Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Go down

Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-07-08, 22:08

avatar
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-07-14, 22:24

Közömbös arccal lépek be a albérletbe, majd rakom le egy hanyag mozdulattal a boltban vett ásványvizekkel teli szatyrot a konyhapultra. A víz azon kevés dolognak az egyike, amit még most is nyugodtan tudunk fogyasztani anélkül, hogy amiatt kellene aggódnunk, hogy egyből vissza is köszön egy laza kis hányásözön valamint könnyed rosszullét formájában. A hűtőn egy apró cetli fogad miszerint Sora bement az egyetemre, hogy elintézzen magának valamit az egyik tárgya miatt. A kabátomat a kanapéra dobom, majd én is lehuppanok rá. Nem csak vizet vettem ma ugyanis a boltba, mert megakadt az egyik újság címlapján a tekintetem, mivel sajnos megint sikerült rá felkerülnünk...Mivel Sora szokás szerint a saját feje után megy, és nem hajlandó feltakarítani maga után, szóval borítékolva van, hogy valaki mindig megtalálja a "vacsoránk" maradékait, ami természetesen ahhoz vezetett, hogy ismét elindult a 3 évvel ezelőtti pánikhullám, és ismételten egy rakás zsaru liheg a nyomunkban. Pedig Ra's al Ghoul is azt kérte, hogy egyenlőre próbáljuk magunkat meghúzni, és ne keltsünk túl nagy feltűnést. Nos ennek lőttek, de sajnos nincs mit tenni, ami megtörtént azt már nem tehetjük nem megtörténté. Mindenesetre azt hiszem, hogy komolyan el kell majd beszélgetnem a párommal, ha végre hazakeveredik...
"A GHOULOK VISSZATÉRTEK!"  harsogta a szalagcím. "Szörnyek vagy emberek? Elmebeteg szadista sorozatgyilkosok vagy radikális bűnüldözők?" olvastam felvont szemöldökkel az alcímet. Ahogy átfutottam a cikket rá kellett jönnöm, hogy jobbára csak azokat a dolgokat ismételgetik, amiket évekkel ezelőtt is folyamatosan lehoztak. Megint kiemelik, hogy az áldozatokat kíméletlenül megcsonkították vagy sokkal inkább felfalták, hogy szinte mindegyikük bűnöző volt kisebb/nagyobb vétkekkel, a meg nem erősített források szerinti ismeretlen eredetű idegen anyagot, amiket az áldozatokon találtak valamint pro/kontra felsorolják a szörny és ember elmélet támogatói által felhozott érveket, természetesen közülük nem egy "szakértő". Kicsit nehéz belegondolni, hogy miként lehet valaki szakértő egy olyan fajjal kapcsolatban, amelyet előtte még sose látott senki bár talán az alfaj talán jobb kifejezés lenne. Legalábbis Takigawa erről volt meggyőződve, hogy nem különálló faj vagyunk, hanem egy új, fejlettebb alfaj talán az emberiség evolúciójának következő lépése, amit a meteor darabjai segítettek elő valamely módon. Részemről a kényszerű kannibalizmust nem tartom túlságosan nagy előrelépésnek, hacsak ez nem a természet egyik módszere a népességszabályozásra, de a képességeink tényleg lenyűgözőek legalábbis a harc és önvédelem szempontjából. Bár ha dönthetnék, akkor inkább lemondanák róluk cserébe a normális élet lehetőségéért? Sora? Nos Ő egy teljesen más világ. Sokszor az-az érzésem, hogy Ő méh talán élvezi is, de az biztos, hogy bűntudatot sose mutatott vagy érzett akár csak egy fikarcnyi pillanatig se. Mindenesetre tvább olvasva a cikket még egy érdekes dolgon akad meg a tekintetem.
Bárki is írta a cikket úgy néz ki, hogy Ő kivételesen tényleg utánanézett a dolgoknak. Ugyanis megemlíti, hogy az "eltűnésünkkel" egy időben szerte a világban, de főként Ázsiában felszaporodtak a hasonló jellegű támadások olyan helyeken is, ahol erre korábban nem volt példa, és a számos áldozat közül neme gy hasonlóan a korábbiak hoz szintén bűnöző volt egyesek igencsak Nagyhalaknak számítottak, a módszerek kísérteties hasonlóságokat mutatnak, és ott is előkerült a fentebb már említett rejtélyes idegen anyag. A cikk végében már csak találgat, hogy vajon mi lehetett a külföldi kiruccanásunk oka, és hogy vajon most miért bukkantunk fel újra meg sem próbálva elrejteni a jelenlétünk bizonyítékait. Szemöldök ráncolva dobom félre az újságot. Akárki is ez, úgy tűnik nagyon rászállt a dologra, és ha így van akkor lehetséges, hogy igencsak nehéz időknek nézünk elébe. Az ilyen szaglászó firkászok keselyű módjára kapnak oda minden koncra, ami segítheti az előremenetelüket, és néha 100 rendőrnél is rosszabbak. Mindenesetre a saját érdekében remélem, hogy leszáll az ügyről. Nincs szándékomban ártatlanok vérét ontani, de ha rákényszerülök, akkor sajnos meg fogom tenni, Sora pedig egy pillanatig se fog habozni. Ő már valószínűleg egyből el akarja majd harapni az illető torkát, amint elolvassa ezt...
Arról nem is beszélve, hogy Ra's sem jelentkezett még pedig már egy ideje várunk rá, hogy megtegye.
avatar
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-07-20, 23:20

