Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Titán főhadiszállás

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-09-01, 17:47

A lakás, ami régebben az Ízisz Alapítványnak adott otthont átalakult egy jól felszerelt műveleti központtá, ahol minden berendezés arra van kitalálva, hogy segítse a jövő szuperhőseinek a munkáját.
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-09-03, 18:59

~ Chloe Sullivan, hát persze! Halottam már a lányról, a Daily Planet riportere, Smallvilleben élt, és híresen sok meteormutánssal gyűlt meg a baja. ~ futott át az agyamon a gondolat, ahogy a nő is bemutatkozott. Kissé távolságtartónak tűnt, ami csak azért volt furcsa, mert Ő keresett meg engem. Nyilván, ahogy annak már hangot is adott, tisztában van azzal, hogy mik a terveim. Felvetésemre, hogy talán jobb lenne nem az utca kellős közepén megbeszélni a világmegváltó terveinket pozitívan reagált, és elindult előttem az épület belsejébe. Valahogy, amikor megtudtam, hogy ki is Ő valójában minden ellenérzésem elszállt. Megszűnt a gyanakvás és az, hogy ezt az egészet csapdának gondoljam. Ami persze nem feltétlenül jó, mert simán benne van a pakliban, hogy odabent olyannal szembesülök, amire nem számítok, de csekély ismereteim a lányról azt sugallták, hogy Ő nem a rossz fiúk táborát erősíti. Ahogy beléptünk az épületbe, elém tárultak a valaha volt Ízisz Alapítvány falai. A folyosón térelválasztóin tisztán kivehetőek voltak az évekkel ezelőtti csetepaté nyomai... mások talán azt mondanák, hogy "ilyen egy lepukkant helyet", de nekem valamiért mégis az az érzésem volt, hogy ez elég menő. Csendesen haladtunk a folyosón, hagytam, hogy Ms. Sullivan vezessen be az épületbe. Szép lassan odaértünk egy ajtóhoz, ami résnyire nyitva volt. Ekkor magamhoz vettem a kezdeményezés lehetőségét, kinyitottam és ami elém tárult, az minden várakozásomat felülmúlta. A helyiségben a legmodernebb technikával felszerelt gépek, számítógépek, laptopok kaptak helyet. Ámulatom talán az arcomra is kiült, de nem tehetek róla. Olyan volt az egész, mint egy Mission: Impossible epizód. Monitorok, kijelzők mindenhol.
- Úgy látom ez a hely felkészült a facebook nemzedék fogadására… - szólaltam meg egy félmosolyt elengedve. – Nos, Ms. Sullivan, hallgatom. Miben lehetek nagyszabású tervében a segítségére?  Rendelkezzen velem. – mondtam, amiből talán leszűrhette, hogy nagyon is érdekel a feladat, amiben együtt akar velem dolgozni.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-09-04, 17:00

Mikor belépünk a jól felszerelt terembe,a meglepettség és az elégedettség furcsa elegyét látom megjelenni a férfi arcán. Ha eddig kételkedtem volna benne, hogy elfogadja az ajánlatot, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy így lesz.
Belegyezésének hangot is ad, a facebook nemzedékes megjegyzés pedig mosolyt csal az arcomra. Érdekli a dolog, de még mindig abban a hitben van, hogy nekem fog dolgozni, ami csak részben igaz. Természetesen a segítségére leszek, neki és az általa felállított csapatnak is, de szeretném, ha tőlem függetlenül is képesek lennének működni.
Nos, Mr. Parker, a helyzet az, hogy nem igazán szeretnék rendelkezni Önnel, sőt ami azt illeti éppen fordítva. A rendelkezésére bocsátok minden szükséges berendezést és forrást, hogy fel tudjon kutatni egy csapatnyi, tehetséges fiatalt, akik hajlandóak a képességeiket mások megsegítésére használni. A számítógépen talál néhány dokumentumot olyan fiatalokról, akik valamikor valamilyen formában a látókörömbe kerültek, de természetesen, azokat vesz be a csapatba akiket csak akar. Hogy hogyan veszi rá őket az együttműködésre az már a maga dolga. Ha valamiben megakad vagy a segítségemre van szüksége, bármikor fordulhat hozzám bizalommal, de leginkább azt szeretném, hogy ha a csapta amennyire csak lehet tőlem függetlenül működne. – látom, hogy ez a kijelentés egy kicsit összezavarja, ezért igyekszem rögtön meg is magyarázni a dolgot. .- Tudom, hogy ezt furcsának találja, de a helyzet az, hogy életem során már nem egyszer kerültem kapcsolatba olyan emberekkel, akik veszélyt jelenthetnek egy ilyen csoportra. Szeretném, ha nem azon múlna a biztonságuk, hogy kapcsolatba tudják-e hozni őket velem.  – tudom, hogy ez egy rövid magyarázat, de jobb ha megelégszik ezzel. Jobb a világnak, hogy ha azt hiszi, hogy a megmentésére sietők semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással és teljesen önállóan cselekednek.  – Most pedig hagyom, had ismerkedjen meg az új játékszereivel, ha bármiben a segítségére lehetek keressen meg nyugodtan. Addig is, sok sikert a csapat összeállításához. – mondom és kifele indulok az épületből. Hagyni akarom, hogy Brad egyedül fedezze fel mit is foglal magában, ha saját kulcsa van a „csokigyárhoz”, nem mellékesen, van pár ember, akit érdekelhet, hogy merre is voltam eltűnve az utóbbi időben és ha jól sejtem egy kíváncsi unokatestvér van a lista első helyén.Túl Sok információ ez túl rövid idő alatt, az agyad alig tudja feldolgozni, egy darabig csak állsz és nézel Chloe után. Mikor végre sikerül rendezned a gondolataidat mégegyszer körbenézel a szobában és talán egy kicsit más fényben is látod mint eddig. Most már minden adott, hogy belevágj abba amit már régóta tervezel. Csak rajtad áll, hogy most egyszerre belefogsz-e a kutatásba.
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-09-05, 22:09

A nő elmondta, hogy mik a tervei velem... illetve, hogy szerinte nekem mik a terveim. Nem lepődtem meg azon túlzottan, hogy magamra akart hagyni a feladattal, bár titkon reméltem, hogy csak arra az időszakra, amíg átnézem a lehetőségeimet. Válaszolni sem volt időm, mert Chloe úgy elviharzott, mintha ott sem lett volna. Pár percig csak bámultam utána, néztem ahogy az alakja eltűnik, mindaddig, amíg már csak az üres folyosót láttam magam előtt... ~ Vajon mibe tenyereltem bele? ~ Gondolataim cikáztak. Magam sem tudtam, hogy mi tévő legyek. Körbenéztem a helyiségben. A monitorok kissé porosak voltak, mintha már hónapok óta nem használták volna őket... vagy, mint amik csak arra vártak, hogy valaki használatba vegye őket. A helyiség közepén volt egy asztal, rajta egy érintőképernyővel, billentyűzettel és persze alatta egy számítógéppel, ami úgy nézett ki, mint egy mini atomerőmű. Benyomtam a bekapcsoló gombot, az operációs rendszer pillanatok alatt  betöltődött. A háttérben megjelent egy TT logo, amit nem nagyon tudtam hova tenni... de talán a jövőben még hasznos lehet valamire. Az asztalon a szokásosan használt mappákon kívül észrevettem egy ismeretlen elnevezésű könyvtárat is, "Metahumánok" volt a neve... az az érzésem, hogy Chloe azt akarta, hogy ezt a mappát használva találjam meg azokat a fiatal srácokat, akik a segítségünkre lehetnek abban, hogy jobbá tegyük a világot... pár másodpercig haboztam, de végül rávettem magam, hogy megnyissam a remélhetőleg több fájlt is tartalmazó mappát.


