Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Matt Hagen lakása

Go down

Matt Hagen lakása

Témanyitás by Batman on 2016-10-22, 08:42

-Alonzo Haston-

A híres színész penthouse lakása egy felhőkarcoló egyik felső emeletén helyezkedik el, több méterrel a Gotham város utcáit uraló mocsok és bűn felett. Az egész túlsó falat elfoglaló ablakon át csodás kilátás nyílik a város épületeire, könnyedén elfeledtetve az emberrel azt hogy mi is folyik lent.
Matt Hagen, aki több akciófilm sztárja is volt ezt szerette volna, miközben a minibárjában található drága italokat kortyolgatta vagy a jaccuzijába hetyegett feltörekvő színésznőkkel vagy akiket éppen megtudott fizetni.
Azonban a most a ház csúnyán felfordult. A tágas nappali bejáratát egy keresztbe kiragasztott, sárga szalag választotta el a lakás többi részétől. Az agyagsárga márványpadlón egy vérfolt terpeszkedett amorf amőbaként. A hullaszállítók egy halott, vöröshajú lányt raktak egy fekete hullazacskóba. Miközben egy egy férfit vezettek el bilincsben. Alonzo Haston, a városi rendőrség nyomozója ekkor érkezett meg lifttel a tetthelyre. A fényűzően berendezett előtérben Bryce Morrow, a nyomozást vezető férfi várja. Magas és szikár férfi, akinek őszülő, oldalra fésült haja és kecskeszakálla van.
Mikor meglátja Alonzot, felsóhajt.
- Matt Hagen, gondolom látta már az "Arany múmia átkában" és az "Octopus karjaiban" - kezdett bele a mondókába. - Egy fickó fellopakodott a lakására és vállon lőtte. A második golyót a lány kapta, akit most zsákba raktak. Az ön feladata, hogy kihallgassa, rendben?
Hagen egy fotelben ül, miközben egy orvos kötözi a vállán lévő lőtt sebet és közben borongósan maga elé nézett, és néha aprókat kortyolt a kezében lévő whiskey-ből.
(Egy kép Mattről lent)

Batman
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Alonzo001 on 2016-10-24, 14:48

Gotham, bűn és sötétség városa. Betörések, lopások, verekedések, gyilkosságok és még sorolhatnám, bár aki itt él, annak ez teljesen hétköznapi. Attól még hogy reggel elindulsz munkába nem olyan biztos, hogy épségben hazaérsz a szeretteidhez, a családodhoz, ha egyáltalán vannak olyannak. Sok ember egyedül tengeti napjait itt, és csak vár és vár, hátha jobb lesz, de nem lesz jobb, hisz pár emberen kívül senki nem akarja megváltoztatni ezt a fertőt.
Egy újabb gyilkossági esett, méghozzá Matt Hagen, a híres akciófilm sztár, felhőkarcolói lakásán.   Nem semmi, hogy meddig elér a bűn keze, nem csak az utcabéli polgárokat emészti fel, már a felső osztálybeliekkel sem bánik kesztyűs-kézzel, de hát ez Gotham, itt nem szabad semmin csodálkozni.
Belépve az épület ajtaján, hatalmas porta fogadott, ahonnan lift indult egyes emeletekre.  Ő a legfelső szinten éldegélt, így egyenest odavettem az irányt.
A mindig rendezett és különösképp igényes lakás, most elég rendesen fel volt túrva.  A tágas nappali bejáratát egy keresztbe kiragasztott, sárga szalag választotta el a lakás többi részétől. Az agyagsárga márványpadlón egy vérfolt helyezkedett el.
Amikor beléptem, épp a hullaszállítók egy halott, vörös hajú lányt raktak egy fekete hullazacskóba. Miközben egy-egy férfit vezettek el bilincsben.
Egy idősebb, magas és szikár testalkatú, őszes férfi várt rám az előtérben, Bryce Morrow, a nyomozás vezetője.
- Matt Hagen, gondolom látta már az "Arany múmia átkában" és az "Octopus karjaiban" - kezdett bele a mondókába. - Egy fickó fellopakodott a lakására és vállon lőtte. A második golyót a lány kapta, akit most zsákba raktak. Az ön feladata, hogy kihallgassa, rendben?-szolt felém.
- Rendben –válaszoltam vissza, majd elindultam Matt felé, akit épp egy kanapén ülve kötöztek a helyi sebészek.
- Jó estét Matt! A nevem Alonzo Haston, nyomozó, egyenesen Gothamből. Tudom, hogy semmi kedve az egészhez, de sajnos fel kell tennem pár kérdést az itt történtekkel kapcsolatban.
 - Kérem, árulja el, szépen sorban, hogy mégis mi történt, kik voltak ezek az emberek, valamit, hogy milyen kapcsolatban van velük, illetve az elhunyt vörös hajú hölggyel.  
Mivel nem nagyon bízom senkiben, főleg nem egy gyilkossági ügyben, ezért kicsit belenézek a fejébe, a pontosabb információért.
Alonzo001
Alonzo001
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Oct. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Batman on 2016-10-26, 15:31

