Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bolygófelszín

Go down

Bolygófelszín

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-21, 09:15

Az Apokolips egy rendkívül forró bolygó, amin folyók és óceánok helyett lávafolyamok vannak. Az egekig érő, koromfekete színű épületek díszítik felszínét, melyek karbantartásával rabszolgák foglalkoznak. Gyakoriak a sikolyok, a jajveszékelések, és a segítségért esedező kiáltások, melyre nem érkezik válasz. Az eget Darkseid sorkatonái, a paradémonok pásztázzák, minden egyes kis kihágásra figyelve, és szigorúan büntetve azt. Darkseid szobrai szinte mindenhol ott vannak, állandó emlékeztetőül: ha ezen a bolygón élsz, Darkseid tulajdona vagy. Úgy élsz ahogy ő mondja, és úgy halsz, ahogy ő azt megköveteli. A sorsod elől nem menekülhetsz, csak ha ő úgy határoz.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.