Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bruce Wayne

Go down

Bruce Wayne

Témanyitás by Bruce Wayne on 2016-12-22, 15:25

Név: Bruce Wayne
Születési hely és idő: Gotham City -Egyesült Államok, 1988. 02. 18.
Kor: 28 év
Nem: Férfi
Faj: Ember
Foglalkozás: Iparmágnás/bűnüldöző
Oldal:
Megjelenés: 195 centiméter magas rendkívül arányos testalkatú férfi, acélkék szemmel és fazonra nyírt szénfekete hajjal, akiről már ránézésre meg lehet állapítani, hogy rendszeres mozgással tartja karban magát. Nyilvános szereplései alkalmával személyre szabott, márkás öltönyöket hord.
Felszerelés:

  • A Bat-ruha: Egy harci célokra kifejlesztett testpáncél prototípusának egyedi specifikációkkal ellátott változata. A teljes testet védi a közelharci támadások nagy részétől és a nagy teherbírású anyagának köszönhetően néhány kisebb kaliberű fegyverből leadott lövést is kibír. A páncél tartozéka még a denevért formázó sisak, amibe beépített AR lencsék vannak, valamit wireless kapcsolatban áll a Bat-barlanggal. Ezen kívül még rendelkezik egy elektromosság hatására megszilárduló köpennyel is, ami ilyen módon sárkányrepülőként is használható.
  • Bat-eszközök: A bűnüldözői munkájának megkönnyítéséhez Bruce változatos arzenált épített ki amiben rengeteg különböző felhasználású fegyver és kütyü van. A lista teljesség igénye nélkül: Batbumeráng, csáklyapisztoly, robbanó hab, hang modulátor, füstbombák, kódfeltörő szerkezet, ujjlenyomat-scanner,
  • A Batwing: Kísérleti harci repülő prototípus egyedi specifikációkkal. A radar nem érzékeli, páncélozása golyóálló, a hangkibocsájtása minimális
  • A Wayne-kúria és a Batbarlang: A Wayne család lakhelye Gotham City alapítása óta. Bruce gyermek korában fedezte fel a kúria alatt lévő kiterjedt barlangrendszert, amit Gothambe visszatérnek megtett bűnüldöző tevékenysége hátországának. A barlangban található a csúcstechnológiás szuperszámítógépe, itt tárolja a Bat-ruhát és a járműveit.
  • Alfred Pennyworth (NJK):Bruce hű inasa és segítője.  • Fennmaradó pontok: 8


Jellem: Bruce a nyilvánosság számára fenntartja a városi filantróp látszatát. Adakozó kedvű emberbarát, akinek mindenkihez van egy jó szava és a Gotham City érdekeit szolgálja. Valódi jelleme azonban sokkal zordabb. Batmanként már-már szociopata szintű érzelemmentesség jellemzi, amivel szinte megingathatatlan hidegvér jár. Rendkívül alapos és átgondolt, szinte minden figyelmét és energiáját a Batmanként vállalt feladatokra fordítja és magát nem kímélve halad a célja felé. Egy képzett pszichológus könnyedén beazonosíthatná a Batman személyiségén a Poszt Traumatikus Stressz jellegzetes tünetegyüttesét.
Képességei:

  • A világ egyik legképzettebb nyomozója
  • Tehetséges harcművész és akrobata
  • Képzett színész

Gyenge pont:


  • Ő is emberből van. A felszerelése nélkül ugyanolyan sebezhető, mint bármelyik földi halandó.


Ha jól értelmezem a szabályokat, akkor ezekért a dolgokért nem kell pontot fizetnem, mivel Ismert karaktert játszok. Ellenvetés esetén meghajlok a Staff akarata előtt.
Bruce Wayne
Bruce Wayne
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1
Csatlakozott : 2016. Dec. 21.
Életkor : 30
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Iparmágnás/Bűnüldöző
Alias: Batman
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bruce Wayne

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 15:45

Nos, a szabályokban az van, hogy a karakteredre jellemző felszerelést, vagy képességeket ingyen megkapod, és egy NJK-t is. Szóval igen, megmaradt az összes pontod, így elfogadva. De, ez csak a játék kezdetekor van így. Tehát ha a jövőben szeretnél venni Batmobile-t, vagy egyebet, akkor az már pontba fog kerülni. Kezdheted a játékot.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.