Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Greg Saunders albérlete

Go down

Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-08-16, 14:04

Greg Saunders albérlete és az alatta működő bárja.avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-21, 16:57

Nem is tudta hány órát aludt a kimerítő éjszakai kiruccanás után, de lassan már alkonyodott, mikor Greg felébredt. Nyúzottnak, de egyben elégedettnek is érezte magát, mivel sikerült az egyik őrült drogdílert kivonni a forgalomból. Lassan kikászálódott az ágyból, vett egy forró zuhanyt és megborotválkozott. A frissítő zuhany után már sokkal kipihentebbnek érezte magát. Gyorsan bekapott pár falatot és felvett egy elegáns acélkék öltönyt, fehér inggel és bordó nyakkendővel.
~Na így már sokkal jobb. - mosolygott magában, majd elhagyva lakást, egyszerűen lesétált a country hangulatú klubjába.
A klub mindent igényt kielégített, amire egy country rajongó vágyhatott. A sarokban egy négyfős country együttes hangolt és szép lassan szállingózni kezdtek a vendégek. Greg elégedve állapította meg magában már többedszerre, hogy jól megy az üzlet. Figyelte a pincérnőket, amint fodros western stílusú ruhában, és kalapban igazítják helyükre a székeket és helyezik el a szalvéta- és fűszertartókat az asztalokon. A két csapos akkurátusan törölgette a pultot vagy a poharakat, miközben egy-két vendég már a pulthoz ült és rendelt valamilyen alkoholos nedűt. Greg odaintett csaposoknak, akik elégedett biccentéssel jelezték felé, hogy minden rendben. Greg odasétált a számára fenntartott asztalhoz a bár egyik sarkában, szembe a zenekarral és a tánctérrel, majd miután leült elővette a szokásos napilapokat és egy whiskey-cola kortyolgatása mellett olvasgatni kezdte őket. Közben persze félszemmel a klubot is szemmel tartotta. Egy főnök már csak ilyen.
avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-21, 18:09

//Megbeszéltek alapján kezdetét veszi a magánkalandod.//


Aznap este zárásig ülsz a bárodban, közben hallgatod a nyugtató country zenét, ami mindig is az otthonodra emlékeztetett, a helyre, vagyis inkább időre, ahonnan jöttél. Nosztalgiaérzetedet tovább fokozza az, hogy még mindig ugyanazok a fegyverek vannak nálad, amiket régen kaptál, és tegnap használtad is őket. Vagy is, lehet már tegnapelőtt. A főnököt csak nem fogják kidobni zárás után sem, így nem is közlik veled, a dolgozóid műszakja már véget ért. Ahogy kihal a klub, és már zene sem hallatszik, már csak te maradsz benn. Az asztalon előtted egy whiskey-cola, amiben még van egy kevés. Mielőtt azonban lehúzhatnád... hirtelen arra leszel figyelmes, hogy a pohár tartalma remegni kezd. Majd a pohár is. Majd az asztal is. Majd az egész bár. De ez nem földrengés, hanem... emlékszel erre az érzésre. Időutazás. Valaki éppen időörvényt nyit, méghozzá elég közel... túlságosan is közel...


Hirtelen egy kék féregjárat nyílik meg előtted. Még meglepődni sincs időd, mire valaki kiugrik belőle. Egy fekete hajú, fiatal lány az, alig múlhatott el 18, de hasonló ruhákat hord, mint te. Korához nem méltóan azonban sebhelyek borítják az arcát. Azonnal rád néz.
- Mr. Saunders... meg sem ismertem ilyen fiatalon. - mosolyodik el.
A hangja érdes, valószínűleg dohányzik. A szemeibe nézve látod, hogy sokat látott már, vagy túl sokat szenvedett. Azonban a fülig érő mosolya ahogy meglát téged, arról hivatott árulkodni, hogy ismeritek egymást. Hátrafordul, a mosoly lefagy az arcáról.
- Az örvény... még nyitva van. A francba, is követtek! - üvölt a lány, majd felrúgja az asztalod, mielőtt még bármit is szólhatnál. - Fedezékbe! Jönnek a paradémonok! - kiáltja, majd előveszi a fegyvereit.
Két... Coltot. A... te fegyvereidet. De sokkal karcosabbnak és használtabbnak tűnnek, mint azok, amelyeket jelenleg birtokolsz. A helyiség ismét remegni kezd, majd három furcsa, szárnyas lény száll ki belőle.

