Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bruce Wayne/Batman

Go down

Bruce Wayne/Batman

Témanyitás by Batman on 2016-04-23, 11:41

Név: Bruce Wayne
Születési hely/idõ: 1986.február 19.
Kor: 30
Nem: Férfi
Faj: Ember
Foglalkozás: Hős/Üzletember
Oldal:
Kinézet: Magas, sportos testalkatú férfi. Rövid, fekete haját divatosan, mégis katonásan nyírva hordja. Jó képű, széles állú ember, akinek kék szeme van. Általában elegáns és drága öltönyöket hord, hogy a gazdag playboy személyiségét mutassa a többi embernek, de otthon jobban szereti az egyszerűbb, kényelmesebb ruhákat.
Felszerelés:
Batman öltözet: Ez alapvetően egy katonai, fejlesztett kevlárpáncél. Csatlakozik hozzá egy fegyveröv, amiben szigonypisztoly, speciálisan kialakított hajítófegyver a batarang, füstbomba és több másik műszer is helyet foglal (GPS, geiger müller számláló, kisebb komputer). A köpenye speciális emlékező anyagból készül, ami hirtelen elektronikus hatás hatására megmerevedik, és így használható ejtőernyőként. A sisakjában több szenzor és egy beépített kommunikátor is található.Bár a Wayne kúria garázsában több elegáns sportautó és sportmotor is található, de a legfontosabb járműve a főhadiszállásán várja. A Batmobile, de sokkal inkább egy tank, mint egy kocsi. Eredetileg a Wayne Enterprise az amerikai hadseregnek kifejlesztett új, páncélozott terepjárójának prototípusa volt, ami egyszerre gyors, és mégis jól páncélozott. A bázisán van egy nagyteljesítményű komputer, amiről rácsatlakozhat bármelyik gothami biztonsági kamerára vagy telefonra, lehallgathatja a rendőrség rádióadását is. Valamint ebben tárolja az általa ismert bűnözők és metahumánok aktáját is, ahogy a jövőben megépítendő dolgok terveit is.
Jellem: Bruce Wayne ahogy a többi ember látja. Nem törődöm playboy, aki szórakozásból szórja a pénzét új kocsikra, ruhákra, repülőgépekre, máskor pedig ugyanezt a pénzt tudományos intézmények, laborok, árvaházak és kórházak perselyébe szórja. Ez látja a közvélemény, ez a Wayne szerepel az újságok címlapján.
Legbelül azonban egy másik ember rejtőzik, egy harcos, egy lovag, aki egy másik, tisztább világból, elavult, de számára használható becsületkódexel. A szülei sírjánál tett eskü köti, hogy legyőzze az emberiséget belülről fenyegető veszélyeket, legyenek azok őrült sorozatgyilkosok, mindent irányító bűnszervezetek, vagy kiskirályként uralkodó vállalatok, épp úgy, mint az újonnan feltűnt metahumánokkal, vagy az esetleges más, kívülről jövő fenyegetésekkel.
Mindent ennek rendelt alá. Céltudatos, stratégikus gondolkodású, és paranoiás. Minden újonnan feltűnt metahumánban vagy más dologban potenciális fenyegetést lát, és azonnal tervet készít az esetleges megállítására.
Képesség(ek): Ázsiában az Árnyak Ligájának tanoncaként megtanulta a nindzsák harcművészetét és lopakodási képességeit. Utazásai során fejlesztett nyomozói képességeit. Átlag feletti intelligenciája van, fejlett logikai képességgel. Kiváló mérnők és stratéga, több fegyver használatában is jártas.
Gyenge pont: Egy ember gyengeségeivel rendelkezik. Bármikor fejbe találhatja egy golyó, vagy súlyosan megsérülhet. Ez bizonyítják a testén lévő sebhelyek, és az esetleges röntgenképen látható csonttörések is. Ez a lelkére is igaz. A szüleinek a halála még mindig kísérti, de a helyett, hogy magába roskadna, egyfajta zászlóként emeli maga elé ezt a képet, hogy segítse küldetésébe. Ez a legnagyobb gyengéje. Túl büszke és önfejű, szeret vezetni, és szeret önállóan nyomulni előre. Kevés emberben bízik meg, és ez rányomja a bélyegét az emberi kapcsolataira.

