Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Jules Barnes

Go down

Jules Barnes

Témanyitás by Jules Barnes on 2017-01-05, 20:07

Név: Jules Barnes
Születési hely és idő: New York City -Egyesült Államok, 1971. 02. 16.
Kor: 45 év
Nem: Férfi
Faj: Metahumán
Foglalkozás: Bérgyilkos
Oldal: Rossz
Megjelenés: 190 centiméter magas jó kondícióban lévő afroamerikai férfi. Könnyen felismerhető a divatjamúlt afro -frizurájáról, amit kör és pofaszakáll egészít ki. Általában olcsónak tűnő, de elegáns öltönyben jár, ami alatt könnyen rejthet el fegyvert.
Felszerelés:

  • Colt Anaconda .44 Magnum: 2 pont
  • Fagyöltöny: 2 pont
  • Albérlet Central Cityben: 2 pont
  • Mobiltelefon: 1 pont
  • Számítógép: 1 pont  • Fennmaradó pontok: 2 pont


Jellem: Jules képességéből eredően elég hűvös jellem. Nem szereti elkapkodni a dolgokat, az alapos tervezés híve, emiatt kissé rugalmatlan, ha improvizálásra kerül a helyzet. Nehéz bármilyen érzelmi reakciót kicsalni belőle, legyen ez akár pozitív vagy negatív megnyilvánulás.
Képességei:

  • Kriokinézis: Jules a molekulák rezgésének lelassításával képes megfagyasztani a környezetében lévő dolgokat. Ezzel képes létrehozni jégpáncélt maga körül, közelharci fegyvereket teremteni. A képessége miatt a testhőmérséklete stabil 30 celsius fokon áll, így a bőre érintése hűvösebb az átlagnál.
  • Katonai múlt: Jules tengerészgyalogos képzést kapott a hadseregnél. Tudja kezelni a hadseregben használt lőfegyvereket, ismeri a SEALS közelharci technikáit és taktikáit.


Gyenge pont:

  • Magas hőmérsékleten könnyebben fárad és dehidratálódik. Ilyen esetben komolyabb koncentrációt szükségel a fagyképességeinek használata.
Jules Barnes
Jules Barnes
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2017. Jan. 02.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jules Barnes

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-05, 21:21

Elfogadva, azért majd a jövőben valamiféle képességfejlődési táblázatot, de még ráérsz rajta gondolkozni. Very Happy Kezdheted a játékot.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.