Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Titán főhadiszállás

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-09-01, 17:47

First topic message reminder :

A lakás, ami régebben az Ízisz Alapítványnak adott otthont átalakult egy jól felszerelt műveleti központtá, ahol minden berendezés arra van kitalálva, hogy segítse a jövő szuperhőseinek a munkáját.
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down


Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-15, 19:16

Úgy néz ki Booster jobbnak látta, ha egy kicsit háttérbe vonul, nem szólt bele a beszélgetésbe, bár több ponton szólásra nyitotta a száját. Talán rájött, hogy a dolgok amikről tudomást szerzett a jövőben akkor is bekövetkeznek, ha nem avatkozik közbe. A szótlanságot egészen addig bírta, amíg Christy bele nem egyezett a dologba. 
- Na végre, így kell ezt csinálni. Szépen lassan megalakulunk. - lelkesedett be teljesen. Ti pedig elgondolkodtatok rajta, hogy a jövőben vajon milyen szereket szedhetnek az emberek, amitől ennyire pozitívak. 


Brad: Christy most jól feladta a leckét, tudtad, hogy a tagtoborzás nem lesz egyszerű, de nem gondoltad volna, hogy ennyire bonyolult lesz a helyzet. Hiszen amit a lány kér az ésszerű és érthető, teljesíteni azonban nem lesz túl egyszerű. Ha még Chloe sincs birtokában a szükséges információknak, akkor nem tudod, hogy honnan is tudnád megszerezni őket, de együtt talán sikerülni fog. 


Christy: Még mindig nem vagy benne teljesen biztos, hogy jól döntöttél, de nem írtál alá semmit, pláne nem vérrel, szóval, ha nem kapod meg a dologtól azt, amit vársz akkor akár simán ott is hagyhatod a bandát. Addig meg legalább nem egyedül kell megbirkóznod a dolgokkal. Brad további lehetséges tagokat is említett, ki tudja lehet, hogy találsz valakit, aki hasonló cipőben jár mint te és talán egy kicsivel többet is tud a dologról. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-12-16, 20:07

// Bocsi, hogy várattalak mindkettőtöket... //

A lány monológja után néhány pillanatig síri csönd uralkodott el a termen, annak ellenére is, hogy három ember néha már tömegnek számít. Meg sem tudtam szólalni, mert egyrészről örültem annak, hogy hajlandó csatlakozni hozzánk, de az anyagi lehetőségeimet ismerve sem voltam abban biztos, hogy a meteoresőn kívül mást is tudok majd okolni Christy állapotáért. Hirtelen rossz érzés fogott el. A saját beszédem végén elejtett mosoly gyorsan lehervadt az arcomról, mert tudtam, hogy ez a dió sokkal keményebbé vált, mint amilyenre a kis minikalapácsom fel volt készülve. A lány jogosan tudni akarta, hogy mit tettek vele, de talán ettől is fontosabb volt az, hogy miért? Olyan kérdések, amikre nem tudtam a választ és nem akartam hiú ábrándokba kergetni. Tudtam, hogy kívülállóként a legnehezebb azokat az embereket megtalálni, akikben megbízhatsz… Christyn azt láttam, hogy bízni akar bennem, bennünk és ezt semmiképp nem akartam eljátszani egy rossz hazugsággal. Ezért úgy döntöttem őszintén elmondom a lánynak, amit gondolok. Kivettem a zsebemből a kezem és összefontam a mellkasom előtt. Egy pillanatra lenéztem a földre, majd komoly tekintettel a lányra pillantottam.
- Megértem, amit kérsz és tiszteletben is tartom. Mivel gyakorlatilag most találkoztunk először a kis kalandunkat leszámítva évekkel ezelőtt, nem akarok hazudni Neked, mert az nem lenne túl jó alap, ha együtt akarunk dolgozni. – kezdtem bele két igen rövid mondattal a monológomba. – Nem ígérhetem meg Neked, hogy záros határidőn belül… sőt, egyáltalán, hogy határidőn belül választ tudok adni a kérdésedre. Nem ígérhetem meg ezt Neked, mert felelőtlenség lenne a részemről és ha nem sikerül, joggal éreznéd Magad átverve. Így azt sem garantálhatom, hogy valaha választ találunk arra a kérdésre, hogy mitől lettél ilyen. Megjegyzem… az „ilyenségeddel” nincs semmi probléma. Egyébként is különleges lánynak tűnsz, mert valljuk meg két vadidegen emberrel szemben nem sok nő állt volna ki magáért teljes mellszélességgel… de a képességed miatt még különlegesebb lettél. – mondtam, de valahogy úgy éreztem a lány nem erre a válaszra számított, így gyorsan folytattam is. – Egyet viszont megígérhetek Neked Christy Jenkins… Minden erőmmel és eszközömmel segíteni foglak abban, hogy megtaláljuk a választ a kérdéseidre. Ettől többet most nem ígérhetek Neked, mert nem áll módomban. – mondtam, majd ismét ellöktem magam az asztaltól és közelebb léptem a lányhoz. – Egy dolgot viszont kérnék Tőled, és úgy kérlek, hogy ha mégis úgy döntesz, hogy nem csatlakozol akkor is tedd meg… Ne akarj más lenni, mint aki vagy. A meteoresőkor a régi Christy egy csodálatos új emberré lett, ez Vagy Te. Különleges, okos, harcias. Járj emelt fővel, és rúgj szét pár olyan hátsót, mint amilyen az enyém és Boosteré. – tettem hozzá, majd ismét egy mosolyt erőltettem az arcomra.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-12-20, 17:27

