Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

A kastély főbejárata

Go down

A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-28, 19:04

A Wayne kastély bejárata egy kis előtérrel, semmi több.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-28, 19:26

Ambiciózus ifjú újságíróként nagy lelkesedéssel vágtál Neki "az ismeretlennek", nagy reményeket fűzve a Wayne kastélyba tett látogatásodhoz. Gondolataidban folyamatosan pörögtek a lehetséges kérdések, amelyeket majd feltehetsz a város ügyeletes szépfiújának, aki sokkal inkább hasonlít a színész Ben Affleckre, mint egy felelős cégvezetőre. Megvolt benned a tisztelt Bruce irányába, de azért megfordult a fejedben az is, hogy valaha láttad e már anélkül, hogy nők vették volna körül. Állandóan tele voltak vele a pletykalapok, szinte nem telt el úgy nap, hogy ne az Ő arcképe jelent volna meg valamelyik neves üzleti újság címlapján, vagy egy kisebb botrány kapcsán akár a Gazette első oldalán... a vele, és a város ügyeletes rosszfiújaként, önjelölt igazságosztójaként elhíresült Batmannel kapcsolatos híreket szinte kivétel nélkül kolléganőd, Vicki Vale jegyezte, az a nő szinte esélyt sem adott arra, hogy mások is Wayne közelébe kerüljenek. Talán az futhatott át az agyadon, hogy majd Te megmutatod annak a némbernek, hogy Te is le tudsz adni olyan anyagokat, amikben van kurázsi... mindeközben a taxi oda is ért a kastélyhoz. Miután rendezted a számlát, a taxis egy rosszalló mosollyal csak ennyit vetett oda Neked:
- Maga tényleg ennyire zöldfülű? Azt hiszi, hogy itthon találja Waynet? Ugyan már! - mondta szinte gúnnyal a hangjában, majd elhajtott.
Nem nagyon hatott meg az, amit mondott. Igyekeztél magabiztos léptekkel odamenni az ajtóhoz, majd a csengő megnyomása után várakoztál. Kisvártatva a barlangok nagy kőajtajaihoz hasonló, gigantikus méretekkel rendelkező, nehéz faajtó a maga komótos módján elkezdett kinyílni. Egy középkorú, mogorva tekintetű, szemüveges férfi állt előtted, egy egyszerű szürke élére vasalt nadrágban, kockás ingben, és a nadrághoz illő mellényben. Egyáltalán nem úgy festett, mint ahogy az átlagember elképzelné egy milliárdos üzletember komornyikját.
Mielőtt megszólalt volna, köhintett egyet.
- Elnézést! - mondta udvariasan, majd ismét magához ragadta a szót. - Üdvözlöm a nevem Alfred Pennyworth, Isten hozta a Wayne kastélyban. Miben segíthetek Önnek? - kérdezte, és illedelmesen várta a válaszodat.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by D. Grayson on 2016-04-28, 20:58

