Metropolis FRPG - DC Univerzumon alapuló FRPG
Üdvözlünk Metropolisban! Ha most jársz itt először kérjük olvasd el oldalunk megújultSzabályzatát vagy regisztrálj, hogy betekintést nyerhess a város nyüzsgő életébe, a hősök és a legnagyobb gonosztevők Világába! Reméljük, hogy hamarosan játékosaink között tudhatunk Téged is megújult oldalunkon, ahol most már korlátlanul válogathatsz a DC Univerzum hősei, gonosztevői között és bemutathatod az életüket a Te nézőpontodból Smile!

FIGYELEM: Most DC Univerzumos karakter indításakor "ajándékot" adunk Smile! Eldöntheted, hogy értékes eszközökre beváltható pontokat szeretnél kapni, vagy felruháznád a karakteredet egy plusz képességgel!

Bradley James Parker

Go down

Bradley James Parker

Témanyitás by Brad Parker on 2016-06-21, 12:21

Név: Bradley James Parker
Születési hely, idõ: Metropolis, 1983. január 2.
Nem: Férfi
Kor: 33 év
Magasság: 185 cm
Súly: 81 kg
Bőre színe: fehér
Haja színe: sötétbarna
Szeme színe: zöld
Kinézete: lásd, avatar
Jelleme: Anyagi helyzetéhez képest meglepően szolíd, tisztában van azzal, hogy jóképű és esetenként ezt ki is használja, hirtelen haragú, főleg, ha a barátairól, ismerőseiről és az Ő nyugalmukról van szó
Képességei: szuperképessége nincs, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy 100% pontossággal tudja a sai-tőröket beleállítani a rosszfiúk bármely testrészébe.
Fegyver: sai-tőr, egyéb kisebb szúrófegyverek
Oldal:
Csapathoz tartozás: jelenleg még nincs, jövőben: Igazság Ligája
Kaszt: ember
Családja: James Parker (apa, elhunyt), Lynette Parker (anya, él), Jennifer Parker (húga, él), Gabrielle Parker (húga, kómában van), Sydney Stevens (asszisztens, él [tudom, hogy nem családtag, de hozzá tartozik])

Előtörténet:

A nevem Bradley James Parker, de a barátaim, vagy akik egy kicsit is közel állnak hozzám Bradnek hívnak. Metropolisban születtem, 1983. január 2-án a szüleim első gyermekeként., ami később elég nagy terheket rakott a vállamra. Két húgom van, illetve sajnos már csak volt. Jennifer mindössze 18 éves, épp most felvételizett a Metropolisi Egyetemre, eltökélt szándéka, hogy orvos lesz belőle. Édesanyám, Lynette jogászként dolgozott, így ismerkedett meg édesapámmal, a néhai James Parkerrel. Apám, Lionel Luthorhoz hasonlóan gazdag iparmágnás volt, de abban jelentősen különböztek, hogy apámnak mindennél fontosabb volt a családja és az, hogy a húgaimnak és nekem is megfelelő körülményeket biztosítson ahhoz, hogy azok lehessünk, amik csak akarunk lenni. Legalább is ez volt a hivatalos verzió, mert engem már kiskorom óta arra nevelt, tanított, hogy átvegyem tőle a céget, a Parker Technologies Incorporationt. De ne szaladjunk ennyire előre...

A gyerekkorom elég eseménytelenül telt, Apám vagyonának és ismertségének köszönhetően a legelitebb óvodába, iskolákba járhattam, és mindenből a legmagasabb szintű oktatást kaptam., nyilván nem kérdés, hogy ezt azért tartotta fontosnak, hogy minél több helyen képviselhessem majd a cégét, a cégünket. Gimnázium alatt több külföldi tanulmányúton voltam többek között Angliában, Franciaországban, Spanyolországban és Japánban. Ennek köszönhetően kitűnően beszélek mindhárom nyelven. Imádtam mindegyik kiküldetésemet, mindet másért. Franciaországban gyönyörű volt a vidék, Párizs mesés. Spanyolországban a nyelv, a lányok és az étel egyszerűen felülmúlhatatlan. Mégis, Japán ragadt meg leginkább. Na nem a sok anime, és a megkülönböztethetetlen arcok miatt. Az ottlétemet igyekeztem minél jobban kihasználni, minél több dolgot elsajátítani. Emiatt elkezdtem karate órákat venni, illetve Okinawán megismerkedtem a Sai-tőr forgatás rejtelmeivel. Az ott töltött 2 év alatt igyekeztem tökéletesíteni a tudásomat e téren, mert maga a tőrforgatás nem csak önvédelmi célra volt jó, hanem meg is nyugtatott. Persze a harcművészetek tanulása mellett a legjobb cégvezetőktől is tanulhattam, több fejlesztési projektben is benne voltam a kinti partnereinknél, így amikor hazatértem, nem csak testileg, de szellemileg is felkészültem arra, hogy Apámmal együtt vezessük a PTI-t.