CJ úgy érezte, amint belegyezett a csatlakozáshoz, hogy feltételek ide vagy oda, nem biztos, hogy élete üzletét kötötte meg. Már ha ezt üzletkötésnek lehet nevezni. Bár, mivel semmi hivatalos nyoma nem maradt az ügynek, ezért egy kicsit enyhült az aggódása.
- Na végre, így kell ezt csinálni. Szépen lassan megalakulunk. - mondta a furcsa jövőszökevény. A lány erősen elgondolkodott rajt, hogy ha ekkor optimizmussal lelkesedik, vagy valami csudiszupi a jövő, vagy a srác valamit tuti használ rekreációs célokra. Vagy genetikai tervezés lehet ez a túlzott pozitivizmus? 
Mivel Booster nem fűzött további megjegyzést a dologhoz, a lány ismét Bradre figyelhetett, aki biztosította, hogy amennyire lehetőségeihez mérten tudja, segíti a lányt a rejtély megfejtésében. Csupán egy furcsa dolgott mondott, amire Christy felvonta a szemöldökét. Tulajdonképpen mind a két szemöldökét felvonta, sőt, ha több lett volna, azokat is felvonja. - A meteoresőkor a régi Christy egy csodálatos új emberré lett, ez Vagy Te. Különleges, okos, harcias. Járj emelt fővel, és rúgj szét pár olyan hátsót, mint amilyen az enyém és Boosteré. - így hangzott az említett megjegyzés. 
A lány nem tudta mire vélni az első mondatot. A fenékenbillentés dolog egészen imponált a lánynak, viszont a meteoresős rész elég furán hangzott. 
- Az elméleteddel csak egy gond van - mondta a lány - mármint a meteoresővel. - ekkor már kissé zavarban volt, idegesen tördelte kezeit (a szemöldöke már a megfelelő magasságban volt ekkor). Kis szünetet tartott, hogy megfelelően tudja tálalni a dolgokat. - Ezeket a lehetőségeket már átrágtam. Viszont ... én a meteoreső után születtem. Tehát az elmélet hibás. És a szüleim is teljesen normálisak. Szóval ... szóval lehet, ez nem is valami meteoros cucc. A szüleim tuti kiakadnának, ha kiderülne, hogy valami szörnyszülött a gyerekük. Persze annak is utánanéztem, hogy ők esetleg valamilyen furcsasággal rendelkeznek. És semmi. Apukám szerzett egy diplomát, és elég uncsi amit csinál: a földtörténeti fejlődést tanulmányozza valami uncsi intézetben. Van pár cikke online is. Anyukám meg a gimi után egyből férjhez ment, szóval ő éli mindennapjait. Otthon. Vagy a konditeremben, vagy a barátnőivel beszélget valami csicsás nőegyletben. Szóval mindketten nagyon uncsik. És talán kicsit konzervatívak is. Ráadásul a meteoreső idején én Balin lógatták a lábukat. Teljes zsákutca az egész. - kissé csalódott volt.  - Ezért is kezdtem genetikát tanulni. Hátha valami furcsa kiütközése sok-sok generációnak. Persze ez is zsákutca. - babrált a hajával - Egyéb ötlet? - kérdezte fogkrémreklámot megszégyenítő vigyorral. Természetesen ezt csak költői kérdésnek szánta. 
- Szóval, akkor mi is a következő lépés? - kérdezte, most már nem költői szemszögből -  A mai napom elég fárasztó volt. Ma megtámadott egy kígyó. Aztán jött egy pasi, aki denevérnek öltözött. Szóval eléggé excentrikus órákat éltem át -  bosszankodott, miközben az egyik asztal szélének dőlt, felült rá, és lóbálni kezdte a lábát.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-20, 20:50

