Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Gotham Gazette

Go down

Gotham Gazette

Témanyitás by D. Grayson on 2016-04-30, 13:50

Itt fognak megjelenni Gotham legjelesebb újságjának cikkei.
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gotham Gazette

Témanyitás by D. Grayson on 2016-05-01, 15:56

(Egy régebbi cikk, ami még Falconi kipucolása előtt történt természetesen amint elkészült rögtön a kukába dobták mondván ez pocsék. )

Úgy vélem senkinek sem kell bemutatnom milyen állapotok is uralkodnak manapság Gotham Cityben. Mindennaposak a rablások, fosztogatások ám a gyilkosság sem ritka esemény. Az emberek többsége is, ha szerényen is próbál tisztességesen megélni akárcsak ennek a cikknek a hőse D Douglas. Mr Douglas negyven éves és születése óta ebben a városban élt és itt is alapított családot. Mindent elkövetett, hogy bájos felesége és élénk természetű fiacskája semmiben se szenvedjen hiányt. Egy építkezésen sikerült elhelyezkedni bár nem kapott valami sok pénzt ennek ellenére fáradhatatlanul dolgozott látástól vakulásig. Egyik mikor éppen hazaért legnagyobb rémületére az ajtajukat tárva nyitva találta. Mikor belépett látta amint egy fegyveres férfi elkapta a fiát és a feleségével kiabál, hogy adja oda a pénzt. Amint a ház ura a behatoló felé fordult és vele is ordítozni kezdett. Mivel már kétfelé kellett figyelnie nem vette észre a lába mellett heverő játékot, amire véletlenül rálépett és így mindketten hanyatt vágódtak. A tíz éves gyermek azon nyomban kibújt a fegyveres szorításából az apa pedig abban a szent pillanatban mikor a gyermeke már biztonságba került rávetette magát a betörőre. Az egyik kezével lefogta a pisztolyt a másikkal pedig eszméletlenre pofozta a fenyegetőzőt. Értesítették a rendőrséget és ők perceken belül megérkeztek a helyszínre és őrizetbe vették a gyanúsítottat. A család azt hitte vége van a rémálom azonban nagyobbat nem is tévedhettek volna. Pár nappal később Douglast tartoztatták le testi sértésért, mert a rablási kísérletre nem találtak bizonyítékot, a pisztolyt valami csoda folytán eltűnt a zúzódások viszont tisztán látszódtak. Fél évet kapott, csak azért mert megpróbálta megvédeni a családját hát hol van az igazság? A bűnözök, élik, világukat az emberek pedig rettegnek.
avatar
D. Grayson
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 19.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.