//elnézést a rövid hozzászólásért, de igazából nem nagyon tudtam, hogy merre indulhatok el ebben az esetben...//
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-09-10, 12:10

A mappában neveket találsz, nem is keveset, a hozzájuk tartozó dokumentumokban pedig adatokat, az alap személyes adatoktól elkezdve mint például név, életkor, cím olyan extra információkig, mint képességek, harcművészeti jártasság, eddigi tevékenységek, amik egytől egyig címlapra való események.
Hirtelen nem is tudod, hol kezdj hozzá az egészhez. Hiszen rengeteg információ van amit át kell tanulmányozni, aminek több módja is van. Vagy addig ülsz ott amíg mindent alaposan át nem tanulmányozol mindenkiről, vagy kiválasztasz egy nevet és igyekszel megtudni a lehető legtöbbet az adott személyről. Bár a dokumentumok meglehetősen részletesek, de azért még mindig van mit megtudni ezekről a fiatalokról. Rengeteg olyan dolog van, ami még befolyásolja, hogy alkalmasak lennének-e egy ilyen nagyszabású együtt működésre. Az sem lenne hátrány, ha pár lehetséges jelölttel személyesen is tudnál találkozni, mondjuk valamilyen ürüggyel, nem egyszerre a tárgyra térve, hiszen jobb, ha  amennyire lehet titokban marad egy ilyen csapat szervezése és létezése.
Az agyadban csak úgy pörögnek az ötletek és a lehetőségek. A mappa dokumentumai a következő nevekkel vannak ellátva:


Dick Grayson
Christy Jenkins
Wally West
Kara Danvers
Jane Paxton
Roy Harper
Thea Queen
Victor Stone

És így tovább. Elég hosszú egy lista már csak válogatnod kell. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-09-12, 13:26

A feladatom adott volt. 8 mappa szerepelt előttem, 8 különböző elnevezéssel. Jobbára ismeretlen neveket láttam magam előtt, de akadt köztük egy-kettő, ami ismerősen csengett. ~ Christy Jenkins, Jane Paxton, Roy Harper. Ismerősek, nincs kétségem afelől, hogy Ők mind itt voltak, amikor „Elektroboy-jal” viaskodtunk… ~ futott át az agyamon a gondolat, és ugyanezzel a gondolatnyi lendülettel megnyitottam a Christy Jenkins neve alatt futó mappát.


Név: CHRISTINA „CJ” JENKINS
Kor: 22 év 
Nem: nő
Foglalkozása: egyetemista
Faj: különleges képességű
Oldal: jó
Képesség: regenerálódás és gyógyítás”

A lányról több információ is megjelent a képernyőn az alapadatain kívül. Többek között az, hogy a Metropolisi Egyetemre jár, kitűnően tanul és nem igazán vannak kilengései. Képességei révén bármilyen szituációba kerül, a sérülései extragyorsan regenerálódnak. Utolsó ismert tartózkodási helye nem meglepő módon az egyetem volt.


Szép sorban nyitottam meg Jane aktáját is.


Név: Jane Paxton
Kor: 22
Nem: nő
Foglalkozás: egyetemista (újságíró gyakornok)
Faj: ember (meteorfertőzött)
Oldal: jó
Képesség: alakváltás

A lány neve csengett a legismerősebben. Vele talán volt alkalmam egy-két szónál többet is beszélni. Szimpatikusnak tűnt, de ez már évekkel ezelőtti történet… Azóta változhatott is, bár aki egyszer meteorfertőzött lett, az élete végéig az is marad. Őt kicsit távolabb fújta a szél az otthonától, Smallvilletől, egészen Gothamig. Ott kapott gyakornoki állást a Gazettenél. Régebben CJ egyik legjobb barátnője volt, manapság már csak ritkán találkoznak. Fő tevékenységi köre Batman fürkészése…

„Roy Harper Speedy”
Név: Roy Harper
Nem: férfi
Foglalkozása: csapos, korábban tolvajként tevékenykedett
Faj: ember (fertőzött)
Oldal: jó
Képesség: emberfeletti erő és állóképesség, tökéletes célzó képesség íjjal”


A csapat, akikről nem tudtam, hogy csatlakoznak e hozzám eddig egy gyógyítóból, egy alakváltóból és egy íjászból állt. Dick Grayson, Kara Denvers és Thea Queen is magamhoz vettem, de azokat csak átfutottam… hisz még azt sem tudtam, hogy az előző három jelölttel hogyan vegyem fel a kapcsolatot. A dolog nem lesz egyszerű, hisz az eddigi kiszemeltek három különböző helyen tanyáztak, gyakorlatilag semmi közös nem volt bennük, és velem is csak annyi, hogy nekem is a világ jobbá tétele volt a célom. Valahogy találkoznom kellene velük… de hogyan?
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Michael Jon Carter on 2016-09-13, 02:33

Skeets felmérte nekem a terepet a Titánok főhadiszállásán. Ki tudna az ilyen titkos szervezetekről, mint az, aki a jövőből érkezett. Bár nem fűlt a fogam az ilyenhez, azért próbáltam valakihez,/ valakikhez tartozni. Hátha tudnám őket vezérükként irányítani, és együtt megfékezni a gonosz erőket, a Titán alapítvány alapján egész szép summát szerezni. 
- Brad Parker szervezi, és képezi újra a Tini Titánokat. Mit gondolsz Booster, beállnál, az ilyen éretlen emberek közé?
- Mióta a Kék Bogárral foglalkoztam, megváltozott az értékrendem. Nem mellékesen, lehetséges, hogy jó kis juttatásban részesülünk, nem igaz Skeets?
- A tudattárom nem említ semmiféle kompenzációt, a jó tettekkel kapcsolatosan!
- Hmm hát mindegy, ha Booster Goldot meglátják a többiek ámulni fognak, nem csak a Tini Titánok, hanem még Brad Parker is!
Úgy gondoltam, miután megérkeztem a múltba és miután megtanítottam a Kék Bogárt kezelni a képességét, végre célt kell találnom. Elindultam hát és találkozási pontot kerestem azokkal, akik ebben jártasak.
 
//Bocsánat a rövid hozzászólásért, csak próbáltam bekapcsolódni ebbe a kis "kalandba". Smile
avatar
Michael Jon Carter
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-09-15, 17:44

Brad
Épp próbáltál valamiféle tervet kieszelni, hogy hogyan és miképp tudnál "véletlenül" összefutni, a felsorolt személyekkel amikor azt ajtón kívülről mozgolódás zajára lettél figyelmes. Nem tartottad valószínűnek, hogy Chloe jött vissza, de az még elképzelhetetlen, hogy valaki a fel sem adott fiatal szuperhősök klubja újsághirdetésre jelentkezett. Bárki állhatott az ajtó túloldalán, barát épp úgy mint ellenség és nem kicsit lepődtél meg amikor a titokzatos személy végre belépett az ajtón. Michael: Nem tudtad száz százalékig belőni, hogy a Tini Titánok idővonalának mely pontján érkezel meg. Minden esetre feltett szándékod volt, hogy felkeresed a nem is olyan titkos rejtekhelyüket és felveszed velük a kapcsolatot amit lehet. Minél korábban csatlakozol be annál jobb, a végén még úgy vonulhatsz be a történelem eme, számodra korai fejezetébe, mint a Tini Titánok egyik alapítótagja, ami valljuk be nem hangzik rosszul. Egy kicsit, de nem túlságosan izgatottan lépted át a küszöböt, mert nem tudta, hogy kit/kiket fogsz találni az ajtó túloldalán. 


