Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Harmadik Kör (Falánkság)

Go down

Harmadik Kör (Falánkság)

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-20, 10:33

Itt olyan lelkek lakoznak, akik életükben a falánkság bűnének martalékául estek. Itt is van egy Cerberus, azonban ez egy féregszerű szörny, nem ugyanaz mint a tartaloszi Hádész háromfejű kutyája. A bűnösök itt arra vannak kárhoztatva, hogy egy örökkévalóságig egy jeges eső okozta pocsolyában kell dagonyázniuk, mint a disznóknak. Ez önmaguk elhagyását hivatott szimbolizálni, büntetésül amiért teljesen átadták magukat az étel, ital és egyéb földi örömök csábításának, nem foglalkoztak a saját egészségükkel, ahogy másokéval sem, nem képesek észrevenni a körülöttük dagonyázó lelkeket. Ennek oka, hogy ahogy életükben, úgy a halál után is önzők, és csak a saját szenvedésükkel foglalkoznak.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.