Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Alonzo Haston

Go down

Alonzo Haston

Témanyitás by Alonzo001 on 2016-10-03, 20:26

Születési név: Alonzo Haston 
Születési hely, idő: Gotham City  1990. január 16
Kor:26
Nem: férfi
Faj: meta humán
Foglalkozás: rendőr (GCPD)
Oldal: jó


Kinézett: Foglalkozását adódóan,  és rendszeres edzésnek köszönhetően, szálkás, izmos testalkattal rendelkezik. Közel 190cm magas és 90kg. Rövid barna haja, rendszerint zselézve van.
Arca borostás, komor, szigorú tekintett és ritkán látni rajta bármi nemű mosolyt.
Felszerelés:  Teljes rendőrségi felszerelés ( golyóálló mellény, 9mm-es glock félautomata pisztoly, zseblámpa, gázspray, sokkoló, gumibot, taktikai bicska, bilincs stb…)
-          Okos telefon(céges)
-          céges autó
 
Ingatlan:  Alonzo legtöbb ideét az irodában tölti valamint az utcákon, lakása egy egyszerű kis saját lakás, azonban munkájából adódóan kamerákkal és riasztóval van felszerelve.
 
Jellem: Megfontolt és szolid jellemmel bír. A munkája miatt nagyon következetes, de kicsit magának való alak. Nem egy beszédes alak, elég hidegvérű. Nem tart attól, hogy esetleg komolyabb verekedésbe kerülne vagy netalántán valakit meg kéne ölnie.  Nem igazán szeret több emberrel dolgozni, viszont ebben a munkakörben mindig van mellette valaki.  Kollegáit tiszteletben tartja, és ha gondjuk támad ő az első, aki rohan utánuk. Nagyon elhivatott a munkája iránt, de néha saját döntéseit a törvény elé helyezi, és néhány cselekedete az önbíráskodással vetekszik
 
Szakképzetség: A iskoláiban meg tanult jól bánni ütő, szúró illetve egyszerűbb lövő fegyverekkel, emellett pedig igen magas színvonalú krav-maga oktatásba részesült.
Ezek felől még rendelkezik „B” kategóriás jogosítvánnyal is. 

Képesség: Képes bármikor belenézni mások gondolatába 20 méteren belül, és kiolvasni azokat. Míg Alonzónak maximum ez egy kis fejfájással jár ez a művelet addig egy egyszerű polgárnak erősseb migrénszerű fejfájással járhat. Erre a műveletre maximum 5 perce képes emberi mérettől függetlenül. (idővel fejleszthető)