Ránéznek a lányra, aki gyűlölettel tekint vissza rájuk.
- Vigilante! Nem menekülhetsz előlünk! - üvölti a középső... de jól hallottad, hogy a lányt hívták Vigilante-nek, és nem téged?
A lány fedezékbe is húzódik az asztal mögött, majd leránt téged is. A lány által paradémonnak nevezett lények elővesznek valami futurisztikus lézerfegyvert és tüzelni kezdenek, le is kapva egy darabot az asztalból. Az időörvény mögöttük pedig bezáródik.
- Ez az asztal nem lesz elég, Mr. Saunders... mint a régi szép időkben, nem? Vagyis hát... magának még nem. Majd később elmagyarázom, egyelőre foglalkozzunk ezekkel! - kiált a lány, majd másik fedezék után keresve kajtatni kezd a szemeivel.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-22, 17:37

A bár lassan megtelt emberekkel. A zenekar régi slágereket kezdett játszani, s mint mindig, most is néhány fiatal máris a tánctérre perdült.
Greg minden alkalommal elcsodálkozott azon, hogy az emberek mennyire imádják a country-t függetlenül attól, hogy New York-i, Dallas-i vagy éppen Gotham City-i. Az amerikai történelem szerves része a vadnyugat, bárhol is vagyunk a multiverzumban. Ez mindig is lenyűgözte Greget, de egyben mély sebeket is felszakított, mikor eszébe jutott a felesége, aki a Föld 2-ön maradt egyedül az 1940-es években. Borzasztó volt még belegondolnia is, hogy talán sose láthatja majd szerelmét. Ám búsulni nincs idő, mert a bárral is foglalkozni kell. Greg jó tulajként többször végigjárta a bárt és váltott néhány kedves szót a törzsvendégekkel. Többen kérdezték, énekel-e a mai este folyamán, de Greg tapintatosan elutasította a kéréseket. Fáradtnak érezte magát, inkább csak élvezni akarta az estét.
Ahogy teltek az órák, lassan elkezdett hajnalodni. A vendégek lassan hazafelé indultak és a zenekar is elhagyta a színpadot. Egy idő után márcsak a pincérnők maradtak, akik gyorsan összeszedték a poharakat és letörölték az asztalokat. Greg lusta pillantásokkal nézte, ahogy rendet tesznek a bárban, majd kortyol egyet az italából. 
- Viszlát jövőhéten főnök. ne maradjon fenn sokáig. - mosolygott rá az egyik pincérnő, és a kijárati ajtó felé indult.
- Jó pihenést Joanna. - mosolyodott el fáradtan Greg, és pár pillanat múlva konstatálnia kellett, hogy egyedül maradt a bárban. Egy újabb sikeres nap. Greg lassan felállt, hogy elinduljon bezárni a bárt, amikor remegni kezdett a bár. 
~Földrengés Gothamben? - nézett kérdően körbe Greg, ám ekkor észrevette, hogy a poharában maradt whiskey-cola furamód lebegni kezdett. Időörvény! Ám mire magához térhetett volna a döbbenettől, megnyílt az időjárat és egy cowboyruhás fiatal lány bukkant elő, aki mosolyogva állította, hogy ismeri őt. Greg majdhogynem tátott szájjal bámult, és nem tudta hová tenni a lányt. Ám mielőtt feltehette volna az elméjében kavargó kérdéseket a lány hirtelen előkapott két Colt-ot. Greg elkerekedett szemekkel leste a megviselt fegyvereket. A saját fegyvereit.
- Maga a jövőből jött! - kiáltotta oda a lánynak Greg, azonban a három szörny - akiket a lány paradémonoknak hívott, máris tüzet nyitottak rájuk. A lány lehúzta Greget egy asztal mögé, amelyet találat ért és újabb fedezék után kutatott a tekintetével. Greg agya gyorsan dolgozott, hogy a lehető leggyorsabb megtalálja a megoldást. Aztán beugrott neki.
- Figyeljen ide Vigilante. A bárpult csupán 3-4 méterre van tőlünk. Pont mögötte a padlón van egy acéllemezzel megerősített csapóajtó, ami az italraktárba vezet. Onnan egy titkos ajtón eljuthatunk a garázsba a motoromhoz és a fegyvereimhez. Én megzavarom őket és követem magát. Ha szólok induljon. - mondta Greg és az asztal mögül látta, hogy a három paradémon lassan közeledni kezdett feléjük.
- Most! - szólt Greg ellentmondást nem tűrő hangon a lánynak, majd hirtelen felállt maga előtt tartva az asztalt. Tudta, hogy csak 2-3 lövést bírhat ki a fenyőasztal. Csak remélte, hogy a lány elérte a csapóajtót. Greg ekkor elordította magát, miközben hátrált a pult felé, remélve, hogy magára vonhatja a paradémonok figyelmét. Majd a paradémonok közé dobta az asztalt, hogy szétrebbenjenek és a pult mögé vetődött, remélve, hogy a lány már az italraktárban van és biztonságban eljuthatnak a garázsba.
avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-22, 18:43