Gondolataid még a megvásárolt holmik elpakolása közben is az olvasottakon jártak. Ez a Cat Grant nevű firkász még problémákat is okozhat Nektek. Sora... néha túlzottan csélcsap, ha "jóllakott" már nem érdekli semmi, az sem, hogy Téged is bajba kever minden egyes alkalommal, amikor nem takarítjátok fel a "maradékot" magatok után... próbáltál kilépni ebből a gondolatmenetből, de mindaddig amíg be nem kapcsoltad a TV-t egyáltalán nem sikerült. Épp a híreket mondták. Csupa unalmas, semmitmondó, számodra lényegtelen dologról szóltak a hírek, elsőként az vonta magára a figyelmedet, hogy Metropolisban egyre-másra feltűntek a magukat igazságosztónak nevező, de a városlakók által csak "hősöknek" aposztrofált metahumánok, és a rejtélyes "Maszat". Aggodalmad emiatt ismét fokozódott, mert tudtad, hogy csak egyszer kell valamelyiküknek meglátnia, meghallania egy vadászatotokat, és már annyi is a feltűnésmentes életnek. Kezedbe vetted a telefonod, Sorát akartad hívni, amikor élőben kapcsoltak a Metropolisi Egyetemről., ahol rejtélyes támadás érte a biológia tanszéket. Ekkor vágott Beléd a gondolat, hogy Sora is épp oda tartott. Ennek ellenére tárcsáztál. Kicsöngött. Majd pár pillanat múlva a vonal süket lett. Leraktad. Gondolataid cikáztak. Síri csönd lett, még a TV hangját sem hallottad. Hirtelen megcsörrent a telefonod. Már épp kezdtél megnyugodni, hogy Sora hív vissza, amikor rápillantottál a kijelzőre és David nevét láttad rajta.
- Csá haver, hallottad mi történt a suliban? Eszméletlen, pont egy órával az események előtt jöttem el onnan... találkoztam Sorával is. Tudsz róla valamit? Ő rendben van? - kérdezte egyik legjobb barátod, aki persze a "másik" életedről mit sem tudott.
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-07-21, 18:54