Bár fogalmam sem volt, hogy miről is szóljon a cikk ez abban a pillanatban nem is érdekelt. Valaki megkérdezte tőlem, hogy hova megyek ilyen sebtiben mire csak annyit feleltem dolgom van. Csak az épület előtt jutott eszembe, hogy elfelejtettem szállító járműről gondoskodni. Azonnal odaléptem a legközelebbi telefonfülkéhez előkotortam a zsebemből azt a bizonyos névjegykártyát és máris hívtam magamnak egy taxit. Pár perc múlva meg is jelent az autó és nem is akárki vezette, hanem az a férfi, akit a napokban megszabadítottam a huligánoktól. Miután beültem hátra közöltem a címet és már el is indultunk. Olyan nagy sebességgel robogtunk, hogy megfordult a fejembe fiatalabb korábban vagy versenyző, vagy pedig gengszterek sofőrje lehetett. Út közben egy szót sem szólt hozzám, aminek örültem így legalább el tudtam merülni a gondolataimban. Ha valami csoda folytán be is tudtam volna jutni ahhoz a milliomoshoz még szükségem volt egy remektémára. A pletykalapok rendszeresen szerepeltették az újságuk címlapján igaz magamat többre tartottam azoknál. Olyan ütős story volt szükségem mind Mohamed Ali öklöse. Olyant kellett kitalálnom, ami mind olvasó figyelmét felkelti és ez alatt nem a zavaros nőügyeire gondoltam. Úgy tűnt már az első akadálynál kudarcot vallottam nem illett hozzám ez a sok agyalás. Sokkal egyszerűbbnek bizonyult ott a trapézon ugyanis akkor nem ért rá az ember gondolkodni csakis az ösztöneim vezéreltek. Ahogyan Moe tarkóját figyeltem hirtelen beugrott valami, ami érdekesnek tűnhet. Vajon mi lehet Gotham aranyifjújának a véleménye a sorra felbukkanó igazságosztókról. Sajnálatos módon jobbal nem tudtam előállni így maradtam ennél. Mikor megérkeztünk az öreg zöldfülűnek nevezett és közölte velem nem lesz otthon Wayn.
- Legfeljebb lesz még fuvarja. Várjon meg.
Ezzel elindultam befelé azonban egy pillanat erejéig teljesen lebénultam. Életemben nem láttam ekkora birtokot azon sem csodálkoztam volna ha Wayn City-nek nevezték volna. Megnyomtam a csengőt azonban nem történt semmi. Beletelt egy kis időbe, amíg végre elkezdett kinyílni az ajtó ám nem a milliárdos volt az. A szennylapoknak a címoldalát láttam ám azokon jóval fiatalabbnak tűnt. A férfi bemutatkozott, amiből rögtön kiderült a komornyikkal van dolgom.
- Üdv. Mr Waynt keresem pár kérdés erejéig. Gotham Gazett…
Sajnálatos módon nem tudtam befejezni a mondatott ugyanis akkorát mordult a gyomrom mintha egy grizzly medve üvöltözött volna.
- Meg akarom tudni mi a véleménye Gotham krémjének a futótűzként fellobbanó álarcos hős áradatról? Semmi faggatózás vagy orr alá dugott diktafon csak egyszerű beszélgetésről lesz szó.
Miközben beszéltem ösztönösen minden porcikáját szemügyre vettem a talpától a feje búbjáig.
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-30, 10:22

A férfi illedelmesen végighallgatta mondandódat, nagyjából a felénél járhattál, amikor egy félmosoly jelent meg az arcán. Látszott rajta, hogy nem akar félbeszakítani. Amikor a monológ végére értél Alfred megszólalt.
- Biztosra veszem, hogy Wayne úrfi megtisztelőnek érezné, hogy városunk egyik legnagyobb nevű lapja ismét felkeresi Őt, de sajnos el kell keserítenem. Az úrfi jelenleg a Wayne Industries metropolisi ügyeit intézi, az üzleti ügyei miatt épp ott is tartózkodik. Egyenlőre nincs arról információm, hogy mikor fog visszatérni Gothambe. - mondta, majd hozzátette. - Sajnos, az interjút el kell halasztania, hacsak nem utazik el utána Metropolisba, hogy megkérdezze az ott is feltűnő jelmezesekről.
Mondandója végén ismét félmosoly jelent meg az arcán, de látszott rajta, hogy nem tudja, hogy mondjon e még valamit. Közben Neked volt időd arra, hogy kicsit végigpásztázd az előteret, ami bebizonyította, amit eddig is tudtál: Wayne egy igazi playboy, a luxus legmagasabb fokát súrolja minden egyes berendezési tárgy a házában, még ebben a kicsinek egyáltalán nem nevezhető előtérként használt részben is. A földtől a plafonig érő, 2 darab családi kép "lógott" a helyiség két falán., antik bútorokkal volt szegélyezve minden fal. A nézelődésből ismét Alfred szavai rángattak ki.
- Tudok esetleg bármi másban segíteni Önnek? - kérdezte, majd várta válaszodat.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by D. Grayson on 2016-04-30, 13:48