Elmondod a terved a lánynak, aki csak bólint, és követi is az utasításaid. Egy erős deja vu jön rád... de ez mégis másabb, mint amikor korábban éreztél ilyet. Úgy érzed, mintha már csináltátok volna ezt, de nem korábban, hanem... de nincs időd ezen vacillálni, hiszen dolgod van. Felállsz, az asztalt a kezedben tartva, a paradémonok ezt pedig támadó lépésnek veszik, így lőni kezdenek. A lány rohanni kezd, az egyik paradémon rákoncentrálja a tüzet, azonban ő is visszalő, ezzel kikerülésre kényszerítve a lövészt. Azonban így sem megy messze a társaitól.  Eközben a 2-3 lövés meg is van, és ahogy a fenyőasztal éppen szétrepedne a kezedben, bedobod a paradémonok közé, akik eltakarják a szemüket. A fenyőasztal darabjai csak ripityára törnek rajtuk... lehet ezekre nem fog hatni a Coltod, de szétlőtt az már mást is, mint például tegnap azt a monstrumot. A másodpercnyi előnyöd kihasználva pedig te is bevetődsz a lány után a bárpult mögé, aki már elérte a csapóajtót és el is kezdett lemászni az italraktárba, így te is követed, közben elgondolkozol, még is hogyan törte fel az acéllemezt? Még te sem tudnád puszta kézzel, nem hogy egy fiatal lány... a paradémonoknak sem kell sok, hogy utánatok menjenek, mindhárom utánatok repül, de egyszerre csak egy tud jönni. Elég termetes dögök, szóval szinte biztos, hogy a raktárban lévő italokat fel fogják verni. Ezért majd hamarosan bosszút állsz... A lány lő rájuk miközben előrerohan, de nem is figyeli hová céloz, csak figyelem elterelésnek szánja a lövéseket, hogy a paradémonok meghátráljanak, vagy befejezzék a folyamatos tüzelést. A lány még néhány whiskey-s üveget is szétlő, te is elgondolkozol azon, hogy rohanás közben jó lenne egy-két rekesz italt az útjukba dönteni, hogy több időd lehessen felkészülni.A lány berúgja a garázsba vezető ajtót... magától megtalálta a titkos ajtót. Miért, és hogyan? Most már teljesen biztos vagy benne, hogy a jövőből jött, és ismer téged, valamint a bárodat is. Ahol ott van a motorod, pisztolyaid, és a lasszód is. Másodperceitek vannak, mielőtt a paradémonok megérkeznek.
- Hm... nem hittem, hogy örülni fogok, hogy valaha viszont láthatom ezt a csotrogányt. És igen, a jövőből jöttem, Mr. Saunders. De ahogy végeztünk ezzel a három díszpinttyel, mindent elmagyarázok. Azonban... hagyjon egyet nekem is. Szeretném megmutatni mennyire jól tanított.
Ahogy befejezte a monológját, fedezékbe sem vonul, hanem csak vár a paradémonokra. Van egy kis időd szusszanni, és magadhoz venni a kellékeid, aztán szinte biztos, hogy tűzpárbaj fogja venni kezdetét. A paradémonok meg is érkeznek, és egy gyors csatakiáltás után tüzet nyitnak. A fegyverük most már sortűzzel lő, de a visszarúgásuk nagyobb. A lány mintha tudta volna ezt előre, és így oldalra vetődés közben lő... és úgy is forgatja a csuklóját, hogy a lövései betaláljanak, mint te. Ki lehet ez a rejtélyes idegen, és ami még fontosabb, te mit teszel?
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-23, 14:15

