Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Sora Rubio A.K.A. Sabor

Go down

Sora Rubio A.K.A. Sabor

Témanyitás by Russel Rubio on 2016-07-14, 23:50

Eredeti Név: Sora Rubio
Álnév: Sabor
Lakcím: Metropolis. Közös albérletben élünk.
Nem:
Születési hely: Smallville, Kansas
Születési idő: 1994.01.16.
Kor: 22
Szeme színe: Sötétbarna (a másik alakjában hozzám hasonlóan a szemgolyó fekete, az írisze vörös, a szemet sűrűn szövik be a vérerek)
Haja színe: Sötétbarna, hosszú haja van, amit rendszerint kiengedve hord
Bőre színe: Olíva tónusú
Foglalkozás: Jelenleg a Metropolisi Egyetem hallgatója. Emellett hozzám hasonlóan az Árnyak Ligájának tagja, Ra’s al Ghul egyik bérgyilkosa.
Képességei: Hozzám hasonló képességei vannak bár az Ő kagunéja más alakot vesz fel, és mások az előnyei hátrányai. A Kagunéja pengeszerű,
amely a vállából ered, és vért módjára fedi a felkarját meg a vállát, majd a karja alatt fut, rácsavarodva az alkarjára, és végül egy hosszú, körülbelül 40 centis enyhén ívelt pengében ér véget. A színe fekete, de megjelenésében olyan mintha kívülről vérerek hálóznák be, amelyekben szinte lüktetve áramlik valami a vérre emlékeztető sötét anyag enyhe kísérteties fényt árasztva. Sora Ghoul-karmai elsősorban közelharcra alkalmasak, jóval robosztusabbak az enyémeknél így hárítani, és védekezni is jól tud velük. Velem ellentétben a használata őt nem gyengít el, hanem csak szimplán kifárasztja. Közelharcban a pengeszerű Kagune ijesztő harci erővel bír és fő gyengesége a lassúság, a karmai súlya miatt. Ugyanakkor viszont Sora sokkal tovább, és jobban is bírja az elhúzódó harcokat, mint én.
Jellem: Hirtelenharagú, makacs és hihetetlenül önfejű és bár remek terveket képes kovácsolni, de sokkal inkább jellemző rá, hogy elhamarkodottan, a pillanat hevében cselekszik. Kegyetlen, hidegvérű gyilkos, a mindkettőnket kínzó éhséget nagyon nehezen viseli, és teljes mértékben élvezi a képességét és az általa biztosított erőt. Nem érez bűntudatot, és egy pillanatra sem sajnálja az áldozatait. Ugyanakkor hűséges, odaadó és szenvedélyes barátnő, aki mindig kitartott mellettem. Akiket szeret, azokat szenvedélyesen védelmezi és kíméletlen bosszút áll mindenkin aki neki vagy bárki számára fontos embernek árt.
Kaszt: Meteormutáns
Oldal: Semleges

Előtörténet:
Sora hozzám hasonlóan Metropolisban született, de Ő azért került állami gondozásba, mert a szülei rendszeres alkoholfogyasztók, és kábítószer használók voltak, nem gondoskodtak róla megfelelően így hát a hatóságok elvették tőlük a gyermeket. Egészen kiskorunkban ismerkedtünk- és barátkoztunk össze. Később együtt is helyeztek el minket nevelőszülőknél, akik azonban bigott vallásosságukkal, és kíméletlen szigorukkal, sokkal inkább ártottak nekünk semmint használtak volna. Amikor megszöktünk a 2. meteoreső idején hozzám hasonlóan a Kriptonit-tal teli meteortörmelék őt is elborította ezáltal pedig Ő is szert tett a képességekre melyek csak később a kamaszkorunkban aktiválódtak.
Sora kicsapongó kamasz volt, aki nagykanállal habzsolta az életet, és mindent amit kínálhatott neki. Jó ideig nagyon jó úton haladt azon az úton, hogy a szüleihez hasonló életmódot éljen, idővel hozzájuk hasonló emberi ronccsá váljon. Próbáltam segíteni, és kihúzni ebből az önpusztító körforgásból, de csak annyit értem el vele, hogy Ő erre válaszként mindennél jobban próbált belerángatni az ügyeibe. Csak akkor változtak meg a dolgok, amikor aktiválódtak a képességeink, és kénytelenek voltunk egy teljesen új életformát kialakítani magunknak, hogy a további életünket aszerint éljük.
Talán a sanyarú gyerekkorunk vagy a kamaszkorában fontos szerepet játszó kétes baráti társaság nem éppen jótékony hatása volt az oka, de Sora nála sokkal könnyebben túltette magát a kialakult helyzeten, és alkalmazkodott hozzá, sőt mi több lassacskán szinte élvezni kezdte a hatalmat és erőt, amit a Kagune és használata biztosított nekünk. Egy szónak is száz a vége: Sora élvezte, hogy rettegnek tőle az emberek, és, hogy szinte azt tehet, amit csak akar a képességei határán belül. Könnyelmű volt, ami jól megmutatkozott abban is, hogy ha rajta múlik Ő nem titkolta volna el a kapcsolatunkat pedig komoly bajba is kerülhettünk volna, hogy ha akkoriban fény derül rá. Sose takarított maga után, csak arra koncentrált, hogy minél jobban képes legyen használni a Ghoul-karmait, engem is erre ösztönözve. Idővel a képességeink mestereivé váltunk, folyamatosan elértük, és feszegettük a saját határainkat neki hála.
A Takigawa „fogságában” töltött éveink alatt sem a kapott munkák zavarták, hanem sokkal inkább a korábbi szabadságának hiánya, hogy nem tehette azt, amit akar, és amikor akarta. Gyűlölte, hogy bárkinek is be kellett hódolnia, csakis kényszerből engedelmeskedett. Az, hogy Ra’s al Ghul-hoz mégis olyan hűséges, és kérdés nélkül követi minden utasítását csakis annak tudható be, hogy neki saját önszántából hódolt be, és hogy kedvére való a feladat amelyet Ra’s szánt nekünk a terveiben. De sajnos kétlem, hogy akár Ra’s akár bárki más kordában tudná őt tartani, hogy ha még nekem is alig megy…
A kettőnk kapcsolata szerencsére nem romlott, hanem erősödött a történtek hatására, azok csak még jobban összekovácsoltak minket, még inkább összetartó párrá tett minket.
Russel Rubio
Russel Rubio
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. May. 24.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Tanuló/Bérgyilkos
Alias: Lantern
Csoport: Meteormutáns

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Sora Rubio A.K.A. Sabor

Témanyitás by Lois Lane on 2016-08-03, 07:36

Elfogadom Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.