Mielőtt bármelyikőtök is megszólalhatna, éles pittyogásra, csipogásra, vagy isten tudja milyen hangzavarra lesztek figyelmesek, ami nagy valószínüséggel Booster irányából jön. A ricsaj forrása pár másodpercig csak áll ott csendben és látszólag meglehetős zavarban, mire sűrű elnézéskérések közepette elkezd egy rakat érdekes kütyüt nyomkodni. 
- Bocsánat - szólal meg végül.- Úgy néz ki halaszthatatlan dolgom akadt, most mennem kell, de ne aggódjatok, lehet, hogy fél perccel azután, hogy kiléptem az ajtón, újra be is lépek rajta, az időutazás előnyei. - mondja kacsintva, majd választ sem várva kilép az ajtón. Egy darabig néztek utána a tipikus "WTF" arckifejezéssel, majd eszetekbe jut, hogy ezt a kis közjátékot leszámítva, ti éppen félben vagytok valamivel. 


Brad: Miután Christy kifejti a meteoresős elmélettel szembeni meglátásait, rájössz, hogy még bonyolultabb lesz a dolog mint gondoltad. Egyre jobban érzed, hogy tényleg szeretnél segíteni a lánynak, de lassan végleg kifogysz az ötletekből. Azt sem tudod mi lenne a jobb, ha egyszerre beleugranál a tag toborzásba, vagy ha segítenál Christy-nek megtalálni a válaszokat. 


Christy: Különösebben nem rázott meg Booster Gold távozása, mondjuk a jelenléte sem sok vizet zavart. Úgy érzed, hogy ennek a napnak sosem lesz vége, de valahol mélyen lehet, hogy vágysz is rá,hogy ne legyen vége. Be kell ismerned magadnak, egyetemistaként egy-két hajmeresztő bulit leszámítva nem sok érdekesre számíthatsz az életben. Persze szokták mondani, hogy semmi baj nincs a csendes, kissé unalmas élettel, de az nem igazán a te műfajod. Egyre jobban vonz az a lehetőség, hogy ebben a sajátos klubban talán tényleg találsz olyanokat mint te, jó ha van, aki igazán megért. 
// Bocsi, hogy Boostert csak így félretettem, de mivel már több mint egy hónapja nem jelentkezett, ezt láttam célravezetőnek. persze ha visszatér akkor, majd úgy alakítom a dolgokat, hogy semmiből ne maradjon ki. //
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-12-30, 23:36

Christy monológja után, valószínűleg halálra vált arccal bámultam magam elé. Azzal az eshetőséggel nem számoltam, amire csak a lány hívta fel a figyelmemet: a meteoreső után született. Rápillantottam az egyik oldalsó monitorra, amin épp az Ő aktája volt megnyitva és feltűnt, hogy 1990. decemberében született. Több, mint egy évvel a meteoreső után. Voltak akkoriban furcsa történések, és a mai napig úgy emlegetik Smallvillet „A Világ Meteorfővárosa” cím mellett, hogy „az amerikai Csernobil”. ~ Mi van, ha a lány is úgy kapta a képességét, mint Ukrajnában a robbanás miatt a betegségeket? Valahol teljesen érthető lenne a dolog, hisz a később született gyermekek Smallvilleben is majdnem mind valamilyen képességekkel születettek. ~ gondoltam, és talán túl sokáig is voltam magamba zárkózva, mert Booster közben elment anélkül, hogy én észrevettem volna. Valahol nem bántam a dolgot, mert ha jó a megfigyelőképességem, akkor Christy benne nem bízott meg… szinte egyáltalán. Persze, nem mondom, hogy bennem minden eddiginél jobban bízott, de talán az, hogy felajánlottam Neki a segítségemet, jelentett valamit. Ránéztem a lányra, majd megszólaltam.
- Nem tagadom, teljesen megleptél a történeteddel, mert bár ciki egy vezetőtől, de az az apró részlet, hogy egy évvel a meteoreső után születtél, valamiért elkerülte a figyelmemet. – kezdtem bele ismét a mondandómba. – De biztos vagyok abban, hogy a képességedre van valamilyen logikusnak mondható magyarázat… és ezt a magyarázatot Együtt fogjuk megtalálni, rendben? – kérdeztem a lányt, majd folytattam. – Megígértem Neked, hogy minden lehetséges módon segíteni fogok, hogy mindent megtudj a képességedről, még akkor is tartom magam az ígéretemhez, ha most kicsit bonyolultabbnak tűnik a helyzet, mint 4 perccel ezelőtt. – tettem hozzá, mosollyal az arcomon. – Most pedig… a Te kezedben a döntés: velünk… illetve velem maradsz? Kezdjünk bele most azonnal a múltad, a képességed felkutatásába vagy figyeljünk a csapat toborzására, és csak később vágjunk bele a rögtönzött kutatómunkába? Részemről, bármelyikkel kezdhetünk… tudom, hogy milyen bizonytalanságban élni, és megértem, ha Magadról akarsz megtudni mindent, még azelőtt, hogy bárkivel együtt dolgoznál. – tettem hozzá és vártam a Lány válaszát.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2017-01-02, 16:56