//Örülök, hogy megérkeztél Smile A cél innentől az lenne, hogy a dolgok fő cselekményét a ti társalgásotok vigye tovább, persze nem szállok ki mint mesélő, ha kell besegítek, meg persze azon leszek, hogy a többi Titánt is össze tudjuk hozni, egy fedél alá. Smile //
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-09-27, 15:00

A mappák átfutása után belehuppantam egy hozzám közel levő székbe, majd gondolkodóba estem. Még mindig azon járt az agyam, hogy hogyan tudnék kapcsolatba lépni a kiszemelt fiatalokkal, valamint azon, hogy ha "véletlenül" sikerül velük összefutni, mégis hogyan közöljem velük, hogy mik a terveim. Chloé jutott eszembe, ismét. Ő is egyszerűen megoldotta, hogy idehívjon és közölje velem, hogy átadja nekem azt a megtisztelő feladatot, hogy összeverbuváljak egy csapatnyi tinit. Alapvetően ezzel nem is volt gond, hisz két húgom révén tudtam, hogy hogyan kezeljem a tinédzsereket, de azért az zavaró volt, hogy semmi támpontot nem adott arról, hogy mit hogyan csináljak... mintha én csak úgy a kisujjamból kiszívhatnám, hogy hogyan megy egy ilyen toborzás. Még a cégnél is külön HR-es emberek foglalkoznak ezzel a dologgal, nekem kb. annyi a dolgom, hogy interjúztatok. Most viszont... bele kell vetnem magam a feladat sűrűjébe. Gondolataim folyamatosan azon jártak, hogy hogyan rántsam össze a kis csapatot, egészen addig, amíg kintről furcsa zajt nem hallottam. Az ajtó felé fordultam a székkel, amiben ültem és a bokámhoz rögzített egyik mini-sai tőrhöz nyúltam. Az öblös lépések zaja egyre közelebbről szűrődött be a szobába. Tapasztalatom szerint a 46-os bakancsok által keltett zaj ritkán tartozik egy fiatal nőhöz, így a sai tőr szép lassan kikerült a tokjából. A jobb kezemben pihent. Egészen addig ott időzött, amíg a kilincs meg nem mozdult lefelé. Az ajtó szép lassan kinyílt, a kezem pedig automatikusan, talán nem is az agyam, hanem inkább az ösztöneim által vezérelve a magasba emelkedett és meglendítette a tőrt. Nem akartam rögtön sérülést okozni, mert nem tudtam, hogy ki az ismeretlen betolakodó, épp ezért az ajtófélfára céloztam. A belépő ismeretlen, jelmezes férfi a meglepődöttségtől hirtelen nem tudott mit reagálni. Hacukájától én is eléggé meglepődtem, úgy nézett ki, mint egy képregényfigura.
- Ki maga? És, hogy a fenébe kerül ide? - szegeztem Neki a kérdést, miközben kezemben már ott volt a másik sai is, hogy ha támadásba lendülne, legalább legyen valamim ahhoz, hogy megvédjem magam.


//Elnézést kérek, hogy csak most írok. Kissé sok volt a meló mostanság. //
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Michael Jon Carter on 2016-10-10, 17:50

Szépen lassan szeltem a folyosókat akármilyen életforma után kutatva, de leginkább a Tini titánokat összeszervező Bradley Parker-t keresve. Közben Skeets minden adatot lefuttatott, és elmondott mindent, amivel szembe találkozhattam. 
~ Hmm... Jól bánik a tőrökkel, erre mindenképpen figyelnem kell. Jobb ha óvatos leszek.
Oda is értem az ajtóhoz, majd kicsit tétováztam. 
~ Hogy mutatkozzak be? Lehet nem azzal kellene kezdenem, hogy: "Helló! Most jöttem a jövőből, elloptam pár dolgot, és most egy kis hírnévért cserébe életet mentek!" Nem a legjobb. Nem kellene kiteríteni az összes kártyámat így az elején.
Na jó az igazság pillanata következik: benyitottam, és talán még a félig sem nyílt ki az ajtó, a fülem mellett elsüvített egy tőr. Egy pillanatra lemeredtem, de úgy éreztem cselekednem kell. Bekapcsoltam a pajzsomat, és felkészültem egy esetleges újabb támadásra, de nem léptem fel támadólag:
- Köszönöm, hogy nem ölt meg Mr. Parker!- mondtam még kicsit meglepődve, de már mosollyal az arcomon.
Odaléptem az ajtófélfához és megpróbáltam a fegyvert kiszedni belőle. Nagy nehezen kirántottam: erősen csapódott bele. Figyelemre méltó, hogy ezzel még a pajzsommal együtt is meg tudott volna sebesíteni. Lassan közelítettem az asztalhoz, a tőrt a kezemben szorongatva.
- Booster Gold vagyok! A jövőből jöttem vissza, és nagy lehetőséget látok ebben a Tini titán dologban, amit szerveznek össze a barátnőjével. Szívesen csatlakozom, bár már nem vagyok annyira tini.-mondtam kicsit szabad szájúan, majd a tőrt az asztalba döftem, és folytattam- Lehetőség szerint, ne próbáljon megölni, mert az árthat az egészségemnek!
Mint a kezdetlegi meglepődöttség rajtam, rajta is látszott, hogy nem tudja ki vagyok, vagy honnan tudom a dolgokat. Erre próbáltam magyarázatot adni, amit már a robotomnak Skeets-nek adtam át. Ő gyorsan elmagyarázta, hogy kerültem ide, persze ez nem teljesen az igazságot fedte. Hisz mint mondtam, nem tolvajként akarok bevonulni a történelemkönyvekbe. Skeets Brad-ről és Chloe Sullivan-ről is mondott néhány dolgot, amivel bizonyítani tudtuk, hogy honnan tudunk a Tini Titánokról. Reméltem, hogy nem voltam túlságosan homályos, vagy félreérthető, ami miatt esetleges gyanakvásba kezdene, bár a szituáció megkívánta az adott dolgot.
avatar
Michael Jon Carter
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-10-16, 11:22

Brad: Megint hirtelen nagy mennyiségű információ zúdul rád, úgy néz ki ez már csak egy ilyen nap. Kicsit meglep az ismeretlen felbukkanása és első hallásra a sztorija is több mint furcsa. Ezt az egész időutazás dolgot még emésztened kell magadban egy kicsit. Bár ami azt illeti, amennyi dolgot te már láttál a nagyvilágban A sztori még mindi hihetetlen, de nem nagyon van rá más logikus magyarázat, hogy honnan vette az információit. Úgysem tudtad, hogy hogyan állj neki a "toborzásnak" most kaptál egy társat, aki a segítségedre lehet. 


Michael: Látod, hogy beszélgetőpartnered szavak nélkül, fejben próbálja meg összefoglalni a hallottakat. Lássuk be, olyan dolgokat hoztál a tudomására, amit az ebben a században élő embernek nehéz feldolgozni. A különös képességgel rendelkezők és a más bolygókról érkező látogatók is épphogycsak elkezdtek bevonulni a köztudatba, az időutazás viszont még mindig eléggé extrém téma. Reméled, hogy Brad elhiszi a történtedet és talán még a segítségedet is elfogadja, ha nem akkor esetleg fel kell készülnöd további tőrökre és az elugrásra előlük.  
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-10-17, 22:00

~ Booster Gold? A jövőből jött vissza? Tini Titánok?  Mi van? ~ futott át az agyamon a gondolat, miközben egyre erősebben markoltam a tőrt a jobb kezemben. Olyan érzésem volt, mintha az a képregény figura lennék, aki a II. világháború idején hibernálódott és napjainkban tért vissza... Azon már nem is maradt időm gondolkodni, hogy a nevemet is tudja ez a tag, akit életemben nem láttam még. Az Ő neve annyira nem hatott meg, de az, hogy a jövőből jött vissza már birizgálta a fantáziámat. 2016-ot írunk, az általam ismert jelenlegi technika nem képes ilyesmire… de a fickó ruhája, felszerelése sokkal modernebbnek tűnt, mint amivel eddig én találkoztam. Pedig már találkoztam pár dologgal az életem során. A kínai gagyin keresztül az amerikai csúcstechnológián át mindent használtam már. De ez a cucc… ez valami teljesen más volt. Ez a mai nap eddig egyáltalán nem úgy alakult, ahogy gondoltam, pár óra alatt minden a feje tetejére állt… A fickó rövid hallgatás után úgy döntött, hogy beavat abba, hogy hogyan került ide, de nem ám lazán elmondja, hanem a Skeets nevű „segítőjével” avatott be a dolgokba. Megtudtam, hogy hogyan került ide, hogy honnan tud a Titánokról, nagyjából minden eseményt elmondott addig a pillanatig, amíg be nem lépett ez a csóka az ajtón. Még mindig hitetlenkedtem, de kicsit enyhítettem a sai szorításán és megszólaltam.
- Nos, ha már maga mindent tud rólam és arról, hogy miért vagyok itt… talán azt is elmondhatná, hogy a nagyon kreatív „Booster Gold” név kit takar. – mondtam elég határozottan, majd folytattam. – Nézze, fogalmam sincs, hogy tényleg igazat mond e, nem bízom magában… de amiket elmondott, talán még meg is történhettek… vagyis, történhetnek. De ahhoz, hogy ténylegesen elhiggyem amit mond, valami más is kell. Valami, amit senki más nem tudhat, valami amit én is csak nemrég tudtam meg. Vagy valami, ami csak mondjuk pár óra múlva fog bekövetkezni. – mondtam a férfinak és elhúztam előle a mappákat. Valahol abban reménykedtem, hogy valami olyasmit mond, amit pár percen belül le is tudok ellenőrizni, vagy a kezembe nyom egy újságot, ami az Ő idejéből származik és egy olyan hős van a címlapján, aki napjainkban teljesedik ki…
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Michael Jon Carter on 2016-10-19, 02:45