A megtévesztés tökéletesre sikeredett és a lány a pult mögé ugrott. Ahogy Greg utolérte, csodálkozva vette észre, hogy könnyedén megtalálta a csapóajtót és már lenn is volt. ~Mégis, ki lehet ez a lány? - futott át Greg agyán a gondolat, de nem volt idő tovább töprengeni rajta, mert a paradémonok utánuk vetették magukat. 
Ahogy a szűk italraktárba ért, ismét láthatta Greg, hogy a lány már a titkos ajtónál van és nyitja ki azt. Ekkor viszont szívszaggató hangokat hallott a háta mögül. Az egyik paradémon feldöntött egy rekesznyi 1934-es whiskey-t, melyek ripityára törtek. Keserűen hátranézett és tudta, hogy ezt nem hagyhatja annyiban. Több rekesznyi olcsóbb italt döntött az útjukba, hogy egy kis időt nyerjen, hisz meg kell szereznie a fegyvereit. 
A lány már a garázsban várta, mikor lélekszakadva odaért és azonnal a motorjához rohant. Tudta, hogy átöltözni nincs ideje, ezért gyorsan kivette a motor hátuljára szerelt csomagtartóból a két részre szerelt Winchester M1860 Henry puskáját, mellyel még egy bölényt is le lehetett teríteni. Talán a paradémonok ellen is hatásos lesz. Gyors mozdulattal összerakta a már előre betárazott puskát és mosolyogva a lány felé fordult és válaszolt a lánynak.
- Intézzük el ezeket az izéket. Ideje felavatnom az új szerzeményt. - azzal gyorsan fél térdre ereszkedett a motor mellett lévő egyik tartóoszlophoz, hogy fedezéket nyújtson az ajtón keresztül betörő paradémonok lézertüze ellen. Amint megjelent az első a lány máris egy kecses vetődéssel oldalra ugrott és tüzelt. Ezzel párhuzamosan Greg kezében életre kelt a legendás puska és felváltva a paradémonok fejére, illetve mellkasára ontotta gyilkos tüzét.
avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-23, 15:27

