Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Club Venom

Go down

Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 17:30

Egy hatalmas fekete épület, mely egy raktárépületből lett átalakítva klubbá. Nem egy előkelő helyiség, de nem is egy utcaszéli bódé, valamint a balhés hírneve miatt szinte minden tinédzser megfordul itt. A lányokat természetesen személyi nélkül is beengedik, a fiúknak már kell egy hamisított. A pletykák szerint egy mexikói bűnszervezet tulajdonában áll a klub, és a tulajt, aki egyben a bűnszervezet vezetője is, csak nagyon kevesen látták.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 18:12

//Előzmény: Jane Paxton albérlete//


Követed a papíron található címet és sikerül elérned a klubhoz... ami úgy néz ki, mintha a sátán szülte volna a világra. Lehet hogy Pokol Klubnak kellett volna hívni, de az már foglalt, vagy mi. Te is elég fiatal vagy, de az összes klubba próbálni bejutó még nálad is fiatalabb. Az elektronikus zene már meg is üti a füled ahogy a hosszú sor elejébe lépsz. Te sztorit jöttél írni, nem bulizni. Két kidobós engedi át az embereket folyamatosan, ellenőrizve a személyijüket, bár... tekintve, hogy a legtöbb vendég akit beengednek egyértelműen túl fiatal még ahhoz is, hogy az érettségije meglegyen, nem hogy ahhoz, hogy törvényesen alkoholt vehessen Amerikában, valószínűleg nem nagyon érdekli őket a korhatár. Már ha van ilyen. A kinézetednek és a ruhádnak hála, a legtöbb férfi megbámul, a legtöbb nő pedig undorral tekint rád. Valószínűleg ilyen lehet Vicki Vale-nek, mikor azokra a puccos bulijaira jár... hát, most bekaphatja, mert neked lesz két címlapsztorit egymás után, nem neki.


Előreindulhatsz beszélni a két kidobóssal, vagy kivárhatod a sort, de akkor is le kell nyomnod egy kört velük. Ha eléggé unatkozol ki tudja, akár még egy jelenetet is rendezhetsz. Most, hogy így elgondolkozol... lehet, hogy valaki fel is fog ismerni a tegnapi videó és a mai címlapsztori után, bár a tinédzserek nem sok újságot olvasnak, annál többet bújják az internetet. Egy páran még jelenleg is a telefonjaikon pötyögnek, lehet mindjárt leesik nekik ki van itt. Hamarosan híres leszel... de előtte be kell jutnod a klubba.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-22, 18:42

Ha a cím a papíron Gotham egyik nem túl jó hírű utcájába irányít, akkor nem tudom mit vártam a klubbal kapcsolatban. Felkapott egy hely lehet, rengetegen várakoznak kint, mondjuk az átlagéletkorhoz képest én már vénlánynak számítok, na de sebaj. Az, hogy így a saját alakomat viselve is megbámulnak a pasik egy egészen új élmény, de meg tudnám szokni. Nem mintha türelmetlen lennék, de semmi kedvem itt kint időzni a tizenéves csitrikkel, nem bulizni jöttem, hanem dolgozni, mondjuk kellemeset a hasznossal nem igaz... Egyébként is, annyira jellemző rám, hogy csak és kizárólag munka kapcsán jutok el egy szórakozóhelyre. Gyorsan beelőzöm a sort és megállok a két, nem éppen kis darab biztonságis előtt, mondanom sem kell ezzel a húzással nem szerzek annyi rajongót mint a cikkemmel meg a videómmal, de ilyen az élet. Fogalmam sincs, hogy hogyan fogok bejutni mert, lehet, hogy van egy név a tarsolyomban, de az még nem garancia semmire. Előveszem a cuki, sűrűnpislogós, hajcsavargatós, butácskának tűnő énemet, az ilyen kigyúrt pacákok általában beveszik az ilyesmit. 
- Elnézést, helló - mondom két hajcsavarás között - nem akarok itt galibát okozni, de a helyzet az, hogy nekem van egy elég fontos találkozóm odabent, nem tudom, hogy van-e valami titkos kézfogás, vagy valami, annyira nem is akarom tudni, de a helyzet az hogy Chris Stokes küldött, szóval, ha lennétek olyan rendesek és beengednétek - teszem hozzá még két szempillarebegtetéssel. Na most majd meglátjuk milyen kódot kaptunk a pénzünkért. Ha nem jutok be az sem baj, biztos van itt is hátsóajtó.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 19:10

