Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Jane Paxton albérlete

Go down

Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-08-29, 20:45

Nagy, tágas, világos. Azaz, hogy pont nem.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-08-29, 20:52

Az ébresztőóra sosem lesz a barátom, még szerencse, hogy az új, viszonylag drága telefonom ébreszt, így nem dobom minden reggel lendülettel a sarokba. 
Pizsamában lecammogok a lépcsőn, majd felöltöm a szervezetem koffein háztartását, kétszer egymás után a biztonság kedvéért. 
Miután a kávé lent van emberi külsőt varázsolok magamnak, ha tehetném minden nap valamelyik szépségkirálynő alakjában jelennék meg. De nem tehetem, egyrészt mert hamar lebuknék, másrészt minden energiámat lefoglalná, hogy a felvett alakra koncentráljak. 
A tükörbe nézve nyugtázom, hogy emberek közé mehetek, majd elindulok a szerkesztőségbe.

//Következő poszt: Gotham Gazette szerkesztőség//
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-22, 17:08

// Előző hozzászólás: Gotham Gazette szerkesztőség //

Fárasztó volt a mai nap. Mikor hazaérek úgy, ahogy vagyok ruhástól bezuhanok az ágyba, a tisztálkodás amúgy is túlértékelt dolog, és holnap reggel is bőven ráér. Amikor elküldtem a cikkemet sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy a főszerkesztő kiviharzik a mellékhelyiségről és első körben rögtön leteremt, hogy mégis mit képzelek magamról, majd mikor látja miről is van szó az egekig magasztal és a címlapra teszi a cikkem. Na ez a nem semmi öregem, a végén még lesz belőlem valaki. Mondjuk az a boxkesztyűs mondat nem tetszett annyira. Semmi kedvem sincs összetűzésbe kerülni Vicki Vale-el, de ha elhappoltam előle a címlapot, akkor elkerülhetetlen lesz. Mondjuk Vicki újabban túlzottan Bruce Wayne központú lett, ami érthető, mert látványelemnek határozottan nem rossz a pasi, de azon meg a pénzén kívül fogalmam sincs, mit esznek rajta a nők, lehet hogy a fejében meg nincs semmi. 
Hirtelen eszembe jut, hogy nem csak a főszerkesztőm ígért nekem nagy karriert, kíváncsi lennék ki az a "főnök", de lehet hogy jobb ha nem keveredek bele ilyen dolgokba. Most pedig minden bizonnyal alszok rá egyet, hátha holnap reggelre megjön a megvilágosodás.
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 17:23

Éppen az igazak álmát alszod... azonban egy álmaidban már sokszor hallott hangra kelsz fel. A telefonod idegesítő rezgésére. Ránézel, majd meglátod, hogy... először is, másnap este nyolc óra. Másodszor is, vagy hatszáznegyvenszer (és még keveset mondtam) hívott a főnököd, az ismerőseid, még a családod is, hogy hol vagy, mi történt veled. Harmadszor is... valaki áll az ajtód előtt. Mármint, a házadon belül. És téged néz. Amint meglátja, hogy felébredtél, felkapcsolja a lámpát. Mielőtt a szemét is kikaparhatnád, egy ismerős látvány elé tárulsz... ez a maszkos férfi tegnapról. Leveszi a símaszkját, így meglátod az arcát. Szőkésbarna haja van, és kék szemei, nem is rossz pasi, ahhoz képest, hogy egy fegyvert fogott a fejedhez tegnap.
- Legalább három órát vártam arra, hogy felébredjen, és a maszkban már kezdett meleg lenni. De, legalább látta az arcomat, szóval simán megtalálhat a rendőrség adatbázisában, ha esetleg feljelentene. Egyébként pedig... jó reggelt. - mondja, majd eléd dobja a mai Gotham Gazette-t, amin a címlapsztori a tiéd. - Bocsánat, reggeli nem jár hozzá. És kávé sem. A zsebébe dobtam egy címet tegnap, emlékszik? Az a Club Venom-hoz vezet, egy rendkívül menő éjszakai szórakozóhely Gotham-ben... nem engednek be csak úgy akárkit, szóval mondja, hogy Chris Stokes küldte. Ez a nevem egyébként, ha már én is tudom a magáét. A Venomban találkozhat a főnökömmel, amennyiben szeretne továbbra is együttműködni velünk. Eddig nagy hasznunkra vált, szeretnénk, ha ez... folytatódna. - mondja, majd rád mosolyog, visszaveszi a símaszkját, és... kiugrik az ablakodon.
Nem is tudtad, hogy nyitva hagytad. Ha belenézel a kabátodba egy papírlapot találsz, amin a Club Venom címe áll. Ki tudja, lehet, hogy ez életed lehetősége... vagy egy nagyon, nagyon rossz ötlet.