Te lősz, és a lány is. Sikerült a paradémonokat feltartani a garázsban a jó időben ledöntött rekeszekkel, de nem sokáig. Azonban mindketten tudtátok, milyen gyorsan kell cselekednetek, és mindkettőtöknek volt már tapasztalata az ilyesmiben. Ahogy a jövevények beléptek, még csak reagálni sem volt idejük, nem hogy lőni, és szerencsétekre mind a három egyszerre jött be. Te az egyik paradémon fejére célzol, amit mivel nem takar páncél, a puska kiloccsant. Akiknek a mellkasára céloztál, azokat csak megdobja a puska ereje, azonban a páncéljuk felfogja a lövést. A lány az egyik megtorpant paradémont fejbe lövi, szinte sebészi pontossággal pont a két szemébe talál. Ezt már láttad tegnap. Lehet, hogyha nem használnál puskát, neked is szükséged lenne ilyen pontos találatokra. Egyébként, észrevetted hogy a szem a legtöbb lény univerzális gyenge pontja? Elgondolkodtató. Végül, pont mint mester és tanítvány, az utolsó paradémont közös erővel szeditek le, mindketten fejbe találva, szinte egyszerre. Miután mind a három holtan hever a földön, a rejtélyes idegen kifújja magát, feláll, leporolja a ruháit, majd, elteszi a pisztolyait, és végül mosolyogva néz rád.
- Mr. Saunders. Az idő múlásával sem fog célt téveszteni, higgyen nekem. Azonban ez a puska... új nekem. - nagy levegőt vesz. - Jól van, azt hiszem tartozom magának egy magyarázattal. Igen, a jövőből jöttem, és a maga tanítványa vagyok, 30 évvel későbbről. Történik valami... amiből kifolyólag egy olyan... - kis habozás után folytatja. - technológiára tesz szert, amivel képes végezni Nebulah Mannel. Nebulah Man azonban... sokkal másabb, mint azt maga gondolta. Mint azt bármelyikünk is gondolta volna. A halála... elindít egy láncreakciót. Egy olyan eseménysorozatot, aminek következében... számos dolog történik majd, amit egyszerűbb lenne megmutatni, mint elmesélni. Azonban ha bármi kérdése van, szívesen válaszolok rájuk, amire csak lehet. De attól tartok Nebulah Man pontos kilétéről nem beszélhetek, és nem azért mert nem akarok, hanem mert nem én vagyok erre a legmegfelelőbb személy. Nincs sok időnk, mielőtt a megbeszélt helyen egy újabb portált nyitnak, tudni fogom mikor, és hol, ugyanis értesítést kapok róla. Addig van ideje feltenni a kérdéseit, ha vannak. Végezetül, hadd mondjam el... öröm önt újra látni, uram.
Ezután a sebhelyes arcú lány befejezi, és várja a reakciód. Aztán hirtelen a paradémonokra néz.
- Ja, miattuk pedig ne aggódjon... majd eltűnnek, maguktól. Ne fáradjon a takarítással. Erre sem válaszolhatok... majd ha átmentünk az újabb kapun, később. De bármi másra, Nebulah Manen kívül... azonban igen.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-24, 15:58

A tűzpárbaj rövid volt, ám annál hevesebb. A három paradémon holtan esett össze a Coltok és a Winchester tüzétől. Greg elégedve nézte a hullákat, de továbbra is össze volt zavarodva. A jövőbe utazást ő már átélte, de hogy a múltba is lehet utazni, az már neki is sok volt. Sőt! A lány szerint sikerült elpusztítania Nebulah Man, de ezzel súlyos hibát követ el. Talán ezért jött vissza a múltba a "tanítványa", hogy figyelmeztesse? Azt az egyet viszont Greg megértette, hogy a kérdésekkel vigyáznia kell. Még az is ott motoszkált a tudatalattijában, hogy talán a lány nem az, akinek mondja magát. Mi van akkor, ha Nebulah Man akarja csapdába csalni? Bár ennek sok értelme nem lenne, mivel sikerült felbomlasztania a csapatát a másik a Föld 2-ön.
- Mielőtt még beleegyeznék abba, hogy magával megyek egy időportálon keresztül, tisztázzunk egy-két dolgot. - mondta gyanakvó tekintettel Greg. - Először is, nem tudom kegyed nevét és jó lenne tudni, honnan ismereme magát. Másodszor azt állítja, hogy a jövőben elpusztítom Nebula Man-t. Akkor mégis kitől kérdezhetem meg, hogy pontosan mi történt? Csak azt ne mondja, hogy a jövőbeni énemtől. - mosolyodott el kétkedve Greg, majd néhány pillanat múlva folytatta. - És utoljára egy pofonegyszerű kérdés. Mik ezek a paradémonok. - mutatott Greg laza mozdulattal a három hullára, majd kíváncsian várta a lány válaszait.
avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-24, 16:50

