Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

DC Mitológia az Oldalon

Go down

DC Mitológia az Oldalon

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-16, 15:15

A félreértések elkerülése végett, Loissal úgy döntöttük, hogy itt az ideje egy hivatalos ún. mitológiát alkotni az oldalnak, ami azt hivatott tisztázni, hogy milyen jelenleg is futó sorozatokat, illetve DC filmeket adaptálunk, fogunk adaptálni, vagy már adaptáltunk. A képregényeket nem sorolom ide, azokból csak sztorikat adaptálnánk, vagy róluk mintázunk egy-két kalandot.

Íme egy kezdetleges lista:

SOROZATOK:

Arrow - A sorozat második évadában járunk. Az első évadból minden megtörtént, a Malcolm Merlyn által irányított földrengés-gépezet pusztítása is. Slade Wilson azonban nincs jelen az Arrowból, helyette a képregényes verzió van, szóval valamilyen szinten szabadkoztunk itt is.

Flash - Az első évadban járunk, Reverse Flash még nem mutatta meg magát a jelenben, Barry még nem utazott az időben, és a világok között sem.

Supergirl - Egyelőre csak a címszereplőt hoztuk be az oldalra.

Smallville - Néhány karakter jelen van, pl. Lois Lane, Chloé Sullivan és Lucy Lane de ezeken kívül jórészt nincs jelen, mivel az Arrowverse-t, a képregényeket és a DC mozifilmeket helyezzük előtérbe.

Legends of Tomorrow - Ebből a sorozatból egyelőre semmit nem adaptáltunk, vagy vettünk át, ami nem meglepő, hisz az Arrow még csak a második évadban jár, míg a Flash csak az elsőben, legalábbis az oldalon.

FILMEK:

Suicide Squad
- Ez hamarosan adaptálásra fog kerülni, Harley és Joker már felütötték a fejüket.

Az Acélember
- Clark és Perry White karaktere innen jött.

Batman vs. Superman - Bruce Wayne, Alfred Pennyworth és egy jövőben belépő karakter innen származik, természetesen a képregényes mivoltukat is szem előtt tartva.

JÁTÉKOK:

Batman: Arkham Origins
- Jelenleg egy, a játék szálát követő kaland folyik Lois mesélével. Azt még érdemes tudni, hogy Batman és a többi karakter a saját "origin" történetükben vannak, tehát Batman még nem olyan erős, mint amilyen mondjuk az Arkham Cityben volt, kvázi egy fiatalabb kiadás.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.