- Úgy néz ki halaszthatatlan dolgom akadt, most mennem kell, de ne aggódjatok, lehet, hogy fél perccel azután, hogy kiléptem az ajtón, újra be is lépek rajta, az időutazás előnyei.- vetette oda Booster, majd eltűnt az éterben. Vagyis előszőr az ajtón lépett ki, de a szövegkörnyezet alapján ezek után az éter következett. Vagy a hipertér, vagy féregjárat. Bármi, amit időutazásra lehet használni. A lányt nem viselte meg túlságosan a furcsa pasi távozása. Az egyetlen zavart az okozta a lelkében, hogy a kauzalitással mi lesz. Mivel elég sok sci-fi-t olvasott már, tudta, hogy a múltban elég kis változtatások elég nagy problémákat tudnak okozni a leendő jövő berkeiben (Pillangó-hatásnak is ismerik ezt az elméletet, bár a lány sosem értette, miért ilyen kedves kis rovarról nevezték el, amikor az általuk okozott hurrikán az, ami a tényleges gondot jelenti.) Persze elmélkedése akár csak egy nanoszekundumig tarthatott, mivel Brad máris választ eszközölt a lány által korábban felvetett problematikára a ,,származását'' illetően: – Most pedig… a Te kezedben a döntés: velünk… illetve velem maradsz? Kezdjünk bele most azonnal a múltad, a képességed felkutatásába vagy figyeljünk a csapat toborzására, és csak később vágjunk bele a rögtönzött kutatómunkába? Részemről, bármelyikkel kezdhetünk… tudom, hogy milyen bizonytalanságban élni, és megértem, ha Magadról akarsz megtudni mindent, még azelőtt, hogy bárkivel együtt dolgoznál.
Christy egy pár pillanatig gondolataiba mélyedve kutatott, hogy mit is akar valójában. A mai nap a szokásosnál is hosszabbra nyúlt, és tudta, hogy a baj nem jár egyedül, tehát semmi értelme a passzív megfigyelésnek: az sosem sikerült úgysem. És mivel a baj úgy is megtalálja, nem fog sokat ártani a karmájának, ha legalább azt tudja befolyásolni, mely bajok környékezzék meg. Ezért úgy döntött, a saját múltjának kutatása jelenleg ugyanúgy egy helyben topogást jelent, mint korábban, ezért valami pozitív szemléletre van szükség: hátha, ha megismer másokat, segíthet a saját sorsán is, meg persze azokon a másokon is. Utóbbit persze csak zárójelben...
- Legyen! - kiáltott fel lelkesen, persze aztán rájött, hogy nem volt egyértelmű, melyik mondatrészre adta beleegyezését - Úgy értem, beszállok. Mármint a kutatásba más furcsa arcok után - mondta vigyorogva - Ki tudja, lehet valamelyik hollywood-i  hírességről is kiderül, hogy közénk tartozik - az utolsó mondatot nyilván viccnek szánta. Hiszen melyik színész/énekes/rendező lenne olyan ostoba, hogy ilyen kompromittáló tulajdonságokkal belevág a showbizniszbe?
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-03, 13:50

Brad: Nagy meglepetésedre a lány, a további tagok keresését helyezi előtérbe. Meglep, hogy valaki ennyire önzetlen és mások sorsát helyezi előtérbe. Persze az is lehet, hogy egy kis szünetet szeretne a saját életéből és ezért akar másokéval foglalkozni. 
Akkor hát itt az idő, hogy eldöntsd milyen úton akarsz továbbhaladni. Az első tag mondhatni az öledbe hullott, legalábbis magától sétált be az ajtón. Most már csak rajtad áll, hogy ki legyen a következő, rengeteg adat áll a rendelkezésedre a választáshoz. 