- Ó, igen. - eszmél fel a lány. - Maga még ebben az időbe nem tudja... a jövőből ahonnan jövök, az embereknek nincs neve. Ami a legközelebb áll hozzá, az egy sorozatszám. Mi csak dolgozók vagyunk, semmi többek. Maga mentett ki engem, mielőtt vagy feláldoztak volna, vagy munkába állítottak volna, amíg meg nem halok, vagy nem leszek túl beteg és gyenge ahhoz, hogy folytathassam.
Meg sem várja, amíg ez berögződik nálad, hanem csak folytatja.
- Nem, a maga jövőbeli énje... - sötétség ül ki az arcára, majd nyel egyet. - Egy kedves barátjától kérdezhet Nebulah Man-ről. Még nem ismeri, de pár év múlva meg fogja.
Nagy levegőt vesz. Tudja, hogy kételkedsz benne.
- Akkor bebizonyítom önnek, hogy ismerem. Sally-nek hívott, mert szerette azt a nevet. Azt mondta, hogy a feleségére emlékezteti a múltban. Nem ebben a múltban, hanem ahonnan jött. A maga által Nebulah Manként ismert lény 1948-ban taszította bele egy időörvénybe, és szétszórta a társait is, a Seven Soldiers of Victory-t, akikkel egy szövetséget alapított 1940-ben. A maga neve Greg Saunders, az apja sheriff volt, 20 éves korában azonban elvesztette a szüleit, ezért felvette a Vigilante nevet és önbíráskodóvá vált. Eleget mondtam? Ha ez még nem elég, maga tanított lőni. És már elnézést, de hogyha az életére akartam volna törni, már megtettem volna, és nem győzködném.
Majd a holttestekre néz.
- A paradémonok pedig... nos, ők a jövőből vannak. Egyszerű sorkatonák. Akár futószalagon is gyárthatnák őket, vagy ki tudja, lehet, hogy tényleg azon is gyártják, amennyi van belőlük. Egy kész csoda, hogy csak három jött utánunk. Ők figyelnek ránk, a dolgozókra. Az emberekre, akiket ketrecbe zárnak és rabszolgasorba taszítanak. Az okát megmutatni egyszerűbb lenne, ha velem jönne.
Egy futurisztikus órát vesz elő a zsebéből, ami úgy néz ki mint egy full extrás zsebóra, de gombok és egy miniképernyő is van rajta, ami koordinátákat jelez.
- Hamarosan idő van. Tizenöt perc múlva megnyílik egy időkapu, indulnunk kell. Ha még bármit akar tudni, vagy bizonyítanom kell magának, most mondja. Nagyon szeretném, ha megbízna bennem, tudom, hogy egyelőre sok ez, de velem kell jönnie. Nem szabad megölnie Nebulah Man-t, ha eljön a jövőbe és látja, hogy miért, akkor minden világossá válik. Nagyon kérem bízzon bennem.
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-12-25, 21:29

Greg egy csöppet döbbenten hallgatta a lányt, aki egy olyan jövőt vázolt fel előtte, amiben az emberiség lényegében halálra van ítélve. A legszörnyűbb felismerést pedig az volt Greg számára, hogy mindezt Ő okozta a Nebulah Man iránti gyűlölete okán. Alternatív jövő? Nem úgy tűnt. Ám Sally feltűnése úgy látszik esélyt adhatott neki arra, hogy megváltoztassa a jövőt. S hogy a lány igazat mondott-e? Ebben most már biztos volt. A neve, illetve a fegyverek, amiket felismert, igazolták a történetét. Aztán hirtelen elsápadt, mikor eszébe jutott Sally elsötétedő tekintete és nyelt egyet.
- Szóval meghaltam a jövőben... Legalább hosszú életem volt. - mondta csibészes mosollyal Greg, de hangjában érződött a szarkazmus, majd néhány másodpercig magában töprengett figyelve a lányt és a paradémonok hulláit.
- Rendben van, meggyőzött. Magával megyek és helyrehozom a hibát, amit elkövettem...Vagyis Ön is segíthet. - mondta bocsánatkérően Greg, hisz a lány azért jött vissza a múltból, hogy segítsen neki megtalálni a helyes utat egy jobb jövő felé.
- Összeszedem a holmimat és átöltözöm. Addig nézze csak meg az új szerzeményemet, mert úgy láttam, ez még Kegyednek is újdonság. - mosolygott  Greg és odaadta a puskáját a lánynak, hogy megnézhesse. Greg amilyen hamar tudott, átöltözött a cowboy ruhájába, felcsatolta a pisztolytáskáját és vállára kanyarította a lasszóját. A jelen vagy a múlt - ki tudja - Vigilante-ja ott állt a jövő Vigilante-je mellett. Greg úgy érezte, mintha dejavu-je lenne, de aztán gyorsan el is múlt az érzés.
- Indulhatunk Sally, akarom mondani, Vigilante. - mondta Greg és visszavette tőle a puskáját, készen állva, hogy átmenjen a jövőbe.
avatar
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Slade Wilson on 2016-12-25, 22:58

