Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Első Kör (Limbo)

Go down

Első Kör (Limbo)

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-20, 10:19

Itt olyan erényes, erkölcsös lelkek találhatók, akik nem keresztények, vagy meg nem keresztelt pogányok, akik örökké arra vannak ítélve, hogy egy, a Mennyország kifordított, tökéletlen másában szenvedjenek. Egy kastélyban élnek, hét kapuval, ami szimbolizálja a bibliai hét erényt. Olyan történelmi alakok lelkei találhatóak itt, mint például Homér, Szókratész, Arisztotelész, Cicero, Hippokratész, vagy Julius Caesar.
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.