Előtörténet:
Ahhoz, hogy megismerjük Alonzo történetét, elsőnek szülei múltját kell bemutatni. Alonzo édesapja, Peter Haston egy jómódú és igen neves katonai családból származott, mint ahogy az ő édesapja. Peter a hadseregben szolgált, felderítőként. 
Nagy tehetséggel rendelkezett tájékozódásban, erőlétben és több idegen nyelven is magas szinten beszélt, így 22 éves korára, kitűnően végzett az egyetemen, ezzel felülmúlta apját is. Ahogy teltek az évek, úgy gyarapodtak váll lapján, valamint a mellkasán található jelzések, csillagok, míg 30 éves korára megszerezte az alezredesi rangot, és ezzel a fronton való bevetései teljesen megszűntek. Ahhoz hogy ezt az előkelő kitüntetést megszerezhesse Peternek az utolsó bevetése során saját egészségét kelet kockára tenni, mikor is Közel-Keleten egy kísérleti laborban komolyabb védőfelszerelés nélkül bemerészkedett egy titkos bunkerbe, és különböző radioaktív anyagokról tett bejelentést, amit a kormány későbbiekben saját célokra fordított.
Peter állapota a kitüntetése után, valószínűleg a magas sugárzás végett sajnos rosszabbra fordult, és itt kap szerepet Alonzo édesanya, Rebeca, aki Petert ápolta.
Rebeca egy csodás nő volt, gyönyörű arcába, hosszú szőke hajába és széles mosolyába, pillanatok alatt beleszeret Peter. 
Ő orvosként dolgozott a közeli korházban, kifejezetten rákos betegekkel, és különböző sugárzásokkal foglalkozott, valamint ezeket kutatta, tanulmányozta. 
Hamar egymásba szerettek, és ahogy telt az idő, úgy kerültek egymáshoz közelebb, míg végül össze nem házasodtak.
Azonban, ahogy telt az idő Peter egészségi állapota rosszabbra fordult, eközben leszerelték a seregből és még saját orvosai sem tudták, hogy meddig fogja bírni. Viszont mind két félnek volt egy hatalmas álma, mégpedig egy gyerek, így elhatározták, hogy utódot nemzenek, nem számolva a következményekkel. 1990 januárjában világra is jött a kis Alonzo Haston, Gotham City viszonylag gazdagabbik negyedében. A szülés teljesen rendben zajlott le, a múltat figyelembe véve a legprofibb orvosok vezették le a szülés menetét, és szerencsére nem is történt semmi féle komplikáció, viszont másfél évre rá 1991 szeptemberébe Peter Hastont teljesen felemésztette betegségé és Rebeca egyedül maradt a másfél éves fiúval.
Alonzo szép lassan felcseperedett, de nem ment minden olyan könnyen, ahogy azt elképzelték.
Attól még, hogy a szülés alatt nem lépett fel semmilyen komplikáció, két évesen furcsábbnál furcsább jelenséget történtek.
A fiúnak erős fejfájásai voltak és olyan szavakat próbált mondatokba rakni, amire épp Rebeca gondolt. Mindenki furcsállta, de valahogy mégsem kerítettek neki akkora jelenséget. Ahogy telt az idő 5 éves korára képes volt bárki gondolatát felmondani, de gyerekként fel sem fogta, hogy mit is jelent ez a képesség. Anyja viszont erre sokkal hamarabb rájött. Alonzo sokszor próbálta lerajzolni Rebeca gondolatát.
Mai napig nem tudják, hogy ezt az adományt istentől vagy pedig szüleitől, de kétség kívül emberfeletti. 
Alonzo ahogy felcseperedett és befejezte az általános iskolát szinte tökélyre fejlesztette a képességét.
Az alsó osztályba nem is foglakozott a különös képességével tudta, hogy van valami különleges benne, de félt tőle, és nem tudta kezelni ezt a helyzetet, viszont ahogy betöltötte a 12-őt jobban elkezdte érdekelni azok a furcsa hangok, amikor akkor hallott, mikor az unalmas órákon becsukta a szemét, nyugalmi állapotba hozta magát és erősen koncentrált mások gondolataira.
Eleinte ez nagyon nehezen ment neki, és nem is mindig sikerült, de ahogy egyre többet és többet gyakorolt így sokkal tovább bent tudta magát tartani mások agyában.
Persze mint minden egyedi adottság ez is járt némi gonddal.
A kezdetekben erős hányingerrel és fejfájással mind a két fél számára, viszont Alonzonak a sok gyakorlástól kezdtek elmúlni a panaszok, de a másik fél számára a fejfájás megmaradt. Ezt a képességét rajta kívül csak anyja tudta, egyik barátjának sem árulta el, de igazából nem is volt neki valami sok. A fiú igen magának való alak volt, nem nagyon szeretett társaságban lenni, komor és gyakran rideg. A jelleme miatt sokan féltek tőle, ami miatt sokszor került összetűzésben osztálytársaival, tanáraival. Az általános iskola után elhatározta, hogy apja nyomdokaiba lép és beiratkozik a rendészeti középiskolába.
A felvétel nem jelentett neki nagy akadály, a kitűnő bizonyítványa miatt első helyen fel is vették. Az iskolája egy 4 éves középiskola volt ahol a rendészeti alapokat tanulták. Itt ismerkedik meg a fegyverekkel, a joggal illetve itt kezdi el a krav-maga alapjait. Az iskolát nagyon szerette és anélkül, hogy mások gondolataiban kutatna dolgozat vagy épp felelés közben, kitűnővel végzett.
Ahogy befejezte a középiskolát egyenes út vezette az egyetemre, ahol elhatározta, hogy a rendőrségen próbál elhelyezkedni. 
Az egyetemi évei alatt meg tanult bánni a lőfegyverekkel és krav-maga tudását folyamatosan fejlesztette, persze a gondolatolvasással együtt.
A rengetek gyakorlás meghozta gyümölcsét. Képes volt kutatni az emberek fejében akár 4-5 percen keresztül, persze az illető érzet valami furcsa érzést, de azt általában fejfájásnak szokták elkönyvelni. Az egyetem végére kész hős lett belőle, akit csak az anyja ismert valójában. Az iskola végén helyet is kapott a GCPD nyomozási csoportjában, eleinte, mint tanuló és segéd majd 25 évesen, mint hivatásos nyomozó. Azóta egy év telt el. A munkáját nagyon élvezi és tényleg tiszta szívből csinálja. Erejéből adódóan szinte folyamat sikerrel jár, így felettesei egyre komolyabb és komolyabb munkát bíznak rá.Képesség: Képes bármikor belenézni mások gondolatába 20 méteren belül, és kiolvasni azokat. Míg Alonzónak maximum ez egy kis fejfájással jár ez a művelet addig egy egyszerű polgárnak erősseb migrénszerű fejfájással járhat. Erre a műveletre maximum 5 perce képes emberi mérettől függetlenül. 
 
További képességek, amit fejlődéssel akar elérni:

Agymanipuláció: "rövid"zárlatot képez az áldozat elméjében, attól 5 percre elájul. E művelethez elegendő csak ránézni az ellenfeléhez, a távolság ilyen szempontból lényegtelen. 


Test manipuláció: Alonzo képes az agyával mások mozdulatait irányítani, elméje segítségével.
A mozdulatok egyelőre aprók, mint pl:fegyverelejtés, vagy lábirányítás, kézirányítás. Egyelőre csak egy emberen tudja, és korlátozott ideig


A hozzászólást Alonzo001 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-10-05, 16:55-kor.
Alonzo001
Alonzo001
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Oct. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alonzo Haston

Témanyitás by Lois Lane on 2016-10-04, 14:29

Érdekes előtörténet.
Arra lennék csak kíváncsi, mert arra nem tértél ki benne, hogy hogyan fogsz a mostani jelenben játszani Smile?
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Alonzo Haston

Témanyitás by Lois Lane on 2016-10-17, 18:00

Így átírva már sokkal barátságosabb és a jelen játéktéren is tudsz szépen játszadozni majd Smile.

Jó játékot, jár a 8 pont. Költsd el az adatlapodon Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Alonzo Haston

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.