Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Desaad kínvermei

Go down

Desaad kínvermei

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-21, 09:24

Desaad, Apokolips kínzómesterének és Darkseid tanácsadójának kedvenc helye, szinte mindig itt található meg. Itt kínozza a rabszolgákat, vagy vallatja a bűnözőket. Azonban, ha nincs jó kedvében, a bolygó bármelyik polgárát elraboltathatja, és napokig kínozhatja, csupán kedvtelésből. Az is sokat mondó tény a kínvermeket illetően, hogy Apokolipson nincs börtön. Nincs rá szükség. Ha szembetalálod magad Desaad-dal, biztos, hogy vallani fogsz. Megvannak a módjai arra, hogy kiderítse az igazságot. A kínvermeket még soha senki nem hagyta el élve, vagy ugyanúgy, ahogy bejött, és ha sikerült is túlélnie egy találkozást a kínzómesterrel, soha nem akart többet emlékezni rá.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.