- Jó, hagyjon már békén! - förmedt rá az orvosra, mikor az befejezte a kötözést, mikor meglátta Alonzot, felsóhajtott és belekortyolt a whiskey-jébe.
- Nagyszerű, látom gondolatolvasó! Én csak egy jó estét akartam, erre rámtört az a fickó és rámlőtt! - morogta, aztán unottan hallgatta végig a nyomozót. -  És nem tudom! Akkor láttam először őket, mikor beléptek a nappalimba, összesározták a csempét a kutyaszaros lábukkal és rám lőttek. Cindy felugrott, hogy meneküljön és őt érte a golyó, aztán mikor kiugrottam én is kaptam egyet! Még az a szerencse, hogy tudtam hívni a biztonsági szolgálatot. Ennyi kapcsolatom volt velük!
- Egy ideig nehezen tudja majd mozgatni - szólalt meg a doki unottan, és rámutatott Hagen karjára.
- Jó! Menjen innen - felelte Matt, és kelletlenül visszafordult a nyomozóhoz. - A vöröske, azt hiszem Cindy vagy Amanda, nem lényeg, úgy sem ez volt az igazi neve. Telefonon rendeltem egy ügynökségtől, nézze meg a papírjait, elmúlt huszonegy!
Mikor belepillantasz Alonzo gondolataiba, látod, hogy a gyilkosság úgy történt, ahogy az egészet elmondta. Aztán bevillan két szó, ami látszólag sokat foglalkoztatja a színészt.
Az első szó "Roland Daggett".
Ismerhetted, hisz Gotham egyik leggazdagabb és legtiszteletreméltóbb üzletemberéről van szó, a Daggett Iparvállalatok fejéről.
A második szó pedig Renuyu, és ehhez egy kép is társul. Egy sárga tégely, tele agyagszín krémmel. Ahogy ezek a gondolatok feltűntek, úgy elmerülnek a saját halálát épp megúszó férfi agyában tomboló káoszban. Matt a fejéhez kap, és felnyög.
- A fejem, basszus! Jó, menjen innen, mert feljelentem hatósági zaklatásért!
Ha körülnézel, észrevehetsz a padlón egy apró agyagfoltot, pont azon a helyen, ahol Hagent vállon lőtték.
Batman
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Alonzo001 on 2016-10-27, 19:16

Mikor megláttam Matt-et egy nagy sóhajtással üdvözölt, és lekezelő módon próbálta elhessegetni el az őt segítő ápolót.  A tekintetéből egyből észre lehetett venni, hogy ez a fickó eléggé lenéző jellemmel bír, és szinte semmibe veszi a másik embert, de hisz ő már egészen más körökben mozog, mint mi, egyszerű polgárok.
Kérdéseimre Matt pontosan, érhetően válaszolt. Elmondta, hogy ezeket a fickókat most látta először, és amit beléptek hozzá, egyből rálőttek. Cindy vagy Amanda, a vörös hajú lányról kiderült, hogy egy escort ügynökségről rendelte, hogy kicsit feldobja a híres színészünk estéjét.
Amint beleléptem a gondolataiban, a gyilkosság elejétől a végéig, teljesen igaz volt.  Azonban felbukkant két ismeretlen személynek a neve, Roland Daggedt , az egyik leghíresebb és leggazdagabb üzletember Gothamban.
A második pedig, hogy Renuyu, egy sárgás anyagos színű tégely, talán valami arckrém, vagy valami egyéb kozmetikai eszköz lehet, de ennek még alaposabban utána kell járnom.
Amint elindultam vissza a folyosóra, hirtelen szembetalálom magam azzal a színű krémmel, amit Matt gondolataiban láttam. Mintát veszek belőle, de csak óvatosan nem érek hozzá, zsebemből egy kis üveget veszek elől, majd szépen teszek bele ebből az anyagból.
Ez eléggé elgondolkodtató, ezt valószínű Matt testén lehet ez a furcsa anyag, hisz pont ezen a helyen találták el. Kicsit kutakodok még, hátha találok belőle valamerre.
Még mielőtt visszamennék Bryce-hoz, előbb körülnézek a házban, leginkább ez a különös anyag eredete érdekel. Megnézem a fürdőszobába, akkor a konyhába, illetve megpróbálom körbenézni más szobákban is Matt észrevétele nélkül, de hisz ez egy gyilkosság helyszíne, nem kell aggódnom ha épp szembejönne velem.
Amint találok valami hasznos információt akár a gyilkossággal kapcsolatban, akár a krémmel kapcsolatban, visszamegyek a nyomozóhoz, és jelentést teszek. Elmondom Matt jelentését, de egyelőre az anyagról nem beszélek, azt majd én személyesen elviszem bevizsgáltatni a rendőrség laborjába.
Alonzo001
Alonzo001
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Oct. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Batman on 2016-11-11, 07:47

