Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

A Queen rezidencia

Go down

A Queen rezidencia

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-06-30, 01:55

A Queen család palotája, otthona.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-07-01, 00:39

A kilincs lenyomódik, az ajtó finoman kinyílik. Oliver lép be a tölgyfából készült bejárati ajtón. Kezében egy teljesen megpakolt sporttáska, amit rögtön az előtérben ledob. Nincs kiöltözve, egy egyszerű farmer és dzseki kombinációban érkezett haza. A ház furcsán üresnek és nagynak tűnik ennyi idő után.
A milliárdos ugyanis hónapok óta távol volt szülővárosától, Star Citytől. Azon a szigeten töltötte napjait, ahol nem is olyan régen éveket sínylődött. A Lian Yu-n ezúttal viszont nem kényszerből, hanem szabad akaratából volt. Miután nem ölte meg Slade Wilsont, inkább kialakított számára egy biztonságos börtönt, ami remélhetően sosem fogja elereszteni a sziget mélyéről ellenfelét. Emiatt volt hát távol olyan sokáig.
Belép a nappaliba. A tévén finom porréteg húzódik, az asztalon két üres csokipapír. "Biztos Thea járt itt." gondolja. Benyúl a bárszekrénybe, kivesz egy üres poharat és egy whiskeyt. Tölt magának egy keveset, még a negyedéig sem, hozzárak a hűtőből két jégkockát és lehuppan a kanapéra. Körbenéz és arra gondol, hogy minden ugyanúgy néz ki, pedig valójában már semmi nem lesz ugyanaz. Elvesztette az édesanyját, amit sikerült megtorolnia, de a hiánya ott fog lenni benne mindig is. Hogy mi lesz a Vállalattal, az most másodlagos. Most csak pihenni szeretne.
Fújtat egy nagyot, iszik egy kortyot a whiskeyből, hátradönti a fejét és lehunyja a szemét. Most végre béke van.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Clark Kent on 2016-07-21, 09:23

// Mesélői NJK //


Reggel, amikor felkeltem még mindig az előző este hatása alatt voltam. Ami Lois és köztem történt hihetetlen volt. Mindig is éreztem, már a legelső pillanatban is, hogy Ő más, mint Lana vagy Chloé. Olyan elementáris erő és vehemencia volt benne, ami eleinte ugyan zavart, de az évek során vonzalommá alakult... Miközben ezek a gondolatok cikáztak a fejemben, leértem a földszintre, ahol Anya már a reggeli kávéját szürcsölgette.
- Jó reggelt! - szólítottam meg mosollyal az arcomon.
- Jó reggelt Clark! - válaszolt röviden, mosolyomat is viszonozva. - Lois miért sietett el este? Valami rosszat mondtam? - kérdezte őszinte aggodalommal. A választ a kérdésre tulajdonképpen még én magam sem tudtam, de valamit mondanom kellett.
- Fogalmam sincs. Talán eszébe jutott egy fontos határidő, de azt is emlegette, hogy Lucy, a kis bajkeverő ismét meglátogatja... hisz ismered. Olyan, mint a hurrikán. Nem lehet tudni, hogy épp hova rohan... vagy épp melyik gonosztevő karmai között találjuk meg. - mondtam, majd szupersebességemet felhasználva egy szempillantás alatt felöltöztem és elkészültem. Anyának válaszolni sem volt ideje, már nem pizsamában álltam előtte, hanem a mai napra szánt kék ingben és szürke nadrágban.
- Igazad van. De ezt szeretjük benne! - tette hozzá ismét mosolyogva. - Munka előtt még mész valahova?
- Igen, ha jól emlékszem Oliver tegnap érkezett vissza a "vakációjáról", elugrom hozzá. - válaszoltam, és már oda is léptem Anyához. - Este jövök! - mondtam, és egy puszit nyomtam a homlokára.