A kidobósok mosolyogva néznek rád, és minden szavadra figyelmek, amíg... meg nem említed Chris Stokes nevét. Ekkor az arcukra fagy a mosoly, majd sokatmondóan egymásra néznek.
- A nevét szabad, Ms...? - kérdezi az egyik kidobós, miközben a kezében lévő névlistát bújja.
- Haver... - súgja neki a másik. - Lehet nincs rajta a listán, mi van ha egy újabb k*rva?
- Ideküldték, nem ő rendelte ide, és ő nincs itt! - szakítja félbe a másik, majd rád néz. - Szóval... a neve?
Egy türelmetlenebb fiatal előre szól, aki méltóztatott annyi időre felnézni a telefonjából, hogy rájöjjön, hogy még nem mindig nem engedték be, és miattad.
- Ti hülyék vagytok, vagy nem követitek a médiát? Ez Jane Paxton, az arcával van tele a net. Ő posztolt egy videót valami túlszteroidozott melákról akivel verekedett egy meta és egy cowboy. Ha igaz, akkor nagyon király volt. - mondja büszkén.
Úgy néz ki, híres lettél.
- Egy cowboy és egy meta, komolyan? Ezt hogy nem láttam? - kérdezi az egyik kidobós, majd a másik a névlista átfutása után rád szegezi a tekintetét.
- Nincs a neve a listán. Nem engedhetem be. És nagyon kétlem, hogy Chris Stokes küldte, akkor szólt volna nekünk, hogy engedjük be.
- Chris Stokes valami VIP? - kérdezi a fiatal srác aki az előbb szólt.
- Senki, akit ismerhetnél, most pedig kuss és várd ki a sorod! - szól vissza a kidobós, majd visszatekint rád, és vállat von.
Ekkor visszafordul a bejutásra várókhoz. Azt már sikerült leszűrnöd, hogy valószínűleg ezeket sem az eszükért tartják... fogalmuk sincs, hogy kinek dolgoznak. Lehet, ha valami bizonyítékot mutatnál, hogy Stokes küldött, vagy ha jelenetet rendeznél... valahogy még is csak be kell jutnod.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-22, 19:52

Az, hogy első körben lekurváznak kicsit bántó, de érthető, végtére is valami hasonló volt a cél. De legalább a facebookzombi fiatalok közében kezdek híres lenni, na ez is valami. Csodálkoztam volna, ha elsőre bejutok, de ha befuccsol az "A" terv akkor van ott még egypár betű, szám, kézjel, hieroglifa meg egyéb.
Akkor jön a stílusváltás, mondanám, hogy Vicki Vale-esre veszem a figurát, de mégiscsak a hazai csapatnak szurkolnunk, szóval mondjuk inkább, hogy Lois Lane-esre veszem a figurát, összeszedem az összes nem létező magabiztosságom, még talán egy pár centivel magasabb is leszek, ami talán a tűsarok, vagy a képességem mellékhatása. 
- Na ide figyeljetek pubikáim - kezdek bele - engem aztán tökre hidegen hagy, hogy itt ki a VIP, meg hogy ki van a szaros listátokon. Igen, a nevem Jane Paxton és képzeljétek újságíró vagyok, aki most látott egy csapat meglehetősen kiskorú egyént bemenni azon az ajtón - mutattam a bejárat fele - Én már eléggé nagykorú vagyok ahhoz, hogy bemenjek. Plusz eléggé újságíró is vagyok, hogy egy hangzatos cikket rittyentsek arról, hogy mi folyik itt, még csak be sem kell mennem. Mint ahogy fiatal barátom itt - mosolygok a kölyökre aki felismert - még vagy egy jó pár ezer ember követi a munkásságomat percről-percre, ami azt jelenti, hogy ha kimondom az őszinte véleményem, akkor ez a hely pár órán belül bezár, ti pedig mehettek vissza a balettbe ugrálni. Most pedig, ha lennétek olyan kedvesek és engednétek menni a dolgomra, akkor eltekintek a lehúzó kritika megírásától és talán a főnökötöknek sem említem meg, hogy mekkora bunkók voltatok velem. - teszem hozzá. A mondandóm elérte a kellő hatást, a két fickó úgy pislog egymásra, mint akik abban sem biztosak, hogy ugyanarról a bolygóról származnak-e mint én. Nekem ez pont kapóra jön, amíg szépen lassan kattognak a fogaskerekek az agyukban egy elegáns mozdulattal átsuhanok közöttük és a magassarkúm ellenére villámgyorsan megindulok az ajtó felé.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-23, 06:24

A kiosztásod után, a kidobósoknak valószínűleg rengeteg dolog járhat a fejében... de ábrázatuk azt mutatja, hogy a legfontosabb kérdés, mely jelenleg nem hagyja nyugodni őket, az ez: mi a franc az, hogy "pubika"? Még a bemeneted előtt próbálnak megállítani, de, már késő, bejutottál. Meglepő módon nem jönnek utánad... de ahogy belépsz a klubba, meg is érted miért.

