Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Greg Saunders

Go down

Greg Saunders

Témanyitás by Greg Saunders on 2016-08-11, 17:11

Név: Greg Saunders/Igazságtevő (Vigilante)
Kor: 38 év
Nem: férfi
Faj: ember
Foglalkozás: énekes, dalszerző, bártulajdonos Gotham City-ben/hős
Oldal: jó
Kinézet: 190 centiméter magas, atletikus testfelépítés, barna haj, barna szem.
Felszerelés: Fehér nadrág, kék kabát, fehér cowboykalap. 2 db 1860-as Colt Army, lasszó, egy H-D Fatboy 1990-es motorkerékpár
Képesség(ek): mesterlövész, jártas az ökölvívásban, kiváló lovas és motoros.
Jellem: Jószívű és zenekedvelő férfi, aki nem riad vissza a küzdelemtől, ha igazságot kell szolgáltatni. Célja sosem a gonosztevők megölése - csak ha elkerülhetetlen-, hanem bíróság elé állítása.
Rokonok: Sally Saunders (felesége a múltban)
 
Előtörténet: 
 
 
A múlt
 
Greg Saunders Wyomingban született az I. világháború végén a Föld 2-ön. Édesapja sheriff volt, és szerette volna, ha a fia is ezt a hivatást választja. Ám Ő úgy döntött, inkább énekes és dalszerző lesz ahelyett, hogy az apja nyomdokait követné. Gyűlölte az erőszakot és a fegyvereket, de mivel veszélyes helyen nőtt fel, meg kellett tanulnia fegyverrel és a lasszóval bánni. Greg alig 20 évesen elvesztette édesapját és édesanyját, mikor banditák támadtak a házukra. Mindkettejüket megölték és elrettentésül a város főterén felkötötték a holttestüket. Greg nem tudta megbocsátani magának, hogy nem volt otthon a támadás során, hanem épp egy másik dalszerzővel találkozott New York-ban. Megesküdött szülei sírjánál, hogy megtalálja a gyilkosaikat és igazságot szolgáltat. Emellett fogadalmat tett, hogy küzdeni fog a többi gonosztevő ellen is, hogy senkise élhesse át azt a tragédiát, amit ő elszenvedett. Magához vette apja fegyvereit és álruhát véve, Vigilante („Polgárőr) néven New York-ban küzdött olyan bűnözőkkel, mint Killer Kelly vagy Dummy.

 

 

 
Miközben a bűnözés ellen küzdött, a korai 1940-es években ismerkedett meg más igazságosztókkal, és létrehozták az Igazság Hét Katonája (Seven Soldiers of Victory) szövetségét, hogy együttes erővel küzdjenek a gonosztevők ellen.
1948-ban viszont szörnyű csapást szenvedett el a csapat, mikor természetfeletti lénnyel, Nebula Man-nel küzdöttek, ám végül szétszórta a hét szuperhőst a multiverzum időörvényében…
 
A jelenhez képest 2 évvel korábban, Gotham City - Föld 1
 

Lassan az éjfélt is elütötte az óra Gotham City sikátorai felett. Úgy tűnt csillagoktól fénylő éjszakának néz elébe a város, ehelyett sötét felhők takarták el az eget. Az ég csatornái megnyíltak és a szemerkélő eső hamarosan zivatarrá erősödött. Hamarosan a szél is megérkezett, mely folyamatosan erősödve, arra késztette az utcán lévő embereket, hogy fedezéket keressenek. Hamarosan már szirénák hangjaira is felkapták az embereke a fejüket. Mentők, tűzoltók és rendőrautók siettek a segélyhívások helyszínére. Pedig a mai éjszakára a meteorológia csillagos éjszakát ígért, eső és szél nélkül. A vihar váratlanul jelent meg a város fölött és vette azt ostrom alá.

