Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Kényszerképzet

Go down

Kényszerképzet

Témanyitás by Lois Lane on 2011-12-04, 17:46

Cím: Kényszerképzet
Helyszín: kiindulási pont Metropolis, egyébként GLOBÁLIS
Jelentkezési határidõ:
Várható kezdési idõpont: Nincs meghatározva. A felvezetés már a Titánok Harca elõtt, közben megtörténik!
Kalandmesterek:

Lois Lane

Kalandismertetõ:


2008.
Robert Reed, a Grappig csoport* vezetõje megbízást kapott a seregtõl, hogy próbáljon meg módot találni arra, hogy a katonák kevesebbet aludjanak.
A kutatók csoportja arra is felhatalmazást kapott, hogy bármilyen módszert és eszközt bevethessenek a megfelelõ anyag megtalálására vagy létrehozására. A férfi és társai megkezdték a kísérleteket, amelyek során az éjszaka is aktív állatok biológiai folyamatait vizsgálták, így próbáltak rájönni arra, hogy mit kell kivonniuk a szervezetükbõl, hogy némileg átalakítva és az emberi szervezetbe juttatva ugyanazt a hatást érjék el…

Egy év után azonban a kísérletek kudarcba fulladtak, mert a tudósok nem tudták megérteni az álom biológiai tulajdonságait. A betegek, azaz a tesztalanyok a Nocturne névre keresztelt kapszula kúra után gyakorlatilag ébren átélték legrosszabb rémálmaikat. A kísérletekrõl született írásos dokumentumok többsége szigorúan titkos, mivel nem hivatalos tesztrõl van szó…


2010. Kansas

A helyi újságok felfigyelnek arra, hogy rejtélyes halálesetek történnek állam szerte. Leginkább az kelti fel a kutatók és az újságírók figyelmét az esetek kapcsán, hogy az áldozatok hozzátartozóik és más szemtanúk szerint a betegek haláluk elõtt napokig furcsán viselkedtek: dühkitöréseik, gyors hangulatváltozásaik voltak, az utolsó napokon pedig állításuk szerint olyan dolgokat is láttak, amik ott sem voltak, azaz hallucináltak.

A rejtélyes betegségrõl egyelõre nem tudják, hogy hogyan terjed, sõt egyelõre azt sem, hogy mi okozza.

A Metropolis-i General Hospitalbe is beszállítanak egy hasonló tüneteket produkáló nõt, Meredith Cahillt.
Amint a Daily Planet fõszerkesztõje, Tess Mercer értesül a hírrõl a helyszínre küldi egyik legjobb oknyomozóját, Lois Lanet…


[size=8pt]*Grappig csoport: biokémikusok és vegyészek kutatócsoportja. Központjuk Blüdhavenben található.[/size]

Feladat:

A kalandban résztvevõknek elég összetett feladatot kell megoldaniuk. Rá kell jönniük, hogy hogyan terjed a rejtélyes kór? Mi a kiváltó oka? Van e ellenszer? Ha igen, akkor mi az, vagy mik azok, amik esetleg pozitív irányba mozdíthatják a beteg egészségi állapotát?! Azt persze nem is kellene említeni, hogy a kaland során több meglepetés éri a játékosokat, mint arra elõször számítanak… és a legnagyobb ellenség, mint általában most is az idõ!


Jutalom:
Személyre szabott különlegesség, amelyet a kaland legjobban teljesítõ játékosa kap majd meg.

FIGYELEM:
A jutalom nem jár majd mindenkinek, így ha meg szeretnétek szerezni azt, adjatok bele mindent a játékba. Garantáljuk, megéri küzdeni!
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.