Ahogy beérsz a klubba, meg is látod az előcsarnokot. Szinte minden... zöld, vörös, fekete. UV-lámpák világítanak, túlvilági hatást kölcsönözve a helynek. Az előcsarnok hátsó részén még egy szökőkút is van... ez aztán a puccos hely. Még fürdenek is benne, ráadásul ruhában. Vagy éppen... belövik magukat. Ezenkívül az előcsarnokban van egy táncparkett, ami tömésig van, az emberek annyira össze vannak zsúfolva, mint a halak a szardíniásdobozban. Esküszöl, hogy még a diszkógömb is gonosznak néz ki, mert nem hogy még a színe is fekete, vörös és zöld fények között váltogat. A táncparkett mögött lévő DJ pultnál, a lemezlovas nagyon... nagyon beleéli magát a zenekészítésbe, semmivel sem törődik a pultján kívül. A karján lévő tű nyomokat még csak nem is rejtegeti. Ezenkívül, legalább három jelenlétét leplező drogdíler álldogál az egész klubban, és ha bárkinek szüksége van bármire csak odamegy hozzájuk, és már is veheti a jegyet a koporsóba. A táncparkett jobb oldalára van egy szintén tömésig telt bárpult, ahol három rendkívül jó megjelenésű férfinek kell dolgoznia, hogy mindenkinek tudjanak elég italt adni. Az italokat keverik gyógyszerrel, és energiaitallal is, ráadásul kérésre. Ilyen egyértelmű bűnszövetkezetet még nem láttál... hol van ilyenkor a rendőrség? Miért nem ütöttek még rajta a klubon? De már késő elgondolkozni azon, hogy mennyire rossz ötlet is volt ez, hiszen két öltönyös férfi, a jobb fülükben egy-egy mikrofonnal azonnal odajönnek hozzád. Ezek már profinak tűnnek, nem úgy, mint a kidobósok. Oda is jönnek hozzád, majd az egyik zord tekintettel a füledbe súgja.
- Jöjjön velem. Már várják. - majd mutatja neked az utat előre.
Amennyiben követed, elindultok előre, meglepő módon utat engednek nektek, még a táncparketten keresztül is. Valószínűleg ezt a két férfit már ismerik... vagy a főnöküket. Átjuttok a klub első emeletén, majd felmentek egy fekete márvány lépcsőn, ami a klub második emeletéhez vezet.
- Volt már valaha VIP részlegben? - kérdezi tőled az egyik kísérőd, miközben feketére festett, lezárt fémajtók elé értek be a lépcsők tetején.
A másik őr kinyitja az ajtót, majd előreenged. Ha továbbmész, bejutsz a VIP részlegbe... ahol rájössz, hogy minden pletyka amit valaha hallottál az éjszakai klubok VIP szekcióiról... igaz. Itt, mindenki azt csinál amit akar. Meztelenül táncolnak, még szexelnek is egymással ország-világ szeme láttára, drogoznak, isznak, és még verekednek is. Ebben a teremben is van táncparkett, bárpult, egy szökőkút, és két újabb drogdíler is, de ez már tele van őrökkel. Nehézfegyveres őrökkel. A hely annyiban különbözik, hogy az itteni DJ még inkább beszívottnak néz ki mint az alsó emeleten lévő, azonban itt már rave-zene megy; és legnagyobb meglepetésedre, az emelet egy részén még van egy mondvacsinált aréna is. Pénzt dobáló emberek állnak körbe két férfit akik verekednek egymással. Az egyik egy másikon ül, és éppen a fejét használja bokszzsáknak. A vér csak úgy fröcsög. Két őr közbe is avatkozik, nehogy bárki is meghaljon. A VIP részleg valószínűleg hangszigetelt, mivel ahogy bezárják mögötted az ajtót, semmit sem hallasz a lenti elektronikus zenéből, és egyéb ricsajokból. Ha most eldöntötted, hogy azonnal ki akarsz innen jutni, és bármivel próbálkozol, egy a két kísérőd fegyvert fog rád, hogy rábírjon a haladásra. Amennyiben zökkenőmentesen mentek tovább, ez nem történik meg.