Néhány pillanattal később, már útban voltam Oliverhez. Annak ellenére, hogy Star City nem épp a szomszédban volt, nagyon gyorsan odaértem. Reggel 7 óra körül járt az idő, így mikor keresztülrohantam a város utcáin lépten-nyomon a reggeli hírek mentek minden kirakatban. A hírek középpontjában a Metropolisi Egyetemen történt támadás állt. Szörnyű volt belegondolni, hogy a magánéletem miatt ez teljesen elkerülte a figyelmemet. Pár másodpercre megálltam az egyik kirakat előtt.
- Szörnyű, ami ezekkel a fiatalokkal történt! - mondta egy idősebb nő. - Ilyenkor hol vannak a magukat hősnek nevező csuklyások? Ők is csak olyanok, mint a politikusok... a szájuk jár, de cselekedni egyik sem képes. - tette még hozzá azt az egyet mondatot, amivel sikerült az elevenembe vágnia.
- Elnézést, most mennem kell! - vetettem oda Neki, és a következő pillanatban már hűlt helyem sem volt.


Bekopogtam. Vártam egy pár pillanatot, majd ismét kopogtam.
- Szia Clark! Oliver még alszik, azt sem tudja, hogy itt vagyok! - mondta mosolyogva Thea, Oliver kishúga... a lány, aki nagy hasznukra volt, miután Roy eldöntötte, hogy egy kis szünetre van szüksége, Ő vette át Speedy helyét.
- Szia! Igazából, csak köszönni akartam Neki. Ezek szerint jól emlékeztem, és tegnap érkezett haza... szerinted, mennyire örülne, ha máris csatasorba kellene állítania a gúnyáját és a nyílvesszőit? Valami történt a Metropolisi Egyetemen... - tettem hozzá, amikor Oliver megjelent az ajtóban...
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-07-24, 21:45

Kicsit nyugtalanul aludt az éjjel Oliver. Igazából a jó pár pohár ledöntött whiskey után már nem volt másra ereje, fogta magát és ledőlt a franciaágyába. A selyemből készült ágynemű puha tapintása, kissé fura volt az elmúlt időszak zord viszonyaihoz képest. Valami nem hagyta nyugodni. Egy megmagyarázhatatlan érzés, hogy valami rossz fog történni. Nem is kellett sokáig várnia, hogy kiderüljön, igaza volt.
Másnap ébredéskor az éjjeli szekrényén lévő pohár vízzel indítja a napot. A lábai már a padlón vannak, és csak bámul maga elé. Igazából nem is nagyon tudja senki, hogy visszatért. Már megint. A saját egyetlen húga, Thea sem. Így hát úgy dönt, hogy az első dolga a mai napon az lesz, hogy felkeresi.
Magára kap egy pólót, ami az egyik szék háttámlájára volt dobva. Nem igazán minőségi darab, de így a kastélyban való mászkáláshoz megteszi. Gyümölcsöt kíván. Déli gyümölcsöket. A szigeten eltöltött újabb rövid időszak előhozta belőle az egzotikus gyümölcsök iránti vágyát. A konyha felé venné az irányt, de az ajtón kilépve szembe találja magát Clark Kenttel és húgával Theaval. Fura egy kép ez, mivel nem nagyon számított rá, hogy ők ketten valaha beszélgetni fognak. Nem csak a városokból adódó távolság, hanem a korbéli különbség és Thea fiatalos szertelensége miatt.
- Clark, micsoda váratlan meglepetés! - Szólítja meg barátját Oliver. - Látom sikerült találkoznod végre a testvéremmel, Theaval. Vagy ha már szeretnénk szuperhős körökben maradni, akkor bemutatnám neked Speedyt. Gondolom itt is egy pillanat alatt megjelent. De azért Flash-sel nem veszi fel a versenyt - próbál viccelődni a milliárdos. Majd a kezét nyújtja metropolisi társa felé. - Nem számítottam a látogatásodra. Talán valami baj van? Nem igazán volt időm követni az eseményeket az utóbbi időben.
Oliver, maga is meglepődött, hogy ilyen korán reggel egyetlen váratlan látogatás milyen sok mondatot kicsalt belőle.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Clark Kent on 2016-08-02, 22:46

