Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Christy Jenkins

Go down

Christy Jenkins

Témanyitás by Christy Jenkins on 2013-07-29, 13:03

CHRISTINA „CJ” JENKINS

Kor: 22 év
Nem: nő
Kaszt: egyetemista (polgár)
Faj: különleges képességű
Oldal: jó
Képesség: regenerálódás és gyógyítás, de utóbbit még nem tudja kontrolálni, néha reflexszerűen jelentkezik
Kinézet: 170 cm magas, szőke hajú, barna szemű, nőies
Jellem: nagyon kíváncsi és könnyen kiborul. Szeret szeretni és szereti ha szeretik. Ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nem képes megbocsátani sohasem.

Előtörténet:
Christy Jenkins 1990 decemberében látta meg a napvilágot a Smallville Medical Center-ben. Anyja Chaterine Jenkins háztartásbeli nő, míg James Jenkins elismert geológus professzor, aki a doktorátusa után felkérést kapott a LuthorCorp kutatási részlegén . Egy éjszaka azonban váratlan események sorozataként egy ’kavicsdarab’ vizsgálata balesetbe torkollott, és a laboratóriumban detonáció következett be. Dr. Jenkins szerencsésen megúszta a balesetet, azonban Dr. Hugens-on, labortársán néhány hónappal később különös elváltozást észleltek. A doktor zavartan viselkedett, és mint kiderült, a meteorit-daraboknak „hála” csodás képességre tett szert. Azonban megtámadta Lex Luthort, ezért a Luthor-bérencek befogták, és jelenleg Belle Reeve-ben vendégeskedik.  Egy valamivel azonban még ők sem számoltak. Dr. Jenkins és felesége ezután a baleset után adta fejét gyermekvállalásra. A terhesség komplikációmentesen zajlott, és Chaterine egészséges kislánynak adott életet. A minden tekintetben átlagos CJ  azonban különös titkot rejteget, melyet tizenhárom éves korában fedezett fel: teste sokkalta gyorsabban gyógyul, mint bármely más emberé; egy lovasbaleset során eltört karja néhány nap alatt teljesen felgyógyult, az egyik üvegajtóval való bensőséges kapcsolat után szintén rekordidő alatt záródtak a mély, vénákig terjedő vágások. Christy tudta, hogy ez a fajta szörnyszülöttsége nem éppen egészséges Smallvillben, rettegett, hogy titka felfedezésével őt is Belle Reevbe zárnák, vagy kísérleteznének rajta, ezért  senkinek sem beszélt róla, még a szüleinek sem.
A Pleasant Meadows-ban élő kis család békésen élte mindennapjait mindaddig, míg Christy meg nem ismerte első barátját, Zac Johnsont, a Talon kávéházban, ahol a visszahúzódó lány minden nap megfordult egy turmix (valójában legalább hat) erejéig. Egy hasonló talonbéli látogatás után a lány egyedül indult haza a sötét utcákon. Egyszercsak köhögést hallott a háta mögül. Egy csapat suhanc támadt a védtelen lányra, akik rablás céljából a földre küldték, és rugdosni kezdték a szerencsétlen tinédzsert. Christy szerencséjére hamarosan két segítője is akadt. Egy emberfeletti izomerővel rendelkező „Isteni Norvég”, valamint egy egykor szintén Smallville High-os exdiák, Gabriel Brown, akik ellátták a gaz támadók baját.  CJ elég rendesen megsérült, és új fiúja látta el a sebeit, de szerencsére a fiúnak is volt ’defektje’, így a titok kiderülése nem megkönnyebbüléssel töltötte el.
Mikor bekövetkezett a Sötét Csütörtök, a lány éppen hazafelé tartott, amikor egy sötét alakot látott a házuk közelében. Azonnal a fegyveres alakra vetette magát, akiről eztán kiderült, hogy CJ egyik osztálytársa, David Green. A két fiatal együtt vészelte át a sötét napot. A lány-t a Zod által megszállt Lex Luthor megismertette egy kirakattal is, amit halandó ember alig élhetett volna túl… Ám hősnőnk nem ilyen átlagos halandó. David itt tudta meg, ki is barátja. Egy sajnálatos baleset következtében azonban a fiú amnéziás lett, és minden bizonnyal agyrászkódást is kapott, ezért a lány kórházba vitte. A kórház előtt találkozott először a barát és a partner, azaz David és Zac. Persze nem várhattuk, hogy puszipajtások lesznek, volt több ízben is féltékenykedés, amit a lány elég nehezen viselt. A temperamentumos Zac többször is kihozta sodrából a sértődékeny lányt, akinek az sem vált ízlésére, amikor a fiú Washingtonba vitte bemutatni a szüleinek. Visszatérve megtapasztalta, milyen amikor legjobb barátját elrabolják, s egy csatornában találkozott a fogvatartói elől elmenekült Daviddel. Ez újabb problémákat hozott.