A komornyik türelmesen végighallgatta a kiselőadásomat arról, hogy miért kerestem fel őket és egyszer sem szólt közbe. Meglehet már teljesen megszokta a hozzám hasonló parazitákat, akik csakis a nagy sztorit hajkurásszák. Mikor az éhségtől meggyötört gyomrom nagyot kordult Alfréd egy mosolyon kívül semmit nem reagált. Lehet, hogy szégyellnem kellett volna magam, amiért ilyesmi hangokat kiengedtem magamból ám abban a pillanatban ez volt a legkisebb bajom. Miután mindent elmondtam a komornyik nagy sajnálatomra közölte, hogy az uraság elutazott a Metropolisi kirendeltségére, így ha beszélni szeretnék, vele akkor ott kell felkeresnem. Jó alaposan megnéztem az arcát és nyomát sem láttam, hogy hazudna igaz eme mogorva tekintetről nagyon nehéz olvasni. Mindenesetre nem kezdtem el szentségelni sem pedig botrányt csapni, hanem egyszerűen csak mosolyogtam és megköszöntem a segítséget.
- Nagyon hálás vagyok, a segítségért akkor majd ott felkeresem Mr Waynt.- ezzel elindultam a taxi felé az utolsó pillanatban mielőtt becsukhatta volna az ajtót villámgyorsan hátrafordultam.
- Majd elfelejtetem, lenne még egy kérdésem egy csak önhöz, és mint magánember. Mondja Mr Wayn-hez gyakran szoktak jönni hozzám hasonló riporterek?
Meglehet ostobaságot kérdeztem ám azt reméltem, hogy kifejti a véleményét az oda betévedő firkászokról. Allfred majdnem olyan érdekesnek bizonyult minta az az ember, akit szolgál. Csak akkor szólal meg, ha muszáj különben olyan titokzatos akár egy Szfinx. Miután végeztem bepattantam a hátulra a taxiba és megadtam a következő úti célt.
- Metropolisba és egy szót sem akarok hallani.
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-08, 20:55

Alfred arca végig olyan volt, mint egy kőszikla, merev és szenvtelen. Látszott rajta, hogy hetente legalább három ilyen beszélgetésen esik át, és csak udvariasságból nem küldött még el a fenébe, hogy kérdezd meg valamelyik kollégádat arról, hogy hogyan is telnek Bruce Wayne, a milliárdos iparmágnás mindennapjai.
- Mr. Grayson, a kérdésére egy rövid kérdéssel tudok Önnek felelni, amin Metropolis felé utazva talán el is gondolkodhat. Mit gondol, a város leggazdagabb emberét, a lelkes filantrópot, a milliárdos iparvezért, a titokzatos úriembert, a címlapokon szereplő playboyt hetente hány újságíró keresi meg? - mondta, majd tovább folytatta a tőle megszokott udvariassággal. - Most, ha megbocsájt nekem, egyéb teendőim miatt elköszönnék Öntől. A viszontlátásig! - tette hozzá, és már be is zárta az orrod előtt az ajtót.

Taxis "cimborád" kérésednek eleget téve járva hagyta a motort, és amint behuppantál, és kérdés nélkül utasítottad, hogy hová vigyen, beütötte a GPS-be a metropolisi Wayne Industriest és a gázra lépett. Nagyjából 20 percig bírta is szó nélkül, majd megszólalt.
- Ne haragudjon, de én nem vagyok ehhez a csöndhöz hozzászokva... általában nagydumás nőket vagy férfiakat fuvarozok, maga meg kér, hogy ne szóljak egy szót se... nem bírom én ezt! - mondta kis felháborodással, de inkább csalódottságot leplezve., majd bekapcsolta a rádiót.

- Környező városaink hírei következnek. Metropolis csendes napra virradt, a szokásostól eltérően mindenki nyugodtan tartott a munkahelyére, de arra senki nem számított, hogy az általában nyugodt Metropolisi Egyetemről érkeznek majd elszomorító hírek. A nagyra tartott iskolában támadás történt, a biológia tanszék kellős közepén. Az ott tartózkodó diákok nagy része jól van, de sajnos halálos áldozatokról... - hangzott a rádióból a lesújtó mondat, amit ismét a taxis hangja szakított félbe.
- Hát, nem felháborító? A gyermekeinket tanulni küldjük, hogy többre vigyék, mint mi... erre valami félkegyelmű megtámadja Őket? Ilyenkor kellenének azok az álruhás "jótevők", de ilyenkor bezzeg mind a kis barlangjában malmozik, mert napközben egyik sem akar előbújni... - hangja felháborodott, dühös volt és talán észrevetted, hogy a jobb kezével végigsimította a rádió fölé kihelyezett családi fotón a gyermeke arcát...
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by D. Grayson on 2016-05-08, 23:08