Terveim ellenére mégiscsak ajtóstul rontottam a házba, de ez már csak a természetemből is fakadt. Szegény jóembert teljesen összezavartam, és bár nem néztem túlságosan utána 2016-nak, azt gondoltam az időutazást már megoldották...Hát tévedtem. Igazából csak ki akadtam szakadni, és eltűnni minél hamarabb onnan, ahonnan jöttem. Skeets már csak a ráadás volt, a mutatványos műsoromban. Bizalmatlanságát csak növeltem. Gratulálok magamnak. Valahogy be kell bizonyítanom, hogy tényleg csatlakozni akarok, másrészt pedig, hogy nem vagy rosszfiú. Ekkor jutott hirtelen eszembe valami.
- Mr. Parker, megértem a meglepődöttségét, bár nem lehet nagyobb, mint az enyém. Tudja...Majdnem ledobott a kis késével. Viszont bizonyítani akarok Önnek.-mondtam, majd Skeets-hez fordultam- Nem mostanában lesz az, amikor valami fószer le akar ugrani egy húszemeletesről?
- Van rá még 5 perced! 
- Akkor nem is zavarnék! - kirohantam, majd elrepültem az említett épülethez, így is késében voltam. Míg úton voltam, mondtam Skeets-nek, hogy közvetítse az adást Mr. Parker számára. Már több televíziós csatorna is kint volt a helyszínen, egy ideje már ment a huzavona az öngyilkosjelölt és a rendőrök között. Nem jártam messze mikor láttam, hogy elszánja magát, és leugrik. A lehető leggyorsabban próbáltam odarepülni, de még nem volt elegendő távolságban, hogy elérjem, nagyon gyorsan zuhant a magatehetetlen test. Az épület 2-3. emeleténél járhatott, mikor utolértem.
- Megvagy! - kaptam el a kezét, a súlyával viszont nem számoltam, így engem elrántva húzott le a föld irányába.
~ Nem jó, nagyon nem jó!
Az utolsó pillanatban, a pajzsomat magam, és a zuhanó ember köré vontam, de így is nagyot estünk. Szerencsére a pajzs tökéletesen működött így a becsapódást tompítani tudta. Mikor felkeltem a földről, nagy tapssal és üdvrivalgással fogadtak az emberek. A rendőrök gyűrűjéből kiszakadt egy újságíró és odafutott hozzám:
- Gratulálok, csodálatos mentés volt...? De ki maga? Tudnunk kell a hősünk nevét!
- Booster Gold! Ha baj van, számíthatsz rám!- néztem bele a kamerába, majd kacsintottam.
A szereplési vágyam ellenére, tudtam, hogy vissza kell mennem Mr. Parker-hez. Ha ettől nem vág egy hátast, akkor semmitől sem! Lassan visszatértem, és besétáltam az irodába, önelégült mosollyal az arcomon:
- Na Mr. Parker? Hogy tetszett a műsor? Booster Gold ott volt, ahol éppen szükség volt rá. Remélem Skeets elmentetted az összes felvételt a dologról!
Ha esetleg még nem volt eléggé meglepődve, akkor most még jobban meglehetett, bár igazoltam magam valamilyen szinten. Nem voltam biztos benne, hogy sikerült meggyőznöm, ezért közelebb mentem, leültem, majd bizalmasabban szóltam hozzá:
- Skeets, zavarj minden elektromos kütyüt ami itt van a helyiségben. Mr. Parker, a világ még nem ismeri, de van egy "ismeretlen" jótevő a városban. Ha baj van akkor ott van, aztán el is tűnik hipp-hopp. Egyszerű emberként próbál élni, de a szuperereje miatt nem képes rá. Mindig meg kell valakit mentenie. Tudja, nagyon "jól" álcázza magát. Egy egyszerű szemüveggel!- hagytam félbe, mikor is kitört belőlem a nevetés.-Jajj, sajnálom de ez nevetséges nem? Szóval egy helyi újságíróról van szó, későbbiekben csak: Superman.- dőltem hátra, majd vártam a már teljesen megilletődött Parker válaszát.
avatar
Michael Jon Carter
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-10-19, 09:34

~ Kis kés? Ok, nem a legnagyobb tőrömet hoztam magammal, de komolyan… Kis kés? ~ gondoltam, miközben a férfi, akinek még mindig nem tudtam a nevét arról beszélt, hogy mennyire megérti, hogy egy kissé meglepődtem. Már éppen ismét magamhoz ragadtam volna a szót, amikor Skeets ismét képbe került, Booster Gold ugyanis tőle kérdezett valamit egy férfiról, majd elrohant. A robot ott maradt velem, némileg kényelmetlenül éreztem magam, mert folyton az „Én, a robot” című film jutott eszembe… mint kiderül, Skeetset azért hagyta hátra, mert be akarta nekem bizonytani, hogy valóban a jövőből jött. Azt a módszert választotta, hogy megment egy férfit, aki öngyilkos akart lenni. Az öngyilkosjelölt nem volt más, mint Peter McDonough, a város volt rendőrfőkapitánya, akit épp két héttel ezelőtt, hivatali visszaélés miatt váltottak le a köztiszteletben álló David Corporonra. McDonough az elmúlt hetekben többször akart öngyilkos lenni, mint ahány hős volt a városban… persze mindegyik kísérletéről kiderült, hogy csak figyelemfelkeltés volt a részéről. Gondolom nincs ez most sem másként. Figyelmesen követtem az eseményeket, aminek során az ismeretlen Időutazó végül megmentette a férfit, de pár pillanatig mindkettejüknek rezgett a léc. ~Meggondolatlan, nagyon meggondolatlan! ~ gondoltam. Mondani nem mertem, mert nem tudtam, hogy Skeets másokkal is beszélő viszonyban van e vagy csak a kispajtásával. Ami ezután következett, még annál is jobban meglepett, mint ami eddig történt. Booster Gold a hőstett után teljesen olyan volt, mint aki az én meggyőzésemen kívül csak a hírverés miatt csinálta az egészet. A műsor után leheveredtem a székbe, amit kineveztem sajátomnak és vártam, hogy visszaérjen. Amikor belépett az ajtón, pont az a látvány tárult elém, amire számítottam: önelégült vigyor, laza, nagyképű járás. Persze, Skeetset is megkérdezte, hogy az emlékkönyvébe mindent feljegyzett e. Némileg dühösen néztem a névtelen férfira, mert bár bizonyította, hogy nem csak a levegőbe beszél… mégis ez a magamutogatás nem az én stílusom. Legalább is nem akkor, amikor a jelmezemben rovom az utcákat. Brad Parker persze teljesen más tészta… Felálltam a székből, és közelebb léptem hozzá.
- Igazán… érdekes bemutató volt, Mr. Gold. – mondtam, némi iróniával a hangomban, utalván arra is, hogy elég furcsán jön ki, hogy nem tudom a nevét. – Ugyan mifelénk… vagy legalább is ebben az évezredben a hősök nem mutogatják magukat, csak teszik a dolgukat. Nagyra becsülöm, hogy csatlakozni akar egy olyan csapathoz, aminek még egyetlen tagja sincs… de ahogy elképzeltem az arculatunkba ez nem fog beleférni. – folytattam, mintha csak egy félresikerült állásinterjú után küldenék el egy jelöltet. – Ha csak nem tud változtatni a jellemén, ami valószínűleg már a jövőben is okozhatott Önnek problémákat… - mondtam, és a tekintetéből ítélve pont bele kis trafáltam a lecsó közepébe. – Hisz valljuk be, ha minden rendben ment volna ott, ahonnan jött, most nem beszélgetnénk itt. Nemde bár? – kérdeztem, majd ismét folytattam. – Szóval, ha nem tud egy kicsit lejjebb adni az egójából, amikor velünk dolgozik… akkor nem fogunk tudni együtt dolgozni. Mert el kell ismernem, fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek bele ebbe a dologba, de azt már most tudom, hogy nem akarom, hogy ezeknek a srácoknak baja essen. Tud ehhez alkalmazkodni? – kérdeztem, és vártam a válaszát.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-10-20, 18:58

Michael: Na jól van, mintha a pasas az elevenedre tapintott volna nem is kicsit. Nem igazán tudod, hogy ez a változás, meg alkalmazkodás dolog mennyire a te asztalod, de úgy néz ki ha nem akarsz rövid távon lelécelni a színről, akkor muszáj lesz alakítanod valamit. Fel kell venned a kor szellemét, itt a hősök még csak gyerekcipőben járnak, és jóval szerényebbek. Most már látod, hogy az ősi mondás változott, megszoksz vagy szépen visszakullogsz a saját idődbe. Persze te nem az a fajta ember vagy aki feladná. 