Christy-t egy ízben el is rabolták, nem más céllal, mint a vele való kísérletezés ötletével. A lányt az őt már egyszer megmentő „Isteni Norvég”, azaz Sven Thorvalsen mentette meg, David Green segédletével. Trükkös visszajutásuk után Smallville kis különleges alakulata még sok közös üggyel dicsekedhetett. Példának okáért egy, az árnyékvilágban bekövetkezett búűnözőliga elleni küzdelem (hozzátenném, egy „barát”, bizonyos Topsy Kretts, pecsenyévé sütötte a lányt, így CJ egy szál „semmiben” parádézott pár epizód erejéig ), néhány 33.1-ben tett látogatás (több alkalommal találkozott hősnőnk egy bizonyos Kyle-al, akinek gyémántborítású karmai maradandó sérülést okoztak hegylakónknak…), és egy gigászi metropoliszi küzdelem a gonosz liga ellen.
Egy alkalommal a Talonban társalgott David Dawson (halmozottan Luthor-gyűlölő) és Sven Thorvalsen társaságában, mikor is a mozsdóban tett látogatás után a lány visszatérve az önmagából kikelő Svenre lett figyelmes. Egy más alkalommal Sven megrongálta Christyék házát, sok anyagi és lelki sérülést is okozva a lánynak. Aztán felbukkant. Elcsattant egy pofon, és kidreült, Sven valójában nem norvég, de még csak nem is Sven a neve. Hanem egy Kripton bolygóról jött idegen, akit Thor-Ax-nek neveznek.
CJ egyre több időt töltött David Green társaságában, hamarosan legjobb spanok lettek, amit persze Zac nem nézett jó szemmel. Ez és az elhidegülés is okozta a fiatalok szakítását, mely után a fiú hazaköltözött Washingtonba, ám az érkezése utáni napokban egy apja elleni  merényletben életét veszítette. A lányt sokáig mardosta az önvád, ez is okozta azt, hogy a régóta nyilvánvaló vonzalma David iránt későn mutatkozott meg. A barátok partnerré váltak, s sokmindent felfedeztek az életben.
Ezt az idillt dúlta fel a David által felfedezett potenciális nővérjelölt, Felicia Green, aki a Green-házba költözött, ám nem-rokonság esetén „igényt tartana” Davidre, nem testvérként… A vérvizsgálat után néhány nappal David zavarosan viselkedett, amit a frissen hajrálánnyá előlépett CJ nem igazán értett. Ezért a fiú után eredt, akit azonban egy retélyes csuklyás alak elrabolt. Sven és Christy a fiú nyomára bukkantak a LuthorCorpban, ám arra még ők sem számítottak, hogy Davidet keresik, de echojával együtt lelik meg…
Ez persze már régen történt. 4 éve, hogy Christy befejezte a gimnáziumot. Jelenleg Metropolisban él, és az egyik legjobb diák az egyetemen. Hogy mi történt David-del? Christy megelégelte az örökös hisztit, bajokat, balhékat, és szakított a fiúval. Persze, ez volt élete egyik legnehezebb döntése. Órákig a telefon mellett ült, és erős késztetést érzett, hogy felhívja a fiút. Azonban megtartóztatta magát, és az idő (valamint egy pszichológous) lassan begyógyította a sebeket. A metropolisi egyetem egyik legnívósabb képzését választotta: genetikát tanul, hogy jobban megérthesse a benne végbemenő változásokat. Szülei lakást vásároltak számára a városban, az egyik legjobb környéken. A hajrázást az egyetemen már nem folytatta – igyekezett mindennek hátat fordítani ami a múltjára emlékezteti. Új otthonába is magával vitte cicáját, Szultánt, a 8 éves terebélyes kandúrfit.