De van följebb is. A VIP részlegen átjutva elindultok a legfölső emelet felé, aminek bejáratát két símaszkos, hatalmas férfi őriz. Az egyik kísérőd elmondja nekik ki vagy, majd szó nélkül továbbengednek titeket. Ahogy belépsz, egy újabb hangszigetelt szoba fogad, ahol egy TV-ből szól valami latin-amerikai rnb zene. Valószínűleg itt találhatóak a bűnszervezet magasabb rangú tagjai, de nem úgy néznek ki, mint a maffiózók, hanem mint az utcai keményfiúk. A klub legfölső emeletében vörös bőrfotelek vannak, amikben férfiak ülnek, és egy sztriptíztáncos showműsorát nézik, miközben italt fogyasztanak. Jobb oldalt nők ülnek körbe egy férfi sztriptíztáncost, akik szintén ujjongva, pénzt dobálva, és italt fogyasztva élvezik a show-t. Tőlük jobbra, meglátod Chris Stokes-t, mindkét oldalán egy-egy lengén öltözött nővel. Ahogy meglát téged, mosolyogva nyugtázza jelenléted.
- Ott a főnök. - biccent balra.
Balra fordulsz, és meglátsz egy hatalmas, egyoldalú üveget, amit egy unott, neked hátat fordított férfi bámul. Az üvegen keresztül tökéletesen belátható az egy emelettel lejjebb található VIP részleg. A férfi hatalmas... szinte kétszer akkora mint te, és úgy ki van gyúrva mint ha Schwarzenegger egész életében szteroidozott volna. Bőrruhákat hord, és valamiféle maszkot visel a fején, de nem fordul hátra. Amint a közelébe értek, a két kísérőd megállít. Az egyik odamegy a főnökhöz, és a fülébe súg valamit. A férfi egy bólintással nyugtázza, de még mindig nem fordul az irányodba, hanem beszélni kezd. Olyan erős spanyol akcentusa van, hogy szinte alig érted mit mond, de a szavait így is jól kiveszed.
- Nézze, ahogy lent dagonyáznak... mint a disznók. B*sznak, harcolnak, drogoznak, isznak és táncolnak, teljesen megfeledkezve önmagukról. De pontosan azt akarom, hogy ilyenek legyenek. Hogy megmutassák országnak, világnak, hogy milyen romlottak is valójában, mint ez az egész rohadt város.
A férfi ezután feléd fordul.

- Maga Jane Paxton. Egy köszönettel tartozom magának, amiért tett arról, hogy mindenki lássa a kis showműsorunkat tegnap éjjel. Az én nevem Bane, és egy ajánlatom van a számára. - ezután befejezi a mondandóját, majd várja mit reagálsz.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-23, 14:31

