Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Kilencedik Kör (Árulás)

Go down

Kilencedik Kör (Árulás)

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-20, 11:09

Az itt kárhozó áruló lelkek fölött maga a pokol teljhatalmú ura, Lucifer, a bukott angyal ítélkezik. Itt található meg a 666 láncon őrzött Sátán is, a bestia, amit a gazdája csak az Armageddon bekövetkeztében ereszt majd el. Ez a kör négy hatalmas, kerek, egymással semmilyen módon sem összekötött lebegő platformra oszlik, mely különböző árulókról van elnevezve. Az első platform neve Káina, Kain neve nyomán, aki elárulta a testvérét, Ábelt. A második platform neve Antenora, a trójai Antenor, Priam király tanácsadójának neve nyomán, a harmadik platform neve Ptolomea, a görög Ptolemaiosz neve nyomán, a negyedik platform neve pedig Judecca, iskárióti Júdás neve nyomán. A platformok alatt több száz méterrel, egy befagyott, végtelen óceán van, amin egy jégből faragott trón díszeleg.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.