Olivert láthatóan megzavarta az elmúlt pár hét magány. Elfeledkezett még arról is, hogy Thea és én már korábban dolgoztunk együtt. De azt talán most elnézem Neki, hisz mégiscsak az életét kockáztatta, hogy hűvösre tegye Wilsont. Ez az Ő harca volt, én nem szóltam bele, de azért nyomon követtem az eseményeket, hátha a barátomnak szüksége van rám. Közben velem is rengeteg dolog történt, végre mindent megtudtam a saját kilétemről, Jor-El gondoskodott róla, hogy mindent megtanulhassak... de ez is majdnem Lois életébe került. Ő ennek ellenére mellettem maradt... ezt is el kell majd mondanom Ollienak, de nem most.
- Ugyan, nem emlékszel, hogy már bemutattál Clarknak? Vagyis... Kiscserkésznek. - mondta a lány mosolyogva, ezzel kibillentve engem a gondolatmenetemből. Nem is volt ez gond, mert bár Lois nagyon fontos szerepet töltött be a mindennapjaimban, és tegnap este óta még többet gondoltam rá, de nem engedhettem meg, hogy elterelje a figyelmemet mindenről. - Jut eszembe... nem kellene Neked már valami menőbb név? Mit jelent az az "S" betű a "jelmezeden"? Akár abból is kihozhatnál valamit. - tette hozzá nyomatékosan.
- Nos, úgy gondolom, hogy amikor tényleg színre lépek lesz majd, aki elkeresztel. - mondtam mosolyogva. - Az "S" a kriptonon nem csak egy szimpla betű, ez a családom jelképe., a reményt szimbolizálja. De most nem ez a fontos... - mondtam, majd Oliverre pillantottam. - Örülök, hogy hazatértél. Remélem sikerrel jártál az utadon. De sajnos nem pihenhetsz túl sokáig. A Metropolisi Egyetemen támadás történt, ráadásul valaki feltört egy-két rendszert és megszerezte a metahumánok, a mi adatainkat. Nyilván Lex volt az. Szóval, rögtön két potenciálisan olyan feladat áll előttünk, ami meglátásom szerint az Őrtorony újraindítását, vagy legalább a csapat újraverbuválását igényelné. Chloe és Tess eltűntek, nem tudom ki lehetne a segítségünkre... - folytattam monológomat, majd hozzátettem. - Mit gondolsz? Készen állsz egy újabb bevetésre? Vagy menjek egyedül? - kérdeztem, és vártam a válaszát.
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Oliver Queen on 2016-08-18, 09:31

Clark mondatai egy pillanat alatt visszarántották Olivert.
- Ez esetben a reggeli edzést sajnos ki kell hagynom. Összeszedem a felszereléseimet, és leporolom a motorom, aztán mehetünk is. Bár te úgyis szempillantás alatt odaérsz. Küldj át minden nyomozással kapcsolatos információt a Queen Vállalat szervereire, Felicity pedig majd utánanéz a hackernek.
Beletúrt a rövidre nyírt a hajába. Felicity. Mióta eljött a szigetről, még nem is beszélt vele. A majdnem csókba torkolló pillanat óta kicsit kínos köztük a viszony, de jelen pillanatban komolyabb problémával kell szembenézniük.
Sietős léptekkel elindult a felszereléséért, lekapta a motor kulcsát a sorakozó járműkulcsok mellől, hogy csatlakozzon az Acélemberhez és megállítsa a lelepleződést. Irány Metropolis! De előtte, muszáj beugrania a Queen Vállalathoz.
Oliver Queen
Oliver Queen
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2014. Jan. 07.
Tartózkodási hely : Star City

Karakterlap
Foglalkozás: üzletember
Alias: Arrow
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Clark Kent on 2016-08-23, 11:22