Brad: Vigyázz mit kívánsz, mert a végén egy jövőből érkező segítőt kapsz! Miközben várod a választ elgondolkodsz azon, hogy valóban kellett-e ez neked. A nagy társalgás alatt észre sem vetted, hogy az időközben aktíválódott kiterjesztett megfigyelőrendszer valami csetepatét jelez az egyetemnél. Ekkor jut eszedbe, hogy Christy Jenkins a metropolis-i egyetem hallgatója, és nagy esély van rá, hogy ő is ott van a dolgok sűrűjében. Úgy néz ki mégsem annyira reménytelen a helyzeted. 
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Michael Jon Carter on 2016-10-23, 03:51

Nem lepődtem meg Mr. Bradley válaszán, hiszen a hősök még hozzám képest is gyerekcipőben jártak... Azok is akiknek velesszületett, vagy esetleg bolygója általi előnye volt velem szemben. Tudtam, ha csatlakozni akarok, akkor visszább kell vennem a stílusomból. Megpróbáltam a két útnak a kereszteződését megtalálni, hiszen azért első Titánként, csak jobb lenne, mint ha be sem válogatnának.
- Figyeljen Mr. Bradley! Úgy gondolom meg tudunk egyezni. Most őszinte leszek magával. Az én időmben egy lúzer főiskolás focista voltam. Miután otthagytam az egészet, egy múzeumi őr voltam... Igazi pitiáner munka, és csak abban láttam a lehetőséget, ha az Ön korában visszatérek, mint hős. Igaz a saját időmben megszegtem a szabályt ezzel, de kérem adjon egy esélyt. Úgy gondolom, hogy le tudok higgadni, illetve le tudok adni a nagyzási hóbortomból. De ehhez az kell, hogy valahová, vagy valakikhez tartozhassak...-mondtam, majd vágódtam le Mr. Bradley-vel szemben lévő fotelbe, kissé szomorúan, majd kicsit erőt véve magamon folytattam - Én mostanáig egy emberért, az édesanyámért küzdöttem, és szereztem pénzt, mert súlyos beteg volt... Lehet, hogy kétes dolgokból, de megszereztem a pénzt, amit a kezelésére kellett összeszednem. Hát Mr. Bradley most itt vagyok, kibeszéltem azt amit nem akartam, hogy kiszedjem belőlem. Lehet, hogy az erkölcsöm kétes, és az egóm kicsit túlzás, de a szívem a helyén van. Képes vagyok másért is harcolni, minden érdek nélkül...
Miután lezártam soraimat, kicsit magam elé meredtem, és valahogyan, átéreztem, most először a kor szellemét, hangulatát. Még nem voltak Superman-ek, Batman-ek, vagy akárkik.. A hétköznapi hősök, a mentősök, a rendőrök, a tűzoltók voltak akik ott voltak, amikor kellettek... A világ még nem állt készen arra, hogy teljes mértékben egy ember feletti képességgel rendelkező lényt/embert ismerjenek meg. Ezt be kell látnom, le kell higgadnom,  majd értékelnem... Nem jöttem túl korán? Nem cselekedtem elhamarkodtam el? Isten tudja! Dehogy tudja... Az istenek közöttünk járnak, de valamelyikük nem is tudja, hogy az...Én, bár azért, mint jövőből érkező, történetformáló tényezőnek tartom magamat, de erre még a társadalom nem készült fel... Hát várok...Miközben ezen gondolkodtam, egy gondolat fogalmazódott meg bennem, amit nem akartam, hogy elvészen.
- Mr. Bradley, legyek én az első Titán, aki csatlakozik, de ha kell, én leszek az utolsó. A társaimért, és az emberek védelméért az életemet és véremet áldoznám. Lehet, hogy ez túl fellengzős, de úgy érzem, hogy van új célom az életben, és bár tudom, hogy maga felel a csapatért, szeretném ha tudná ezt... Én szívesen beállok a sor végér, akárhogy is ez egy pálfordulásnak tűnik. Számomra az én időm nem tartogat semmit, de nekem a múlt lett mostanra a jövő. Kérem ezt fontolja meg, és e szerint járjon el.
Elsétáltam a nagy irodának az egyik ablakához és úgy tekintettem ki, mint aki a sorsára vár. Végül is, ezen múlt, hogy én bekerülök e, vagy esetleg másik korba kell, hogy vándoroljak ismét. Szavaim igazak, és kétség kívül alázatosak voltak. Bár a modernebb technika korából jöttem, egy dolgot csak ebben a párbeszédben tanultam meg: az alázatot. Nem számított, honnan jöttem és ki vagyok, Mr. Bradley nem érdekelte, és valahogy ez megfogott. Megmentettem előtte egy öngyilkos férfit, és mégis azt mondta, hogy hááát elég necces volt. Visszafordultam hozzá, és lágyabb, már sokkal kevésbé önelégült hangnemben hozzásétáltam, majd kezet nyújtottam:
-
Sajnálom a kis késeit, nem úgy gondoltam. Ha felém hajítja valószínű, hogy súlyos sérülést szenvedek. Mit gondol, tudunk együtt dolgozni, és beléphetek, mint első Tini Titán? - mosolyodtam el, bár már most nem önelégülten, inkább barátságosan.
avatar
Michael Jon Carter
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 11
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 29.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-10-31, 20:43

A férfi beszélni kezdett, elmesélte nekem, hogy hogyan élt az Ő világában. A jövőben. Még mindig kételkedtem abban, amit mondott, de minden szava olyan őszintén vágott bele a levegőben, mint kés a vajba. Nem tudtam arra gondolni, hogy ennyi mindent csak úgy összehordana és ilyen lelkesedéssel, őszinteséggel mondana el. Leginkább a monológjának az a része vágott az elevenembe, amikor az Édesanyjáról beszélt. A nő valami nagyon komoly betegségben szenvedhetett és elveszhette Őt… hisz, ha nem így történt nem mondta volna azt sem, hogy a jövő már nem tartogat számára semmit, és itt akarja megtalálni a számításait. Benyomtam egy gombot a billentyűzeten, aminek hatására felvillantak a körülöttünk levő monitorok. Így a halványan pislákoló lámpafény mellett már azok is világítottak a teremben. Felálltam, majd odaléptem a még mindig csak Booster Gold néven ismert férfihoz.
- Nos, Mr. Gold… Nem vagyok egyszerű helyzetben, ezt meg kell értenie. Ma reggel, amikor felébredtem, minden átlagosnak tűnt. Voltam én, Bradley Parker a sikeres üzletember, volt az alteregom, akinek megmondom őszintén a maga menő neve után szerintem új nevet kell adnom, szóval ott van a Sötét Vadász énem, és volt a többi hős. Este nyolc óta pedig egy csapat tinédzser összekovácsolásáért is én felelek, bár nem jelentkeztem ilyesfajta feladatra. – mondtam, és a monitor felé fordultam, amin bejöttek a mappák a leendő, mint megtudtam „Tini Titánok” tagjainak nevével. – Őket kellene összeverbuválnom. Minthogy egyikük sem IT specialista, gyorsan ki kellett lőnöm azt a lehetőséget, hogy informatikai ösztöndíjat adok Nekik, és ezzel kerülök velük kapcsolatba… aztán eszembe jutott, hogy ott volt az a figura… vagy Sark, tudja, New Yorkban. Nos, Ő is ösztöndíjat adott mindenféle kutatásra, így ez a dolog még porondon van. Eme gondolatmenetem közepén toppant be maga azzal, hogy a jövőből jött. Megmondom őszintén, szkeptikusan fogtam a meséjét, de minthogy a nevét is elmondta a csapatnak, arra asszociálok, hogy sikerült összerántom egy épkézláb csapatot, ami még jó pár év múlva is működni fog. – tettem hozzá, majd ismét a férfi felé fordultam. – Sosem voltam csapatjátékos, mindig is magányos farkasként jellemeztem magam. De ami az Apámmal és a Húgommal történt, mindent felülírt az életemben. Rájöttem, hogy egyedül semmi sem lehetséges. Szóval, Mr. Gold… amennyiben tényleg segíteni akar nekem és Ms. Sullivannek… - léptem hozzá egy lépéssel közelebb és felé nyújtottam a jobb kezemet. – A nevem Bradley Parker, a barátaimnak csak Brad. Úgy érzem, hogy maga hamarosan az utóbbi csoportba fog tartozni., így szólítson csak Bradnek és könyörgöm, ne magázódjunk, mert abba beleőrülök. De most már szeretném hallani, hogy hogyan anyakönyvezték, mert bár nagyon csábító, hogy Boosternek szólítsam egy John vagy Jake, esetleg Steven még mindig szimpatikusabb lenne. Ja, és még mielőtt elfelejteném: Üdv a Csapatban! – tettem hozzá egy, az övéhez is hasonlító barátságos mosollyal.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-11-09, 11:27

