Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Barry Allen

Go down

Barry Allen

Témanyitás by Barry Allen on 2016-04-04, 15:57

Név: Bartholomew “Barry” Henry Allen
Születési hely/idõ: 1989. március 14., Central City
Kor: 27
Nem: Férfi
Faj: ember, metahumán
Foglalkozás: Törvényszéki nyomozó, helyszínelő
Oldal: Jó
Kinézet: Barna szem, barna haj
Felszerelés: Okostelefon, laptop
Jellem: Kicsit ügyetlen, de jó szívű ember, aki bármikor kész segíteni bárkin.
Képesség(ek):
Szupersebesség, és az ebből adodó egyéb képességek.
Gyors regeneráció.
Gyenge pont: Amikor nem használja szupersebességét, olyan mint egy átlag ember.

Elõtörténet:
Barry Allen 1989-ben születt Henry és Nora Allen egyetlen gyermeke. Gyerekkorában találkozott Iris West-tel, akivel legjobb barátok lettek. Boldog kis család voltak, egészen addig, míg 11 éves korában édesanyját meg nem gyilkolták és apját elítélték Nora meggyilkolásáért. Barry ott volt azon a napon és egész életében tudta, hogy nem édesapja volt a tettes, de nem tudta bizonyítni, nem hittek neki. Nem hitték el a történetét, miszerint villámok cikáztak a nappaliban, ő pedig egyik pillanatról a másikra 20 háztömbnyivel arrébb került. Mire hazatalált, a rendőrök már el is vitték apját és ekkor kerül a West családhoz. Joe West lett a nevelőapja, Iris pedig a fogadott testvére.
Ezek után egész életét annak szentelte, hogy be bizonyíthassa édesapja ártatlanságát. Ezért tanult törvényszéki nyomozónak, megfogadta, hogy ha kell, az egész életét annak fogja szentelni, hogy kihozza az apját a börtönből.
Az élete eléggé hétköznapi volt, már amennyire az lehet azok után amik történtek vele, ő maga egy kicsit ügyetlen volt világ életében, sosem ért oda időben sehova. Élte az életét. Iris és Joe mindig ott voltak neki. Bármi gondja, baja volt, ők segítették, támogatták őt, ők lettek a családja. De Barry érzései továbbfejlődtek Iris, iránt, szerelmes lett belé. Sosem volt mersze elmondani neki. Joe mindig is tisztában volt ezzel, de nem akarta zavarba hozni a fiút, így nem hozta fel a témát.
Teltek az évek. Barry és Iris is felnöttek lettek. Iris-t az újságírás Barry-t pedig a tudomány és a megmagyarázhatatlan, lehetetlen dolgok kötötték le. Egy nap, Barry Starling City-be ment egy megmagyarázhatatlan rablás miatt, itt ismerkedett meg Felicity Smoak-kal, Oliver Queennel és még egy pár barátukkal. Megtudta, hogy Oliver a Zöld Íjász, ami segítette őt abban, hogy az legyen akinek lennie kell.
Miután végzett Starling Cityben, gyorsan visszautazott Central City-be, hogy ott legyen akkor amikor a STAR Labs-ban a részecskegyorsítót bekapcsolják. Ott akart lenni az indításkor a helyszínen, de nem tudott időben odaérni, ez volt az ő névjegye, az ember aki bárhonnan képes elkésni. De az akkor tomboló vihar tönkretette a STAR Labs-ban főhűtőrendszert és felrobbant a részecskegyorsító. Barry ekkor épp a laborjában tartozkodott. A robbanás következtében rengeteg ismeretlen eredetű anyag került a levegőbe. Barry mit sem sejtve, erről odament a laborjának a tetőablakához, amikor is bele csapott a fiúba egy sárga villám, aminek következtében 9 hónapra kómába került. Mikor magához tért, először nem tudta hol volt, vagy mi történt. Kiderült, hogy az utóbbi pár hónapban a STAR Labs-ban látták el a sérüléseit és ápolták őt. Cisco Ramon, Caitlin Snow és a STAR Labs tulajdonosa, Harrison Wells, aki nem mellékesen évek óta Barry példaképe volt. Miután magához tért, hamar rá kellett jönnie, hogy a robbanás mindent megváltoztatott, mert az ismeretlen eredtű anyagok következtében különleges képességekkel rendelkező emberek jelentek meg a városban, köztük Barry is, akinek szupersebessége lett, így ő lett a Villám.
Az első ilyen ember akivel szembekerült az időjárást tudta manipulálni, irányítani. De ezzel igencsak visszaélt és különböző rablásoknál és egyéb bűncselekményekhez használta képességeit, egészen addig amíg Barry meg nem állította őt. Joe ekkor jött rá, hogy mi is történt Barry-vel miután magához tért a 9 hónapig tartó kómából. Ekkor ígérte meg Barry-nek segíteni fog neki abban, hogy bebizonyítsa apja ártatlanságát, ez volt az a pillanat, amikor Joe elkezdett hinni a lehetetlenben, a megmagyarázhatatlanban. Megegyeztek, hogy Irisnak nem mondják el mi történt Barry-vel, de ahogy az lenni szokott, a titok kiderült. Most már Barry barátai és családja is tudja, ki Barry valójában, mindenki támogatja őt amiben csak tudja.
De az élet nem egyszerű. Barry-nek meg kell küzdeni élete eddigi, legnagyobb ellenségével, és hogy ezt meg tudja tenni, sokkal gyorsabbnak kell lennie.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Barry Allen