Oliver, mint önjelölt vezető kiosztotta nekem a feladatot, ami jól belegondolva teljesen egyértelműnek tűnt. Felicity. Chloé többször emlegette Őt, nem bízott a nőben, vagy talán Oliverben… részben ez is közrejátszott abban, hogy a legjobb barátom úgy felszívódott, mint a kámfor.
- Rendben, legyen, ahogy mondtad Oliver! – mondtam egy jelentőségteljes bólintás kíséretében. – Felicity tudja már, hogy hazajöttél? – tettem fel a számomra leglogikusabb kérdést. – Elnézést, hogy így a közepébe vágok, de kicsit fura lenne Tőle úgy szívességet kérni, hogy azt sem tudja, hogy már hazatértél. – mondtam Olivernek, miközben már a téglaméretű telefonomon keresgettem a nyomozati anyagot. A sok más mellett ennyi hasznom volt az Őrtoronyból… megtanultam bánni ezekkel a kütyükkel, és gond nélkül elértem a toronyban elhelyezett központi szerverünket, amin az eddig titkosítottnak vélt adatainkat tároltuk. Pár simítás a kijelzőn, és már küldtem is a Queen Industries szervereire az adatokat, anélkül, hogy igazán megvártam volna Ollie válaszát. Már épp ismét megszólaltam volna, amikor Thea megtörte a csendet.
- Hé, nagyfiúk! Ok, hogy Ti ezt itt megbeszéltétek, de ugye nem gondoltátok komolyan, hogy én kimaradok ebből a buliból? Ha a Ti adataitokat megszerezték, akkor az én személyazonosságom sincs biztonságban. Arról nem is beszélve, hogy csak ketten vagytok. Barryről semmit nem tudunk, ahogy Victorról sem. Jó fog jönni Speedy segítsége is. Amíg Ti elvagytok a nőügyeitekkel – miközben ezt mondta, Olliera pillantott - és az Őrtoronnyal én elmehetnék az egyetemhez, hátha találok ott valami érdekeset, mire Ti odaértek. – mondta a lány olyan lelkesedéssel, amilyet már nagyon régen láttam… talán pont ez hiányzott a csapatunkból, valami olyan erő, ami visz minket előre. Mindannyian a saját gondjainkat helyeztük előtérbe, ahelyett, hogy csapatként dolgoztunk volna. Ezen változtatnunk kell.
- Ollie, Theának talán igaza van… Speedy még a segítségünkre is lehet! fordultam oda milliárdos barátomhoz, aki már teljes menetfelszerelésben indult az ajtóhoz. Láttam rajta, hogy valami nagyon nyomja a lelkét.
- Menj, intézd a dolgod! Aztán találkozzunk az Őrtoronynál, amilyen hamar csak lehet. – mondtam anélkül, hogy bármit kérdeztem volna. – De induljunk mi is! – folytattam monológomat, immár Theára pillantva. Neked kicsit hosszabb lesz az út, mint nekem, de ugyanaz a haditerv! Várlak Titeket az Őrtoronynál! – tettem hozzá, mire a lány csak bólintott, és már el is tűnt. Hasonlóan cselekedtem én is, Ollieval egyszerre léptünk ki az épületből, de Ő jobbra, én pedig balra indultam… Metropolis, és a fennálló problémáink sürgetően vártak ránk!
 
Utad a Queen vállalathoz vezetett, fogalmad sem volt róla, hogy mivel fogsz szembesülni, amikor belépsz az irodádba, de talán ez most nem is érdekelt. Motoroddal olyan sebességgel közlekedtél, mintha Flash járna a város utcáin. Nem tel túl sok időbe, hogy odaérj úti célodhoz.
Letámasztottad a motort, majd pár pillanatig még sisakban ültél, és bámultad a felhőkarcolót. Majd miután levetted a sisakot, lepakoltál és elindultál befelé.
- Mr. Queen?! Hát, hazajött? – kérdezte Susan, a fiatal recepciós lány a lobbiban. – Örülök, hogy újra láthatom Uram! – tette hozzá, szinte teljesen elvörösödött arccal. Lépteid már a lift felé vezettek, hogy felmenj az irodádba, ahol minden bizonnyal Felicitybe fogsz botlani…
Clark Kent
Clark Kent
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 02.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás:
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Queen rezidencia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.