Michael: Nem tudtad, hogy a végén mi lesz a döntés és bár reménykedtél, de mégis meglepődtél, mikor a fickó végül üdvözölt a csapatban. Itt a lehetőség, hogy végre tényleg az legyél, aki lenni akarsz. Mivel van némi tudásod a csapat jövőjét illetően ezért, ha nem is minden részletet elárulva, de talán tudsz segíteni Bradnek valahogyan a jövendőbeli csapattagok megközelítésében. 
Brad: Bár voltak kétségeid a különös idegennel kapcsolatban, de nagy segítség, ha nem teljesen egyedül kell belevágnod a dologba és bármennyire is próbálod tiszteletben tartani, hogy a dolgok történjenek a maguk módján és a maguk sorrendjében, nem jön rosszul egy olyan segítőtárs aki megbízható információkkal rendelkezik a jövőt illetően. Ketten talán könyebben kitaláljátok, hogy merre is induljatok. 


//Bocs, a rövid hozzászólásért, de ha minden jól megy akkor rövid időn belül még egy tag is csatlakozni fog és akkor majd felpörögnek az események.//
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-11-29, 22:10

Vártam, hogy történjen valami, hogy Booster mondjon valamit, de nem volt lehetősége rá, mert ismét zajok szűrődtek be a folyosóról.
- Hm, láthatóan évekig nem volt itt semmiféle mozgás… most meg egy este alatt hirtelen mindenki az Ízisz Alapítvány épületében szeretné tölteni az idejét? – néztem a férfira kérdő tekintettel. Közben próbáltam a zajok forrására koncentrálni. A Booster Gold által keltett hangok sokkal hangosabbak, öblösebbek voltak., érződött, hogy egy férfi közeledik. Viszont most teljesen más volt, tompább, könnyedebb, lassabb. Annyira koncentráltam, hogy majdnem kiment a fejemből, hogy az épületen belül van egy megfigyelő rendszer, természetesen minden tele van kamerákkal. Jobb ötlet híján az egyik kijelzőn megkerestem a folyosón elhelyezett kamera képét. A monitoron kirajzolódott egy nő sziluettje, pár másodpercig azt hittem, hogy Chloé jött vissza. Tényleg csak pár másodperc volt, mert ahogy a fény felé fordult felismertem: Christy Jenkins volt. Booosterre pillantottam, majd megszólaltam. – Szeretem az olyan problémákat, amik megoldják saját magukat. – mosolyodtam el, majd visszasétáltam a székhez, amit már a megérkezésemkor kineveztem a sajátomnak. Büszkeséggel töltött el, hogy megszervezhetek egy amolyan bosszúálló csapatot, ami talán majd egy nagyobb, magasztosabb célért küzdhet vagy segítheti azokat a hősöket, akik már tapasztaltabbak. Gondolataim a jövőre terelődtek, de nem nagyon tudtam arra koncentrálni, hogy mit hogyan valósítunk majd meg… csak arra vártam, hogy Christy belépjen a terembe és egy picit kellemetlen, de meggyőző beszélgetés után elkezdhessük a közös munkát.// Bocsánat, hogy csak most írok és, hogy csak ennyit. De vártam, hátha Michael ír valamit... Christyt viszont nem szerettem volna tovább várakoztatni. //
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-12-01, 17:16

A lány fejében idillinek cseppet sem nevezhető csata zajlott: ha ezt bevallotta volna magának, vagy bárki másnak, nagy valószínűséggel ismét Belle Reve-ben találta volna magát -- vagy akármelyik éppen útbaeső elmegyógyintézetben.
*Ismerős az az érzés, kedves CJ, amikor a szőke főszereplő a veszélyérzete ellenére belép egy sötét, elhagyatott helyre? Ugye az is rémlik, hogy általában az ilyen kis szőke főszereplőket találja meg először a baltás gyilkos/zombi fejedelem/elit vadászok klubja? De neeeem. Neked BE KELL menned a veszélybe. Nem maradhatsz biztos távolban.*
A paranoia elhatalmasodni készült a lányon, de szerencsére valamelyest tanult önkontrolt, és megpróbálta kizárni a negatív hangokat. Persze benn volt a lehetőségek között, hogy csak pár suhanc gondolta megfelelőnek az épületet, hogy az elfoglalt apa és anya háta mögött itt élje ki fiatalsága mindenféle lázadását, és semmi mást nem fog fenn találni, mint néhány vicces cigivel szórakozó pózer tizenévest, de nem hagyta, hogy lankadjon a figyelme. 
Bár a lépcsőn lopakodás sosem volt az erőssége, most mégis erőt vett magán. Megmarkolta a bal zsebében lévő sokkolót, és ,,irányba állította'' a körömreszelőt a jobb kabátujjában.  Elmantrázta magában a teendőket vész esetére, majd lassan, és annál kevésbé biztosan elindult felfelé a lépcsőn. Már félúton tartott, amikor valami susogást hallott: rájött, valaki tényleg van fenn. Valaki, vagy valakik beszélgettek, a falak és ajtók valamelyest tompították: emiatt a lány nem is tudta megállapítani, ki, vagy kik lehetnek. Vajon az életére törnek, és egyenesen belesétál a csapdába, vagy tényleg csak valami eltévedt gimnáziumi wannabe-k nézték ki a helyet maguknak. 
Már épp az ajtó előtt állt, amikor lenyomta a kilincset és elcsípett egy mondatot - Szeretem az olyan problémákat, amik megoldják saját magukat. 
*Ez egy csapda. És én egyenesen belesétáltam*
Gondolta magában. Persze, most már nem nagyon volt visszaút. Hiszen, aki észrevette, bármilyen szándékú is, most már nem hagyja kicsúszni a markából. - Gyerünk kislány, meg tudod csinálni - suttogta maga elé, majd benyitott. A helyiségben két pasas állt. Az egyiküket furcsán ismerősnek találta a lány, de nem tudta megmondani, hogy honnan is emlékezhet rá. Azt pedig végképp nem, hogy barát vagy ellenség. A másik pedig: totál homály. Mármint nem abban az értelemben, hogy egy átlagos negyvenes-kopaszodó-szemüveges-tucatjancsi. Elég extrém külseje volt a fickónak. Srácnak. Pubinak. A lány mindig is nehezen lőtte be az életkorokat, és a 20-40 közöttiekkel (vagy annak tűnőkkel) mindig is zavarban volt. 
A beléptekor a figyelem már rá szegeződött, ezért nem bajlódott holni, 'heló megjöttem' vagy 'csá, mizu' közhelyekkel. Ehelyett megállt a nyitott ajtónak támaszkodva (ha futni kell, legyen merre), majd magabiztosan megszólalt:
- Elnézést Uraim, de Önök mégis milyen célból tartózkodnak az Alapítvány irodájában? Remélem tisztában vannak vele, hogy az illetéktelen behatolás törvényellenes, és a barátom, akivel érkeztem, bármely pillanatban értesítheti a megfelelő hatóságokat, ha nem kapja meg tőlem a megfelelő jelszót! - annyira meggyőzőre sikeredett, hogy még ő is elámult a saját hitelességén. Arrogánsan a két delikvensre nézett, és reménykedett benne, hogy a régivágású igazgatói tekintélyt idéző kiállása elegendő lesz két felnőtt férfi legyűréséhez.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-12-05, 21:38

