult hozzám? Adtam volna számára fizetésemelést, vagy ösztöndíjat a gyerekeinek. Elolvadtam a bociszemektől, talán eredményesebb lennék, hogy ha nem ütöttem volna ennyire apámra.
Egy árnyék suhant át az arcán, ahogy megbánta amit ki is mondott. Egy villanásra hallotta a pisztoly dörrenését és az utcakövekre hulló igazgyöngyöket. Meglátta Chill szemének sóvárgását, ahogy rettegve nézett rá.
Elvette a borítékot, és felvonta a szemöldökét, mikor kihúzta az aktát.
- A metahumán projekt, nem hiszem el - morogta. - Lex Luthor áll az egész mögött. Vadászik rájuk.
Végiglapoz rajta, a meglévő adatoknak negyed részét sikerült csak megszereznie.
- Újra fog próbálkozni.
Látta, hogy Lucius a képernyő felé pillant. Bruce követi a pillantását, és ő is a tévéadásokat kezdi el nézni, mintha válaszokat várna tőlük.
- Nem engedhettem, hogy Luthor egy ilyen metahumánt is elkapjon és fegyvert kovácsoljon belőle. Módot kell találnunk, hogy megakadályozzuk Luthort ebben. Találjon módot a Lex adatbázisának feltörésére és az információk letörlésére.
avatar
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Lois Lane on 2016-06-20, 13:54

- Lehet, hogy újra fog próbálkozni... de talán, ha maga lenne a gyorsabb, Bruce... akkor megakadályozhatná, hogy elfogja vagy a saját pártjára állítsa ezeket az embereket. - mondta Lucius teljes elszántsággal. - Engedelmével... átnéztem az aktákat. Van egy-két olyan személy, akik kifejezetten érdekesek lehetnek az Ön számára, akikkel talán együtt is dolgozhatna valamiféle fedőszervezet segítségével... 2 személy Metropolisi kötődésű, de ezt majd Ön is láthatja, ha tüzetesebben átvizsgálja az anyagokat. - tette hozzá a férfi, egy cinkos mosollyal az arcán. - Talán Ők lehetnek a kirakós hiányzó darabjai Batman harcában. Bárhogy is döntsön Bruce, én maga mellett állok, de az idő sürget. Luthor nem nyugszik, főleg mióta eltüntette az apját a süllyesztőben, és a kezében tud tartani egy-két szenátort. Ráadásul... Gothamben is forronganak az indulatok, nem mindenki elégedett Harvey Dent megválasztásával, Metropolisban is amiatt örvend ekkora népszerűségnek, mert Lois Lane, az unokahúga tömjénező cikkeket írt róla. - fejezte be egyenlőre mondandóját. Tekintete időközben ismét a monitorokra tévedt. Most már minden csatornán a Metropolisi Egyetemen történt eseményekről szóltak a legfrissebb hírek, túszejtés, gyilkosság, minden terítékre került. Lucius Rád pillantott, cinkos mosollyal az arcán.
- Miért érzem azt, hogy Batman hamarosan színre lép Metropolisban is? - kérdezte az előző mosolyt továbbra sem levetkőzve.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Batman on 2016-06-24, 13:39

- Lex Luthorral szemben csak egy védekezés van, a támadás, tudom elég elcsépelten hangzik. Az a fickó egy csúcsragadozó, egy fehér cápa a vállalati szektorban.
Hátradől a székében, megigazítja a nyakkendőjét. Lucius azon kevés emberek egyike, akik sejtik, hogy Batman és Bruce ugyanaz. Wayne megbízott annyira a férfiban, hogy bepillantást nyerjen az ő titkába.
Hisz sok dolgot neki köszönhet, tulajdonképpen részt vett Batman kiteljesedésében. Megengedheti, hogy nyílt legyen vele.
- Szóval egy fedőszervezet, ami védelmet és kiképzést biztosít ezeknek a metahumánoknak, hmmm... - És persze ki tudná ismerni a gyenge pontjaikat, és terveket készíthetne a megfékezésükre, hogy ha esetleg agymosás alá kerülnének. - Ez jó ötlet, én mondjuk lehetnék egy titokzatos jóakaró. Mutassa azt a két aktát. A legújabb Wayne fejlesztésekkel megtanulhatnák, hogy kezeljék az erejüket.
Bruce látja, hogy Lucius a Metropolisi egyetemen történő eseményeket figyeli, amiben van túszejtés, gyilkosság és stb. Pont, amik megfékezéséhez Batman kell.
Lucius kérdésére egy fanyar mosoly a válasz.
- Hagyjon már engem azzal a denevérnek öltözött bohóccal - felelte, aztán felállt. - Szedje össze az ötleteit, nekem éppen dolgom van. Viszlát, Lucius.
A portáig kíséri a tudóst, aztán odalép a Lamborghinijéhez.
- Várom az ötleteit, nekem most... nos randim van.
Bepattan a kocsiba, és elhajt. Egy Metropolis határában fekvő raktárba tart, aminek az alagsorába parkol a Batmobile, és itt tartja a speciális öltözetét. Magára ölti, és egy teherlifttel a felszínre emeli a kocsit, aztán teljes sebességgel megindul a Metropolisi Egyetem felé.
Itt az ideje, hogy Batman beköszönjön Metropolisba.
avatar
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Lois Lane on 2016-06-27, 12:03

// Következő mesélői hozzászólás: Az Egyetem Főbejárata topikban lesz. Talán összefutsz majd Robinnal is Wink ?! //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne Irodája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.