Amikor a két őr nem, jön utánam, kezdem sejteni, hogy ez az egész akció talán mégsem volt olyan jó ötlet. Mikor beérek a klubba és végre körülnézek, rájövök, hogy miért, azt hiszem bármilyen lexikonban a bűnbarlang címszó mellett simán szerepelhetne ennek a helynek a képe. Alkohol, szex, drog, ahogy illik, vagyis ahogy nagyon nem illik. 
A hely feltérképezése közben újabb biztonsági emberekbe botlok, ezek jóval magasabb szinten vannak mint a két kinti szerencsétlen. Bevezetnek a VIP részlegbe, ahol csak mégtöbb alkohol, szex és drog vár rám, meg ahogy nézem valamiféle bizarr ketrecharc is. Na ez az a hely amit messziről el kellett volna kerülnöm, hát csak gratulálni tudok magamnak, megint nyakig vagyok a slamasztikában és ismét csak remélni tudom, hogy nem a halottaskocsiban vezet belőle kifelé az út. 
Szó sincs még itt semmiféle kifeléről a VIP után még vár egy belsőbb bugyra a pokolnak, ez lehet az extra-szuper VIP. 
A kedves Chris Stokes is itt van, amikor belépek rám mosolyog, eszem a kis pofikáját, kíváncsi vagyok, hogy végignézte-e valami kamerán keresztül, amíg szenvedtem a bejutással. "Kösz a nagy semmit baromarc" gondolom magamban. 
Mikor tekintetemet a főnök felé irányítom először is a hatalmas üvegfalra leszek figyelmes, gondolhattam volna, az ilyen fickók mindig egy hatalmas egy oldalú tükrön keresztül nézik a történéseket. A főnökből először csak a széles hátát látom, és amikor azt mondom széles akkor olyan szélesre gondolok, amilyet még nem láttam. A fickó talpig bőrben van és talán maszkban, ahogy innen ki tudom venni. Mi ez itt valami titkos maszkos fétisklub, bár mondjuk annyira nem is lennék meglepve. 
Most értünk el ahhoz a részhez, ahol a bűnszervezet feje ismerteti ördögi tervét, vagy annak egy részletét legalább, miután ez megtörténik rám villantja cseppet sem megnyerő mosolyát. Megköszöni a munkámat és Bane néven mutatkozik be, nem tudom, hogy ez keresztnév, vezetéknév vagy mi akar lenni. Azt mondja van egy ajánlata számomra, ne ez az izgalmas rész, na most ne csináld össze magad Paxton és az ég szerelmére, mondj végre valamit. 
- Nos hát köszönöm a meghívást Mr. Bane - kezdek bele egy kicsit megszeppenve, na jó ne szépítsünk, totál be vagyok parázva, de szerintem a körülményeket tekintve ezzel mindenki így lenne. 
- Az ajánlatát pedig szívesen meghallgatnám, amennyiben nem képzi szerves részét a hullazsákban történő elszállításom. - Na talán ezt nem  kellett volna hozzátennem, de most már kimondtam, várom hogy mi lesz az az ajánlat.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-23, 15:18

Bane a kis megjegyzésedet hallva elmosolyodik, majd lassú, vontatott nevetésbe kezd. Idővel abbahagyja, és teljesen komor arccal szólal meg.
- Ha megölném magát, nem lenne mit hullazsákba tenni. - ezután ismét elmosolyodik, majd a fejével biccent, hogy kövesd.
Elindul előre, és... megnyomja a falat. Egy lemez tolódik a hátra, ami ugyanúgy néz ki, mint a fal többi része, csoda, hogy Bane egyáltalán tudta, mit kell megnyomnia. Kinyílik egy titkos ajtó, és újabb lépcsők vezetnek fölfelé. Bane fölmegy, te pedig utána, és itt megtalálod a dolgozószobáját. Ez, legnagyobb meglepetésedre úgy néz ki, mint egy átlagos dolgozószoba, még könyvespolcok is vannak, tele könyvekkel. Bár erősen kétled, hogy Bane olvas, ma éjszaka már semmi sem lep meg. Egy fekete márványasztal van a szoba közepén, egy hatalmas, Bane méretéhez illő bőrfotellel, és egy másik, kisebb fotellel vele szemben, az asztal másik oldalán. Bane levesz egy irattartó mappát egy könyvespolcról, úgy néz ki mint egy rendőrségi akta-gyűjtemény, majd leteszi az asztalra és ezután leül a bőrfotelbe. Egy gesztussal jelzi, hogy foglalj helyet.
- Semmivel sem szolgálok ebben a klubban... a maga érdekében. Az ajánlom viszont, ott van maga előtt.
Felnyitja a mappát, majd feléd fordítja, ezután egyesével emeli ki az aktákat, rajta olyan személyekkel, akiket már ismerhetsz, vagy örülsz, hogy nem ismered őket.
- Don Falcone. Gotham harmadik legnagyobb bűnszervezetét vezeti. Őt már ismeri. - mondja, ahogy kivesz egy őt ábrázoló aktát, majd egy másikat, rajta egy nyeszlett fickóval, aki emlékeztet a tegnapi drogdílerre. - Count Vertigo. Egy drog díler, Starling Cityből. Specialitása a Vertigo, egy erős hallucinogén.

Egy újabb aktát vesz ki, ezen egy... rendkívül barátságos ábrázatú fickó képe látható.
- Pingvin. Ő még új, de rengeteg pénzt szerzett, rövid idő alatt, többnyire rablásokból. Van szeme a műkincsekhez, tudja mit kell eladni, és kinek. Ezek mellett orgazda, az egyik legsikeresebb az országban.

Még egy aktát vesz ki, ezen pedig egy fekete koponyamaszkos illető díszeleg, a neve mellé az van írva, hogy ismeretlen.
- Fekete Maszk. - a nevet kimondva elfintorodik. Egyértelműen gyűlöli a fazont.

