Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Cortex - Vezérlőterem

Go down

Cortex - Vezérlőterem

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-16, 09:48


A S.T.A.R. Labs irányítóterme, ahol az itt dolgozók figyelik a városban feltűnő metahumán aktivitást.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Cortex - Vezérlőterem

Témanyitás by Barry Allen on 2017-01-04, 17:31

Semmi izgalmas, különleges dolog sem történt Barry-vel a visszafele úton. Egyszer kétszer a kelleténél közelebb sikerült elmennie egy- egy kocsi mellett, de ez nem volt ritka dolog, sőt, volt ennél sokkal rosszabb, visszapillantó tükröt letörő esete is már, nem is egy és nem is az utolsó.
Örült, hogy végre visszatért Central Citybe. Nem volt rossz neki Metropolisban sem, de hiányoztak neki a barátai és Iris, főleg Iris. Már nagyon várta, hogy lássa őt, hogy a közelében lehessen. De ugyan akkor azt is várta, hogy Caitlinnel és Ciscoval is meg tudja végre vitatni az eredményeket, amik a Metropolisi kiruccanása során kerültek elő. Nem akart túl sok időt ezzel eltölteni, csak úgy érezte, ez kell neki, egy kis segítségkérés, hátha segít egy kicsit jobban összerázni a csapatot, ami mostanában nem ugyan olyan mint volt, valami nagyon megváltozott. Addig járt az agya ezeken a dolgokon, míg végül meg látta már a Star Labs épületét. A rongált tetővel és az elhagyatott parkolóval. Kicsit úgy érezte magát, mint valami kisgyerek, aki várja az ajándékát és teljes izgalomban, lázban ég miatta. Ekkor már az épületben volt. Nem is tudta pontosan, hogy kit is fog ott találni a vezérlőteremben, de már nagyon várta a találkozást.

_________________
avatar
Barry Allen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 40
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Flash
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Cortex - Vezérlőterem

Témanyitás by Slade Wilson on 2017-01-05, 14:00

Ahogy belépsz a vezérlőterembe, egy ismerős arc vár téged. Cisco az... rendkívül meglepett ábrázattal az arcán.

- Barry...? - szólal meg meglepetten. - Te nem most mentél el? Mit keresel még itt? Dr. Wells - azaz Reverse Flash, elrabolta Eddie-t! West nyomozó és Iris mentek nyomokat keresni, Caitlin pedig Ronnie-val és Dr. Steinnel van! Most... te... mit keresel itt? Megtaláltad Eddie-t?

Elrabolta Eddie-t? Micsoda? De hiszen Harrison Wells már halott. Legalábbis az, aki elvette Harrison Wells külsőjét miután megölte őt, és a feleségét, miután végzett az édesanyáddal. Az is feltűnik, hogy Cisco nem Eobard Thawne-nak hívta, hanem Wells-nek. Erős deja vu érzés kap el... plusz, Eddie is halott. Megölte magát, hogy végezhessen Eobarddal, a jövőből jött elenfeleddel. Mi folyik itt? Visszamentél az időben?
Ez 2014, nem 2016? Mi történt Zoom-mal?  Iris vajon jól van?

Miután összeszeded a gondolataid, sikerül arra a következtetésre jutnod, hogy lehet ez még talán jobb is így. A Flashpoint után sok minden kérdésessé vált... azonban ha visszakerültél a végső csatád előtti pontra Reverse Flash-sel, akkor talán megakadályozhatod Eddie halálát, Ronnie halálát, és a sok szörnyűséget is, ami később történt. Felkészülhetsz Zoom-ra. Jobban felkészülhetsz Patty-re is. Vagy mégis jobb lenne vállalnod a felelősséget tetteidért, és visszamenni a saját jövődbe? De az is lehet, hogy álmodsz, vagy valamilyen hallucinogén hatása alatt állsz. Valahogy meg kell bizonyosodnod arról, hogy tényleg ott vagy-e, ahol lenned kell, és ki kell derítened, hogy kerültél ide. Nem emlékszel, hogy annyira gyorsan mentél volna, hogy ugrottál volna az időben.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Cortex - Vezérlőterem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.