Apám arra igyekezett odafigyelni, hogy ne érezzem azt, hogy az Ő árnyékában dolgozom, bár egy ideig ez kivitelezhetetlen volt. Miután megbizonyosodott róla, hogy a New Yorkban párhuzamosan elvégzett közgazdász és informatika területén szerzett diploma mögött tudás és tapasztalat is van, már Metropolisban is igyekezett egyre több feladatot rám bízni. Az üzletfelei sokáig úgy kezeltek, mint valami pincsikutyát, akit Apám csak azért tart maga mellett, hogy a kulimunkát elvégezze. Ez mindaddig nem változott szinte semmit sem, amíg egy borús júniusi napon Apám el nem indult a húgomért, Gabriellért a repülőtérre. Gaby volt a középső lány, aki szintén New Yorkban tanult, balettművész akart lenni, sőt az is volt.

Már épp hazafelé tartottak, hogy megünnepeljük Gaby 20. születésnapját, amikor valami miatt Apám félrerántotta a kormányt és emiatt frontálisan összeütköztek egy kamionnal. Apám szörnyethalt, Gaby lebénult és kómába esett. Anyám és Jennifer teljes magukba roskadtak, nekem szinte időm sem volt arra, hogy meggyászoljam az Apámat, mert a cég irányítása az én nyakamba szakadt. 24 évesen ott álltam, mindenféle vezetői tapasztalat nélkül egy milliárdos vállalkozás élén. Segítséget csak a nagybátyámtól, anyám testvérétől, David Rogerstől kaptam, de jobbára Ő is csak lelkileg támogatott, hiszen teljesen más irányban dolgozott, egy jól menő autókereskedés élén. Kezdetben az üzletfelek igyekeztek kihasználni éretlenségemet, határozatlanságomat, egy-két ügyletben majdnem benne is maradtunk. Aztán egy nap egy igazgatói értekezleten Apám legjobb barátja, Jeremy megpróbált megfúrni az igazgatótanács többi tagja előtt, a saját fülem hallatára. Azt állította, hogy James soha nem akarta átadni nekem a céget, mert mindig is alkalmatlannak tartott a feladatra és arra, hogy a Családomat egyben tartsam. A külföldi tanulmányutakat is csak azért szervezte nekem, hogy minél távolabb tarthasson a cégétől, amit természetesen Jeremynek akart átadni, teljes egészében. Monológja elején egészen picire zsugorodtam a székemben, majd amikor elkezdte felsorolni a vádjait ellenem, éreztem, ahogy elönt a düh. Apám halála óta folyamatosan azt éreztem, hogy Jeremynek talán köze lehetett a balesethez, de mindig elhessegettem a gondolatot azzal, hogy a saját keresztlányát, a húgomat, Gabyt nem akarhatta egy kórházi ágyhoz láncolni, gyakorlatilag agyhalottként... a megbeszélés során jutott el a tudatomig, hogy ez a féreg mindent megtett volna azért, hogy a város egyik legjobban menő cégének a vezérigazgatója legyen, így még attól sem riadhatott vissza, hogy meggyilkolja vagy meggyilkoltassa az Apámat.
Az igazgatótanács gondolkodási időt kért arra vonatkozólag, hogy eldöntsék továbbra is megfelelőnek tartanak e a cégem irányítására, vagy megbízzák Jeremyt... nevetségesnek találtam a helyzetet, de nem aggódtam. A férfi mismásolását látva igyekeztem kihagyni a legújabb projektekből, amik a tanács ülését követő 2-3 hétben kerültek napvilágra és az eredményeknek hála megerősítettek engem és a pozíciómat is a cégnél.