És végül az utolsó akta, ezen egy bajszos, fekete hajú férfi látható egy szivarral a szájában. Még ő hasonlít a legjobban egy normális, klisé bűnözőre.
- Bruno Mannheim. Egy Intergang nevű szervezet vezetője Metropolisban, akik valamiféle csúcstechnológia segítségével rabolnak, zsarolnak, és pénzt mosnak. Még hamis bankjegyeket is gyártanak amiket valahogy sikerül hitelesíteniük.
Meglepetésedre Bane egy művelt fickónak hangzik... de attól még mindig inkább hasonlít egy szörnyre, mint egy emberre.
- Látta mi folyik itt a klubban, igaz? A Falconéktól vettem át, majd átneveztem. Egy ideig működtettem is... amíg ez nem lett belőle. Pontosan, ahogy akartam. Minden, amit ma látott... hozza le. Írja meg. Van telefonja, csinálhat fotókat is. De én nem leszek rajtuk, sem az embereim, világos? Sem engem, sem Chris Stokes-ot ne említse egy szóval sem. - a hangja ellentmondást nem tűrő.
- Ne azonnal írja meg a cikket. Várja meg, amíg lenyugszanak a dolgok a tegnapi expozéja után. Ami pedig az aktákat illeti, elviszi az összeset, és áttanulmányozza. Néhány helyen hiányosak... szerezzen meg minden információt ezekről az emberekről, és buktassa le őket. Írja meg, mit művelnek, és kik ők valójában. Adja meg a rendőrségnek amit akarnak. Természetesen ezt mind nem várom el ingyen.
Ismét feláll, majd nagy ámulatodra fél kézzel elhúzza a tölgyfából készült könyvespolcot, könyvekkel együtt. Mögötte egy széf van, ami vélhetőleg le van zárva... de ő puszta kézzel felnyitja. Jobban mondva, két ujjal. Kivesz belőle egy aktatáskát, egy zöld löttyöt ami egy fiolában van, és egy okostelefont. Mindegyiket leteszi az asztalra. Az aktatáskát felnyitja, nem feltöri, hanem a kombinációt használja, bár a hatalmas ujjaival elég nehéz neki, de azért csak sikerül. A táska csordultig van pénzzel, legalább... tíz millió van benne.
- Ez a magáé. A telefont vész esetére adom, ha esetleg bajba kerülne, hívja fel a telefonban található egyetlen nevet. Nem fogják felvenni a kagylót, de ezzel be tudják mérni a pontos helyzetét, és az embereim segíteni tudnak önön. Ha bármi gondja akad, vagy olyan akadályba ütközik ami meggátolja a szükséges információk begyűjtését ezekről az alakokról, ne hívja, hanem egy SMS-t küldjön erre a számra. Azt írja be, hogy "SOS", semmi mást. Chris Stokes ezután megjelenik a lakásán amilyen gyorsan csak lehet, és konzultál magával. Ha Chris Stokes nem ér rá, vagy meghal... akkor valaki más megy, de benne is bízhat, ahogy Stokes-ban is. Nem küldök holmi jöttmentet magához. Végezetül... - mutat a zöld folyadékra.
- Utánanéztem magának. Tudom hogy egy meta, a képessége rendkívül hasznos lehet... beszivárgásokhoz. Azonban, ha nem akarna többet, most nem lenne itt. Látta mire volt képes a szérumom tegnap este. Szándékosan egy instabil verziót lövettem abba a baromba aki azt hitte elárulhatja Vertigo-t, azzal, hogy információt szolgáltat nekem. Azonban, semmi újat nem mondott nekem, ezért... azt kapta, amit megérdemelt. Kihasználtam, majd eldobtam, mint egy darab rongyot. Csak ezt érdemli az ő fajtája. Magában viszont van potenciál, és kurázsi. Ez a szérum, ami teljesen stabil... ezt garantálhatom, hiszen én is használom. - elmosolyodik, majd folytatja. - Vagy megerősíti a jelenlegi képességeit valamilyen módon... vagy egy teljesen újjal ruházza fel, vagy eltörölve a régit, vagy még amellé fog kapni valamit. Fogalmam sincs... már kipróbáltuk pár metán, de a hatás mindig változó volt, azonban sosem olyan, mint rajtunk, embereken. Az izomtömeg nem nőtt meg, és nem vesztették el a kontrollt... minden ember elveszti az uralmat a cselekedetei fölött. Rajtam kívül. Valamint az embereknek folyamatosan újabb adag kell... a metáknak nem. A metáknak elég egy is, és a hatás permanens. Nos, mit szól?
Végignézel az előtted lévő asztalon, tele minden jóval... és talán egy új képességgel is. Értékeled magadban a lehetőségeket, összeszeded a gondolataid. Elfogadod az ajánlatát?


