Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Central City utcái

Go down

Central City utcái

Témanyitás by Barry Allen on 2016-04-09, 14:27

Central City utcái, ahol a Villám mindennapos jelenség.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Barry Allen on 2016-04-24, 18:33

A város utcáin megint hemzsegtek az emberek. Ez mondjuk nem meglepő, Barry már megtanulta, hogy ez a város nem igen alszik, főleg nem a nap közepén. Barry a Villám jelmezét viselte, abban rohant keresztül a városon, mindenféle indok nélkül. Azért rohant, mert arra vágyott. Érezni akarta a lábaiban, a testében a Sebességmezőt. Hagyta, hogy egész testét, minden testrészét, sejtjét átjárja ez az elképsztő erő, amit kapott a részecskegyorsító felrobbanásakor.
Érezte ahogy gyorsul. Az utcán lévő emberek, valószínűleg csak azt érezték, hogy milyen huzat volt az utcán. De volt még egy dolog amit Barry, azaz a Flash nagyon szeretett, ami nem más, mint a vizen futás. Ezért, hirtelen irányt váltott és a folyó és a kikötő felé vette az irányt. Elszáguldott pár ember mellett, néhány kocsit is érintett, amiknek lehet hogy majd kis javításra lesz szükségük, sajnos előfordul, hogy olyan sebességgel megy el mellettük, hogy a visszapillantó tükrök letörnek, elmozdulnak. Az egyik legemlékezetesebb ilyen alkolom, az volt, mikor Zoom-nak állítottak csapdát és fogócskáztak egyet, de szerencsére Barry volt a gyorsabb. Bár a terv nem vált be és lettek bonyodalmak, de ez a múlt, ő pedig a jelenben él, ahol meg van a sebessége, és ki is élvezi ezt. Mire ezt végig gondolta, már oda is ért a kikötőbe és már a víz felszínén szaladt. A víz mögötte fröcskölt minden fele, és hullámzott is de ő csak ment előre, míg a telefonja elkezdett csörögni és kiment a partra, hogy megálljon és felvegye azt.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-27, 08:48

A telefon csengése ütemesen rángatott vissza Téged a hétköznapi emberek világába. Amikor rápillantottál a kijelzőre észrevetted, hogy egyik kolléganőd, Maura neve jelent meg a képernyőn... Ő tipikusan az a lány, akiről nem tudni, hogy magánügyben vagy munka miatt keres, így talán jobbnak láttad felvenni a telefont. Miután beleszóltál, pár pillanatig csak a csontvágó hangját hallottad, majd amikor az elhallgatott megszólalt az ismerősen csengő női hang.
- Szia Barry, remélem nem zavartalak meg a nagy rohanásban... gondolom ezer dolgod van, például egyszer időben beérni a munkahelyedre. - a lány hangja kuncogósra váltott., majd folytatta. - Igazából azért hívtalak, mert nemrég kaptam egy hívást a metropolisi kollégáktól. Apám, na az a város sem alszik... kora reggel, az Egyetemen történt valami, eddig ismeretlen a halál oka, mikéntje és mivel mi ketten már sok ügyet megoldottunk, úgy gondolták, hogy a segítségünket kérnék. Össze kellene raknunk a holminkat, és pár napra átcuccolni Metropolisba., de persze csak, ha benne vagy?! Ez a munka kellően érdekesnek hangzik ahhoz, hogy felkerekedjünk... - mondta a lány, nem titkolva, hogy valóban felkeltette az érdeklődését ez a rejtélyes eset, hallatszott, hogy szívesen foglalkozna vele, de mindenképpen számítana a segítségedre. - Ha beérsz megbeszélhetjük, hogy mit csináljunk.

A kezedben a döntés: elvállalod a feladatot és Metropolisba utazol Maurával, vagy maradsz a szintén nem kis méretekkel, bűnügyi rátával rendelkező Central Cityben, hogy az itt felmerülő dolgokat próbáld megoldani?
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Barry Allen on 2016-05-01, 08:57

Látta a telefon kijelzőjén, hogy Maura keresi. Először elképzelése sem volt, hogy mit akarhat, de tudta, fontos hiszen nem igen szokotta telefonon keresni. Miután elmondta, hogy mit szeretne, Barry kicsit gondolkodóba esett. Itt is lenne mit csinálnom, sajnos mostanában nem igen múlik el úgy nap, hogy ne kerülne elő egy újabb metahumán. De ez a munka tényleg felkeltette Maura érdeklődését. Azt hiszem egy próbát megér, hogy megnézzük mi is folyik ott. Plusz, még nem jártam Metropolisban mióta megvannak a képességiem, jó móka lesz. Gondolta magában, és mire az eszmefuttatása végére ért, már rég rohant vissza a lakhelye felé, hogy összeszedjen mindent amire szüksége lehet, köztük egy Metropolis térképre, amit villámgyorsan memorizált is, hogy tudja, mikor hol van és onnan merre tud menni, bár nála ez igen tág fogalom, hiszen szinte bármerre tud menni. Át tud menni a szilárd dolgokon, fel tud szaladni az épületek oldalán és ugye a vizen futás is megy neki. De azért szerette betartani a szabályokat, már amennyire ez nála lehetséges volt. Összeszedte néhány dolgát elrakta őket és elindult az őrsre. Nem oda ment egyből, csinált kis kitérőt, útközben egy két jó cselekedet belefért még, aztán ment a laborjába, ahol lerakta a táskáját, kicsit megpofozta, hogy a sebessége okozta parázslás, enyhe lángok elmúljanak és azt mondta kicsit hangosabban, mint szerette volna:
- A francba, nem elég hogy a tornacipőim szétmennek, most még a bőröndöm is? - aztán félre rakta a táskát és leült az asztalához és várta Maurát.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-08, 21:05

