Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Vanessa Lincoln

Go down

Vanessa Lincoln

Témanyitás by Richard Stone on 2016-07-06, 22:04

Név: Vanessa Lincoln.
Születési hely/idő: Metropolis, 1980. Aug. 18.
Kor: 35
Nem: Nő
Faj: Ember
Foglalkozás: Metropolis városi rendőrfőkapitányának titkárnője
Oldal: Jó


Kinézet:
 Százhetvenöt centiméter magas, hatvanhét kilogramm. Hátközépig érő, egyenes szálú, természetesen vörös haja és kék szeme van. Munkahelyére mindig smink nélkül megy, így is gyönyörű nő. Saját otthonából szinte csak tűsarkú lábbeliben távozik. Fülbevalót  ritkán hord, viszont mindig visel egy arany nyakláncot, rajta egy arany medállal.
Jellem: Vidám és kedves.
Nagyon sokat nevet és szeret másokat is felvidítani. Nyílt és nyitott, néha kissé naív. Komoly kapcsolata a válása óta nem volt, ám mindig akad egy-két udvarlója. Rendkívül energikus, szinte már fáradhatatlan. Nagyon fél a pókoktól de a világ minden kincséért sem bántana egyet sem. Ezért otthon édesapja, az irodában főnöke szokta a nyolclábúakat a szabad levegőre terelni. Környezetére rendkívül igényes. Mindig szépítget valamit nem csak otthonában de a munkahelyén is. Többek között ezért is szereti Richardot, mert ő teljesen szabad kezet ad neki szépítgetés terén. 


Előtörténet:

Vanessa Lincoln egy divattervezőnő és egy kertészmérnök egyetlen gyermeke. Kislánykorában szinte minden szabadidejét édesanyja divatüzletében töltötte. Itt nem csak édesanyja, de a törzsvendégek is nagy hatással voltak rá. Nem csak a ruhák és cipők, de a bútorok terén is kifinomult ízlése van. Édesapja révén a kertészkedést is nagyon szereti. Kertes házban nőtt fel, mindig rengeteg növény vette körül. Valamit állatok is, volt kutyája, cicája, ékszerteknőse, tengerimalaca és még nyula is életének eddigi harmincöt éve alatt.
Fiatal korának egy másik meghatározó vonala a matematika volt. Felnőttként is ezzel szeretett volna foglalkozni, már a gimnáziumban elhatározta, hogy könyvelő lesz. Célját könnyedén meg is valósította és egy nagyvállalatnál helyezkedett el. Egy évvel később új kolléga került az irodájukba, egy Vanessánál másfél évvel fiatalabb, jó humorú férfi, Marcus Miller. Kétezer-egy elején házasodtak össze és még az év decemberében ikreik születtek. Rose és Timothy.  Vanessa a háztartás és a két csecsemő mellett nem unatkozott, ám édesanyjának hála épp elég szabadideje volt. Ki is használta, titkárnői képesítést szerzett mert úgy gondolta, hogy az azzal járó ismeretekkel kiegészülve a mérlegképes könyvelői végzettsége még értékesebb lesz. Azonban mire a gyermekei óvodáskorúak lettek, létszámleépítés áldozata lett, így visszatérve a munka világában új állást kellett keresnie. Könyvelői és titkárnői munkakörben is dolgozott több évet, míg végül kétezer-tizenkettőben az akkori Rendőrfőkapitány titkárnőjeként helyezkedett el.
Egy évvel később, férje egyre súlyosbodó alkoholproblémái miatt beadta a válópert és gyermekeik tizenharmadik születésnapja előtt hat héttel elváltak. Házukat eladták, a pénzt megfelezték. Ex-férje visszament szülővárosába, Washingtonba, azóta sincs hír róla. Vanessa és két gyermeke Vanessa szülői házában talált otthonra, azóta is ott élnek öten. 
A jelenlegi főnökével tegező viszonyban vannak. Richard gyakori látogató volt elődje irodájában, így Vanessával már az előtt is ismerték egymást, hogy Richard leváltotta volna nyugdíjba vonuló elődjét. Jó barátságban vannak ám kapcsolatuk szigorúan baráti. Richard felesége Theresa amint meglátta férje új titkárnőjét, abban a pillanatban féltékenykedni kezdett. Richard ezt úgy védte ki, hogy többször meghívta magukhoz Vanessát ikrestől. Daniel eme látogatások alkalmával csak udvariasságból foglakozott az ikerpárral, később még úgy sem. Húga Jennifer hamar megszerette a két lurkót és rengeteget játszott velük. Vanessa meghíváséra ő maga is sokszor meglátogatta őket. 
Emeképp Theresa is bekerült Vanessa kiterjedt baráti körébe és a féltékenységi jelenetek is abbamaradtak. A két nő ritkán találkozik személyesen, annál többet beszélgetnek telefonon. Vanessa nem csak az irodát tette barátságosabbá, miután erre Richardtól szabad kezet kapott, hanem a Stone házaspár kérésére a főnöke kertes házának bútorcseréjében is tevékenyen részt vett.
Richard Stone
Richard Stone
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 7
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Jul. 01.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.