Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Alonzo Haston

Go down

Alonzo Haston

Témanyitás by Alonzo001 on 2016-10-18, 15:46

Születési név: Alonzo Haston 
Születési hely, idő: Gotham City  1990. január 16
Kor:26
Nem: férfi
Faj: meta humán
Foglalkozás: rendőr (GCPD)
Oldal: jó


Kinézett: Foglalkozását adódóan,  és rendszeres edzésnek köszönhetően, szálkás, izmos testalkattal rendelkezik. Közel 190cm magas és 90kg. Rövid barna haja, rendszerint zselézve van. 
Arca borostás, komor, szigorú tekintett és ritkán látni rajta bármi nemű mosolyt. 
Felszerelés:  Teljes rendőrségi felszerelés ( golyóálló mellény, 9mm-es glock félautomata pisztoly, zseblámpa, gázspray, sokkoló, gumibot, taktikai bicska, bilincs stb…)
-          Okos telefon(céges) 
-          Céges autó
 
Ingatlan:  Alonzo legtöbb idejét az irodában tölti valamint az utcákon, lakása egy egyszerű kis saját lakás, azonban munkájából adódóan kamerákkal és riasztóval van felszerelve. 
 
Jellem: Megfontolt és szolid jellemmel bír. A munkája miatt nagyon következetes, de kicsit magának való alak. Nem egy beszédes alak, elég hidegvérű. Nem tart attól, hogy esetleg komolyabb verekedésbe kerülne vagy netalántán valakit meg kéne ölnie.  Nem igazán szeret több emberrel dolgozni, viszont ebben a munkakörben mindig van mellette valaki.  Kollegáit tiszteletben tartja, és ha gondjuk támad ő az első, aki rohan utánuk. Nagyon elhivatott a munkája iránt, de néha saját döntéseit a törvény elé helyezi, és néhány cselekedete az önbíráskodással vetekszik
 
Szakképzettség: A iskoláiban meg tanult jól bánni ütő, szúró illetve egyszerűbb lövő fegyverekkel, emellett pedig igen magas színvonalú krav-maga oktatásba részesült.
Ezek felől még rendelkezik „B” kategóriás jogosítvánnyal is. 

Képesség: Képes bármikor belenézni mások gondolatába 20 méteren belül, és kiolvasni azokat. Míg Alonzónak maximum ez egy kis fejfájással jár ez a művelet addig egy egyszerű polgárnak erősseb migrénszerű fejfájással járhat. Erre a műveletre maximum 5 perce képes emberi mérettől függetlenül. (idővel fejleszthető)

Fejlesztések: 

-Képesség: Agymanipuláció: "rövid"zárlatot képez az áldozat elméjében, attól 5 percre elájul. E művelethez elegendő csak ránézni az ellenfeléhez, a távolság ilyen szempontból lényegtelen. (idővel fejleszthető)


-Test manipuláció: Alonzo képes az agyával mások mozdulatait irányítani, elméje segítségével.
A mozdulatok eleinte aprók, mint pl: fegyverelejtés, vagy lábirányítás, kézirányítás. Egyelőre csak egy emberen tudja, és korlátozott ideig. (idővel fejleszthető)


Egyenlőre 2 képességet fejlesztenék ki, vlmit rendelkezik egy saját kis ingatlannal( ezek így nem tudom hány pont),  ami riasztóval és kamerákkal van felszerelve, de az utóbbi és a többi felszerelése, mind-mind a hivatásából kiadódóan kapta.

Össz.pont: 8
elköltött: 2x4(két képesség fejlesztés) 
megmaradt: 0
Alonzo001
Alonzo001
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Oct. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Alonzo Haston

Témanyitás by Lois Lane on 2016-10-18, 16:55

Elfogadva. Jó játékot  Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.