Nem mellékesen időt biztosítottak nekem arra, hogy nyomozni kezdjek Jeremy és a simlis ügyei után... a szálak egészen Gothamig vezettek, egy bizonyos Fekete Maszk bűnszervezetéig. A nyomozás során derült ki, hogy Apámnak voltak érdekeltségei Gotham Cityben, amikért Jeremy felelt. Ahhoz, hogy ott is gyorsabban haladjanak előre azok az ügyek, amiket ez a mocsok tartott kézben, lefizetett pár olyan embert, akit nem kellett volna. Így jutott el Sionishoz, aki minden segítséget felajánlott Neki, ha bejuttatja a metropolisi cégvezetők közé. Apám rájött Jeremy piszkos ügyeire, és Ő is eljutott Romanig, ez persze szúrta Sionis szemét, hisz az egész terve megbukott, emiatt megbízta Nyssa Ratkot, a hírhedt bérgyilkost, hogy végezzen Apámmal. Legalább is, most idáig jutottam a nyomozásban... Jeremyt sikerült félreállítanom, az igazgatótanács jó néven vette hirtelen jött magabiztosságomat és lazább stílusomat, emiatt lehetőséget adtak nekem arra, hogy továbbvigyem, amit Apám elkezdett. Felvettem szemrevaló asszisztensemet, Sydney Stevenst aki mindenben segíti a munkásságomat.
Közben, a háttérben persze forrongtak bennem az indulatok, elővettem régi sai tőrjeimet, hogy levezessem a feszültséget, ami olyan jól sikerült, hogy a Metropolisban egyre másra megjelenő hősök tevékenységének hatására én is létrehoztam saját alter-egomat, aki a Sötét Vadász (Dark Hunter) nevet kapta. Legfőbb fegyverem természetesen a sai-tőr, de más kisebb szúróeszközöket is elhelyeztem a jelmezemen.
Egyenlőre senki nem tud arról, hogy a Vadász kicsoda, sem Anyámat, sem a Húgomat, sem Sydneyt nem avattam be a titkomba, bár... élesebb megfigyelőképességű ismerőseim akár maguktól is rájöhetnének, hiszen az irodám falán legalább 4 pár sai tőr van díszként elhelyezve.

Szerencsére sikerült egy-két tini hőssel is összeismerkednem egy pár hónapja, az Ízisz Alapítványnál történt egy kisebb csata egy meteormutánssal. Sajnos, a srácokkal azóta nem találkoztam, de nem telik el úgy nap, hogy ne jutnának eszembe az általam csak "Tini Titánoknak" keresztelt csapat tagjai... igaz, nem az én korosztályomba tartoznak, de mint mentor, szívesen segíteném a munkájukat a jövőben is. De persze jó lenne a többi, nagyobb igazságérzettel rendelkező Metropolisban és szerte az országban tevékenykedő hőssel is összeakadni, hiszen egy csapatként talán többre vinnénk az olyan gazemberek ellen, mint például Fekete Maszk...
Brad Parker
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bradley James Parker

Témanyitás by Brad Parker on 2016-07-12, 08:44

A stafftól kérdezném, hogy van valami gond az előtörténettel? Szeretnék játszani, de így elég nehéz lesz...
Brad Parker
Brad Parker
1. szint
1. szint

Hozzászólások száma : 33
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2016. Apr. 20.
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: ügyvezető
Alias: Dark Hunter
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Bradley James Parker

Témanyitás by Lois Lane on 2016-07-12, 10:10

Elnézésedet kérjük, természetesen nincs semmi gond az előtörténeteddel. Ötletes karakter. Tetszett, hogy több várost, esetleg országot is belevontál a történetbe.


Jár a 8 pont, kellemes játékot kívánok Neked a többi Staff tag nevében is Smile
ui.: hogy egyszerűbb legyen majd bemesélni, a karaktered előtörténetéből kivettem (értsd: kiloptam  Very Happy) egy apró részletet a Phil Brooksnak történő meséléshez.
Lois Lane
Lois Lane
Admin

Hozzászólások száma : 283
Hírnév : 0
Csatlakozott : 2011. Dec. 03.
Életkor : 33
Tartózkodási hely : Metropolis

Karakterlap
Foglalkozás: oknyomozó riporter
Alias:
Csoport:

Felhasználó profiljának megtekintése http://metropolis.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Bradley James Parker

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.