Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Selina Kyle

Go down

Selina Kyle

Témanyitás by Selina Kyle on 2016-12-14, 21:31

Név: Selina Kyle
Faj: Ember
Nem: Nő
Életkor: 28 év
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Család: édesanya : Maria Kyle (elhunyt),  édesapa Brian Kyle (elhunyt), testvér: Maggie Kyle
Foglalkozása: hivatalosan: alkalmi irodai munkák, nem hivatalosan: tolvaj
Jelleme:  Határozott, lobbanékony, első sorban a saját érdekeit tartja szem előtt, bár szívesen segít a bajba jutottakon, idegenekkel szemben bizalmatlan és a legrosszabbat feltételezi róluk viszont, ha az érdekei úgy kívánják, nem riad vissza attól, hogy kihasználjon másokat
Képességei: Képzett atléta, rendkívül hajlékony, kiismeri magát a harcművészetek világában is, ügyese tör fel zárakat és bárhova bejut feltűnés nélkül
 
Előtörténet: Selina Kyle gyerekkora korántsem volt könnyű. Az apja alkoholista volt, aki gyakran bántalmazta feleségét és gyermekeit. Az anyja, nem látott más kiutat és öngyilkos lett, mikor Selina és húga Maggie még kisgyermekek voltak. Az apuk nem sokkal ez után szó szerint a halálba itta magát. A két kislányt elválasztották egymástól. Selina egy árvaházba került, ahol nem volt sokkal jobb a helyzet, mint korábban az apjával. Az engedetlen gyerekeket gyakran fenyítették brutális módszerekkel. Selina ezt nem bírta sokáig és megszökött. Kezdetben apróbb lopásokból tartotta fent magát, majd a sors útjába sodort valakit, aki a pártfogásába vette és kitanította a lopás, a szélhámosság és a megtévesztés minden területén.
Mikor viszonylag fiatalon sikerült elég pénzt szereznie saját maga fenntartásához, beiratkozott a gotham-i középiskolába, mint egy próbaként, hogy kívülállókét hogyan tudja megállni a helyét a hétköznapi világban. Bár az iskola nagy részét haszontalannak és elfecsérelt időnek tartotta, kitűnő alkalma volt az iskolatársai megfigyelésére, és gyakorolni a megtévesztést és annak tudományát, hogy a körülményeket mindig a saját javára fordítsa.
Egyetlen embert tart számon a barátai között és ez a személy Dr. Harleen Quinzel, akit a középiskolai évek alatt ismert meg.
Névtelenül támogatja húgát, nem merte felvenni vele a kapcsolatot, túlzottan tart attól, hogy ha egyszer a rendőrség elkapja, a testvére is bajba kerülhet.
Manapság kisebb időszakos munkákat vállal el, leginkább ideiglenesen titkárnősködik, vagy hasonló munkákat végez. Ezen kívül a világ egyik leghíresebb tolvaja lett, annak ellenére, hogy a hatóságoknak fogalma sincs, hogy kivel állnak szemben, sőt még abban szem biztosak, hogy nővel van-e dolguk. A „nappali”munkáit csak az elvegyülés miatt tartja fenn, a megélhetését nagyobb értékű rablások biztosítják. Szinte sportot űz abból, hogy maximálisan biztosított helyekre tör be, és nem azt mondom, hogy az eredeti Mona Lisa függ a nappalijába, de másolatnak túlontúl hiteles.
 
Példa hozzászólás:
Vannak munkák, amiket nem szívesen vállal el az ember, de nincs választása és van amire egyenesen vágyakozik. Amikor megláttam, hogy a gotham-i múzeum kurátora mellé keresnek személyi asszisztenst rögtön jelentkeztem, hiszen élek halok a műkincskért, és nem túlzok, jelenleg is jópárat tartok otthon. Viszont az ilyen munkáknak vannak hátulütői is, például a főnök személye, aki nem más mint egy embernek látszó hím szaporítószerv tökéletes mintapéldánya, ráadásul a keze is gyakran vándorol olyan helyekre ahova nem kellene és ilyenkor nagyon nehezemre esik nem betörni az orrát.
- Ms. Kyle – hallom megint a hangját a terem másik végéből – Jöjjön már, mit bámészkodik?
- Csak csodálom a mennyezet gyönyörű kialakítását. – felelem. Meg persze a biztonsági kamerák és mozgásérzékelők pontos elhelyezkedését is.
- Nem érünk rá egész nap, még be kell fejezni a meghívókat a hétvégi kiállítás megnyitóra. – mondja, majd elsiet az irodája felé. Na persze, az a nyavalyás megnyitó, ezért is vettek most fel, a megnövekedett érdeklődés megnövekedett munkát vonz magával. Kíváncsi leszek mi lesz a fő látványosság, mert a meghirdetett gyémánt biztos, hogy nem.
Ugyanaznap késő este:
A bejutás a múzeumba mondhatni gyerekjáték volt, még helyismeret nélkül is pofon egyszerű lett volna, így pedig majdhogy nem kihívás sincs benne. Egy macska ügyességével kerülöm ki a mozgásérzékelőket és a kamerák kereszttüzét, a széfet, amiben a gyémántot őrzik a megnyitóig szinte semmi perc alatt feltöröm. Próbálok azon a módon távozni, ahogy érkeztem, amibe belerondít a kurátor, aki pont a mai napot választotta arra, hogy későig dolgozzon, vagy csak nem volt kedve hazamenni a feleségéhez, a szeretője meg pont nem ért rá.
- Álljon meg! – kiált rám mikor meglát, én pedig engedelmes kislány módjára megállok, persze kellő távolságban tőle. – Ki maga? Mit keres itt? Hívom a rendőrséget! – Na, talán ez az, amit nem kellett volna megemlíteni a jelenlétemben. Egy szökkenéssel előtte termek és egy gyors mozdulattal betöröm az orrát, nem tehetek róla, már hetek óta várok erre.
- Ezt pedig elviszem. – mutatom fel a gyémántot és ügyelek arra, hogy véletlenül se ismerje fel a hangom. Majd villámgyorsan távozok a tetőablakon át.
Az eset után még két hétig dolgoztam a múzeumban, miközben a lopás miatt többször is kihallgattak, de egyszer sem keveredtem gyanúba. A meghiúsult kiállítás miatt gyorsan feleslegessé vált a jelenlétem és nem túl érzékeny búcsút vettem az újabban meglehetősen ferde orrú kurátortól.
Egyébként a gyémánt nem is olyan nagy mint ahogy a prospektus hirdette, a férfiak gyakran túloznak méretügyben.
Selina Kyle
Selina Kyle
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias: Macskanő
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Selina Kyle

Témanyitás by Lois Lane on 2016-12-14, 22:08

Kedves Selina, üdvözlünk a Csapatban Smile Menj keresd meg kedves Barátnődet, de előtte ne felejtsd el elkölteni a 8 pontodat, amit az előtörténetért kaptál Wink
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.