Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Keisha Na’ama

Go down

Keisha Na’ama

Témanyitás by Keisha on 2016-08-11, 19:26

Név: Keisha Na’ama/Dr. Löket
Szint: 0. szint
Születési hely, idõ: Alice Springs 1984. Augusztus 13.
Kor: 32
Faj: Ember
Oldal:
Foglalkozás: aerodinamikai kutató (feltaláló a S.T.A.R laboratóriumban) / Bűnüldöző

Felszerelés:
- Nagyapámtól kapott bumeráng, mindig az övemen hordom hátha szükségem lesz rá valamilyen helyzetben. Egy sima fából készült bumeráng, néhány törzsi szimbólummal. Régen ezzel vadásztam, de már csak a rossz fiúk megregulázására van.
- A két igazi fegyvere, egyenként 15 kilogrammot súlyú máscél méter széles bumerángok, teljesen a saját keze munkája. Az egész testen különféle csatlakozók vannak, amivel össze lehet őket kapcsolni, mint egy nagy "Y". Így pedig egyszerre, vagy külön külön a jelmezének a hátára aplikálni. Ezeket a csatlakozókat, aki tudja hol is vannak pontosan, könnyű megragadni, és így könnyen használhatóvá válik a méretes szerszám.
A bumerángokon mini hajtóművek vannak, amik egyenként 50 kilogramm megemelésére szolgálnak. Így a kettő erejével egy embert felemel, és akár 60km/h sebességgel is tudja szállítani. Természetesen ezt a sebességet nem tudja elérni ha eldobják/támadnak vele. Akkor a hajtóművek legtöbbje a levegőben való egyensúlyozásra/kormányzásra szolgálnak. Vagyis nem gyorsabb a normális társainál. Mivel minden széle tompa, ezért vágni lehetetlen vele, csak zúzódásokat töréseket, de óvatlan beállítás esetén halált is.
A bumerángok végein egy-egy érintőképernyős kapcsolótábla foglal helyet, szinte láthatatlanul. Ahol egy mozdulattal át lehet állítani a fúvókákat, és így irányítani, vagy ki-be lehet őket kapcsolni.
Végül a munkájához nélkülözhetetlen nyomozati felszerelések bumerángok belsejében található aprócska rekeszekben foglalnak helyet. Van itt minden mi nélkülözhetetlen. (nyomanalizáló, minikomputer, ujjlenyomat vizsgáló, mikroszkóp, nyomgyűjtő csészék)
Végül pedig az utolsó rekeszben, egy saját magam fénymásolt logóm, amellyel népszerűsítem magam. Minden helyszínen, ahol ténykedtem, hagyok egyet, csak hogy tudják ki is csapott le a gonoszra.
- A jelmezem. Golyóálló bevonattal van ellátva. Éppen elég testhezálló, hogy kiadja a domborulataimat, de nem leszek szemérmetlen tőle. Az egész testemet fedi, és nincs mély dekoltázs, se bikinivonalig érő felvágás. Szinte egy porcikám se látszik ki belőle, igaz csak a nyakamig tart ez a bezártság. Az arcomat csak egy maszk takarja, a göndör hosszú hajam kilátszik, és ezáltal a bőrszínem is könnyedén megállapítható. A hátán négy mágneses csatlakozó van, amihez a bumerángok tapadnak. A bumerángokon lévő irányítópanellel lehet ezt is kibe kapcsolni.


Ingatlanok:
- "Egy albérlet, semmi különös" lenne írva,de hát azért mégis csak Dr. Löket helye. Egy szoba konyha az egész, de olyan csodálatosan van ez összehozva, hogy egyetlen jobb életű nőszemély se tenné be a lábát. A szobában nincs egyetlen bútor sem egy asztalon és egy széken kívül. Az ágy mindig is kényelmes volt, Ausztrália sivatagaiban nem szokott hozzá pici szervezetem, hogy ilyenen aludjak hát most sincs ilyenem. A szoba telis-tele van műszaki, mechanikai cókmókokkal, már annyira hogy cókmókusnak is hívhatnának. A gépzsírtól, és olajtól szinte lépni sem lehet, aki pedig nem bírja a szagát, annak kívül tágasabb. A konyha olyan mint amit el lehet várni egy ilyen nevelésben részesült lánykától. Soha nem volt használva, és ha csak nem jön a nagy "Ő" hogy legyen miért használni azt az izét mit tűzhelynek hívnak nem is nagyon fog változni. Szóval puritán sok-sok rozsdásodó kacattal. Az egyetlen normálisnak mondható bútoron megannyi tervrajz, és ötlet található, minek csak a kétkezű munka fog tudni megvalósítani. 

Képességek:
- Egy hasonló korú, magasságú és testfelépítésű, nő testi erejével rendelkezik, aki magát rendszeres és kemény testedzésnek veti alá.
- Nincs semmiféle különleges, metahumán ereje. Zsenialitását, vagy szuperintelligenciája csak kitartásának, és tanulmányainak köszönheti. Mégis talán egy kicsit fentebb áll észben az átlag ember felett. Jó következtető, és megfigyelőképessége csak ezek következménye.Gyenge pont:
- Mivel átlagos ember így azt lehet mondani, hogy erőssége nincs igazán. Igazán a tömeget, és a bezártságot nem bírja. A vadonban töltött idő miatt, alakulhatott ki egy gyenge klausztrofóbia, súlyosbítva az agorafóbia. Egyik sem súlyos, és akadályozza nagyon a mindennapi életben, de nem csak azzal rendelkezik.

NJK-k:
Nincs ilyen

Kapott pontok száma: 10

- kezdeti - 8 pont
- adatlapért - 2 pont
Elhasznált pontok: 8
- golyóálló jelmez - 1 pont
- 2 db hátrakétás bumeráng - 2x2 pont
- 2 albérlet - 2 pont
- nagyapán bumerángja -1 pont
Megmaradt pontok: 2


Utolsó frissítés: 2016.08.12.


A hozzászólást Keisha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-08-12, 15:03-kor.
Keisha
Keisha
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 12
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 07.
Életkor : 34
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keisha Na’ama

Témanyitás by Lois Lane on 2016-08-12, 08:13

Megbeszéltek szerint, elfogadva Smile
Ügyeskedj Smile

Ja, és persze: jár a jól megírt adatlapért a 2 pont. Smile
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.