Felszerelés: mindennapi dolgok: telefon, laptop, egy Mini Cooper

NJK: apja, anyja


A hozzászólást Christy Jenkins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-03-29, 22:12-kor.
Christy Jenkins
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Christy Jenkins

Témanyitás by Christy Jenkins on 2013-08-04, 21:47

* Ez a nap is csak ugyanolyan fantasztikusan kezdődik, mint a többi. Azt hittem az első napom az egyetemen legalább jól fog indulni. Hiszen annyira rákészültem. Mindent tökéletesen elterveztem. Előkészítettem a ruhám, összeraktam a jegyzeteléshez szükséges dolgokat, feljegyeztem, hol lesznek az előadások. Erre nem elég, hogy a telefonom lemerül, és elfelejt ébreszteni! Még sikeresen el is csúsztam a zuhanyzóban a nagy sietség közepette. Hát én mindjárt elsírom magam * Gondolta Christy, miközben feltápászkodott a fürdőszobapadlóról. Bal lábán - az ember akár azt is hihette volna - egy komplett Dél-Amerika térkép látszott. Nem tetoválás volt, hanem az esés következtében 'elnyert' csodálatos zúzúdás. Azonban ez még mindig csak apróság volna, ha nem sikerült volna olyan csodálatosra a már említett elzúgás... Ugyanis Christy kivitelezése azt jelentette, hogy még esés közben megpróbált módosítani a pályagörbén, és hát, ennek az lett az eredménye, hogy fejest ugrott a fürdőszoba közepére. Ami alapvetően nem is lett volna akkora gond, ha a zuhanykabin üvegajtaja nem áll útjában. Így azonban törött üvegdarabok hevertek mindenfelé, néhány szilánk pedig egzotikus piercing módjára ágyazódott a lány bal szemöldökébe és felkarjába. Szóval feltápászkodott, és óvatosan odaólálkodott a kabinhoz, elzárta a vizet, majd körbenézett a fürdőszobában okozott káron. * Remek. Ezzel most mi a péket kezdjek? * Bosszankodott. A tükör előtt állva egyesével kiszedegette a szilánkokat a különböző beágyazódási helyekről, majd a rászáradt vért letörölgette egy nedves törölközővel. *Mázli, hogy legalább magyarázkodnom nem kell.* Gondolta szemforgatva, miközben sérülései szép lassan összehúzódtak, majd elhalványodtak. Gyorsan összeszedte az üvegszilánkokat, és feltörölte a vizes-véres padlót. * Smink vagy kaja.... Erős döntés, de azt hiszem enni majd eszek ott.* Ördőldött, majd gyorsan felmázolt egy kis alapozót majd szempillaspirált. Szinte rohant a hálóba, ahol magára kapta az előzőleg előkészített ruházatot. Egy elegáns fekete miniszoknyát, hozzá egy csinos királykék szűk pólóval. Belebújt az egyszerű, fekete, párcentis sarkú elegáns cipőjébe. A haját eltűzte két hullámcsattal, majd még ellenőrzésképpen gyorsan a tükörbe tekintett. - Azt hiszem, így jó lesz - mondta tükörképének, majd felkapta fekete retiküljét, igyekezve elhagyta a lakást, bezárta az ajtót, majd elindult a lift felé. Megnyomta a gombot. A lift már csak 1 emeletre volt, mikor hirtelen felkiáltott - Te utolsó idióta ! - az időzítés nem is lehetett volna rosszabb, ugyanis a szomszéd, akivel amúgy sem ápolt rózsás viszonyt, épp ebben a pillanatban lépett ki a lakásából. - Önnek is jó reggelt, miss Jenkins - nézett rá szúrós szemmel, miközben a bokájáig elvörösödött lány visszarohant a lakáshoz. Már könyékig járt a táskájában, mire megtalálta a lakáskulcsot. Belépett, az asztalhoz ment, felnyalábolta a kocsikulcsot, majd - most már további bonyodalmak nélkül - elindult az egyetemre.
Christy Jenkins
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Christy Jenkins