A komornyik továbbra is rezzenéstelen arccal nézett rám képtelenség volt bármiféle érzelmet leolvasni róla. Egyes emberekre azt mondják, hogy olyan akár egy nyitott könyv, na, erre a pasasra ez a jelző egyáltalán nem illett. Szolidan és udvariasan közölte velem kérdés formájában vajon hányan kereshetik fel a gazdáját, ha hetente jeleni meg a bulvárlapokban. Ezután elköszönt és becsuktam az orrom előtt az ajtót. Kicsit meglepett volna, ha arra adott volna választ, amit kérdeztem nem arra, amit ő hitt. Ezekből megtudtam, hogy engem is azok közé a minden hájjal megkent újságírónak csúfolt alakok közé sorolt, akik szennylapnál jobb helyen még nem dolgoztak. Én viszont tisztában voltam vele mire is vagyok képes és, hogy mennyit érek. Tudom nem voltam egy elsőrangú író azonban a lelkesedésem és a kitartásom mindenért kárpótolt. Úgy döntöttem majd én megmutatom neki is ki az a Dick Grayson ezzel bevágottam a taxiba és leadtam a címet. Tisztában voltam vele, hogy hosszú út előtt állunk ezért keresztbe elheveredtem az ülésen és a hátamat nekitámasztottam az egyik ajtónak. Moe húsz perc után közölte ő nem bírja a csöndet ezért bekapcsolta a rádiót. ez egy csöppet sem zavart, amíg nem mondja azt, hogy na én megmondtam. Mikor arról számoltak be, hogy az egyetemen támadás történt és vannak halálos áldozatok rögtön felkaptam a fejemet. A taxis érzelmi megnyilvánulásával nem igazán tudtam törődni sokkal jobban érdekelt ez az esett.
- Ejtsük a gazdag ficsúrt és menjünk egyenest az egyetemre. És tapposon gázra.
Ez egy nagyon jó sztorynak tűnt ám leginkább az érdekelt hátha tudok valamit segíteni végül is riporter voltam vagy mi, akinek az a dolga, hogy felgöngyölítse az ügyeket.
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-11, 09:50

A férfi igyekezett eleget tenni a kérésednek., rálépett a gázra. Különösebben nem lehetett észrevenni a fellépő sebességkülönbséget, mert a férfi nem volt túl gazdag, nem BMW X5-ös volt a taxi típusa, csak egy sima Ford Focus. A férfi érdekes arckifejezéssel nézett Rád, valószínűleg először azt gondolta elment az eszed, hogy autóval akarsz keresztülvágni egy egész államon, hogy az Illinoisban elterülő Gotham Cityből eljuss a Kansas állambeli Metropolisba... hisz nem mindegy, hogy egy 10 órás autóutat teszel meg, vagy egy 1,5 órás repülőúttal letudod az utazást. Moe arcán látszódott, hogy vívódik, hogy a pénzt vagy a becsületességet válassza, majd végül kibökte.
- Nézze, tudom, mindig én furikázom mindenhova... de ember, kocsival legalább 10 óra mire átautózunk Missourin és fél Kansasen, hogy Metropolisba érjünk. Nem az, én jól járnék, mert minimum 4000 dollár ütné a markomat, de pont a jó kapcsolatunk miatt nem maradhatok csöndben... kiviszem a reptérre, Blüdhavenbe, ott elcsíphet egy fapados járatot. Mire Metropolisba ér, egy ottani haverom már várni fogja és elviszi az egyetemre. Mit szól? - kérdezte a férfi, és csak remélte, hogy az autópálya előtti lehajtó előtt eldöntöd, hogy mit is akarsz tenni.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by D. Grayson on 2016-05-11, 18:12

