Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Russel Gellert Rubio AKA Lantern

Go down

Russel Gellert Rubio AKA Lantern

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-06-27, 21:00

ADATLAP
Név: Russel Gellert Rubio AKA Lantern
Szint: 0. szint
Születési hely, idõ: Smallville/1994.04.22.
Kor: 22
Faj: Meteormutáns
Oldal: Semleges
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos

Felszerelés:
Mobiltelefon (teljesen alap, semmi extra) - 1 pont

Ingatlanok:
Egy albérlet, semmi különös - 2 pont

Képességek:


A Kagune nevezetű vér alapú szerv melyet akaratom szerint képes vagyok aktiválni és irányítani. Esetemben szárnyszerű alakot ölt melyből tövisszerű képletek meredeznek. A Kagune egyfajta folyékony izom, és közelharcra illetve nagyobb hatótávolságú támadásokra alkalmas, ha ezt kikristályosítom akkor tövisszerű képleteket vagyok képes kilőni belőle. Túlzott használata legyengít.


1. szint: A Kagune-m használata közben 5-6 sorozatnál nem vagyok képes többet kilőni mielőtt képtelenné válnék a használata, és még ha sarló módjára is használom az is kimerít rövid időn belül.

2. szint: A Kagune-m használata közben 6-7 sorozatnál nem vagyok képes többet kilőni mielőtt képtelenné válnék a használata, és még ha sarló módjára is használom az is kimerít rövid időn belül. Kismértékben gyorsabb vagyok egy átlagembernél.

3. szint: A Kagune-m használata közben 7-8 sorozatnál nem vagyok képes többet kilőni mielőtt képtelenné válnék a használata, de már nagyjából pontosan tudok célozni velük, ha sarló módjára használom az is kimerít egy rövidebb idősíkon belül. Kismértékben gyorsabb és erősebb vagyok egy átlagembernél a reflexeim is valamivel gyorsabbak.

4. szint: A Kagune-m használata közben 8-9 sorozatnál nem vagyok képes többet kilőni mielőtt képtelenné válnék a használata, de már pontosan tudok célozni velük, ha sarló módjára használom az is kimerít idővel, de már tovább bírom használni mint az elsődleges funkciójával. Érezhetően gyorsabb és erősebb vagyok egy átlagembernél a reflexeim is gyorsabbak, és az érzékszervei is jobbak valamivel.

5. szint: A Kagune-m használata közben 9-10 sorozatnál nem vagyok képes többet kilőni mielőtt képtelenné válnék a használata, de már pontosan tudok célozni velük, ha sarló módjára használom az is kimerít idővel, de már tovább bírom használni mint az elsődleges funkciójával. Jóval gyorsabb és erősebb vagyok egy átlagembernél a reflexeim is gyorsabbak, és az érzékszervei is jobbak valamivel.

6. szint: A Kagune-m használata közben 10-12 sorozat kilövésére vagyok képes, pontosan tudok célozni velük, ha sarló módjára használom nem merülök ki olyan gyorsan, tovább bírom használni mint az elsődleges funkciójával. Jóval gyorsabb és erősebb vagyok egy átlagembernél a reflexeim is gyorsabbak, és az érzékszervei is jobbak valamivel már a Kagune aktiválása nélkül is.

A kagune és annak elsődleges támadása

Még egy gif az elsődleges támadási módszerről

NJK-k:
Sora Rubio - mostohatestvér/barátnő hasonló kaliberű képességekkel - 5 pont

Pontok száma: 8 pont
Elhasznált pontok: 8 pont
Utolsó frissítés: 2016. június 26.


A hozzászólást Russel Rubio összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-07-15, 00:19-kor.
Russel Rubio
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Russel Gellert Rubio AKA Lantern

Témanyitás by Lois Lane on 2016-07-06, 07:36

Elfogadva Smile


Jár a 2 pont.
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.