Maura kisvártatva, a tőle megszokott trendi öltözékben, kezében egy orvosi táskának látszó tatyóval lépett be a terembe. Csak akkor vetted észre az apró vérnyomokat a szoknyáján és a blúzán, amikor már eléggé közel ért Hozzád.
- Jó reggelt Barry! - mondta, és lerakta a cuccait. - Egy jó tanács... ha kávét akarsz reggel inni, és már egyszer beértél a munkahelyedre... legyen akármilyen csapnivaló is itt a koffeinbomba, csinálj Magadnak egyet, és idd meg. Ha kimész a szomszédos kávézóba, nagy eséllyel belefutsz valakibe, aki vérzik, és mivel orvosi táska van Nálad, el is várják, hogy segíts. - tette hozzá, és közben már elő is vett a táskájából egy teljesen tiszta blúzt, és egy színeiben hozzá passzoló szoknyát. Bevonult az egyik üres irodába, és pár perccel később, mintha kicserélték volna, felfrissülve, mosollyal az arcán tért vissza. - A női táska rejtelmei, igaz? - kérdezte mosolyogva, majd nagyot kortyintott a kávéjából. - Akkor vegyük úgy, hogy a telefonbeszélgetésünk óta még nem találkoztunk, jó? Örülök, hogy így felkészültél, és már váltóruhát is hoztál Magaddal. Beszéltem a metropolisi kollégákkal, egyenlőre 7 áldozatot tartanak nyilván az épületben, de nem tuják, hogy más épületszárnyakban nem történt e valami hasonló. Nagyon várják, hogy megérkezzünk, és mi is átvizsgáljuk a helyszínt. - mondta mosolyogva, majd kicsit hitetlenkedve nézett Rád. - Mégis hol veszed Te az edzőcipőidet? Valami olcsó kínai üzletben? Minden héten legalább 10 párat szénné égve látok Nálad... Hogy hogy ilyen hamar ideértél?
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Barry Allen on 2016-05-17, 13:03

Mikor Maura beért a laborba, nem is nagyon figyelt rá Barry, megintcsak elkalandoztak a gondolatai, de amint vissztért a a testébe észrevette, hogy Maura ruháján vérfoltok vannak. Amint a nő észrvette, hogy meglátta a vért, egyből elmesélte a történetet. Valahol megértette Barry, valahol nem. Ő mindig segít az embereknek, bár nem is sűrűn véres a ruhája, azt ő se szereti annyira, de neki legalább a jelmezén nem látszik a vér a színe miatt.
- Neked is jó reggelt, Maura.- köszönt vissza Barry.
Mikor ezt így lefutatta magába, már azt vette észre, hogy Maura át is öltözött abba a ruhába amit a táskájából turkált elő. Neki is pont azt jutott eszébe amit Maura is mondott: “A női táska rejtelmei.”
Majd elmondta, mit is tud eddig a metropolisi eseményekről. Barry érdekesnek találta a dolgokat és legszívesebben abban a pillanatban indult volna Metropolisba, de ez most nem volt opció, így nem hogy Maura is érintett. Türelmes lesz, ezt előre lebeszélte magával, aztán jött Maura okoskodása:
Mégis hol veszed Te az edzőcipőidet? Valami olcsó kínai üzletben? Minden héten legalább 10 párat szénné égve látok Nálad... Hogy hogy ilyen hamar ideértél?
Nem szerette az ilyen kérdéseket, mert ilyenkor mindig az jut eszébe, milyen hanyag munkát csinál a képessége elrejtésében, de valamit kellett neki mondania:
Nem, dehogy. Rengeteg jó, márkás cipőm van, és különben is, ez nem edzőcipő, hanem tornacipő. Ezek sokkal kényelmesebbek. - mondta Barry, kicsit zavarodottan, elpirult arccal, majd elkezdte terelni a témát:
Szóval, indulunk végre? - tette fel Barry a kérdést, hogy kicsit terelje a dolgokat más irányba.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Lois Lane on 2016-05-23, 20:01

Válaszod hallatán a lány arcán némi meglepődöttség látszódott., valahol sejtette, hogy a cipő témával a lelkedbe gázol, de azt nem, hogy ennyire.
- Jól van, nem akartam megsérteni a TORNACIPŐDET, remélem megbocsát, ha a legközelebbi kutyagumi előtt még időben szólok Neked. - mondta, és elmosolyodott. Hangja a mondat elején még iróniát rejtett, de a végére átváltott a tőle megszokott mosolygós stílusra. Az asztalához lépdelt, összeszedte az összes holmiját, amire meglátása szerint szüksége lehet majd a távoli nagyvárosban, majd visszatipegett Hozzád.
- Ha jobban belegondolok... lehet, hogy a legújabb Jimmy Choo helyett felvehetnék én is egy némileg kényelmesebb Converse cipőt, hisz abban mégis csak jobb egy bűnügyi helyszínen mászkálni... de abban meg mégis hol a kihívás? - kérdezte még mindig az előző mosollyal., majd folytatta. - Hogy indulunk e végre? Eleve Rád vártam, Speedy! - mondta Maura mosolyogva. - Helikopter vagy autó?


// A következő hozzászólást már Metropolisba várom "Az Egyetem Főbejárata" témába. Kérlek, majd vedd figyelembe, hogy mekkora a távolság a két város között, bármelyik közlekedési eszközt is választanád. //
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Central City utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.