Christy: Nem tudod, még mennyi információt bír el az agyad, de a szemed okvetlenül is a monitorokra téved és meglátod a lehetséges tagjelöltek listáját. A legtöbb név ugyan nem sokat mond, akárkik is lehetnek és elgondolkodtató, hogy ki és hogyan tudta megszerezni róluk a szükséges adatokat, hiszen végtére is te is egy vagy közülük. A másik név, ami felkelti a figyelmedet Jane Paxtoné. Nem lehet azt mondani, hogy napi kapcsolatban vagy a lánnyal, de ismered és ez felvet pár kérdést. Vajon hogyan került fel a listára? Lehet, hogy mind a ketten megfigyelés alatt álltatok a Smalllville Gimiben, ami ahogy az évek is bizonyítják, nem egy rossz hely ha "tehetséges" fiatalokat akar találni az ember. Nem tudod eldönteni, hogy felhívd-e az ismeretségre Brad figyelmét és javasold Jane-t mint következő lehetséges tagot, vagy inkább tereld el róla a figyelmet és figyelmeztesd a lányt, hogy van valaki, aki meglepően sokat tud róla. 


//A következő reagjaitok után érdemes lenne egy kis pihenő a karaktereknek, hosszú ez a nap kell nekik egy kis alvás Smile rátok van bízva, hogy hazamentek-e egyet szunyálni Smile //
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2017-01-04, 22:06

Pár pillanatnyi csönd következett, miután feltettem Christynek a kérdésemet. Már kezdtem magamban és a meggyőzőkészségemben kételkedni, felvázoltam magamnak minden eshetőséget, de mire ismét megszólaltam volna a lány elejét vette annak, hogy baromságokat mondjuk.
- Legyen! Úgy értem, beszállok. Mármint a kutatásba más furcsa arcok után. Ki tudja, lehet valamelyik hollywood-i hírességről is kiderül, hogy közénk tartozik. – mondta mosollyal az arcán, ami segített abban, hogy meggyőződjek róla: nem érzi úgy, hogy kényszerítem bármire is, Ő maga döntött úgy, hogy csatlakozik a csapathoz… a csapathoz, ami úgy néz ki immár két személyes. Boosterrel nem tudom mennyire lehet hosszú távon számolni… így a realitás talaján maradva, ketten vagyunk. Talán nem is gond, hogy redukáltuk a létszámot, van a saját időnkből is jó pár különleges képességű személy, akiket becserkészhetünk. Elmosolyodtam. Akaratlanul is. A lány a kezdeti ellenérzései után mégis mellém állt, és ez jó érzés volt. Nem gondoltam volna, hogy nagyjából fél vagy egy órával azután, hogy Ms. Sullivan megkeresett már elmondhatom, hogy csapatunk van. Oldalra pillantottam, végigfutottam a monitoron levő neveket. ~ Jane Paxton. Ismerős a lány neve, ha jól emlékszem Ő is itt volt azon az estén… legyen Ő a következő. ~ gondoltam, majd mosolyogva ismét Christyre néztem.
- Örülök, hogy így döntöttél. Úgy érzem, hogy nagyon sikeres lesz az együttműködésünk. Talán még egy új képességedre is fény derülhet. – mondtam, mosolyogva és talán még egy kacsintást is elengedtem a lány felé. – Már ki is néztem a következő személyt, akivel szívesen dolgoznék, és az az érzésem, hogy Te is. – tettem hozzá, majd az érintőpanelhez lépve megnyitottam Jane aktáját. – Jane Paxton. Azt hiszem tökéletes választás lesz a csapatba. – mondtam teljes meggyőződéssel. – De, már csak holnap. Későre jár. Ahogy hallottam idefelé jövet a rádióban, Neked sem lehetett kellemes a napod a biológia tanszéken. – ennél a mondatnál a lány karjára pillantottam. – Ismerem a képességed, de ha szükséged van orvosi ellátásra vagy bármire, ami meggyorsítja a folyamatot, szólj és segítek, rendben? – kérdeztem, és mondatomat megerősítendő komoly tekintettel néztem a lányra. – Ha nem szeretnél kórházba menni, azt is megtudjuk oldani. De a legfontosabb, hogy pihenned kell. Szóval, ha elfogadod a javaslatom, akkor mára menjünk haza. Mármint, Te is a saját lakásodra és én is a sajátomra. Ránk fér a pihenés. – mondtam, és ezzel a lendülettel na meg az érintőképernyő segítségével kikapcsoltam a gépeket, majd a lányra pillantva az ajtó felé indultam és vártam a reakcióját.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2017-01-10, 20:17