- Köszönöm, uram. - mondja mosolyogva a lány, majd meg is nézi a puskád.
Úgy tekint rá mint egy szakértő, mint aki egyértelműen ért a fegyverekhez. A csövét is felnyitja, és a töltényeket ellenőrzi. Egy elégedett mosollyal nyugtázza a megfigyeléseit.
- Ez igen... erről a típusról már mesélt nekem. Ez egy Winchester M1850. Vagyis M1860, bocsánat. Kicsit feltuningolva... hogy minél nagyobbat szóljon. Nem csoda, hogy ez szétkapott egy paradémont. Remélem ezt hozza. - ahogy visszaveszed, mélyen a szemedbe néz, nem reagálva, vagy csak nem akar törődni azzal, amit a jövőbeli éned haláláról mondtál, mintha ő is el akarná felejteni a történteket.
- Köszönöm, hogy megbízik bennem, uram. - mondja, majd ezután elindul előre. - 12 perc maradt. Siessünk.
Egy pár perces, néma csendben telt séta után megérkeztek egy üres sikátorba, nem messze attól a helytől ahol tegnap egy igazi szörnnyel harcoltál. Nem kell sokat várnotok, mire ismét egy furcsa, ismerős érzés lesz úrrá rajtad. Megnyílik egy újabb időkapu.
- Indulás, nincs sok időnk. - mondja Sally, majd be is lép, te pedig követed.
Ahogy belépsz... hihetetlen látvány fogad. Először is, az ég szinte vörös. Minden körülötted halott, és sivár, az épületeknek csak hűlt nyomait, illetve maradványait látod... mindent belepett egy vörös homok. Nagyjából úgy nézhet ki a táj, mint a Mars felszíne, de téged talán inkább a pokolra emlékeztet... legalább is, ahogy elképzelted a poklot. Sally elindul jobbra, és te is vágsz egy jobbra arcot... egy újabb hihetetlen látvány felé. Több ezer halott paradémon hever a földön. Friss halottak. Fölöttük pedig egy aranypáncélos férfi... lebeg. Szó szerint lebeg.

- Üdvözlöm, Gregory. - szólal meg a... férfi?

Meglepően férfias hangja van... és emberi.
- Doki! - szól neki oda Sally, nyilvánvalóan örül, hogy látja.
- Sally, látom, sikerrel jártál. - nyugtázza a Dokinak becézett aranyruhás férfi. - A teljes nevem azonban Dr. Sors. Ezt még a múltból érkezett Gregory nem tudja.
- Maga is sikerrel járt... látom követtek minket a paradémonok. - mondja Sally, miközben a holttestekre néz.
- Ők szörnyetegek. Nincs lelkük. Nincs céljuk azon kívül, amire teremtették őket. Elpusztításuk nem okoz számomra örömet. - jegyzi meg, majd végül leszáll, és föléd magasodik. - Hadd legyünk mi az elsők, akik üdvözlik a jövőben, 30 évvel később. Ez a bolygó, már nem a Föld...
A hátad mögé mutat. Megfordulsz. Egy szoborra leszel figyelmes a távolban... egy démoni fejet ábrázol.

- ... hanem Új Apokolips.


//Folytatás: Alterverzumok fórum, Új Apokolips topik//
avatar
Slade Wilson
3. szint
3. szint

Hozzászólások száma : 150
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Dec. 14.

Karakterlap
Foglalkozás: Bérgyilkos
Alias: Deathstroke
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders albérlete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.