Booster továbbra sem mondott semmit. Mi több, meg sem mozdult, mint akinek földbe gyökerezett a lába. Így én nem tehettem mást, a kezembe vettem az irányítást. Felálltam a székből, ahol eddig azt figyeltem, hogy a jövendőbeli csapatom második tagja, hogyan sétál be az épületbe. Lassacskán haladt, jól szemügyre vett mindent, majd odaért az ajtóhoz. A lány belépett, és a Tőle elvárható módon reagált: kérdőre vont minket, hogy mit keresünk itt. Bevallom, elmosolyodtam, amikor arról kezdett beszélni, hogy a „társa” majd jön, és jól megmutatja, hogy Ő mekkora király csávó. Mindig is érdekelt, hogy vajon miért gondolja azt egy-két ember, hogy attól, hogy úgy tesznek, mintha társuk lenne rögtön félelmetesebbé válnak. Az asztal elé sétáltam, apró mosollyal az arcomon, majd megszólaltam.
- Szervusz Christy… - kezdtem bele a mondandómba a lány nem kis meglepődésére. – Te nyilván nem emlékszel rám. A nevem Brad Parker. Évekkel ezelőtt már küzdöttünk egymás oldalán, épp itt. Kérdésedre válaszolva – folytattam, majd ellöktem magam az asztaltól és a zsebembe nyúlva kivettem az Alapítvány épületének kulcsát, és a lány felé mutattam – nem illetéktelenül vagyok… vagyunk itt. A Chloé Sullivan név mond Neked valamit? – kérdeztem vissza én is, hogy lássa nem adom magam könnyen. – Nos, Ő keresett meg engem… mi több, átadott pár nevet a számomra, köztük a Tiédet is. Ami engem jobban érdekel… Te, hogy kerülsz ide? Hogy jutott pont most az eszedbe, hogy idejössz? – kérdeztem, és vártam a lány válaszát.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-12-13, 22:55

A teljesen ismeretlen férfi, akit a lány leginkább egy újgenerációs Dennis Rodman és Lady Gaga szerelemgyerekeként tudott volna megmagyarázni, nem sok vizet kavart. CJ egyrészt elgondolkozott, hogy a pasassal valami komoly probléma van, esetleg lefagyott az operációs rendszere. Persze azt sem zárhatta ki, hogy ő is MÁS, és épp a szinapszisai között keresi a lány megbénításának lehetséges fogásait. Vagy a választ az életre, a világra, meg mindenre. 

A másik, sokkal ismerősebb férfi viszont sokkal elvenebbnek tűnt: enyhén elmosolyodva -- azzal a kis huncut fajtával, amivel a tizenéves lányok elalélnak, ha kedvenc hollywood-i színészük süti el a vásznon -- a lány felé sétált, megszólítva. Nem is akárhogy szólt hozzá, hanem a nevén nevezte. Persze CJ egyből ledöbbent. *Tehát tényleg csapda volt. Hogy az atom esne bele!* Itt persze ennél sokkal cifrábbat káromkodott magában, persze ifjú hölgyek esetében feltételezzük, hogy a csúnya szavakat még csak hírből sem ismerik, nem hogy gondolatban használják őket. Tehát a férfi a lányhoz beszélt. Mire kimondta a nevét, Christy-ben felidéződtek az események, melyek oly ismerőssé tették számára a fickót.
- A Chloé Sullivan név mond Neked valamit? - folytatta monológját a fickó. A lány akárhogy is törte a fejét, nem tudott rájönni, ki is lehet az. Valami marketingesre tippelt. Egészen addig, amíg az agya fel nem dolgozta a mondat folytatását.
- Nos, Ő keresett meg engem… mi több, átadott pár nevet a számomra, köztük a Tiédet is. Ami engem jobban érdekel… Te, hogy kerülsz ide? Hogy jutott pont most az eszedbe, hogy idejössz? 

A lány próbálta összeszedni gondolatban, mi vezetett végül oda, hogy most erről az ismeretlen Chloé-ról beszélgessen a kevésbé ismeretlen Brad-del és a sokkal ismeretlenebb idegen fickóval egy szobában, de azért elkezdte a mondandóját.

- Először is szögezzük le, hogy senkinek semmi joga az adataimmal szórakozni. Bár konkrét paragrafust nem tudok előszedni a farzsebemből, de tuti van olyan törvény, ami tiltja, hogy az emberek személyes adatai így közkézen forogjanak. - kezdett bele. Majd rájött, hogy felesleges fenntartania az arroganciát: látszott, hogy Brad-et nem különösebben sarkallja védekező viselkedésre, így kár strapálnia magát.

- Másrészről - itt már sokkal lágyabb és kevésbé támadó volt a hangszíne -  másrészről pedig kíváncsi voltam, hogy random patkányok rágják-e a méregdrága optikai vezetékeket, vagy csak néhány felsős jött ide egy kis keresetkiegészítő gyűjtésre. -  az utolsó szónál kitárt tenyérrel körbemutatott a számítógépeken. - Amiről a riasztó értesített. Vagyis valami aktivitást jelző bizéke, amit legutóbb telepítettek a telefonomra. Vagyis a hozzáférésemhez. - próbálta megmagyarázni a jelzőrendszer működését, bár nem túl szakszerűen.

- Harmadszor pedig. Nem tudom ki ez a Chloé és miért vannak a birtokában az első pontban említett adatok. Viszont érdekelne, hogy miért adta Neked? Mármint, ne érts félre, semmi személyes problémám nincs Veled. Viszont ha én volnék ez a Chloé, akinek ilyen adatok vannak a birtokában, és persze nem az lennék, ami vagyok, akkor biztos nem Neked adnám, hanem mondjuk egy bizonyos L betűs illetőnek, méghozzá jó sok jelöletlen zöldhasúért. Ebből következően Chloé vagy maga is egy valami, vagy ismer valakit, aki fontos számára, aki egy valami.

- Jah, igen - mondta, mielőtt Brad bármelyik kérdésére megadhatta volna a választ - bemutatod Ruby Rhod-ot, vagy ő is a berendezés részét képzi? - biccentett a számára ismeretlen férfi felé.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Chloe Sullivan on 2016-12-14, 18:38

// Bocsi, hogy eltűntem, nem direkt volt, de az alapján amit olvastam kár is beleszólni a dolgok folyásába, nagyon megy ez nektek Smile simán meg tudtok alakulni nélkülem is Smile Mivel Michael lement a térképről ezért amíg életjelet nem ad viszem NJK-ként. //


- Elnézést hölgyem - szólal meg a végre a férfi - Nem akartam illetlen lenni, csak nem akartam megzavarni a szemem láttára zajló eseményeket. Kérem szólítson Booster Goldnak. Tudom, hogy a jelenlegi helyzet, nem éppen bizalomkeltő, de higgye el az adatai egyáltalán nem kerültek rossz kezekbe. Sőt, a lehető legjobb helyen vannak. Ez egy remek lehetőség arra, hogy az adottságait igazán kamatoztatni tudja. Ha végighallgatja, amit ajánlunk, azzal csak nyerhet. Én már csak tudom, a jövőből jöttem. - teszi hozzá egy kacsintás és egy mosoly kíséretében. 


Brad: Nem vagy benne biztos, hogy mennyivel jártál jobban azzal, hogy Booster kilépett a "berendezési tárgy" szerepéből. Látszik, hogy Christy-t nem lesz egyszerű meggyőzni és talán ezt a fura figurát sem ártana rávenni, arra, hogy ne hangoztassa úton-útfélen, hogy a jövőből jött. 