Kényelmesen elhelyezkedtem a hátsó ülésen és behunytam a szememet.  Abban reménykedtem, hogy az alatt a néhány órácska alatt sikerült kipihennem magam ám végül csalódnom kellett, mert Moe megszólalt. Arról beszélt, hogy túl sokáig tartana autóval, az út sokkal jobb lenne, ha inkább repülővel utaznék. Ráadásul nem is említettem a legfontosabb dolgot miszerint sokkal olcsóbb is lenne így. Mikor megtudtam, hogy négyezer dolláromba kerülne az út rögtön felpattantam ugyanis nem rendelkeztem ennyi pénzel. Igaz sikerült valamennyit összekuporgatnom a rossz fiúk kifosztásából azonban közel sem tűnt elégnek. Általában a taxisok nem voltak ilyen rendesek és ők megvágtak volna azonban Moe nemcsak tisztességes volt, hanem még tartozott is nekem, amiért megmentettem az életét. Nem tudtam kinek talán a sorsnak, de nagyon sokat köszönhettem neki.
- Tényleg? Akkor menjünk a repülőtérre és kösz.
Sajnálatos módon még nem rendelkeztem a megfelelő pénzösszeggel, amire szükségem volt az én kis hobbimhoz. A másik hibám nem más, mint bele sem gondoltam milyen távolságra lehet a két város csak kiadtam az utasításokat. Annyi idő alatt talán minden ember meghalhatott volna a tettes pedig eltűnhetett volna. Kínosnak éreztem, hogy nem nekem jutott eszembe és egy így akartam megváltani a világot. Az öreg bizonyára jó dolgokat mondhatott magában rólam. Ez is bebizonyította, hogy még nagyon sok mindent kell még tanulnom.
/Szuper lett én teljesen megfeledkeztem erről így sokkal élethűbb. Azt hittem itt beszáll ott pedig ki. Nagyon jó lett gratulálok. Izgatottan várom a következőt./
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-23, 20:17

Moe belepillantott a visszapillantó tükörbe, és elmosolyodott.
- Dick, mikor tanulja már meg, hogy nem figyelhet oda mindenre egymaga? Ideje lenne már hagynia, hogy viszonozzam, hogy megmentette az életemet! - mondta a férfi egy piciny mosollyal az arcán. Bármennyire is furcsa volt, ez a szinte teljesen ismeretlen férfi állt Hozzád a legközelebb az elmúlt időszakban, talán még azt is meg lehet kockáztatni, hogy Ő ismert Téged a legjobban. Bármennyire is Voltál néha mogorva vele, Ő mindig igyekezett nyugodt hangon, kedvesen válaszolni Neked, anélkül, hogy megbántana.
- Ez a repülős dolog is... azért vagyok, hogy tudjam, hogy mi magának a legegyszerűbb, nem tarthat észben egy komplett menetrendet. - tette még hozzá, de ekkor már a város határában jártatok. A Wayne birtok egyébként sem a város szívében volt, de mivel a gondolataidba merültél, és Moe is szóval tartott a Blüdhavenig vezető út úgy eltelt, mintha nem is lett volna. Valami derenghetett, hogy Moe talán telefonált is útközben, közben a rádió tompa susogása is kivehető volt a háttérben, ahol még mindig a Metropolis-i Egyetemen történt eseményekről beszéltek. Nem volt semmi új hír, de ahogy az lenni szokás a kereskedelmi rádióknál, még a semmiről is képesek voltak órákat beszélni, csakhogy ne maradjanak le a többi szenzációhajhásszal folytatott versenyben.
- Megjöttünk. - rántott ki a gondolataidból Moe hangja. A férfi látta rajtad, hogy ott sem vagy már az autóban fejben, de azért folytatta. - Odabent menjen a kettes pénztárhoz, ott rögtön kiszolgálják, csak hivatkozzon rám. - mondta Moe, majd hozzátette. - Az úticélt tudja, ha Metropolisba ért már várni fogja egy Joe nevű férfi. Ő az unokatestvérem, jó srác, megbízhat benne. Vigyázzon Magára Dick! Viszlát! - tette hozzá, és ismét eleresztett egy félmosolyt.

A dolgok úgy is történtek, ahogy Moe mondta. A kettes pénztárnál, amint elmondtad, hogy hova szeretnél menni, már adták is a jegyet, nem kérdeztek semmit, nem kezdtek el ilyen-olyan kedvezményekkel traktálni. Nem is gondoltad volna, hogy Moe neve ilyen sokat jelenthet egy reptéren, igaz? A repülőre ülve szinte egy szempillantás alatt eltelt az a 1,5 óra amit már Moe is említett, és megérkeztél úticélodhoz: Metropolisba.

// A következő hozzászólást már Te is írhatod "Az Egyetem Főbejárata" témába, természetesen továbbra is csak azokkal az információkkal rendelkezel, amit eddig Moetól hallottál, próbálj egy lényegretörő, az utazásra is kitérő kommentet írni, amit majd szépen tovább építhetünk odáig, hogy bekapcsolódj a játékba az egyetemnél. //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: A kastély főbejárata

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.