//Ha szeretnél új képességet, játszd ki az átalakulást, és azt is, milyen új képességet kapsz tőle, vagy felerősítheted a mostanit. Amennyiben ez megtörténik, a kaland során szabadon használhatod az új szerzeményedet, majd a kaland végén megkapod jutalomként, aztán az adatlapodon majd fel kell tüntetned a képességed, és a fejlődési szinttáblázatot is. Annyi kikötésem van, hogy ne legyen egyből szinte legyőzhetetlen, végül is még csak most kapnád meg, ezért valamiféle kezdetleges formát találj ki neki, ameddig nem lesz alkalmad a fejlődésre szintlépéskor.//
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-23, 18:17

Van egy olyan érzésem, hogy az agyam most töltődött túl információval, és kell neki egy kis idő míg mindent feldolgoz. Titkos ajtó, titkos dolgozószoba, titkos akták, titkos széf, titkos aktatáska, titkos pénz, titkos mobil, titkos szérum új képesség... Nem semmi ez így egyszerre. Van egy olyan érzésem, hogy elértem azt a szintet, ahol nemet mondani nem opcionális. Végülis innentől fogva nem mondhatom, hogy unalmas az életem bárhogy is alakul. Maga a munka az, aminek az elvállalása meglehetősen szimpatikus, nem veszélytelen, de elvégre pont ezért választottam az újságírást. A szérum kérdése, már egy kicsit más. Nem vagyok benne biztos, hogy akarok egy új képességet, vagy a jelenlegit továbbfejleszteni. Amúgy sem vagyok a hirtelen döntések híve, vagyis tuti, hogy kell az a szérum a következményekkel meg majd foglalkozunk később. 
- Azt látom, hogy meglehetősen jól informált, ami gondolom az Ön szakmájában elengedhetetlen. Foglaljuk össze, hogy jól értem-e, kapok egy céges vészhívót és egy rakat lóvét - mutatok a telefonra és a pénzre - a tananyagot és az összes puskát, ami a sikerhez kell - teszem hozzá az aktákra mutatva - bónuszként pedig egy esélyt saját magam továbbfejelesztésére és ezért cserébe a megfelelő dolgokat kellene, a megfelelő emberekről a megfelelő időben nyilvánosságra hozni? Ezzel nem arra akarok célozni, hogy egyszerűnek tűnik a dolog, sőt, van egy olyan érzésem, hogy mégiscsak elő fog kerülni az a hullazsák. De egye fene, benne vagyok pénzestől, aktástól, szérumostól, a legrosszabb, ami történhet, hogy felcsapom a talpam, az meg előbb utóbb mindenképpen bekövetkezik. Viszont, ha a szérumtól elkezd csomókban hullani a hajam, reklamálni fogok! - teszem hozzá, csak a miheztartás végett.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-25, 10:45