A két hajléktalan Gotham City egy apró parkjában kísérelte meg átvészelni a vihart. Dobozokból készült hajlékuk két nagyobb fa árnyékában pihent. Mindent megtettek, hogy textíliákkal befedjék azokat, nehogy szétázzanak.
Hirtelen a park vakító kékségbe borult. Mindkét hajléktalan ijedten, de egyben kíváncsian fordult a fény felé, mely egy vízszintes tölcsért formált. Mozdulni sem tudtak a döbbenettől, mikor egy férfi és egy motorkerékpár repült ki a tölcsérből és csapódott nagy erővel a földnek.
Ahogy megjelent, úgy hirtelen el is tűnt a tölcsér. Csak az esőfüggöny és a sötétség maradt meg.
A fiatalabbik hajléktalan lassan magához tért a döbbenettől és elindult a földön fekvő férfi felé. Mikor fölé hajolt, tisztán látta, hogy a férfi valamilyen cowboy felszerelésben van. Arcát vörös kendő takarta, csípőjén fegyvertáska pihent két pisztollyal. A motor tőle néhány méterre feküdt, láthatóan épségben. A hajléktalan fürkészően nézte a férfit és kezével lassan a kendő felé nyúlt. Ekkor a földön fekvő férfi szemei hirtelen kinyíltak és a jobb kezével satuba fogta a félelemtől lebénult hajléktalan csuklóját, miközben a bal kezében tartott pisztolyt rászegezte. A szerencsétlen megpróbálta kiszabadítani a kezét, ám a földön fekvő ismeretlen elengedte a csuklóját. A két hajléktalan minden értékét hátrahagyva rémülten futott ki a parkból.
A férfi visszatette a pisztolytáskába a fegyverét, majd fájó fejjel felállt a földről. Igyekezett kitisztítani a gondolatait, ami beletelt pár percbe. Miután a fájdalom alábbhagyott, látta, hogy egy parkban ácsorog. Kalapja a motorja mellett hevert a földön. Bizonytalan lépésekkel megközelítette a motorját. Miután megállapította, hogy semmi baja, kitolta a parkból az egyik utcára, mely a vihar miatt teljesen kihalt volt. Csak ekkor tudatosult benne, hogy a társait sehol sem látja, sőt Nebulon-t se. Halványan emlékezett egy ütésre és egy kék tölcsérre, de másra nem.
-Mi történt? Ez nem lehet New York. – nézett körbe az utcán Greg. S ekkor észrevette a filmplakátot. A szereplők számára teljesen ismeretlenek voltak. Ám a bemutató dátuma még megdöbbentőbb volt.  Nebula időörvénybe taszította őt. De nem a múltba küldte őt, hanem a jövőbe, több mint fél évszázaddal előbbre…
 
A jelen, Gotham City
 
Greg miután túltette magát a döbbeneten, igyekezett alkalmazkodni a jövőhöz. Mivel kiváló énekes volt, ezért countryénekesként kezdett dolgozni egy bárban, amit egy évvel később a tulajdonos végrendeletében Gregre hagyott. A bár a rákövetkező évben az egyik legnépszerűbb country-s szórakozóhely lett Gotham City-ben.
 
Ám Greg-et nem hagyták nyugodni a múltbéli események, ezért tovább folytatta működését, mint Vigilante. Feltett szándéka  Nebulán bosszút állni, hogy megtalálhassa az idő örvényébe ragadt társait.


A hozzászólást Greg Saunders összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-12-10, 20:06-kor.
Greg Saunders
Greg Saunders
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 42
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Aug. 10.
Életkor : 36
Tartózkodási hely : Gotham City

Karakterlap
Foglalkozás: Bártulajdonos/Énekes/Igazságosztó
Alias: Vigilante
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Greg Saunders

Témanyitás by Lois Lane on 2016-08-15, 10:56

Érdekes előtörténet, tetszik, hogy mindhárom idősíkra figyelmet fektettél.

Elfogadva, jár a 8 pont. Kellemes játékot Smile !
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.