Miután az anyagdarabkát berakta a zacskóba elindult a fürdőszobába. Egyszerűen berendezett helyiség volt, viszont második látásra látszott hogy a csempék talán a legdrágább toszkániai márványból készültek és a kád szélén a francia és olasz parfümök és más piperecikkek sorakoztak.
A gyógyszeres szekrényben egy csomó fájdalomcsillapító és potencianövelő van. A katonásan sorakozó gyógyszeres dobozok mögött egy félig kiürült tégelyt talál ha tovább kutakodik.
Csak egy kevés, beszáradt krémet talál. Ha megnézi a címkét, akkor látja hogy ezt a krémet a súlyos égési sérülések kezelésére használják.
A legmeglepőbb az volt, hogy egy arckrémet nem láthat, ezen kívül. Mintha nem lenne rájuk már szüksége. Abban a szobában, ahol Hagent meglőtték egy lyukra lesz figyelmes a falban.
A lövedék, amivel Hagent meglőtték. Valószínűleg csak áttépte magát a húson, és úgy csapódott be a falba.
- Nos, Hanson, mire jutott? - kérdezte Bryce, miután a férfi háta mögé lépett.
Batman
Batman
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 19
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 20.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Alonzo001 on 2016-11-17, 19:35

Miután ezt a különös anyagot elraktam mintaként, a fürdőszoba felé vettem az irányt, remélve, hogy találok még belőle. Itt is csillogás és gyönyör fogadott, a város talán legdrágább csempelapjaival volt burkolva a helység és a kád szélén a leghíresebb márka nevei bukkantak fel, parfüm formájában.
Ez a gazdagság átlagember számára, talán az álmában jelenhet meg, de talán még ott sem.
Nem biztos, hogy emberek ekkorát álmodni, az egyszerű Gothami lakosok.
Amint elkezdek kicsit kutakodni, gyógyszerek halmozódnak fel az egyik polcon, fájdalomcsillapítók, nyugtatok. A másik polcon pedig egy égési sérülésre használatos beszáradt krémre bukkanok, ami talán hetek vagy hónapok óta itt hever félig megbontva.
Azonban a keresett krémből nem találok semmit.
Amint kimentem a fürdőszobából a gyilkosság helyszínére megyek, ott megvizsgálom a lövedéket, és azt is elteszem, hogy majd kitudjam vizsgáltatni a rendőrség laborjában.
 Ekkor Bryce lép mögém és a vizsgálódásom közepette megszólít:
         Nos, Hanson mire jutott? – kérdezte
Majd felálltam a térdelő helyzetemből, felé fordultam és elmondtam, amit tudok.
-          Nos, elmondta, hogy ezeket a fickókat most látta először, és amit beléptek hozzá, egyből rálőttek, de nem találták el, a vörös hajú lányról kiderült, hogy egy escort ügynökségről rendelte, hogy kicsit feldobja a híres színészünk estéjét.
Elég nehéz volt kicsikarni belőle bármit is, Most viszont ha nem haragszik meg be kell mennem a kapitányságra, ki akarom hallgatni a két gyanúsítottat, valamint be akarom vizsgáltatni a lőszert is.  
-          Azonban maga talált valami furcsaságot esetleg? vagy valami információt?
Bryce válasza után elindulok a kapitányságra
Alonzo001
Alonzo001
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Oct. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Lois Lane on 2016-12-06, 20:50

Kollégád figyelmesen végighallgatta, amit mondtál, közben régi vágású nyomozóként vizsgálódott a szobában, hátha talál valamit, amit addig senki nem vett észre.
- Nem találtam semmit, bármennyire is kerestem. De látom maga begyűjtött mindent, ami csak fellelhető a helyszínen. – tette hozzá a férfi, miközben maga is közelebb lépett a falhoz, amelyben már csak a golyó ütötte lyuk tátongott. Csak ekkor vetted észre, hogy ott a lyuk szélén is van egy pici abból a sárga, agyagszerű anyagból, amit a lakásban több helyen is látni lehetett, elszórtan. – Érdekes, mintha csak valami ásatásról jöttek volna ide, minden tele van ezzel a ragacsos, sárga masszával. – mondta a férfi, miközben Rád pillantott. – De menjen, nincs időnk késlekedni. – tette hozzá, és már oda is lépett a helyszínelőkhöz.

Te az előzetes terveiddel megegyezően arra a döntésre jutottál, hogy elmész a kapitányságra és minden olyan adatot begyűjtesz Hagenről, amit véletlenül a bulvárújságok nem tartalmaznak. Mindez persze másodlagos feladat, mert első körben meg kell vizsgáltatnod a lövedéket és ha már úgyis a labor környékén jársz, betérhetsz a törvényszéki orvos szakértőhöz, aki ennyi idő alatt már biztosan felboncolta Cindy/Amanda holttestét. Talán a testen elvégzett vizsgálatok is előrébb viszik a nyomozást Hagen barátunk ügyében…

 

// A következő hozzászólást kérlek már a Gothami Rendőrkapitányság témakörébe kérném Smile Smile //
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Matt Hagen lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.