Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Darkseid Trónterme

Go down

Darkseid Trónterme

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-21, 09:21


Itt található a bolygó teljhatalmú ura, Darkseid. A bemenet nem tilos, az ajtók nincsenek bezárva, így bármikor az életére lehet törni, azonban, soha senkinek nem sikerült megsebeznie sem, nem hogy végezni vele. Mégis, szinte senki sem mer belépni a Darkseid udvarában levőkön, és azokon kívül, akiket maga Darkseid hivatott be. Ha Darkseid behívat, biztos, hogy tervei vannak veled, így az első utad a tróntermébe kell, hogy vezessen. Amennyiben megváratod, a végzeted a biztos halál.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.