Bruce Wayne élete 1986. februárjának tizenkilencedik napján kezdődött a Gothami Városi Kórház egyik szülőszobájában. Az orvos felvette a kórház legjobb sebészének és a Wayne Iparvállalat névleges tulajdonosának frissen született gyerekét, és hagyta, hogy Thomas Wayne saját kezével vágja el a köldökzsinórt. Az ifjú Bruce addig cseperedett, Thomas és Martha Wayne, és a komornyikjuk Alfred féltő gondoskodása mellett.
Addig úgy volt, hogy a gyermekből orvos lesz. A legjobb magániskolákba járatták. Átlagos gyermek volt, egészen addig a szeptemberi estéig. Aznap nagyon jó jegyet vitt haza, így Thomas kitalálta, hogy közösen elmennek megnézni a legújabb Zorró filmet. Bruce-nak mindig is ez volt a kedvenc filmje, a fekete ruhás, mindig mosolygó igazságosztó volt a kedvenc hőse.
A film után egy sikátoron keresztül indultak haza, hogy lerövidítsék az utat. Ekkor összeakadtak egy fegyveres férfival, aki a pénzüket követelte. Thomas minden átadott a szerencsétlen embernek, de az a Martha nyakékét akarta letépni a nő nyakáról. A férfi nem habozott, neki esett a férfinak, az viszont meghúzta a ravaszt. Bruce apja holtan terült el, Martha pedig sikítva esett össze, és halt szörnyet.
A rabló elszaladt, nem sejtve hogy a város egyik köztiszteletben tartott házaspárjával végzett. Kisebb rendőri hajtóvadászatot indítottak meg, hogy elkapják őt és börtönbe zárják.
Két nap múlva temették a Wayne házaspárt, egy közös sírba. Bruce nem bírta végignézni, futni kezdett. Egy parlagon heverő területre érkezett, és a következő pillanatba korhadt deszka nyikordult meg a lába alatt, és ő lezuhant a rég eltemetett kútba. Az érkezése felébresztette a lent lakó denevéreket, akik riadtan, tornádóként ölelték körbe a fiút. A legifjabb Wayne először megrémült, aztán lehunyta a szemét. Az állatok szárnycsapásai által keltett légáramlat kellemesen simogatta az arcát, és a rikácsolásokból álló kórusok betöltötte a lelkét. Alfred a komornyik húzta ki a fiút a kútból.
Bruce ekkor elindult az úton. Nem sokat aludt, gyakran járt kint az éjszakában. Megbűvölve figyelte az égen repkedő denevéreket és baglyokat. Gyakran hazavitt egy szárnya szegett példányt, és meggyógyította. Az iskolában azonban eltitkolta ezeket a dolgokat, látta hogy az emberek mennyire félnek a denevérektől.
Az éjszakai démonjainak tartva őket. A fiú ezek ellenére jó eredményekkel végezte el az általános iskolát, aztán a középiskolát, aztán a Metropolisi egyetemre ment, hogy az apja nyomdokait követve orvos legyen. Mellette aktívan sportolt, eljárt ökölvívó edzésekre.
A második évig ez jól ment, aztán egyszer csak megtört benne valami.
A Daily Planetben olvasta, hogy újratárgyalják a szülei gyilkosának az ügyét és végül szabadon engedték. A fiú számára ez megbocsáthatatlan volt, az nap kiiratkozott az egyetemről, és hazatért. Elkeserítették a Gothamben lévő állapotok és a szegénység. Ez, és az hogy az rabló szabadon éli a világát elkeserítette. Csak vért akart látni.
Haza sem tért a Wayne kúriába, inkább vett egy símaszkot, és magára kapta, aztán kiderítette, hogy hol él a szülei gyilkosa. Éjszaka lepte meg a férfit, kirángatta az ágyából, és félholtra verte, aztán otthagyta. Ekkor eszébe idézte, hogy így nem lett jobb, mint az a férfi, akit az életben maradás ösztöne vezérelte, addig őt a bosszúvágy tette elkövetésére.