Bane pislog egyet-kettőt, majd válaszol.
- Ha bármi nem kívánt mellékhatást tapasztalna magán a szérumtól, ismét csak használja a telefont. És akkor benne van. Remek. - előveszi a saját telefonját, amin meglátja, hogy mennyire késő van. - Magától is hazatalál, nemde? Tudja mit kell tennie. Vigye az aktákat és válasszon ki egy célpontot, először azonban írjon a klubról, ahogy megbeszéltük. Így oka is lesz rá, hogy ma miért nem ment dolgozni. Holnap pedig az első útja a szerkesztőségbe vezessen. És ne feledje a megállapodásunkat... Ms. Paxton. - mondja, majd feláll, és a kezét nyújtja neked, hogy megpecsételjétek az üzletet.
Lehet, hogy kezet kéne fognod vele... ha nem teszed, tán megsértődik, és ki tudja mit tesz. Bár nagyobb valószínűsége van annak, hogy olyan mancsokkal mint amikkel ő rendelkezik, simán összeroppanthatja a kezed, vagy legalábbis kificamítja a csuklód. De csak nem.
Ahogy ez megtörténik, Bane kivezet téged a titkos szobából, de előtte megvárja amíg mindent elteszel. Lefelé menet a lépcsőkön megkérdezi.
- Van már ötlete ki után fog menni először miután megírta mindenkinek mi folyik a klubban? - akár válaszolsz, akár nem, a hallgatásoddal is megelégszik, majd a két őr aki idáig elvezetett ismét megjelenik, miután Bane int nekik, és kivezetnek a klubból. Kifelé menet Stokes még egyszer rád mosolyog, és biccent is feléd. Van egy olyan érzésed, hogy még fogtok találkozni. A klubból kiérve, a hideg éjszaka sötétjében csak két dolog jár a fejedben... egyrészt, mi a francnak jöttél az éjszaka közepén egy ilyen ruhában. Másrészt... most mihez kezdesz? Lehet, hogy rá kéne nézned az aktákra, de lehet, hogy előtte aludnod kéne rá egyet. Az viszont biztos, hogyha már elfogadtad Bane ajánlatát, akkor teljesítened is kell a rád szabott feladatokat. Tudja hol laksz, ahogy az emberei is, és Stokes figyelhetett miközben alszol, ki tudja, hogy nem-e nézett-e bele a telefonodba, és nyomoztatta le a családod és barátaid telefonszáma alapján a pontos lakhelyüket. Még ha csak félelemből is mondtál igent, most már nincs visszaút... már csak az a kérdés: mi a következő lépésed?
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-25, 15:11

Nem tudtam eldönteni, hogy mennyire jó ötlet kezet fogni egy ekkora darab emberrel, egy kicsit nem figyel oda és simán összeroppantja az összes csontomat, de nehogy már most rezeljek be, kezet nyújtok neki. Utána magamhoz veszem az összes "ajándékot" és kifele indulunk. Útban kifele rákérdez, hogy a sok díjnyertes díszpolgárból ki lesz az elsőszámú legjobb barátom, de a helyzet az, hogy még nem nagyon találtam ki a dolgokat. Csak addig van meg a terv, hogy hazamegyek kipihenem magam, holnap leadok egy cikket az addigra már nem kicsit zabos főszerkesztőnek... ééééés nagyjából ennyi. 
- Még nem igazán találtam ki, hogy ki is legyen a szerencsés első. Van esetleg személyes kedvence, akit szeretne minél előbb címlapon látni? - kérdezem komoly érdeklődéssel. Igaz, hogy állítólag nincs megkötve a kezem, de ha egy ilyen fickóval van dolga az embernek, jobb ha szívességet tesz. mintha kérnie kell. Másrészt kíváncsi is vagyok, hogy a felsoroltak közül ki van a legjobban a bögyében. Kifelé menet meglátom Stokes vigyori fejét, van egy olyan érzésem, hogy gyakran fogom még látni.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-25, 23:11

- Maga nem nekem dolgozik. Ahhoz nincsenek meg a megfelelő tapasztalatai. - mondja Bane fintorogva, majd végül kis szünet után folytatja. - Mindenki, akit bemutattam magának egy púp a hátamon. Egy akadály, akitől meg kell szabadulni. Aki a végletekig próbára teszi a türelmem, az Fekete Maszk. De ne vegye készpénznek... ki tudja, mit hoz a holnap. - ezután, egy halk, vontatott nevetést követve visszavonul a klubba, a két őrével együtt, te pedig kint állsz egyedül.
Úgy néz ki, eljött az idő arra, hogy rendbe tedd magadban a dolgokat, átértékeld az eseményeket, és döntést hozz. Mert ezt magadnak kell meghoznod. Még nem késő Bane ellen sem fordulni, a lehetőségeid megvannak rá... azonban az emberei tudják hol laksz. Segítséget is kérhetnél a munkatársaidtól, feltéve hogyha van valaki, akiben megbízol annyira, hogy ilyen dolgokat megossz vele. Egy viszont biztos: fáradt vagy, szóval ideje lenne nyugovóra térned, holnap pedig ahogy bemész ismét dolgozni, eljön a döntéshozatal, és a cselekvés ideje.


//Folytatás: Jane Paxton albérlete


Rajtad áll, mit teszel otthon, aztán a soron következő poszt mehet a Gazette-be, ahol döntést kell hoznod arról, ki után fogsz menni, illetve el kell döntened, mik lesznek pontosan a következő lépéseid. Még mindig ott van az is, hogy mit kezdesz a szérummal, amit Bane adott.//
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Club Venom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.