Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Grodd búvótornya

Go down

Grodd búvótornya

Témanyitás by Grodd on 2016-10-08, 19:09

Alig egy nap telt el, mióta vissza érkeztem a Föld-2-ről. Nem volt zökkenőmentes a hajlék visszaszerzése, néhány humanoid egyed bevette magát, de senki nem veheti fel a versenyt Groddal. Miután kipucoltam, és átfésültem a tornyot, némi örömmel konstatáltam, hogy újra csendes, és nem zavarják be ezek a csupasz lények. Neki álltam kifejleszteni egy komolyabb "bázist", mint eddig volt ezelőtt, de ehhez először felszerelésre lesz szükségem. A helyzet túlságosan elharapódzott, így egyáltalán nem tartottam furcsának, hogy nap, mint nap újabb és újabb szuperhősök, és bűnözők jelennek meg Central City utcáin. Néhány alap felszerelést is be kell szereznem, elvégre valahonnan indulnom és kutatnom kell, így egyelőre szükségem lesz egy számítógépre és internetre. A modern kor vívmányai, és észre sem veszik, mennyire függnek tőle. 
Kibámultam a torony legfelső ablakából, a nap lemenőben volt, de így is tele voltak az utcák, noha innen fentről csak ártatlan hangyáknak láttam az embereket. Amik valójában, de ezt a gondolatot később tovább viszem. 
Lássuk, honnan tudom beszerezni az induláshoz kellő dolgokat.
Grodd
Grodd
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 9
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Jul. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Grodd búvótornya

Témanyitás by Lois Lane on 2016-10-18, 22:58

A nap utolsó sugarai még beragyogtak a toronyba, bevilágították az egész teret, ami szinte pangott az ürességtől. Épp ideális a számodra. Az egyetlen dolog, sokkal inkább személy aki miatt elviselted, hogy nem a Föld 2-n vagy, az nem más, mint Flash. Az ellenséged, aki miatt még arra is képes vagy, hogy egy ócska toronyban bujkálj. Számítógép és internet. Ezek azok az egyszerű dolgok, amiket be kell szerezned ahhoz, hogy nyugodtan kideríthesd, hogy hol van a Villám és kis csapata. Mivel ábrázatod nem éppen emberi, jobbnak látod éjszaka akcióba lendülni. Ha készül is rólad felvétel, az sem zavar túlzottan, hisz azt úgysem hiszi el senki, hogy egy gorilla rabolta ki a legközelebbi Media Marktot vagy, hogy éppen egy szőrös főemlős tépett le egy fél várost ellátó internetkábelt…
Itt az ideje akcióba lendülni, keresd meg a megfelelő helyet és időpontot arra, hogy megszerezd, amire szükséged van…


// Esetleg aki jobban tisztában van a Flash című sorozattal, az besegíthet  Smile  //
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Grodd búvótornya

Témanyitás by Grodd on 2016-12-10, 23:47

Sejtettem, hogy nem lesz könnyű dolgom. Amire szükségem lenne, azt a csupaszok túlságosan jól őrzik. A jövőbeni terveimhez pedig nem elég egy egyszerű háztartási ellátmány. Nekem komolyabb dolgok kellenek. Lassan kezdett megfogalmazódni bennem egy terv-féleség, de ehhez ellátmány kellett először is. Térképet könnyű volt szerezni. A lezárt metró alagutak tele voltak aggatva térképekkel, amik úgysem kellettek senkinek. Elhoztam párat, és a torony egy üres falára aggattam, majd lassan elkezdtem neki látni a "vonal" megszerkesztésének. Egy tervrajzra volt szükségem, aminek alapján megalkothatom a betörésemet.
Alig egy hete, hogy visszatértem az alternatív Földről, de csak nagyon minimális haladást értem el, és ennek ki kell küszöbölnöm a csorbát.
A hely és az időpont meg volt. Egy, a Wayne Vállalat csoportjába tartozó leánycég a célpont, akik a hadsereg számára gyártanak kommunikációs eszközöket. Egy, az épülethez közeli tetőn rejtőztem el, mikor kiterjesztettem az agyhullámaimat, és az egyik biztonsági őrt lendítettem mozgásba, hogy szedje össze nekem a szükséges tervrajzokat, majd hagyja az "épületem" lábánál. Nem volt túl nehéz, ezek a szerencsétlen főemlős utánzatok rendkívül gyengék. Amint meg voltak a tervrajzok, visszatértem a toronyba, hogy beépítsem az adatokat a tervembe. Az emberi katonák és a kormány pedig nem adja alább a legjobbnál és legújabbnál. A tervrajz előttem hevert, és csak egyetlen bejutási pont van rajta megjelölve. Nem számítanak támadásra semmilyen különlegességtől, mint egy metahumán, vagy egy gorilla, de ez az ő bajuk. Itt az ideje, hogy Grodd akcióba lendüljön.
Grodd
Grodd
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 9
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Jul. 03.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Grodd búvótornya

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-24, 08:57

A terved készen állt, tudtad, mit kell tenned. Bizony, itt volt az ideje akcióba lendülnöd. A háztetőkön baktattál végig, mire eljutottál Central City külső területeire, ahol is megtaláltad a SpectCo. gyárépületét. Itt találhattad meg, amire szükséged van. Az egyetlen biztos bejutási pontot, a főbejáratot fegyveres őrök őrizték, legalább négy, valamint a gyár körül még járőröztek egy páran (legalább egy tucatot számolsz össze). Lehet, hogy nem csak kommunikációs eszközöket gyártanak a hadsereg számára, hiszen az ilyesfajta őrjelenlét nem erről enged árulkodni. Biztonsági kamerák is vannak a hatalmas méretű, ovális épület előtt, ami a föld alatt biztosan még nagyobb mint a föld fölött. Bent nem tudod, hogy mi várhat rád, de először is, be kell jutnod. Hogyan teszed meg ezt?


//Folytatás: SpectCo. Gyár//
Slade Wilson
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Grodd búvótornya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.