Hasonlóak voltak. Visszatért a Wayne kastélyba, ahol Alfred várta. A komornyik próbált lelket önteni a magába roskadt ifjúnak, de nem ment. Végül kegyetlenül leszidta, és beismerte, hogy régen az angol titkosszolgálatnak dolgozott, és annak idején ő is megtört. És hogy nyugalmat találjon, Tibet hegyei közé ment el. Wayne úgy döntött, hogy végleg elhagyja Gothamet. Bejárta Európa nagyvárosait, aztán a Közel-Keleten át Indiába jutott. Itt hallott egy titokzatos és mitikus szervezetről az Árnyak Ligájáról, aminek a tagjai megtisztítják a világot a gonosztól. Innentől azon volt, hogy megtalálja a rejtélyes közösség Tibetben található központját. Először Indiába, aztán Kína elmaradott részein kutakodott.
Mikor feladta, egy Pekingi kocsmában vigasztalódott, a következő ital után már azon gondolkodott, hogy talán visszatér Amerikába, befejezi az orvosi tanulmányait, és inkább így tesz jót a világgal az árnyak kergetése helyett.
Lehajtotta a helyi gyümölcspálinkát, de a következő pillanatba megszédült és a világ elsötétült előtte. Mikor felébredt a egy hideg és nyirkos cellába ébredt. Annak az ajtaja hamar kitárult, és egy csuklyás alak lépett be, és hívta maga után. Egy trónterembe vezette, két oldalt fekete bőrvértet viselő harcosok álltak, a trónon pedig egy férfi ült, a többség felé magasodva. Ra’s Al Ghul néven mutatkozott be, és engedélyezte Wayne kiképzését. Öt perccel ezután pedig azonnal harcba keveredett a szervezet egyik magas rangú tagjával.
A kiképzése innentől kezdődött. Megtanították a harcművészetekre, a lopakodásra. A Liga beavatott tagjaként pedig éveken át küldetéseket hajtott végre a világ félreeső országaiba. Diktátorokat taszított le a trónjukról. A küldetések során rájött, hogy minden diktátor helyére egy másik ül. Egy napon inkább kilépett a Ligából.
Dél-Amerikában végeztek egy drogbáróval, de ő megszökött a társai előtt, aztán mikor azok hajtóvadászatot kezdtek ellene, sorban legyőzte őket. Aztán visszatért Gothambe, ahol a képességeit a jó érdekébe használta fel. Első körben átvette a cég vezetését, közben pedig elkezdett létrejönni egy magányos, fekete lovagot a városnak. Aprólékosan megtervezte Batman öltözetét, fegyverzetét. A páncéljának darabjait különféle cégekkel gyártotta le, álnéven megrendelve. Alfred mindenben segített, megtanította neki a régi titkosszolgálati trükkjeit, és több nyomozati technikát is. Kiépítette a bázisát, benne egy nagy teljesítményű komputerrel, amivel rácsatlakozhatott a város hálózatára, legyenek azok biztonsági kamerák, telefon vagy más dolgok. Ha kellett, akkor egész Gothamet az irányítása alá vehette volna.
Egy viharos estén öltötte magára Bruce a páncélját, és indult el a vadászni a bűnre. Azon az éjszakán „kitakarította” a Falcone és más családoknak a raktárát, és a bandatagokat rendőrkézre adta. Mikor az újságok azon találgattak, hogy vámpír vagy földönkívüli járja a várost, Bruce magára öltötte a milliárdos, rongyrázó playboy álarcát.
Mindenképpen álarcot viselt. Most ő Batman és Bruce Wayne.
De mind a két álarc egy világon jobbítani akaró, elkeseredett kisfiút takar.
Batman
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne/Batman

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-24, 18:35

Ahogy mondtam is, kicsit fiatalnak éreztem ezt az inkarnációt, de kíváncsian várom, hogy hogyan oldod meg Bruce és Batman személyiségfejlődését Smile Üdv Metropolisban!

Most pedig okosan költsd el a 6 pontot (-2 a Batmobil miatt), amit a jól megírt előtörténetért kapsz Smile Kellemes játékot!

Azt pedig ne felejtsük el, hogy mivel ismert karaktert indítottál, 1 szabadon választott NJK-t megkaphatsz ingyen.
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.