Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

-= Választható Foglalkozások =-

Go down

-= Választható Foglalkozások =-

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 17:27

A játékban mindenkinek választania kell egy foglalkozást. Természetesen, ennek megfelelõen lesz munkahelye is, amit némely esetben szintén kiválaszthatsz a karakterednek. Ez többféle is lehet, például:

1. Katona: fegyveres erõket képviseli, jó fizikumú és kiválóan kezeli az emberi fegyvereket.
választható munkahelyek: CIA, FBI, helyi rendfenntartó szervek egységei

2. Polgár/Farmer: szimpla ember, aki éli a "hétköznapi" életét.

3. Kutató: tudós, aki nagynevû intézetek részlegein is dolgozhat, ha megfelelõ képzésben részesült; netán titkos kutatásokat folytathat egy eldugott kutatólaborban.
Választható munkahelyek: LuthorCorp. laborok (több is van belõlük, legismertebb a Cadmus és a 33.1), kórházak kutatóintézetei.

4. Orvos: gyógyító, akinek kötelessége minden sérültet ellátni.
választható munkahelyek: Smallville-i Központi Kórház, Metropolis Állami Kórház, magánrendelõ

5. Ügyvéd/Ügyész: nyilván ezt a szakmát senkinek nem kell bemutatni. Választható munkahelyeket külön nem sorolunk fel, hiszen akár egyetlen ember, akár egy napilap, egy televízió, stb. jogi képviselõjeként is belefolyhatsz a játékba.

6. Újságíró: a toll forgatásának mestere.
választható munkahelyek: Smallville Ledger, Metropolis Inquisitor, Daily Planet (itt van talán a legnagyobb választék, ami elég jó lehetõséget biztosít arra, hogy az újságírók között meglegyen a verseny a jobbnál jobb cikkek reményében. Ha a két kisebb lap valamelyikét választjátok sem kell megijednetek, a játék ott is pörögni fog Smile)

7. Hõs: olyan ember, akinek nem biztos, hogy van különleges képessége, de eszközei különlegessé teszik. (pl. Green Arrow)

Szuperhõs: olyan hõs, akinek van emberfeletti képessége. (pl.: Flash)

Természetesen rengeteg kaszt létezik még, és nehéz lenne itt mindet felsorolni, ezért mindenkinek a fantáziájára bízzuk a választást. A kasztot az előtörténeten kívül a profilban is fel kell tüntetni. (Profil-->Fórum profil információ-->Titulus-ba kell beírni a választott foglalkozást.)
avatar
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.