//Ezt még reagáld le itt, utána a Gotham-i Club Venom topikba írok egy kezdőposztot, és oda megy a folytatás. Azaz:
Folytatás: Club Venom//
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Jane Paxton on 2016-12-22, 17:45

Amikor felébredek több dolog is tudatosul bennem egyszerre: 
1. Sikeresen átaludtam az egész napot
2. Annyi telefonhívásom van, hogy inkább végig sem nézem a listát, egy biztos, a főszerkesztőm az első címlapsztorim után simán megnyúz. 
3. Van valaki rajtam kívül a lakásban, aki nagyon nem oda tartozik. 
Miért velem történnek mindig ilyen dolgok? Ja amúgy a plusz egy fő a fegyveres pasi tegnapról aki így nappali fényben, maszk nélkül egész jól kinéző darab, mondjuk sokat visszavesz, hogy fegyvert tartott a fejemhez. Meglebegteti előttem a Gazette mai számát és egy kicsit azért szívet melengető érzés az alkotásomat és a nevemet látni a címlapon. Viszont van egy olyan érzésem, hogy nem sokáig tudom majd kiélvezni a dolgot. A fickó elmondja, hogy hol, hogyan és mikor találkozhatok a főnökével, menő klub, titkos kézfogás minden egyéb, majd mielőtt bármit is mondhatnék az ablakon keresztül távozik. Zajlik itt az élet kisanyám. Na szóval vegyük sorra, hogy mit is kellene tenni: Ismerősök , rokonok megnyugtatása, hogy élek, üzenet a főnöknek, hogy nem leléptem, csak a sztori folytatásán dolgozok, ami majdnem igaz is. A legfontosabb, eldönteni, hogy akkor most mi a lótúró legyen. Ki a francot akarok átverni, már neki is álltam feltúrni a szekrényt, Club Venom féle helyekre mégse pólóban meg farmerban megy az ember. Elgondolkodok azon, hogy képességemet kamatoztatva, valaki másnak a bőrében kellene mennem, de van egy olyan gyanúm, hogy a "főnök" már lecsekkolta a csinos kis pofimat és tudja, hogy kire számítson. Szóval nincs más hátra mint előre, gyorsan megejtem az egy ideje már esedékes tisztálkodást, majd magamra húzom a fekete miniruhámat, abban legalább nézek ki valahogy. Akkor hajrá irány a Club Venom!
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Jane Paxton on 2017-01-02, 16:35

// Előzőzmények Club Venom//

Na ez megint egy érdekes este volt, még hogy unalmas az életem. Van itt egy rakat történés nem kell félni. Meg kell írnom a cikket a Clubról, ki kell választanom az első számú főgonoszt, ki kell eszelnem valami stratégiát a megközelítésére, ja és itt van még az a szérum dolog is. Jó lenne, ha lenne valaki, akit fel tudok hívni, de valljuk be mostanában meglehetősen antiszociális voltam, nem tehetek róla, hogy az idő előrehaladtával egyre kevésbé tudom elviselni az embereket. 
Egy kis segítség most nem jönne rosszul, mert képesség ide, vagy oda, jó lenne egy izmos, harcművészetekben és fegyverviselésben jártas barát, aki kisegít a szorult helyzetekből, azt hiszem a közeljövőben lesz ilyen helyzet, nem is kevés. Viszont kevés az esély rá, hogy elő tudok szedni egy ilyen barátot, már csak azért is, mert nem nagyon vannak barátaim, van pár kolléga, akivel egész jól kijövök, de velük meg nem sokra mennék, ha csetepatéra kerülne a sor. Miért nem lehet az, hogy pont holnap kiderül az egyik kollégámról, hogy ő az aki éjjelente denevérjelmezben üldözi a bűnt??? egyrészt tök menő lenne, másrészt, pedig nem kevés problémám oldódna meg vele, majd azért körülnézek a szerkesztőségben, hátha... Bane embereiben annyira nem bízok, még az álmomban kukkolósban sem. 
Persze a szérum lehet, hogy segítene, de még mindig nem vagyok biztos a dologban. Erre még alszom egyet, szó szerint, mert egy gyors tusolást követően egyszerre ágyban vagyok és szinte azonnal elnyom az álom. 

Másnap reggel mondhatni kipihenten ébredek és teljesen kész van a tervem. Gondolkodás nélkül a szérumért nyúlok és csak remélem, hogy a heveny hasmenés nincs a mellékhatásai között, mert akkor egy az eddigiektől eltérő módon érdekes nap áll előttem. 
Miután nyugtázom, hogy innen már nincs visszaút ( ki lehetne még szedni azt a szérumot a szervezetemből, csak nem nagyon fűlik hozzá a fogam) várok pár percet, de semmilyen azonnali hatást nem tapasztalok. A képességemet inkább nem kezdem el tesztelgetni, hagyok még egy kis időt, hogy testileg és lelkileg is fel tudjam dolgozni a történteket. 
Olyan minden mindegy alapon megindulok a szerkesztőség fele. Lesz ami lesz. 

// Következő hozzászólás: Gotham Gazette szerkesztőség//
avatar
Jane Paxton
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 32
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 27.

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Jane Paxton albérlete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.