Christy: Ha a nap folyamán azt hitted volna, hogy a mai estéd unalmas lesz, akkor tévedtél. Fogalmad sincs, mi fog kisülni ebből, hiszen láttál már egyet s mást, de az időutazás filmen oké, a valóságban azért eléggé meredek
avatar
Chloe Sullivan
2. szint
2. szint

Hozzászólások száma : 82
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Apr. 05.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: újságíró
Alias: Watchtower
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Brad Parker on 2016-12-14, 20:27

Christy láthatóan meglepődött a ténytől, hogy mosolyogva üdvözöltem… férfiúi hiúságomat még kicsit bántotta is, hogy nem viszonozta hasonlóan a dolgot, de ez a helyzet nem erről szól. Amúgy is a sötét hajú, Hayley Atwell típusú lányok jöttek be az elmúlt időszakban. Miközben én a gondolataimmal voltam elfoglalva, Booster is akcióba lépett és nagyjából minden olyan dolgot elmondott a lánynak, amit én kicsit óvatosabban akartam volna közölni vele. A férfire néztem, majd felemeltem a jobb kezemet, és csendre intettem. Kicsit olyannak tűnhettem, mint valami Jedi mester, de nem tehetek róla, nem akarom, hogy a dolgok rossz irányba menjenek és Christy teljesen elkedvetlenedne a kis csapatunkkal kapcsolatban.
- Bevallom, kicsit meglepett, hogy nem tudod ki Chloé… meg voltam arról győződve, hogy ex-smallvillei diákként ismered a Fáklya volt főszerkesztőjét, a meteormutánsok kedvenc prédáját. De örülök, hogy nem vagyok egyedül a tudatlanságommal. Én is ma ismertem meg... de egy pillanatig sem kételkedtem benne és a küldetésünk sikerében. – mondtam, és az asztalhoz lépvén az érintőképernyővel kivetítettem Christynek mindent, amit tudok róla. Nem akartam, hogy a lány azt gondolja, hogy bármit is ellene akarnék fordítani. Közben elindultam, és megálltam a lány mögött, a mondandómat már ott folytattam. – Ez minden, amit tudok Rólad. Nincs hátsó szándékom az adataiddal, nem fogok visszaélni velük. Nem vagyok Lex Luthor. Épp az a célom, hogy az Ő fajtájába tartozóakat megakadályozzuk abban, amit művelnek. Bármi legyen is az. – mondtam, majd ismét visszaléptem az asztal és Christy közé. – Chloé azzal a céllal keresett meg engem, hogy hozzak össze egy csapatot, Hozzád hasonló fiatalokból. A Te neveden kívül láthatod, hogy kik szerepelnek még a listán. Nem akarok titkolózni előtted, mert számítanék Rád. Tudom, hogy a képességed egy áldás, de legalább akkora teher is… a vele járó felhajtás pedig még nagyobb. Amennyiben benne vagy, és nem nézel minket teljesen eszementnek, szeretném ha jól megfontolnád csatlakozol e Hozzánk és segítesz e megalakítani a „Tini Titánok” csapatát… a név még nem végleges, még a „Kreatív menedzser” pozíció is kiadó, szóval… - mondtam, ismét az előző mosollyal az arcomon. Mivel a lány érdeklődött Boosterről is, arra a kérdésre is válaszoltam. – Nos… Ő itt Booster Gold, polgári nevén… Booster Gold. Nem viccelt, a jövőből jött, azt nem tudom, hogy DeLoreannel vagy mással, de a lényeg röviden és tömören az, hogy Ő is a csapatunk tagja szeretne lenni. Vagy… fogalmazzak úgy, hogy Ő és én vagyunk a csapat, reméljük Te is csatlakozol és aztán a többieket is felkutatjuk. Nézd… tudom, hogy nehéz a kívülállók élete, magam is közéjük tartozom. Nem voltam nagy csapatjátékos, de rájöttem, hogy az „Egységben az erő!” mondat nem csak egy elcsépelt frázis. Jobb, ha az ember számíthat a hozzá hasonlók segítségére. Nem kell most azonnal döntened… de azért csatlakozol? – kérdeztem, miközben ismét nekitámaszkodtam az asztal szélének.
avatar
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Christy Jenkins on 2016-12-15, 15:49

Ismeritek azt az érzést, amikor azt hiszitek, az adott nap már nem hozhat újabb fordulatokat? Hisz CJ reggel felkelt, átesett a zuhany üvegajtóján. Miután beért az egyetemre, nem elég, hogy kellemetlen helyzetbe került az egyik csoporttársával, ráadásul még halálos veszélybe is, egy hüllőlénynek köszönhetően. Majd megjelent egy latexcuccos denevér-szerű alak. Ha ez mind még nem lenne elég, akkor itt van egy pasi, a JÖVŐBŐL. 

Tehát a lány elég szívós napon volt túl, amikor az információk eljutottak a tudatáig a szinapszisain keresztül. Amikor pedig a pasi bemutatkozott, elfolytott egy kitörő kacagást. *Booster. Gold. Mintha...* és itt magában kuncogott *Ehhez hasonlót BIZONYOS filmekben használnak BIZONYOS színészek* szálltak tovább gondolatai. *Persze, ha tényleg a jövőből jött, lehet, hogy ott mindenkit hasonló neveken szólítanak.* Ebben a pillanatban nem különösebben bánta, hogy nem pár évszázaddal később született, mert nem tudta volna elképzelni, hogy Roxxie Silvernek, vagy bármely más, számára félreérthető értelmű nevűnek hívják. 

Miután tehát túltette magát a gyermeteg nevetés-késztetésen, azt is megtudhatta Brad-től, hogy Chloé a Fáklya főszerkesztője volt. Nem csodálkozott, hogy nem ismerte a középsuli újságját, illetve újságíróit túlságosan. Vagyis, Jane-t ismerte, de hát az egy másik történet volt. Minthogy régebben egészen magának való volt -- még az átlag ,,stréber'' diákoknál is jobban -- később pedig a cheerleader csapat egyik tagja, nem igazán került látószögébe a Fáklya. Brad azt is elmondta, miért is van tulajdonképpen itt. 

Miközben a számára oly poénos név ismét elhangzott, és próbálta visszafogni magát -- hisz ez nem túl illedelmes. Mármint képen röhögni valakit csak azért, mert a szülei furcsa ízlés szerint adtak neki nevet.  --  Brad eljutott a lényegig: - Ő és én vagyunk a csapat, reméljük Te is csatlakozol és aztán a többieket is felkutatjuk. Nézd… tudom, hogy nehéz a kívülállók élete, magam is közéjük tartozom. Nem voltam nagy csapatjátékos, de rájöttem, hogy az „Egységben az erő!” mondat nem csak egy elcsépelt frázis. Jobb, ha az ember számíthat a hozzá hasonlók segítségére. Nem kell most azonnal döntened… de azért csatlakozol? 

Ez eléggé megdöbbentette a lányt. A való világban az egyik legügyetlenebb személy tudott lenni, ha az emberekkel való kapcsolatáról beszélünk. Persze okos volt, talpraesett, és bizonyos szemmel nézve egészen csinos, de egész életére rányomta a bélyeget az, hogy micsoda. Az, amit nem is igazán tudott. Bár, ha olyanokkal kell együtt töltenie az idejét, akik szintén valamik, lehet, hogy segítene az önbizalmán. Hisz anno David mellett is ez tett le nagyon sok mindent. Persze, utána jött az első szerelem, meg hasonlók, de a barátságukban erős kötelék volt a furcsaságuk is. 

A lány levette a kezét a zsebébe rejtett sokkolóról, a jobb kabátujjából kirázta a kezébe a reszelőt, majd a táskájába tette. Letörölte izzadt tenyerét a nadrágjába.
- Legyen - kezdett bele - de van egy feltételem. - hatásszünetet tartott - Beszállok a klubotokba, bár nem vagyok már tini - itt hallatott egy kacajt -De segítenetek kell kideríteni, mitől lett ilyen. - mutatott végig magán, majd kezet nyújtott Brad-nek.
avatar
Christy Jenkins
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 36
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2013. Jul. 29.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: Egyetemista
Alias:
Csoport: Teen Titans

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Titán főhadiszállás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.