Témanyitás by Christy Jenkins on 2013-08-04, 21:57

Képességek:

1. szint: Felületi sérülései szinte azonnal gyógyulnak, kisebb vágásokra szintén igaz. Törések, súlyosabb sérülések néhány órán belül nyomtalanul múlnak. Fájdalomérzete teljesen megegyezik bármely más emberével.

2. szint: Törések perceken belül gyógyulnak, súlyos sérülések néhány órán belül. Fájdalomküszöb magasabb, gyenge mérgekkel szemben teljesen immun, erősebb mérgezések pár órán belül kiürülnek a szervezetéből.

3. szint: Törések, súlyosabb sérülések szinte azonnal gyógyulnak, erősebb mérgezések esetén is rövid idő alatt tünetmentes, 10-30 percen belül teljesen kiürülnek a mérgek szervezetéből.

4. szint: Azonnal gyógyul, mindenféle méregre immunis, szinte nem érez fájdalmat. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan (kivéve bizonyos módszerek, lsd. előtörténet), kisebb sérüléseket másokon is képes gyógyítani.

5. szint: Már komonyabb sérüléseket is képes gyógyítani, azonban egyidejüleg csak saját maga képes gyógyulni, vagy más sérülésin tud segíteni.
Christy Jenkins
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Christy Jenkins

Témanyitás by Christy Jenkins on 2015-03-12, 19:50

Elindult az egyetemre. Minden bonyodalom nélkül. Valóban. Lehetett volna így is. De nem így lett. Tehát a helyszín még mindig Metropolis. Utcák. Autók. Gyalogosok. Fiatal szülők mégfiatalabb gyerekekkel. A lámpa zöld. Még mindig. - Még mindig zöld. Remélem, pont amire én is odaérek lesz piros. De persze ilyenkor kell gyökkettővel az ember előtt menni. - motyogta magában, mivel a forgalom pont alkalmasnak találta a napot arra, hogy épp ezen a csodás reggelen duguljon be. - Ennyi erővel akár tolhatnák is. Akkor sem lenne gyorsabb- jegyezte meg bosszúsan. Természetesen, mire odaért a lámpás kereszteződéshez, a megjósoltaknak megfelelően piros lett a lámpa. - Csodás. De mi a szent paralelepipedonnak adnak az ilyennek jogosítványt?! - morgott tovább. Úgy érezte, ha nem akar a méregtől megpukkadni, valahogy le kell vezetni a feszültségét. Elkezdett a zenéi között matatni,  végül rátalált a megfelelőre. Belökte a cédét a lejátszóba, és szolidan (azaz úgy, hogy még Smallvilleben is érezni lehetett a dübörgést) feltekerte a hangerőt, majd szimultán dúdolva a Pantera könnyed nótáit, várt, hogy zöldre váltson a lámpa.
Christy Jenkins
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Christy Jenkins

Témanyitás by Lois Lane on 2016-03-29, 22:30

Christy, elolvastam az előtörténetedet.
Hihetetlen, hogy mi mindenre emlékszel a régi oldalról Smile. Igazán ügyes előtörténet, amire most ajándékba adunk 8 pontot, amiket elkölthetsz a Pontköltési rendszerben taglalt módokon, és dolgokra Smile.
Várunk egy adatlapot is, hogy teljes legyen az összkép Smile

De addig is: Üdvözöllek Metropolisban Smile. Kellemes játékot Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Christy Jenkins

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.