Idegesen pakolgatom a holmikat ide-oda, teljesen ki vagyok zoom-olva már a végén a kulcsomat akarom a hűtőbe rakni. Az a cikk eléggé felidegesített, bár én se tudom igazból megmondani, hogy mit is érzek pillanatnyilag. Aggódok? Félek? Dühös vagyok? Ha tippelnem kéne, akkor azt hiszem, egy kicsit mindegyik bennem kavarog most. Aggódok, hogy oda a békés életünk, a biztonságunk, félek, hogy mi jöhet még ezután, és dühös vagyok, hogy egy ilyen kotnyeles, semmirekellő firkász miatt kell most agyalnom, hogy mi hogyan is lehet. Ha megjön az esze, vagy egy kicsit is kedves neki az élete akkor ez a Cat Grant elszáll a témáról, és többet nem fog rólunk cikkezni. Ha nem...megpróbálhatnánk beszélni vele vagy megfenyegetni, de az egy véget nem érő körforgást okozna, aminek úgyis ugyanaz lenne a vég akárhogy, akárhonnan is nézem az egészet...Jó lenne, ha megjönne az esze, és nem kéne bemocskolni ismételten a kezünket.
Mert Sora akármilyen laza is, könnyelmű, és lusta maga után takarítani, de ha egyszer vérszemet kap vagy felhergeli magát, akkor már nincs visszaút. Márpedig ha elolvassa majd ezt a cikket, akkor van egy sejtésem, hogy nagyon, de nagyon fel fogja magát hergelni. Ha felvázolom neki az általam kigondolt alternatív megoldásokat már hallom is szinte a válaszát. "Teljesen megvesztél? Minek szórakoznánk vele? Majd miután megnyúztuk élve, és kicsontoztuk a többi kétszer is meggondolja majd, hogy szaglásszon-e utánunk!" Igen ez Sora megoldása a problémára. Igazából minden ilyen jellegű problémára csak ezt az egy megoldást ismeri. És ez a hozzáállása vezetett részben ide is. Nem mintha én nem lennék benne hibás. Én is ugyanúgy beleegyeztem mindig a javaslataiba, sose erősködtem, hogy próbáljuk meg másképpen intézni. Igazából sose gondoltam még egy pillanatra sem mélyen magamban, hogy bármi értelme is lenne másképpen intézni az ilyesmit. Van, amikor a kisebbik rosszat kell választani, és van, amikor az emberek csak a kemény módszerből tanulnak. A kisebbik rossz pedig a mi létezésünk. Egy ártatlan élet, aki magának köszönheti a bajt, szemben a több tucatnyi bűnözőével, akik megérdemelték a büntetésüket. Hogy ki az igazi gonosz ebben a történetben arról vitatkozhatnánk...
Végül jobb híján inkább leülök a Tv elé hátha azzal sikerül majd elterelnem a gondolataimat. Utálom a híreket, de pont az megy, és nem is nagyon megy más most így jobb híján kénytelen vagyok azt nézni. Pedig pontosan tudom, hogy mi lesz benne, és hogy pontosan amiatt utálom nézni is a híreket. Nem is kell csalódnom...Gyilkosság, gyilkosság, háború, terrortámadás, rablás, erőszak, vér, bandaháború és még több gyilkosság...A világ romlott és tele van gonosszal. Ra's al Ghul-nak van igaza. Csak radikális módszerekkel lehet ennek véget vetni. El kell söpörni azokat, akik ezt okozzák, a gonosz túl régóta élősködik az emberek jóindulatán. Sajnos Sora és ellenem ez nem sokat ér. Mi nem jóindulatból fogunk tudni jóllakni. Bár ahogy elnézem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akik foglalkoznak a problémával. Mostanság tele van a világ ezekkel az úgynevezett Hősökkel. Ha őszinte akarok lenni a legtöbbjük nem több jelmezes bohócnál, de mindazonáltal problémás lenne, ha bármelyik is ránk szállna. Nem mintha a barátnőm ne tudná azonnal, hogy hogyan is kellene orvosolnunk a problémát. Mindazonáltal egy Metahumán keményebb ellenfél lenne, mint a többség, de éppenséggel mi sem egy átlagember erejével, és képességeivel bírunk. Arról nem is beszélve, hogy ezek közül a többség egyedül dolgozik, ahogy elnézem, mi viszont ketten vagyunk, és már régen megtanultuk, hogy miként hangoljuk össze a támadásainkat. Ha arra kerülne sor, nem azon aggódnék, hogy meg tudjuk-e védeni magunkat, hanem sokkal inkább az ezzel járó kellemetlenség, meg esetleges hírverés az, ami aggaszt.
Mindenesetre jobb lesz, ha felhívom Sora-t, hogy beszélnünk kell mindenképpen, mert fontos. Épp tárcsáznám, amikor hirtelen egy olyan hírt mondanak be, aminek a hallatán egy pillanatra elsápadok. Valami elmebeteg megtámadta a tanszéket, ahol éppen Sora-nak is dolga volt. Épp ezért egyből tárcsázom is. Egy pillanatra megnyugtat a gondolat, hogy kicsörög...de aztán szétkapcsol. A szívem a torkomban dobod. Tudom, hogy Sora-t nem kell féltenem, mert ha valaki tudja, hogy hogyan kell vigyáznia magára akkor Ő az. És mégis rémület keringet, félte, hogy bajba került, hogy megsérült vagy talán valami még rosszabb... Arról nem is beszélve, hogy tartok tőle, hogy esetleg Ő maga is beszállt a vérontásba, ha megneszelte a vérszagot, vagy, hogy ha veszélyben érzi az életét. Sajnos ez nála ösztönös dolog, és ilyenkor hajlamos rá, hogy ne hallgasson a józan eszére, hanem ösztönből cselekedjen, hagyva, hogy a vérszomja irányítsa. Márpedig, hogy ha nekiáll aprítani az embereket, és valaki felismeri, abból még nagyon komoly gondok lehetnek. Hiába van nála a kendő, hogy eltakarja az arcát, még így is tartok tőle, hogy lenne, aki felismerné Őt. Egy pillanatra nagy kő esik le a szívemről, amikor hallom, hogy ismételten megcsörren a telóm, és egyből kapok is érte, de egy népszerű közmondással élve az "arcomra fagy a mosoly", amikor meglátom, hogy nem Sora az, aki hív, hanem egy régi barátom az.
- Igen épp most mondták a hírekben. - felelek neki, és próbálok nyugodtságot erőltetni  hangomba. - Épp most indulok az egyetemhez, hogy utánajárjak, hogy mi van vele. Most le is teszem, mert sietek. Majd dobok egy üzenetet, hogy mi a helyzet. Vigyázz magadra. Csáó. - köszönök el tőle, majd amint a zsebembe süllyesztettem a telefont már ugrok is a kabátomért. A belső zsebébe tömködöm a fekete fehér kendőt, amivel az arcomat szoktam eltakarni vadászat közbe, é már ki is viharzok az ajtón. Nem rég ettem szóval a képességemnek elvileg hibátlanul kell működnie, ha esetleg arra kerülne a sor. Bár ha egy mód van rá, akkor nincs szándékomban harcolni, viszont sose lehet tudni.  A legfontosabb az, hogy megtudjam Sora, hogy van, hogy minden rendben van-e vele. Ha bajban van, akkor nem érdekel, hogy mibe kerül az, hogy megmentsem...
avatar
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-08-02, 22:24