A lány a képernyőre tekintve  a sok, számára indifferens név mellett látott ismerőst is. Mintha csak kinyúlt volna a monitorból Jane neve. Bár az utóbbi években nem gyakran találkoztak, ami a különböző továbbtanulási lehetőségekből is eredt, nem mondhatni, hogy mármiféle formális szakítás történt a barátok között. Persze CJ erősen meglepődött, hogy barátnőjét a mutánslistában látja (így nevezte el magában az utóbbi öt percben a különleges képességűeket). Főleg akkor lepődött meg, amikor Brad közölte vele, hogy tud a lányok között fennálló ismertségről. Nem akarta, hogy a srác tudjon a kettejük közötti ismertségről, ezért teljes érzelemmentes arccal fogadta a választást - Gondolom, hogy jó választás. Végül is, korban közel áll hozzám. Biztos aranyos lány - próbált teljesen szenvtelenül válaszolni, elég meggyőző is volt a hangja. Christy legalábbis mindenképpen elhitte volna magának, hogy bárki mást választ a férfi, szintúgy megfelelő csapattag lenne. *Szólnom kell Jane-nek, hogy valaki tud róla. Persze előtte azt is el kell neki magyaráznom, hogy én honnan tudok róla. Hosszú beszélgetés lesz. És cikis is.* Gondolta végig a tervet.
- Persze, igazad van, tényleg elég fáradt vagyok. Szerintem egy hétig tudnék aludni. Mondjuk azt mindig - mondta vigyorogva, mobilját elővette táskájából és bepötyögte egy taxitársaság számát, ahol a diszpécser szinte azonnal kapcsolt. A lány további óvatosságból most is csak egy háztömbnyire rendelte a kocsit, aminek érkezési idejére 10 percet mondtak.

//Kitöröltem a kirohanásod, ugyanis ennek nem a játéktéren a helye. Ilyet még egyszer semmiképpen sem. Ha valami problémátok van egymással, beszéljétek meg egymás közt. Ha a játékotokkal lenne baj, akkor pedig a mesélő majd szóváteszi. - Slade//
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2017-01-14, 11:23

Brad: Nem tudod, hogy a lány reakcióját mire véld, lehet, hogy nem akarja, hogy túlzottan felfigyelj Jane Paxtonra, vagy az is lehet, hogy ennyire fáradt, akárhogy is ez már a holnapi nap rejtélye marad. Eddig észre sem vetted, hogy te magad is mennyire elfáradtál, nem is fizikailag, hanem inkább szellemileg merített ki a dolog, kezdve Booster-el, aki azóta sem tűnt fel újra. Az időutazós sztori ellenére rendes fickónak tűnt és ki tudja, még miben tudott volna segíteni, hiszen nem várhatod, hogy a következő csapattag is csak úgy besétáljon az ajtót, de végülis, bármi előfordulhat. 


Christy: Ennyire még talán sosem vártad, hogy egy napnak vége, legyen. Na jó talán volt már pár ilyen alkalom, de ezt is biztos simán bekerül a Top 5-be. Már belátod, hogy hiba is normális, eseménytelen életről álmodozni, az nem igazán jön össze neked, és nem tudod, hogy ez milyen mértékben köthető a képességedhez és milyen mértékben a személyiségedhez, lehet, hogy képesség nélkül is mindig a dolgok sűrűjében lennél. Mikor megérkezik a taxi örömmel nyugtázod, hogy a sofőr nem a fecsegős fajta, aki minden áron szórakoztatni is akar útközben. A csendben van legalább egy kis időd átgondolni a dolgokat, mire észbe kapsz már meg is érkezel a kért címre, persze, lehet, hogy útközben el is bóbiskoltál egy kicsit, na de sebaj, most vár rád az ágyad és reméled, hogy senki sem áll az utadba, a saját testi épségük érdekében. 


//A következő hozzászólások mehetnek a lakásokba, vagy bárhova ahova visszavonultok pihenni Smile //
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2017-01-24, 21:58

// Akkor a következő hozzászólásomat már a lakásomba írom. //
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.