Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Nyolcadik Kör (Csalás)

Go down

Nyolcadik Kör (Csalás)

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-20, 11:00

A Nyolcadik Kör a csalók számára van fenntartva, és tíz bugyorból áll. Az első bugyorban populisták és csábítók, a második bugyorban hízelgők, a harmadik bugyorban szentségárulók és esküszegők, a negyedik bugyorban sarlatánok és hamis próféták lakoznak, míg az ötödik bugyorban korrupt politikusok, a hatodik bugyorban képmutatók, a hetedik bugyorban tolvajok, a nyolcadik bugyorban gonosz tanácsadók és bizalmasok, a kilencedik bugyorban megtévesztők, a tizedik bugyorban hamisítók, és egyéb csalással kapcsolatba hozható törvényszegők. Minden bugyrot egy-egy roskadozó híd köt össze és ezzel választja el egymástól őket.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.