Témanyitás by Lois Lane on 2016-04-19, 08:57

Jól összerakott, átgondolt előtörténet.

jár érte a 8 pont, amit az adatlapodon a szükséges eszközökre elkölthetsz Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Barry Allen

Témanyitás by Barry Allen on 2016-04-20, 16:15

MINTA POSZT

Barry imádta nézni, azt ahogy az emberek "megfagynak" mikor szupersebesen halad az utcákon. Szerencsére, tiszta utcái vannak Central City-nek, de ilyenkor, mikor ilyen sebességgel halad, valahonnan mindig előkerül egy két újság, papírzacskó ami az utána keletkező huzatban össze vissza cikázik a levegőben és az emberek sokszor nem tudják eldönteni, mitől is van ez. A Flash-t vagy csak valami furcsa időjárási jelenséget vettek észre, ugyanis a részecskegyorsító felrobbanása óta, már semmin sem lepődnek meg a város lakói és maga Barry sem. Hogyan is lepődhetne meg? Ő maga lett a Villám, a világ leggyorsabb embere. Olyan dolgokkal, emberekkel találkozott, amit sokan el sem tudnak képzelni, bár a mostani rohanásának egyikhez sincs köze, simán munkába igyekszik, a szokásos késésével együtt. Ez az egy dolog az ami nem fog változni vele kapcsolatban, munkába sosem ér be időben, de az már sokat javított a helyzeten, hogy képes akár a hangsebességnél is gyorsabban futni.
Mire elérte volna a rendőrséget, letért a főúról, egy kisebb, utcába, ahol nem voltak emberek, így ott nyugodtan lelassíthatott, és elsétálhatott a rendőrség épületéig, ahol is az irodája és egyben laborja van. Imádta az itteni munkáját, de mégis, valahogy akkor érezte magát teljesnek, mikor a Flash volt, akkor jobban érezte azt, hogy tud tenni az emberekért.
Pont beért a laborba, amikor a telefonja elkezdett csörögni, megnézte, hogy ki az, de rá kellett jönnie, hogy csak a Cisco által készített metahumán érzékelő rendszer jelzett a telefonján, így már ismét a sebességét használta, egészen a S.T.A.R Labs-ig ment, ahol felvette a Flash jelmezét és már indult is a helyszínre.

_________________
Barry Allen
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Barry Allen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.