Elindulsz. A szíved még mindig a torkodban dobog. Sora önfejű, nem retten vissza még a gyilkosságtól sem, ha mentenie kell magát. De ha megsérült? Mi van, ha Ő is az áldozatok között van? Utóbbi gondolatodat gyorsan el is hessegetted, mert ilyesmi Vele nem történhet meg Sorával. Hisz Ő a Te másik feled, érzed minden rezdülését, azt is éreznéd, ha bajban lenne... de semmit nem éreztél. Az Egyetem felé vezető úton a rádiót hallgattad, és közben folyamatosan próbáltad hívni Őt. Egy idő után viszont ki sem csengett a telefon, csak automatikusan átrakott hangpostára. Idegességed csak fokozódott.
Ahogy közeledtél az egyetemhez, kénytelen voltál leparkolni, mert már majdnem egy kilométerre a sulitól hatalmas sorban álltak a különböző TV társaságok, újságok autói, hogy újabb szenzációs híreket közölhessenek mások sanyarú sorsáról., esetleg haláláról. Mindent a minél nagyobb példányszámért, nézettségért. Kiszálltál, és nekilódultál a sétának a bejárathoz.
Át kellett verekedned Magad a tömegen, hogy minél közelebb kerülhess a kapuhoz, hogy kiszedhess némi információt a rendőrökből, vagy ha minden kötél szakad, bejuthass az épületbe. A rengeteg emberen keresztül legalább 15 percbe tellett mire a sor elejére kerültél. Amikor odaértél már egy kordonban akadtál fenn, aminek a másik oldalán jó pár termetes rendőr állt.
- Kérem, emberek! Maradjanak a kordon mögött. Nincs itt semmi látnivaló! - szólalt meg az egyik állig felfegyverzett kommandós. - Héj, maga ott! Másszon vissza, különben bevitetem! - kiabált oda egy a kordon tetejére mászó férfinak. - Johnson, szedd ki azt a mocskot! - tette hozzá. Ezután tekintetét pont Rád emelte, és farkasszemet néztetek.
- Te meg mit bámulsz?


// A következő hozzászólást az Egyetem előtti park témába várom! Smile //
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 32
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Russel és Sora Rubio bérelt lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.